Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες! Σήμερα το Ευάκι μου ξύπνησε στις 3 με κλάματα αλλά στις 4 ξανακοιμήθηκε. Κάτσαμε αγκαλίτσα στον καναπέ και έκλειναν τα μάτια της. Χάρηκα κι εγώ ότι θα κοιμηθούμε μια φορά αγκαλίτσα αλλά μόλιε πήγαινε να την πάρει ο ύπνος δεν μπορούσε να βολευτεί. Την ρωτάω αν θέλει να κοιμηθεί στο κρεβάτι της, ''ναι'' μου λέει. Την έβαλα, έκλαψε λίγο αλλά κοιμήθηκε ξανά. Γενικά πάντως περάσαμε πάρα πολύ όμορφα εχτές, πήγαμε στη μαμά μου με την αδερφή μου να της στολίσουμε το δέντρο και η Εύα ξεσάλωσε!

stone μου πραγματικά πόνεσε η ψυχή μου με τον γιόκα σου...:-( Τον καημενούλι...ελπίζω σήμερα να μην έχει καμία ενόχληση..

Εύα μου η μικρή σου ήταν εντάξει εχτές? Μαλλον θα είχε βαριστομαχιάσει και θα έκανε εμετό. Το έχει κάνει και η Εύα..

Σούλα μου τι έγινε με την Ανδριάννα? Πήγατε στον γιατρό?

Βίκυ κρίμα για εχτές. Πολύ περίεργο το άσχημο μεθύσι...δεν ξέρεις που θα καταλήξει.

Joa και Μαρίναι ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ στα παλικάρια σας!!!! Άντε να πάρουν τα πάνω τους κι αυτά!

Πικουλινάκι μου τέλεια η μπουμπούκα! Μπράβο! Αλλά και ο Παναγιώτης άψογος ο γλυκούλης μου!

deleni σου είπε ο γιατρός ότι το βάρος του γιόκα σου έχει σχέση με το ότι δεν τρως καλά? Πάντως εγώ ήξερα ότι αυτό δεν ισχύει. Κι εγώ πάντως στην εγκυμοσύνη έτρωγα παααααρα πολλά γλυκά( όπως και εκτός εγκυμοσύνης). Πήρα 16 ή 17 κιλά νομίζω..Η Εύα όμως γεννήθηκε μόλις 2800.

Ριτάκι ο πεθερός σου πως είναι σήμερα?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βίκυ δουλεύεοις και απόγευμα;;

Ρώτησα και τη μανούλα σου χτες, λέμε για συναντηση..Αν το κανονισουμε για την ερχομενη εβδομαδα κατα την Παρασκευή σας βολεύει με τη μαμα και τη Φωτεινή;;

οχι δεν δουλευω απογευμα απλα πολλες φορες καθομαι ως αργα για να βγει η δουλεια που τελικα ποτε δεν τελειωνει.

δυσκολευομαι να κανω σχεδια αλλα ναι αν ειμαστε καλα θα ερθω αλλα χωρις την φωτεινη.η αλλιως θα ερθει η μαμα .καποια απο τις 2 μας θα κρατησει την μικρη γιατι η πεθερα μου δουλευει και δεν θα μπορει να την κρατησει εκεινη και οσο για τον αντρα μου δεν τα καταφερνει καθολου με το φαγητο οποτε δεν μπορει να την κρατησει για πολυ.το να την φερω μαζι μου το αποκλειω.προσπαθω οσο γινεται να μην ερχεται σε επαφη με πολυ κοσμο για να μην κολλησει τιποτα,ειναι αρκετα εξασθενισμενος ο οργανισμος της,αρρωσταινει πολυ συχνα και αν μπορω να γλιτωσω κατι το κανω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα κορίτσια,

Stone όπως κατάλαβες εγώ στην απομόνωση είμαι:):):)….καλά ρε Βίκυ γιατί να μην έρθει να κρατήσει η πεθερά την μικρή για να γνωρίσω τα κορίτσια εεεε?????:confused::confused::confused::confused::confused: Έχει φυτρώσει μια ουρά πίσω από τον ποπό μου και λέγετε Φωτεινουλα:D:D:D:D:D

μη τα συζητατε καταρχην εγινα ρεζιλι στους σερβιτορους και στον ξαδελφο μου αλλα και στους πελατες της καφετεριας.επεφτε πανω στον κασμο κερνουσε σφηνακια και κρατουσε και κατι λακτα σοκολατες και τις εδωσε στον πορτιερη.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αρμα δινεις στην Εύα κανενα ντεπονακι οταν την πιάνουν τα πονακια της;;

Και εμεις στολίσαμε τη Δευτερα το δεντρο της μαμας μου με την αδερφη μου και τα μικρά..Ηταν πολύ ωραια και χαρηκε πολύ και η μαμακα μου γιατι είμασταν εξι άνθρωποι γυρω απο το δεντρο..άλλος στόλιζε, άλλος ξεστόλιζε, άλλος έπινε χυμό, αλλος χορευε στους χριστουγεννιατικους ρυθμούς..όμορφα ήταν...

Ααα το δεντρο της μαμας μου ο μικρος το εχει ταραξει..Εχει βγαλει όλες τις μπάλες και τραβαει και τα λαμπακια..Μου κάνει εντύπωση.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Stone όπως κατάλαβες εγώ στην απομόνωση είμαι:):):)….καλά ρε Βίκυ γιατί να μην έρθει να κρατήσει η πεθερά την μικρή για να γνωρίσω τα κορίτσια εεεε?????:confused::confused::confused::confused::confused: Έχει φυτρώσει μια ουρά πίσω από τον ποπό μου και λέγετε Φωτεινουλα:D:D:D:D:D

Μπραβο Φωτεινή..Αφου η μικρή δεν παιζει καθολου να ερθει, ψηφίζουμε Βίκυ μαζι με Φωτεινή όμως!!Αντε 2 ωριτσες να μεινει με την άλλη γιαγια η μικρή...

Εύα που είσαι να κανονισουμε βρε....Βρηκα κόσμο!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone πολύ χάρηκα που ήταν ψιλοήρεμο το βράδυ σας! Άντε σήμερα να μην καταλάβει τίποτα ο μικρούλης σου!

Αρμάκι κι εσένα η μικρούλα δε θέλει πολλές αγκαλίτσες ε? Είναι ανεξάρτητα τα παιδάκια μας τι να κάνουμε? Ελπίζω στην κόρη για καμιά παραπανίσια αγκαλιά, αν και λένε το αντίθετο!:rolleyes:

Βίκη τουλάχιστον ο φίλος σου κέρασε και καμιά σοκολατίτσα!!! Μια χαρά μου φαίνεται αυτό του στυλ το μεθύσι!:lol:

mGKop3.png60Jvp3.png

Αρμα δινεις στην Εύα κανενα ντεπονακι οταν την πιάνουν τα πονακια της;;

stone μου μία φορά της είχα δώσει προχτές. Εχτές με το που την πήρα αγκαλιά ηρέμησε οπότε δεν της έδωσα.

Ααα το δεντρο της μαμας μου ο μικρος το εχει ταραξει..Εχει βγαλει όλες τις μπάλες και τραβαει και τα λαμπακια..Μου κάνει εντύπωση.

Και εμένα το ίδιο άρχισε ξαφνικά να πέρνει τις μπάλες και να τις πετάει. Έβγαλε το άχτι της φαίνεται που δεν μπορεί να πειράξει το δικό μας! :lol: Μόλις την μάλωσα λίγο, μου αγρίεψε (εκείνη την ώρα την πέτυχε ο γαμπρός μου σε φωτογραφία και είχε πολύ πλάκα), της εξήγησα ότι ούτε κι αυτό δεν το πειράζουμε, απλά το κοιτάμε και έτσι δεν το ξαναπείραξε. :-)

Αρμάκι κι εσένα η μικρούλα δε θέλει πολλές αγκαλίτσες ε? Είναι ανεξάρτητα τα παιδάκια μας τι να κάνουμε? Ελπίζω στην κόρη για καμιά παραπανίσια αγκαλιά, αν και λένε το αντίθετο!:rolleyes:

Μαρίνα μου τίποτα..δεν είναι της αγκαλιάς. Από νεογέννητο. Με το ζόρι την κρατούσαμε για να ρευτεί. Και να πω ότι είναι και καμια μεγαλόσωμη και δεν βολεύεται..χαχαχαχα! Ούτε αγκαλιά, ούτε ύπνος μαζί! Δεν έχουμε κοιμηθεί ποτέ αγκαλίτσα. Τι να πω? Τέτοια ανεξαρτησία πια??? :lol:

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Stone ελπίζω και η υπόλοιπη μέρα να κυλίσει ήρεμα...;)

Βίκυ εγώ όταν βλέπω τέτοια μεθύσια φεύγω... μακρυα!:D:D:D Δεν μπορώ καθόλου και συγχίζομαι πάρα πολύ...

Μαρίνα εσύ ελπίζεις στην κόρη και ο άντρας μου στο γιό :lol::lol::lol::lol::lol: Εμεις ακούμε εκείνους που λένε ότι τα αγοράκια είναι πιο αγαπησιάρικα για να παρηγοριόμαστε :lol::lol::lol::lol: Και η Αναστασία δεν είναι κθόλου της αγκαλιάς... μα καθόλου...:rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημεραααααααα!!!!

Επιτελους Παρασκευη...σήμερα ο μικρος μας μετα το τσακωμο με τον μπαμπα και αφου κοιμηθηκε απο τις 8 ξυπνησε στις 5 το πρωι μεσα στο κεφι αλλα εγω ειχα τετοια νυστα που δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου οποτε τον πηρε ο μπαμπας του και πηγαν στο σαλονι επαιξαν και κοιμηθηκαν ..η μαμα εκανε φραπα μουτρακι και ξυπνησε στις 7..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!! Επιτέλους Παρασκευή!!!!

Stone μου εδώ είμαι καλέ!!!!!! λοιπόν κανονίζουμε για την άλλη Παρασκευή , είμαι μέσα.Αντε κορίτσάκια και οι υπόλοιπες αποφασίστε το.

Κα Φωτεινή και Βίκυ σας περιμένουμε μαζί κάντε κάτι με την μικρή.

Εμείς χθες πήγαμε στην παιδίατρο κάναμε εμβόλιο και μετρηθήκαμε .Από 8850 γινήκαμε 10050 κιλά και ύψος απο 76cm γινήκαμε 80cm.Μιλάμε για τρομερή ανάπτυξη, η γιατρός μας δεν το πίστευε.Είδατε κορίτσια μόλις της πέρασε η αλεργία της και άρχισε να πίνει κανονικό γάλα και να τρώει απ΄όλα έστρωσε το κοριτσάκι μου.Καλά κορίτσια στην γιατρό ξεσάλωσε...όλοι μας έλεγαν τι ενεργητικό κοριτσάκι είναι αυτό!!!! Αλλά και το κλάμα κλάμα!!!! Στην εξέταση εννοώ!!!!

Πρέπει να πάρω ένα τηλΕπανέρχομαι!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...