Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για αυτο στο ειπα...

Εμεις 2 εχουμε αγορασει απο μηνων και τα εχω πεταξει επειδη εληξαν.Προχθες που πηγα να το αντικαταστησω μου ειπαν οτι ειναι και αυτο σε ελλειψη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι μου η Κική μας νομίζω αυριο γεννάει.

Υπέρηχο θα κανω την αλλη εβδομάδα.

Ελένη μου περαστικά σου .Πολύ ταλαιπωρία ρε κορίτσι.

Αχ ξέχασα να ρωτήσω και κατι.(ειναι και η αυπνία στη μεση).

Εδώ και λίγες μέρες η μικρή ανοιγοκλείνει συνέχεια τα μάτια της σαν να την ενοχλεί κάτι.Λετε να το ψάξω?Αλλα και πάλι για να την απω σε οφθαλμίατρο δεν πρέπει να ειναι παιδοοφθαλμίατρος?Εδώ δεν εχουμε

Εχουμε Σούλα, αλλά τα ραντεβού κάνουν ένα εξάμηνο!!!! Εχει πάαααρα πολύ κόσμο. Μπασιάκος λέγεται, το τηλ δεν το ξέρω αυτή τη στιγμή, αν κάνεις μια αναζήτηση θα το βρεις.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημερααααααααα

ΣΟΚ ΣΟΚ ΣΟΚ!!! Οι soldesanil ειναι σε ελειψη??? Με κουφανατε τωρα! Εχει 2-3 μπουκαλακια στο σπιτι μου αλλα δεν ξερω ποτε ληγουν! Θα παω να τσεκαρω και εφυγα σφαιρα για φαρμακειο! Αχ φοβερη ανασφαλεια να ζεις χωρις soldesanil!!! Και για τις garamat εσκασα, το αγαπουσα αυτο το φαρμακακι, πολυ με ειχε βολεψει...

Ξαναρχομαι!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Α, κι εγω αγαπω πολυ το αεριους! Παλι πινουμε μια εβδομαδα... θα πρεπει να το κοψω σε 2-3 μερες... Εγω με το πωτο συναχι το δινω αμεσως και ειλικρινα πιστευω οτι ειναι σωτηριο! Για δεν αφηνει τη μυξα να κατεβει και να γινει βηχας. Το αγαπω κι αυτο!

Λοιπον εγω λεω να συστησουμε μια ιατρικη επιτροπη οπου η καθεμια θα παρει και μια ειδικοτητα... Η Ριτα αυτια, η Ιωαννα βηχα, εγω λαιμο! Συναχι και γαστρεντεριτιδες ποια παιρνει???:lol::lol::lol: Τρομαρα μας! Α, εγω επισης ειμαι γκουρου στους πυρετους! Παιζω και σε αυτο το ταμπλο!!!:tongue:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Αρμα κοτοπουλακι τρωω κι εγω - μονο στηθος - ασχετα που δεν αντεχω τις κοτες ουτε ζωγραφιστες! Μη σου πω οτι ειναι και το αγαπημενο μου φαγητο!!!

Σουλα δεν εισαι μονη σε αυτη τη ζωη! Ο μικρος σημερα ξυπνησε 05:50!!! Για το Θεο!!! Θα με στειλει αυτο το παιδι μια ωρα αρχιτερα! Ποσο να αντεξω, στη 1 κοιμηθηκα χθες!:evil: Τον εφερα στο κρεβατι μπας και ξανακοιμηθει αλλα που.... Σωνει και καλα να σκαρφαλωσει πανω στο κεφαλι μου και να φτασει το τηλεκοντρολ που ηταν στο κομοδινο για να βαλει τηλεοραση! Κατι νευρα... δε στο συζητω! Και να εχω και τον αντρα μου να μουγκριζει μεσα στον υπνο του "βαλτου τηλεοραση μπας και κοιμηθουμε"! Η ευκολη λυση, αλιμονο! Οσο εγω εξηγουσα οτι πρεπει να κανει νανι γιατι ειναι νυχτα ακομα, τοσο ο αλλος να βαλουμε τηλεοραση... Ε, του εβαλα τηλεοραση και τους βροντηξα και τους δυο και κατεβηκα στον καναπε! Ελεος πια!:evil:

t7fQp3.png

Κοριτσια, ερωτηση!

Ζηλεψα κι εγω με τις χειροτεχνιες και λεω να πεταχτω μεχρι το τζαμπο το απογευμα να εφοδιαστω! Εγω μεχρι τωρα μονο μαρκαδορους και πλαστελινες ειχα παρει! Μου ανοιξατε τα ματια! Θα παρω μακαρονακι καταρχην να φτιαξουμε σπιτακια! Θα παρω νερομπογιες, ψαλιδι, κολλα (τι κολλα? UHU?) γκοφρε χαρτι, μπλοκ με σχεδια αδεια... Τι αλλο, πειτε καμια ιδεα! Γιατι εγω φαντασια μηδεν!

t7fQp3.png

Συμφωνα με το σχολειο του Γρηγορη του αρεσουν πολυ και οι δακτυλομπογιες και οι νερομπογιες...θεωρω οτι του αρεσει η διαδικασια και οχι τοσο η δημιουργια...χαχα

Παντως εγω σπιτι τετοια δε βαζω...ακομα τουλαχιστον...

Τις προαλλες στο σπιτι του φιλου του ειδα ενα πινακα σαν χαλακι που το διαφημιζει και η τι βι που γραφεις επανω με μαρκαδορους νερου...γεμιζεις το μαρκαδορο νερο και γραφεις τα σχεδια που εχει διπλα στο χαλακι...μετα απο λιγο σβηνονται και παει λεγοντας...εγω προσπαθουσα να τους μαθω εναν ηλιο αλλα που???...ματαια!

Αυτο του αρεσε πολυ μου το ζηταει συνεχεια..θα το φερει ο Αη Βασιλης.

Επισης πλαστελινες εμεις εχουμε παρει οπως σας εχω ξαναπει το μηχανηματακι της play doh και πολλες φιγουρες(ντορα κτλ) και φτιαχνει αλλα οι πλαστελινες αυτες γινονται πετρα μετα απο λιγο και τριβονται παντου...:evil:οποτε πηρα κανονικες...

Ψαλιδια,χαρτια κτλ του αρεσουν πολυ απο οτι φαινεται...τωρα για κατασκευες με φελους φελιζολ κτλ κτλ εχει πολλα το τζαμπο αλλα εγω δεν εχω παρει...

Ομως του δινω και κανα φασολι γιγαντα και κολλαει και κανα ρεβυθι...χαχα

Κολλα πηρα μια παιδικη ναι...αλλα στο σχολειο εχουν μια αλλη υγρη με πινελο και του αρεσει πιο πολυ...αλλα δεν παιζει να την παρω σπιτι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατάσα καταρχήν το πρώτο που θα πάρεις είναι 2-3 μεγάλα χαρτόνια απλά να τα στώνεις για να μην γίνονται όλα χάλια! :lol:

Εγώ πήρα νερομπογιές, πινέλα, χρωματιστές Α4, μπαλιτσες φενιζολ, αυτοκολλητα λουλουδακια, κόλλα λευκή (glue νομίζω λέγεται) βολεύει πιο πολύ από τις στικ και τις άλλες τις κλασσικές. Αυτό που παρέλειψα και μπορείς να κάνεις πολλά είναι το γκοφρέ χαρτί. Στο τζάμπο έχει πολλά, θα δεις θα διαλέξεις. Α, και από εδώ μπορείς να πάρεις ιδεες, το ανακάλυψε εχθές η Ντίνα! http://www.mikrouli.gr/Mikrouli/Archike.html

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...