Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιοβαννα επειδη συμπασχω με το θεμα ωτιτιδα και ειναι το κυριως αγχος μου θα σου πω λιγο τη γνωμη μου και τι ξερω απο οσα μου ειπαν.

Καταρχην σε αναλογη ερωτηση μου περισυ στην παιδιατρο''Τι θα γινει δλδ του χρονου που θα εχει συνεχεια μυξα θα περνουμε συνεχεια αντιβιωση?''η απαντηση της ηταν οτι ο στοχος μας θα ειναι να μην φτασουμε να περνουμε αντιβιωση.Αν ομως τελικα κανει ωτιτιδες θα την πινει ναι...

Κρινωντας απο τον εαυτο μου που κι αν εχω πιει αντιβιωσεις σαν παιδι λογω των αυτιων,κι αν με εχουν τρεξει μεσα στις νυχτες στο Παιδων και στους ωρλ...(να φανταστεις κολλητο τον ειχαν κανει τον ωρλ...μια φορα του καναμε και το τραπεζι.:D) κια αν εχω κανει ομοιοπαθητικη απειρες φορες σαν παδι κατεληξα οτι αν εχει εκει ευαιασθησια τελικα ναι θα την πινει την αντιβιωση και χωρις τυψεις.. δε θα ρισκαρω την ακοη του....

Να εξηγησω λιγο..καταρχην περισυ το Καλοκαιρι με το ποδι βρηκαμε την ευκαιρια και πηγαμε σε παιδοωρλ μιας και πηγαινοερχομασταν στο Παιδων (η παιδιατρος εξαλλου ειχε πει απο Σεπτεμβρη να τον δει και ενας ωρλ ετσι και αλλιως).

Μας ειπε τα ιδια οτι τα κρεατακια ειναι διογκωμενα αλλα ακομα δεν κανουμε τιποτα, οτι ετσι κι αλλιως το σωληνακι ειναι ακομα σε θεση και μεγεθος τετοιο που προωθει τη μυξα προς τα αυτια και γενικα ειναι σε τετοια ηλικια που δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα παρα μονο προληψη.

Δηλαδη ορο καθημερινα πρωι βραδυ εχει δεν εχει μυξα,σε περιοδο μπουκωματος μεχρι 5 φορες την ημερα ορο(οχι παραπνω και να βγαινει απο το αλλο ρουθουνι αλλιως κανει κακο παρα καλο),ελεγχο απο την παιδιατρο στα μεσοδιαστηματα για την υπαρξη υγρου και αντιμετωπιση με σταγονες(synalar ή paroticin),να μαθει να φυσαει τη μυτη του ή ρουφηχτηρι και εμπειρικα μετρα οπως τσιχλα και μπαλονια ή σφυριχτρα κτλ για να αεριζονται οι σαλπιγγες και .....αν ξεκινησουν εντονα μπουκωματα καθημερινα clarityne ή aerius ή xozal σε ειδικη δοσολογια και singulaire χαπακια ολο το διαστημα που το παιδι θα εχει μυξες.

Σε αυτα συμφωνησε και η παιδιατρος και τα ειχε πει και η ιδια νωριτερα.

Εγω αποφασισα επειδη εχει να πιει αντιβιωση απο περσυ τον Γεναρη, που και αυτη την ηπιε μιση λογω της αλλεργιας και αρα εχει περιθωρια, να τον αφησω να δω πως θα τα παει.Αν ξεκινησουν τα γνωστα τρελα μπουκωματα και παρει 1-2 φορες αντιβιωση λογω ωτιτιδας, τοτε μονο θα τον ξεκινησω με την προληπτικη αγωγη οποτε αν δεν χρειαζεται να μην πινει τζαμπα φαρμακα.

Θεωρω απο εμπειρια οτι η ομοιοπαθητικη βοηθαει πολυ σε γενικοτερα πλαισια και οχι στις ωτιτιδες αλλα θα το δοκιμαζα και αυτο.

Τελος να σου πω οτι κανουν επεμβαση και βαζουν σωληνακια για να αεριζονται οι σαλπιγγες αλλα και αυτο δεν ειναι σιγουρο οτι θα αποδωσει ή δινουν σε βαριες περιπτωσεις με συνεχεις εμπυρετες ωτιτιδες μεχρι και χημειοπροφυλαξη με αντιβιωση...αρα δεν ειναι κατι απλο.Ομως δεν ειναι να τρελενεσαι κιολας...Δηλαδη τα εισπνεομενα ή οι κορτζονες σε αλλες πριπτωσεις που δινονται για μεγαλα διαστηματα ειναι καλυτερα?ΟΛα σχετικα ειναι και το καθε παιδακι εχει την ευαισθησια του.

Οποτε υπομονη και ρωτα αυτα που σου γραφω...ειναι κριμα να ταλαιπωρειται αν μπορειτε να λαβετε καποια προληπτικα μετρα.

Φιλακια!

Ααα μου εχει γραψει και ενα διαλυμα σαν στανονες απο τον Μπακακο (ομοιοπαθητικο)που ειναι μικροβιοκτονο για προληψη αν εχει μπουκωμα(πως βαζουν πολλοι οτριβιν ή garamad) αν θες μπορω να σου πω πως λεγεται.

Παρεπιπτοντως το garamad καταργηθηκε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινάκι η ομοιοπαθητικός μας είναι Γερμανία, κάποια στιγμή στις γιορτές θα έρθει Κέρκυρα και τότε θα τα ξαναπούμε. Για την ώρα μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά περισσότερο με e-mail. Μας έχει δώσει διάφορα σκευάσματα για να έχουμε εδώ, ανάμεσα στα οποία είναι και για πόνο αυτιών, αλλά μας έχει πει ότι επειδή αυτή είναι μακριά τον πρώτο λόγο θα το έχει πάντα ο παιδίατρος. Θα πρέπει να κρατάμε όμως λίγη από την αντιβίωση που μένει για ''καθαρίσει'' μετά αυτή το παιδί.....τι σημαίνει αυτό και τι θα κάνει δεν ξέρω ακόμα. Σε αυτό που μας έχει βοηθήσει σίγουρα για την ώρα η ομοιοπαθητική είναι οι πυρετοί.

Ρίτα σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά μου δίνεις πολύ κουράγιο. Αααα το ποστ σου το εκτύπωσα για να το μελετήσω. Ναι πες μου για το διάλυμμα που γράφεις.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Protagol 2% δεν ανακουφιζει αλλά ειναι κατι σαν μπεταντιν ,σαν βαμα και σκοτωνει τα μικροβια.Ειναι γνωστο στα φαρμακεια το παραγγελνουν απο Μπακακο νομιζω.Αν δε βρεις για καποιο λογο και σου πουν οι γιατροι ναι ,πες να σου στειλω εγω.

Επισης υπαρχει flixotide για τη μυτη...αλλα ειναι κορτιζονη .Ειναι το αντιστοιχο του flixotide που κανουν εισπνοες...δεν το εχω αγορασει καν.Απλα ρωτα και για αυτο.

Φυσικα οχι υγρα σε ξαπλωτη θεση...μπιμπερο δλδ.

Και προσοχη στο μπανιο και στην υγρασια.

Ααα ξανατυπωσε το πιο πανω ποστ μου γιατι συμπληρωσα και αλλα...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

μαράκι μου δεν θέλω να τις μικρύνω να τις μεγαλώσω θέλω χωρίς να χαλάσει η ποιότητα...γίνεται με corel απ΄ότι ξέρω ...δεν ξέρω αν γίνεται και με photoshop!

δεν ξερω καθολου απο corel γλυκια μου για να σε βοηθησω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλησπέρα σας!

Πηγα γυμναστήριο μετά από μια εβδομάδα και τώρα σέρνομαι, είπα να κάψω τα λακτάκια που έφαγα αλλά τώρα θέλω κι άλλο γλυκό η λιχούδα!

Ρίτα μου όντως έχεις κάνει ειδικότητα στις ωτίτιδες! Κι εγώ δε λέω να μην πάρει αντιβίωση αφού πρέπει αλλά επειδή άλλες κοπέλες που έχουν τα πιτσιρίκια τους το ίδιο πρόβλημα έτυχε μετά από απανωτές αντιβιώσεις να μη δουν βελτίωση και κατέφυγαν ακόμα και για αυτό στην ομοιοπαθητική και κάτι έγινε γι αυτό το πρότεινα στη Γιοβάνα μας μιας και έχει ήδη ξεκινήσει το κορίτσι ομοιοπαθητική, πάντως για το κάθε πρόβλημα δίνεται ξεχωριστή θεραπεία και όχι γενική.

mGKop3.png60Jvp3.png

γιοβαννα μου περατικα σας γλυκια μου!!!

μην στεναχωριεσαι αν ειναι να παρει αντιβιωση για να γινει καλα ας παρει τι να κανουμε ολα θα πανε καλα κι ευχομαι να ειναι η τελευταια ιωση που κολλατε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Το καταλαβα Μαρινα μου.Δεν απαντουσα σε σενα απλα ειπα οτι ξερω απο οσα συζητησα επειδη οντως με απασχολει πολυ το θεμα.Παντως εχω κανει ομοιοπαθητικη στο παρελθον για 2 λογους για ωτιτιδες και για αλλεργιες.Στις μεν αλλεργιες ηταν καλα τα αποτελεσματα, οι ωτιτιδες δεν ειναι τοσο απλες αμα υπαρχει μυξα και εχεις θεμα δυσκολα τη γλιτωνεις.Το ζητουμενο ειναι να μην υπαρχει μπουκωμα...χαχα αλλα χλωμο...τουλαχιστον μεχρι να φυσανε καλα και να μεγαλωσει και το σωληνακι η αποσταση δλδ μεταξυ μυτης-αυτιου.Σε καποια παιδακια ειναι μικρο αυτο και εχει περιεργη κλιση συν τα κρεατακια...

Εξαλλου η αντιβιωση καθε φορα λειτουργει μεμονομενα και μετα φτου και απο την αρχη...δραμαααα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς πίνουμε φρέσκο, καθόλου γλυκό! Μάλλον το έχουν σύστημα! Κι εμένα αυτό είναι το άγχος μου αλλά στις 12 τον ξαναβάζω ούτως ή άλλως και σήμερα δεν ξέρω πώς του ήρθε του άντρα μου τον έβαλε και στις 5.30 που ξύπνησε εκείνος και τελικά ξύπνησε αργότερα κατά τις 8.15 επειδή φώναζε η μικρή, αλλά δε θέλω να μάθει ότι θα τον βάζουμε και στις 5,30 για τσίσα και να έχω στο μυαλό μου κι άλλο εγερτήριο

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...