Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις απαντήσεις σας.

Ρίτα ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Θα ρωτήσω σίγουρα και για το βάμα που μου έγραψες και θα σου πω.....τα εκτύπωσα όλα χι, χι, χι.

Μαρινάκι μου θα το συζητήσω σίγουρα το θέμα με την ομοιοπαθητικό, αλλά αυτές τις συζητήσεις δεν μπορώ να τις κάνω από τα τηλέφωνα, πρέπει να περιμένω να έρθει Κέρκυρα. Το θετικό είναι ότι δεν κάνει υψηλούς πυρετούς.

Αγαπούλες συγγνώμη που δεν σχολιάζω τίποτα άλλο αλλά είχα μια κουραστική μέρα και στη δουλειά και στο σπίτι. Όποια προσφέρεται να μου κάνει σκούπισμα, μαγείρεμα, σιδέρωμα είναι καλοδεχούμενη. :-P:razz::-P:razz: Καλό βράδυ, φιλάκια σε όλες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα!!!

Τι κάνουν μανούλες και παιδάκια?

Κίκο αύριο είναι η μεγάλη μέρα!!!!

Γιοβάννα, περαστικά σας βρε κορίτσι μου...

Deleni και Μαελένη, εσείς πώς είστε?

Μαρινάκι ηρέμησε καθόλου η μικρή σου?

Βατραχάκι με γεια όλα σου τα καινούρια! Τικεράκι, σχεδιάκι... όλα! (με την πρώτη ματιά που είδα το χριστουγεννιάτικο τικεράκι, πριν το διαβάσω, τρόμαξα! Λέω πάλι έγκυος είναι???? Χα!Χα!)

Εμείς κατά τ'άλλα καλά...

Είχαμε το πρωινό μας ξύπνημα στις 7.15 "μαμά ξύπνα! ξημέρωσε!" Έχουμε και ένα βηχαλάκι μικρό, όχι συνεχόμενο, σαν τσιγαρόβηχας... όπως της λέει κι ο μπαμπάς της "Σοφία, να κόψεις τα marlboro!".

Γειτονάκι και Μαρίνα, αν δεν σας ενοχλεί το βηχαλάκι μας, είμαστε μέσα για το απόγευμα... πάμε στον παιδότοπο...

Χθες κάναμε και τα ψώνια μας και θέλω να πιστεύω πως θα τον βγάλουμε τον χειμώνα...

Πήραμε και τρία καλσόν για να της φοράω και κανένα φορεματάκι! (μήπως και σταματήσουν να την λένε αγοράκι...)

Η Μαρίζα πού είναι?

Φιλιά και καλημέρα σε όλες!

mrdIp3.png

Πανμαρ βλέπω κι εσύ από ιδέες σκίζεις! Ευχαριστώ! Ζυμαράκια ήμουν έτοιμη κι εγώ να κάνουμε αλλά πήραμε τα play doh οπότε επιδή είναι παρόμοια δεν το έκανα.

Δεν σκίζω Άρμα μου... απλά προσπαθώ να θυμηθώ τι κάναμε εμείς...;);)

Τα play doh εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου...

Της είχα πάρει στην αρχή και μου φάνηκαν καλύτερα από τις πλαστελίνες, αλλά μετά από λίγο καιρό γίνονται τόσο χάλια που τα πήρα και τα πέταξα... Συν του ότι μου φάνηκαν λιγότερο εύπλαστα και ελαστικά σε σχέση με τις πλαστελίνες...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα.

Να σας τα πω τώρα γιατι μετα θα εχω παλι δουλεια.

Η κορη μου χθες μας εσκασε κυριολεκτικα.

Την πήγε για υπνο ο αντρας μου γύρω στις 10 και κατι και τελικα κοιμήθηκε στις 1 και τεταρτο.

Φυσικά πηγαινα μια εγω μια ο μπαμπας της , μια για τουαλέτα (πήγε γύρω στις 4 φορές) μια για νερό μια γιατι επεσε το αρκουδακι της.

Ενδιάμεσα από τα νευρα μας είχαμε και έναν ωραίο καβγα με τον αντρα μου .

Και αντε λες κοιμήθηκε .Αμ δε !

Στις 5 και μισή το πρωι ξύπνησε φρεσκια φρεσκια και εψαχνε παραμυθια και παιχνίδια.:evil:

Την εφερε ο αντρας μου στο κρεβατι μας (αυτό για πρωτη φορα εγινε) μπας και κοιμηθεί και κοιμηθούμε και εμείς.

Φυσικά δεν!!!Ο μπαμπας μας κοιμήθηκε αλλα εγω και η μικρη στριφογυρνούσαμε.

Τελικα σηκωθηκα της εκανα γαλα παιξαμε λίγο και μετα την εσερνα πρωι πρωι να παμε να παρουμε την μαμα μου για να φυγω στη δουλεια(ε ειπα να μην ξυπνησω και τον αντρα μου )

Τι θα κανω με αυτό το παιδι οεο????????:(:(:(

Καλημέρα κορίτσια.

Δυστυχώς εγώ δεν τη γλίτωσα και είμαι λίγο χάλια :(

Προσπαθώ να γίνω καλύτερα μέχρι αύριο που θα φύγουμε, χαπακώνομαι και μαστουρώνω χαχαχα, αλλλά δεν βλέπω προκοπή!

Ευτυχώς ο μικρός είναι καλά, για την ώρα. Αν συνεχίσουμε έτσι όμως μάλλον δεν θα φύγουμε γιατί θα χειροτερέψουμε.

Τα υπόλοιπα αρρωστούλικα πώς είναι?????

Kiko πράγματι έφτασε η Παρασκευή. Με το καλό κοπέλα μου!!!!!!!

Σούλα διάβασα καλά τα αποτελέσματα? Πολύ χαίρομαι. Ωχ η μικρή σου έγινε χειρότερη κι από το Γρηγόρη :( :(

Πανμαρ εμένα μου αρέσουν οι play doh γιατί δεν μυρίζουν πετρέλαιο. Κατά τα άλλα....δεν τις πολυθέλουμε ευτυχώς.

Να περάσετε πολύ όμορφα σήμερα το απόγευμα ;)

Αλήθεια που είναι η Μαρίζα????

Armaki και Ρίτα τέλεια τα δημιουργήματα σας!!!! Παιδιά να τα κρατήσετε. Εγώ έχω ακόμα κάποιες από τις πρώτες μου δημιουργίες και είναι πολύ συγκινητικό να τις ξαναβλέπω!

Κοριτσάκια μου με τέτοια ζαλούρα που έχω δεν θυμάμαι τι άλλο διάβασα και ήθελα να σχολιάσω.

Σας φιλώ όλες!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημεραααααααααααααααααααααα

Περαστικα στα αρρωστουλικα ....

Καταργηθηκε το garamad??κριμα ηταν καλες σταγονουλες...

Μαρακι στελνω πμ σε σενα και στην Μαρινα για το που ειναι ο παιδοτοπος να συναντηθειτε ..

Για ωρα επειδη ειστε και του νωρις υπνου εσεις τι ωρα λετε ???κατα τις 5.30 ειναι καλα??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καταργηθηκε το garamad??κριμα ηταν καλες σταγονουλες...

χαχα το ξερα οτι θα το σχολιασεις αυτο...σε επιασα αδιαβαστη!!!χιχιχι :tongue:

Ναι καταργηθηκαν δεν υπαρχουν πουθενα.Η εταιρεια δεν το κυκλοφορει πλεον γιατι ηταν φτηνο φαρμακο και δεν συμφερε ισως ξαναβγει καποια στιγμη αλλα χλωμο.

Επισης ειναι και σε ελλειψη το soldesanil αν το χρειαζεστε οπου βρειτε παρτε ...ειδατε πληροφοριες που δινω?Πηγα για ανεφοδιασμο οπως καταλαβατε...αχρειαστα να ειναι.

Καλημερα!!!

Μαελενη πω πω περαστικα σε λυπαμαι να εχεις ταξιδι με κακη διαθεση.Που πατε?

Σουλα τελος η μικρη σου δεν ειναι του υπνου τελικα....υπομονη να πω?αστειο ακουγεται... μονο προσπαθησε να κουραζεται πιο πολυ μεσα στη μερα..

Κικο!!!Με το καλο !Περιμενουμε νεα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Armaki και Ρίτα τέλεια τα δημιουργήματα σας!!!! Παιδιά να τα κρατήσετε. Εγώ έχω ακόμα κάποιες από τις πρώτες μου δημιουργίες και είναι πολύ συγκινητικό να τις ξαναβλέπω!

Προπολεμικές δημιουργίες? Ε τότε θα έχουν πολύ μεγάλη αξία!!! (Όχι μόνο συναισθηματική....)

:tongue::P:tongue:

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Μαρακι στελνω πμ σε σενα και στην Μαρινα για το που ειναι ο παιδοτοπος να συναντηθειτε ..

Για ωρα επειδη ειστε και του νωρις υπνου εσεις τι ωρα λετε ???κατα τις 5.30 ειναι καλα??

Γειτονάκι δεν θες να περάσουμε να σας πάρουμε?

5.30 μου είναι νωρίς, γιατί οριακά θα ξυπνάει από το μεσημεριανό της ύπνο... Κατά τις 6.00-6.30 θα έλεγα...

Όσο για το βραδινό... πάει, έχουμε γίνει ξενύχτησες πια... και 9.30-10.00!

Μαρίνα εσύ τι λες?

mrdIp3.png

Ωραια!!!κατα τις 6-6.30 ειναι σουπερ!!!θα περασετε να μας παρετε ??ελεγα χθες οτι θα δουμε την Σοφια και πανηγυριζε...θα δω την φιφια ,θα δω την φιφια!!!

Μαρινακι μπορεις ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!! Σήμερα γεννάει η Κικίτσα μας ή αύριο? Κικίτσα όποτε και να είναι ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ!

giovanna πως είναι σήμερα η Αλεξάνδρα?

Μαελένη περαστικά σου, ελπίζω να συνέλθεις γρήγορα και να καταφέρετε να φύγετε.

Σουλίτσα υπέρηχο έκανες? Για την Ανδρεάννα ουδέν σχόλιο! Τα έχουμε πει!

Καλά να περάσετε όσες βρεθείτε σήμερα!

Νατάσα σήμερα το μενού έχει τα κοτοπουλάκια σου και ανυπομονώ να έρθει το μεσημέρι να τα τσακίσω! :lol:

Φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαράκι μου η Κική μας νομίζω αυριο γεννάει.

Υπέρηχο θα κανω την αλλη εβδομάδα.

Ελένη μου περαστικά σου .Πολύ ταλαιπωρία ρε κορίτσι.

Αχ ξέχασα να ρωτήσω και κατι.(ειναι και η αυπνία στη μεση).

Εδώ και λίγες μέρες η μικρή ανοιγοκλείνει συνέχεια τα μάτια της σαν να την ενοχλεί κάτι.Λετε να το ψάξω?Αλλα και πάλι για να την απω σε οφθαλμίατρο δεν πρέπει να ειναι παιδοοφθαλμίατρος?Εδώ δεν εχουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...