Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αρμα περαστικα και παλι! Εγω ετσι οπως τα λες, πιστευω οτι θα εχει και τον λαιμο της...

Καλά δεν παίζεσαι έτσι??? Έμεινα τώρα! Που το κατάλαβες για τον λαιμό βρε θηρίο? ΑΑΑΑ, έχουμε κι άλλον γιατρό στην παρέα λοιπόν...

Όσογια την εφορευτική εγώ δεν θα ήθελα με τίποτα να χάσω την ημέρα μου για να μετράω ψηφοδέλτια..κι αν σου κάτσει και καμιά ''στραβή'' παρέα?

Ας ειναι ετσι τουλάχιστον και ας μην εχουμε αλλες εκδηλώσεις ζηλιας πιο εντονες και ακραίες!

Πετρούλα μου όπως τα λες, καλύτερα έτσι! Μακάρι να μείνει έτσι!

Άρμα, στις χειροτεχνίες που κάνετε με την μικρή σου, πρόσθεσε, αν θέλεις, στα υλικά που χρησιμοποιείτε και φελό... Είναι κι αυτό ένα καλό υλικό!!!

Άντε και μετά, μαζί με την Ρίτα, θα κάνετε μια έκθεση με τα έργα τέχνης των παιδιών σας!!!!

Μαράκι ωραία ιδέα ο φελός! Ευχαριστώ! Αν και δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω με αυτό..θα το ψάξω. όσο για την έκθεση εμείς ακόμα δεν μπορούμε να τα ''εκθέσουμε'' γιατί η Εύα δεν τα φτιάχνει μόνη της, τα φτιάχνουμε μαζί οπότε δεν είναι δίκαιο! χαχαχα! :lol:

joa μπου περιμένυομε την φώτο! Μεγειά και το φορμάκι!! Αχ ξέχασα να πω στη μαμά μου να ξεματιάσει τον Χρηστάκο! Θα της το πω σήμερα!

μην διαβαζω χαζα!!!!

ακου μας επρηξες!!!

τελεια τα νεα σας ελπιζω να γινει και το ευακι καλα και να μην παρει αντιβιωση!

οσο για την κοιλια αστην να μεγαλωνει χαχαχα εχεις εσυ περιθωρια!

Μα τι ευγενικό πλάσμα! :lol: Για την πλάτη σου γιατί δεν παίρνεις ένα παυσίπονο? όλο και κάτι θα επιτρέπεται με τον θηλασμό..περατικά!

Αrmaki γιατί δεν βάζει κι εσύ καμιά φωτο να θαυμάσουμε τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της μικρής?????

Θα βάλω τώρα!

Σας βλέπω πολύ ενθουσιασμένες αλλά σας προειδοποιώ! Μην νομίζεται ότι θα δείτε τίποτα φοβερές κατασκευές! χαχαχα! Μαρίνα κι εγώ άχρηστη είμαι και μάλιστα πάρα πολύ, όπως θα δεις στις φώτο δεν είναι τίπτοα αυτά για να τα φτιάξεις, μη σου πω ότι σε λίγο καιρό η Εύα θα τα καταφέρνει καλύτερα μόνη της! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατασσα εσυ να ερθεις ετσι και αλλιως!Περιμενω μολις ειναι καλα το παιδι να το κανονισουμε!

Αληθεια πως ειναι?

Θα ερθω βρε!!! Κοιτα, σε αυτη τη φαση εχει μονο μυξες και λιγο βηχα. Λυσσαει ολη μερα, ησυχια δεν εχει! Εχει βγαλει και τη μανα μου και τη γυναικα off!!! Της βαζει και τις δυο (50 η γυναικα, 59 η μανα μου) και παιζουν μπασκετ, ποδοσφαιρο, κρυφτο, και κυνηγητο! Και μετα τις σκοτωνει με το πιστολι και σωριαζονται κατω! Τις εχει τρελανει λεμε! Κλεινω την παρνθεση... Που λες, δεν εχει ουτε πυρετο, τιποτα! Του δινω μονο αεριους το βραδυ και αυτο ειναι ολο! Οποτε αμα εχει παρει λιγο ακομα το καλυτερο μεχρι την Παρασκευη και εφοσον δε θα τον παω κολυμβητηριο αυτη την εβδομαδα μην ξανακυλησει, λεω να ερθουμε!!! Δε νομιζω να κολλαει τα αλλα παιδακια πια! Θα ειναι σχεοδν 10 μερες ετσι... Τι λες κι εσυ???

t7fQp3.png

καλε δε με απασχολουν πλεον αυτα καθολου...και μυξα να εχετε και βηχα και απο ολα που λεει ο λογος(μακρια απο εσας βεβαια)...ευπροσδεκτοι!!!Αφου σου λεω ειλικρινα ολη μερα μεσα στη μυξα ειναι το παιδι στο σχολειο..ΠΙΚΠΑ που λεει και η κολλητη μου!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αρμα ειδες που σου εγραψα χθες βραδυ οτι ετσι οπως τα περιγραφεις θα εχει και τον λαιμο της! Εχω γινει γκουρου πια στον λαιμο, οπως η Ιωαννα στο βηχα! Ημουνα σιγουρη λεμε!!! Παντως για αλλη μια φορα μου κανει φοβερη εντυπωση ο παιδιατρος μας... Ρε παιδι μου ειχα τον μικρο με μυξες ατελειωτες 2 εβδομαδες, συν υπερτροφικες αμυγδαλες και δε μας εδωσε τιποτα... Ουτε καν το συζητησε για αντιβιωση! Μονο αεριους και 2 μερουλες soldesanil. Δεν μπορω να τους καταλαβω τους παιδιατρους ειλικρινα! Τι στο καλο?:rolleyes: Αλλα ο ενας, αλλα ο αλλος!

Νατάσα είναι η πρώτη φορά που μπου μιλησε για αντιβίωση! Την έχει αφήσει και 15 μέρες με βαρύ συνάχι και παρακολούθηση ανα 3 μέρες για να παρακολουθεί τα αφτιά της! Μάλλον επειδή είχε ερεθισμένους λεμφαδένες μου το είπε..πάντως δεν νομίζω να την πάρουμε..

Αρμα μια χαρα η Ευουλα!!Σουπερ! οσο για την ιωση θα της περασει πιστευω συντομα χωρις αντιβιωση.

Μακάρι! Κι εγώ έτσι πιστεύω..θα δείξει. όσο για σένα πραγματικά πολύ τυχερή και ελπίζω αφού αυτός ο μήνας είναι τόσο τυχερός να φέρει κι άλλα ''ευχάριστα'':mrgreen:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Αααααα Νατασσσα στην ακρη θα μου παρεις την δουλεια!!!απαπαπα .....

Ριτα στειλε μου ρε το εργο του γρηγορη ..δεν εχουμε τηλεφωνο ουτε ιντερνετ εδω και 3 μερες οποτε δεν μπορω να τα δω..

Αρμα αναμενω με λαχταρα και τις δικες σας καλλιτεχνιες..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Γκρρρρ έγραψα ένα κατεβατό και πάει! Δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναγράψω θα ξυπνήσει η τσαπερδόνα που περνάει τη φάση που θέλει όλο αγκαλιά και εγώ τώρα που είναι ευκαιρία κάνω ότι σιδερώνω αλλά χαζεύω ίντερνετ και πάλι!

Αρμάκι πάρα πολύ καλές οι δημιουργίες σας! Καλέ εσύ έχεις πολύ φαντασία τι μου λες?

Θέλω κι εγώ συνάντηση! Το Σκ, ειδικά το Σάββατο θα έχει καλό καιρό μήπια πως να οργανωθούμε? Κωκωνάκι αν δεν τα καταφέρουμε με τις κοπέλες εμείς μπορούμε να βρεθούμε στο πάρκο! Joa για πες κι εσύ σε ποιόν παιδότοπο πάτε, αν μας θέτε να έρθουμε κι εμείς αύριο?

Δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω, έχω άλλο ένα δεκαλεπτάκι μέχρι να την ξυπνήσω πάω για σίδερο ολοταχώς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ειναι πολυ ωραια και ευρηματικα!Μπραβο σας αρμα!

Λοιπον ενα αλλο που τους κανουν στο σχολειο και απο οτι φαινεται του αρεσει πολυ γιατι το λεει συχνα ειναι το εξης:

Εχουν χαρτια με σχεδιασμενο επανω ενα μηλο,ενα αχλαδι,ενα σταφυλλι κτλ κτλ(υπαρχουν ετοιμα τετοια στο τζαμπο, τα εχω δει)

Τα βαζουν και κοβουν γκοφρε χαρτια μικρα μικρα αναλογα το χρωμα που πρεπει να εχει το φρουτο ή το λαχανικο και μετα κανουν μετα χερακια τους τα χαρτακια μπαλιτσες.Τους δινουν κολλα και γεμιζουν το σταφυλλι ας πουμε με τα μπαλακια...

Το σημειο με την κολλα ειναι που του αρεσει!!χαχα

Επισης μια φιλη που παει το παιδι της σε κεντρο δημιουργικης απασχολησης για εργασιοθεραπεια μου ειπε, οτι τους ειπαν οτι κανει πολυ καλο να μαθουν να κοβουν με ψαλιδι.Πολυ καλο΄λεει για τα νευρα του χεριου ,για τη συγκεντρωση κτλ κτλ.

Πηγα λοιπον και εγω και του πηρα απο βιβλιοπωλειο ειδικο ψαλιδι για 2 ετων(ειναι ολο πλαστικο, μην το φοβαστε) η καταληξη ειναι να μας ''κουρευει'' ολη μερα....χαχα

Μας βαζει και πετσετα και κανει πως κουρευει...λεει ''ειμαι ο Σωτηρης''(ο κομμωτης του)και μετα κανει ''βουουου'' και μας λεει να κλεισουμε τα ματια μας...του λεω τι κανεις τωρα?''Πιστολακι..Κλεισε τα ματια σου'' ...εγκεφαλικα ο μπαμπας μας...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...