Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τρέχω και δεν προλαβαίνω!!!!!

Ευα μου μια χαρά είναι η μικρή σου μπράβο κορίτσι μου.

Για τη συνάντηση και εγω λεω να περιμενουμε και την Πετρούλα μήπως κα τα καταφέρει και αυτή.

Μαράκι μπράβο στην Ευα μας.Οι δημιουργίες σας φοβερές .

Πετρούλα φοβερό το avatar.Φοβερός και ο Αναστάσης μας .Μια χαρά το πήρε το θεμα του μωρού.Ευχομαι να συνεχίσετε ετσι και καλύτερα.

Ιωάννα μου περιμένουμε την φωτό από τον γιο σου με το ζελε!!!

Φιλιώ μου περαστικα και σε σενα.

Ελενίτσα μου παλι βήχας?Τι θα γίνει μ’αυτό?

Φιλια σε οσες δεν σχολίασα αλλα ειπαμε τρεχωωωωω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια χρειάζομαι τηλεξεμάτιασμα επειγόντως! Όχι εγώ η κόρη μου! Έχει σεληνιαστεί και κλαίει από το πρωί χωρίς υπερβολή συνεχόμενα! Θα στείλουν την πρόνοια στα σίγουρα, έπρεπε να είχαμε και ήχο και να την ακούτε...........

mGKop3.png60Jvp3.png

με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2010 που είναι 1-7 Νοέμβριου, κάποιες μανούλες μέσω ενός forum, αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση Ταυτοχρόνου Δημοσίου Θηλασμού το Σάββατο 6/11/2010 και ώρα 13.00 σε διαφορες πολεις: Αθήνα στo Σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο, Ηράκλειο Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας, Σύρος στην Πλατεία Μιαούλη, Κόρινθος στα Περιβολάκια, Πάτρα στην Πλατεία Όλγας, Βόλος στην Πλατεία Ελευθερίας κ.α. και για τη Λαρισα Σαββατο 6 Νοέμβριου στη 1 το μεσημερι στην Πλατεία Ταχυδρόμου μπροστά απο την Ιατρική Σχολη.Ευχαριστω

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε πως τα παιδιά έχουν τη σωστή διατροφή ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή τους. Δυστυχώς όμως στην εποχή μας ο θηλασμός έχει υπονομευθεί. Ο θηλασμός είναι στην πραγματικότητα τέχνη και όχι επιστήμη. Και η τέχνη αυτή φαίνεται ότι χάθηκε στο διάβα του χρόνου. Ενώ είναι γνωστό ότι ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο, οι κοινωνικές δομές (αντιλήψεις, γυναικεία εργασία, μαιευτήρια, κ.λπ.) δεν ευνοούν αυτήν την επιλογή. Η τέχνη χάθηκε, κι ενώ ο θηλασμός αποτελεί φυσική διαδικασία, απαιτεί πλέον εκπαίδευση και ενθάρρυνση γιατί στην πρώτη δυσκολία είναι εύκολο να χορηγηθεί ένα υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος σε σκόνη.

Με την πραγματοποίηση δημόσιου θηλασμού θα δώσουμε το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν και ότι δεν πρέπει πια ο θηλασμός να θεωρείται ταμπού.

Ας δώσουμε στα παιδάκια μας αυτό που τους αξίζει… ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Σε μια χώρα οπου το 95% των νέων μητερων αποτυγχανει να θηλασει αποκλειστικα το πρωτο εξαμηνο ποσο μάλλον να συνεχισει για τουλαχιστον 2 χρονια (οπως ειναι οι διεθνεις επιστημονικες συστασεις), επειδη δεν εχουν την σωστη ενημερωση κι εμπιστευονται στην πλειονοτητα ασχετους "επαγγελματιες υγειας" εμεις φωναζουμε ΨΑΞΕ, ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Σε μια κοινωνια όπου το γυναικειο στηθος χρησιμοποιειται για να διαφημιζει διαφορα προιοντα και οχι για να θρεφει μωρα, όπου η εικονα ενος βρεφους με μπιμπερο ειναι πιο συνηθισμενη απο αυτην ενος βρεφους που θηλαζει διεκδικουμε το δικαιωμα των παιδιων μας ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Θέλουμε να μας στηρίξετε σε αυτην την προσπάθεια μασ

:tongue::tongue:

Μαρινακι γιατι ρε παιδι μου ετσι η μικρη??? Δεν ξερω κι εγω ρε γμτ να ξεματιαζω... Καλε ακουει καμια???

Σουλιτσα μπραβο για τις εξετασεις! Αντε, ολα καλα! Παει κι αυτο!:D

Οσο για το θεμα του φαγητου κι εμεις πια εχουμε βγει απο την παρεα των τροφαντουλικων! Ενω παλια ημασταν εκτος καμπυλων, τωρα εχουμε πεσει περιπου στο 50% και συνεχιζουμε. Εχει γινει παρα πολυ μιζερος παιδια, αληθεια! Μονο τα σκατολοιδια του αρεσουν πολυ (που τα αποφευγουμε) και τα λαχανικα (που δεν παχαινουν)! Ολα τα αλλα με το στανιο... Χθες εφτιαχνε η μαμα μου σπανακοπιτα στις 10 το πρωι και ξεσκιστηκε να τρωει ωμα κρεμμυδια, πρασα και σπανακι! Και μετα εφαγε τη γεμιση οταν μαγειρευτηκε. Και μετα τιποτα... Αυτο ηταν το φαι του μεχρι το απογευμα που εφαγε γιαουρτι. Θα με σκασει! Την ξερω εγω τη δουλεια. Επειδη ετσι ημουν κι εγω και ο πατερας του. Μεχρι τα 2 χοντρα και μετα η αδυναμια! Σε σημειο ανησυχητικο! Το βλεπω να μου΄ρχεται...:rolleyes:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Για αυτο Νατασσα δεν σας εβαλα στην λιστα....παλια ο Σωτος με τον Χρηστος ηταν μια κοψια αλλα μετα εσεις παραμεινατε κομψοι ..

Τωρα ειμαστε ιδια ο Χρηστος νομιζω με τον Αστερη...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Τσα ξαναήρθα.

Κανω διαλειμα!!!! Αν με αφήσουν!

Καλέ ξεματιαστε το κοριτσάκι !!!

Καλά για φαγητό που συζητάτε να μην χωθω και εγώ στη συζήτηση γιατι θα ξαναφουντώσω.Η μικρή εξακολουθεί το τροπάριο να τρωει μεχρι και πετρες απο μενα αλλα σχεδον τιποτα απο τις γιαγιαδες.

Επίσης ενω τη μια φορα μπορεί να φαει μια πιαταρα μακαρονια με κιμα (υποτιθεται οτι ειναι το αγαπημενο της) την επόμενη γυρίζει και λεει " είναι μπλιαξ τα πιρονια " και τελος, το ραβει το στοματακι της.

Απλα δεν αγχωνομαι πλεον εγω.Αν πεινασει θα φαει.

Γυρισαμε σημερα ειχαν μουσικοκινητικη αγωγη με εναν δασκαλο και μια μεθοδο...κατι τελοσπαντων δε θυμαμαι ονομα...

Εκστασιασμενος ο μικρος με τον κ.Μιχαλη και την κιθαρα του!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σουλα στη δικη σας περιπτωση θα βοηθησε το σχολειο πιστευω με το φαι...στην δικη μας περιπτωση που ειναι παραξενος δε βοηθαει πουθενα χαχα.

Ηλιανα ωραια πρωτοβουλια μπραβο!

Μαρινα τι επαθε η μικρη καλε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια δεν ξέρω τι μέρα ήταν αυτή σήμερα, δε θυμάμαι καν αν το έχω ξαναζήσει με το Γιώργο! Της έδωσα και ντεπον μπας και ηρεμήσει και την έβαλα για ύπνο, για να δούμε! Πραγματικά νόμιζα ότι θα μου χτυπούσαν το κουδούνι από την πολυκατοικία να δουν τι έχει το παιδί ή τι του έχω κάνει. Ήθελε μόνο στην αγκαλιά μου να κουρνιάζει, ούτε καν δίπλα μου. Την άφηνα για λίγο να ετοιμάσω το φαγητό της ή να κάνω κάτι επείγον και μαύριζε, έκανε σαν να κάνει εμετό από το πολύ κλάμα αλλά δεν έβγαζε τίποτα. ΟΥφφφφ! Πριν κάνω το πρώτο παιδί έλεγα ότι προτιμώ τα μωρά μέχρι το έτος, έχω αναθεωρήσει τελείως λέμε, μακράν μεγαλώνοντας είναι καλύτερα που μπορείς να συνενοηθείς! Μακάρι και να ξερα σήμερα τι της έφταιγε!

Νατάσα μου για να ξεαγχωθείς με το βάρος, μόνη σου το λες, μέχρι τα δύο ήσουν παχουλό μωράκι, μετά παρααδυνάτησες και τώρα μια χαρούλα κανένα θέμα δεν έχεις με το βάρος και μπορείς να τρως ό,τι θες χωρίς να παχαίνεις! Τι άλλο θέλεις για το Σώτο σου? Αλήθεια πόσο βάρος έχει?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι ωραία ιδέα ο φελός! Ευχαριστώ! Αν και δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω με αυτό..θα το ψάξω. όσο για την έκθεση εμείς ακόμα δεν μπορούμε να τα ''εκθέσουμε'' γιατί η Εύα δεν τα φτιάχνει μόνη της, τα φτιάχνουμε μαζί οπότε δεν είναι δίκαιο! χαχαχα! :lol:

Μπορείς είτε να πάρεις απλούς φελούς από τα κρασιά και να τους καρφώνεις οδοντογλυφίδες ή καλαμάκια από σουβλάκια και να φτιάχνεται χαζοανθρωπάκια (να κάνεις, ας πούμε τον ένα φελό σώμα, ένα πιο μικρό κομμάτι κεφάλι, να τα ενώνεις με μια οδοντογλυφίδα, να φτιάξετε και χεράκια, ποδαράκια κ.λ.π.) με μια καρφιτσούλα ή πινέζα να τους βάζετε και κανένα κομμάτι ύφασμα σαν φουστίτσα ή μαλλιά.... με μαρκαδόρους να ζωγραφίζεται ματια, μύτη, στόμα...

ή αν θέλεις, μπορείς να αγοράσεις και φύλλα φελού τα οποία έχουν διαφορετικό πάχος, και να τα κόβετε σε διάφορα σχήματα και μετά να κολλάτε ή να ζωγραφίζεται διάφορα πράγματα...

Όπως ξέρεις, απλά φαντασία θέλει!!!!!

Απλά στο είπα σαν ιδέα υλικού, γιατί φελούς από μπουκάλια, λίγο πολύ όλοι έχουμε σπίτι μας...

Οι χειροτεχνίες σας όμως... καταπληκτικές! Κι εις ανώτερα!

mrdIp3.png

Joa για πες κι εσύ σε ποιόν παιδότοπο πάτε, αν μας θέτε να έρθουμε κι εμείς αύριο?

Είδες Νατάσα τι ωραία που το γράφει η Μαρίνα!!!! "αν μας θέλετε...":p:p:p

Μαρινάκι, πώς είναι η μικρή? Συνεχίζει?

mrdIp3.png

Μαρινα απο το εμβολιο θα ειναι σιγουρα! Καλα εκανες και της εδωσες ντεπον... Ρε την ερημη... Τωρα κοινηθηκε το πουλακι μου?

Οσο για το βαρος, ο Σωτος μου ειναι 13,5 κιλα περιπου. Ζητημα αν εχει βαλει μισο κιλο τον τελευταιο χρονο... Δεν ανησυχω, αληθεια στο λεω! Οχι προς το παρον τουλαχιστον!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...