Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω και εγώ τρεχω σήμερα και δεν προλαβαίνω.

Τις εξετασεις δεν τις πηρα αλλα μιλησα στο τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ειναι καλες.

Τωρα μενει να κανω και υπερηχο.

Ελπίζω να μπορεσω να σας διαβασω σε λίγο

Όλα καλά να πάνε Σούλα!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Μόνη μου μιλάω...

Δεν πειράζει...

Η Μαρίζα πού χάθηκε?

Α! Αρμα, στις χειροτεχνίες σας, μπορείτε να ζωγραφίσετε και με πατάτες. Παλιά μέθοδος, αλλά κλασική για τα παιδάκια... Μπορείτε επίσης, να φτιάξετε και ζυμαράκια... (αν μου έρθουν κι άλλα θα στα πω!!! :-) )

mrdIp3.png

Μαρία αυτά που περιγράφεις, τις χειροτεχνίες καλέ, θυμάμαι που τις κάναμε στο σχολείο! Έχεις πολύ φαντασία κι εσύ, ευγε!

Νατάσα μου τόσο περίπου είναι κι ο Γιώργος αλλά έχεις δίκιο που το σκέφτεσαι επειδή όντως έβαλε πολύ λίγο για ένα χρόνο! Έχει να μοιάσει όμως είπαμε!

Σαρδελάκι δε θυμάμαι αν σου ευχήθηκα κι εγώ καλά αποτελέσματα, όπως και στη ΣΟύλα μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. Είμαι πολύ στεναχωρημένη σήμερα. Το μωράκι μου χτες το βράδυ έκανε ένα 39,1 και σήμερα που την πήγε η πεθερά μου με την αδερφή μου στο γιατρό τους είπε ότι γύρισε σε ωτίτιδα και της έδωσε πάλι αντιβίωση. Είχα μιλήσει και εγώ μαζί του από χτες για το θέμα του βήχα και μιας βραχνάδας που έχει, και μας είχε πει να την ξαναπάμε σήμερα να την δει αλλά μας προέκυψε και η ωτίτιδα :evil::evil::evil::evil: Πραγματικά έχω στεναχωρηθεί πολύ. Δεν ξέρω τι να κάνω πια. Μέσα σε δύο μήνες πάλι αντιβίωση; Κάθε φορά που θα αρρωσταίνει θα της γυρίζει σε ωτίτιδα; Την έχω τρελλάνει στον ορό, στο οτριβιν και στο οτριζαλίν και δεν έχω πετύχει τίποτα. Κάποιες στιγμές σκέφτομαι να την σταματήσω από τον παιδικό αλλά μετά έρχεται η Αλεξάνδρα και μου λέει ''όχι άλλο γιαγιά πάμε χολείο τώρα'' και αναθεωρώ. Αχχχχ :cry::cry::cry::cry:

Σαρδελάκι μια χαρά θα είναι ο υπέρηχος καρδιάς. Υγιέστατος είναι ο Αστέρης, μην ανησυχείς.

Σουλίτσα χάρηκα για τις εξετάσεις σου. Και ο δικός σου υπέρηχος θα είναι καλός. είμαι σίγουρη.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Γιοβάνα με τον ομοιοπαθητικό μπορείς να μιλήσεις? Άλλες κοπέλες από εδώ λένε πριν δώσεις αντιβίωση ακόμα και στην ωτίτιδα ότι δίνουν ομοιοπαθητικά φάρμακα και γι αυτό. Περαστικά στην Αλεξάνδρα σου και πάλι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλέ κορίτσια καμιά δεν ξέρει να δουλεύει το Corel? να μεγαλώνει φώτος από KB σε ΜΒ χωρίς να χαλάει πολύ η φώτο; Είναι επείγον...ας μου πεί κάποια...βατραχίναααααααααααααα εσύ;

Μαρινάκι πες μου καλέ λίγο το μικρό όνομα ξανά της κορούλας σου...κόλλησα τώρα...να το διαβάσω λίγο το παιδάκι!

m57Zp2.png

Αχ βρε giovanna μου τι να πω? Έχει αποκτήσει ευαισθησία προφανώς το κοριτσακι σου..δεν ξέρω τι να σου πω..είμαι της άποψης ότι όταν χρειάζεται πρέπει να την δίνουμε την αντιβίωση..Τώρα, αν θες να το συζητήσεις με τον ομοιοπαθητικό και έχεις αμφιβολίες συμβουλέψου εκείνον...Περαστικά σας βρε κορίτσι μου..

Πανμαρ βλέπω κι εσύ από ιδέες σκίζεις! Ευχαριστώ! Ζυμαράκια ήμουν έτοιμη κι εγώ να κάνουμε αλλά πήραμε τα play doh οπότε επιδή είναι παρόμοια δεν το έκανα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια για τις ''δημιουργίες'' μας! :lol:

Πάρτε και ένα ωραίο, γνωστό, αλλά μ'αρέσει πολύ!

Ο Θεός κάλεσε τον πιο αγαπημένο Του άγγελο και του παρουσίασε ένα πρότυπο μητέρας. Στον άγγελο δεν άρεσε αυτό που είδε.

- Εργαστήκατε πολύ, Κύριε, δεν ξέρετε πλέον τι κάνετε, είπε ο άγγελος. Κοιτάξτε! Φιλί ειδικό, που θεραπεύει όλες τις αρρώστιες, έξι ζευγάρια χέρια για να μαγειρεύει, να πλένει, να σιδερώνει, να φροντίζει, να ελέγχει, να καθαρίζει. Δε θα δουλέψει!

- Το πρόβλημα δε είναι τα χέρια, αντέτεινε ο Θεός. Είναι τα τρία ζευγάρια μάτια που χρειάστηκε να βάλω: ένα για να βλέπει το παιδί της πίσω από κλειστές πόρτες και να το προστατεύει από ανοιχτά παράθυρα, ένα άλλο για να το κοιτάζει με αυστηρότητα όταν πρέπει να του μάθει κάτι ουσιώδες και το τρίτο για να του δείχνει διαρκώς τρυφερότητα και αγάπη, όση δουλειά κι αν έχει εκείνη!

Ο άγγελος εξέτασε το πρότυπο της μητέρας πιο προσεκτικά.

- Κι αυτό τι είναι;

- Ένας μηχανισμός αυτοθεραπείας. Δε θα έχει χρόνο να αρρωσταίνει, θα πρέπει να ασχολείται με το σύζυγό της, με τα παιδιά, με το σπίτι.

- Νομίζω ότι πρέπει να ξεκουραστείτε λίγο, Κύριε, είπε ο άγγελος. Και να επιστρέψετε στο κλασικό πρότυπο με τα δύο χέρια, τα δύο μάτια, κλπ.

Ο Θεός συμφώνησε με τον άγγελο. Αφού ξεκουράστηκε, μεταμόρφωσε τη μητέρα σε κανονική γυναίκα. Εξομολογήθηκε όμως στον άγγελο:

- Χρειάστηκε να της δώσω μια τόσο δυνατή θέληση, ώστε να νομίζει ότι θα έχει έξι χέρια, τρία ζευγάρια μάτια και ικανότητα αυτοθεραπείας. Αλλιώς δε θα καταφέρει να εκπληρώσει το καθήκον της.

Ο άγγελος την εξέτασε από κοντά. Κατά τη γνώμη του, αυτή τη φορά ο Θεός είχε επιτύχει. Ξαφνικά όμως πρόσεξε ένα λάθος:

- Αδειάζει. Αναρωτιέμαι, Κύριε, μήπως βάλατε ξανά υπερβολικά πολλά πράγματα σ' αυτό το πρότυπο μητέρας.

- Δεν αδειάζει. Αυτό ονομάζεται δάκρυ.

- Και σε τι χρησιμεύει;

- Για να δείχνει χαρά, λύπη, απογοήτευση, πόνο, θυμό, ενθουσιασμό.

- Κύριε, είστε μεγαλοφυΐα! Αναφώνησε ο άγγελος. Ακριβώς αυτό ήταν που έλειπε για να συμπληρωθεί το πρότυπο.

Ο Θεός πρόσθεσε με ύφος μελαγχολικό:

- Δεν το έβαλα εγώ. Όταν συναρμολόγησα όλα τα μέρη, το δάκρυ εμφανίστηκε από μόνο του.

Ο άγγελος συγχάρηκε πάλι τον Παντοδύναμο κι έτσι δημιουργήθηκαν οι μητέρες.

(paolo coello)

Καλό ε???

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...