Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θελετε να ερθετε σε εμας?χαχα

Πετρουλα μεγεια το πατουσοφωτογραφιακι ,ειναι τρελα!!!Οσο για τον Ανασταση μια χαρα μου ακουγονται οι αντιδρασεις του...φανταζομαι οτι ειναι σε πολυ καλο δρομο!Μπραβο!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα !!καλα για πεμπτη μαλλον δυσκολο το βλεπω(λεω να τον παω για εμβολιο) αν λεγατε για Παρασκευη θα μπορουσαμε σιγουρα.

Ιωαννα σας εκανε τιποτα το αντγριπικο?

Εμας περσυ δεν ειχε κανει απολυτως τιποτα αλλα φετος επειδη ολο και κατι μπορει να τον τριγυριζει απο το σχολειο το εχω λιγο αγχος...και ολο το αναβαλω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!!!

ακομη κοιμουντε τα ζουζουνια εμενα δεν τα πειραξε η αλλαγη ωρας :tongue:

σημερα ειμαι καπως καλυτερα για να δουμε νιωθω λιγο τον λαιμο μου να γρατζουναει αλλα ελπιζω να ειναι ιδεα μου!

Κωνκων μου φανταζομαι τι χορο εριξες για να πονας τοσο κι εσυ ας τις εβγαζες τις γοβες τι τις φορουσες σιγα εγω στο γαμο μου εως το πρωι ξυπολιτη χορευα!

Ιωαννα μου καλη φωτο σημερα και μεγεια το φορμακι!

Μαρινα μου τελικα θα κανει κι ο τιμος την Δευτερα το αντιγριπικο μας ειπε η γιατρος μας για τον θοδωρη μου ειπε ομως οχι γιατι ειναι μικρος θα την ρωτησω και την Δευτερα απο κοντα να μου πει.

γιοβαννα μου τι κανει η μικρη;

Φωτεινη μου ωραια περασατε εχθες;την ζηλεψα την βολτα σας!

deleni μου περαστικουλια σας διαβασα περασατε ωραια στο γαμο ε;ηπιατε και τα ουζακια σας;εμ γι'αυτο κρυωσε ο καλος σου δεν τον σκεπασες μετα χαχα!

αρμακι μου τελεια μου ακουγονται αυτα που κανετε με την ευα εμενα ο τιμος τα βαριεται αυτα δωστου κυνηγητο και ειναι μεσ'την τρελη χαρα!

στονε μου τελεια τα πατουσακια σας ζουλεψα ειπα να βαλω και τα δικα μας που εχω σε φωτο αλλα δεν βρισκω την καρτα της μηχανης καπου την εξαφανησε ο τιμος!

οσο για τον υπνο εμενα ευτυχως εξαρχης δεν τον πειραζε το κλαμα του μικρου.

μαελενη μου ναι αυτος ηταν ο ιος και σημερα μου ηρθε κι αλλο μηνυμα και το διεγραψα αμεσως την πρωτη φορα το ανοιξα γιατι ηταν απο φιλη και ειπα κατι θα μου στελνει που να ηξερα!

κικο μου που εισαι κοπελα μου;σε δυο μερες γεννας;με το καλο ολα να πανε καλα!

ριτα μου οντως πολλη τυχερη πο φανταζεσαι να ησουν εσυ;απαπαπα!

πανμαρ μου καλα να περασετε γεματη ημερα σας σημερα!

σαρδελινα μου καλο τρεξιμο σημερα με το ικα και οαεδ και γερα νευρα!

Νατασα μου πρωινος κι ο Σωτος ε;τελικα με την γυναικα που εχεις τι εγινε καλη;

Λαζαρενια μου ευχομαι να ηρεμησει η μικρη και καθε μερα να ειναι και καλυτερα!το πουλακι μου αχ σκεφτομαι τι θα κανει κι ο δικος μου για να δουμε!

αυτα για την ωρα πολλα ειπα σημερα χαχαχα!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ιωάννα, θα μιλήσουμε αύριο στο τηλέφωνο, να δούμε και τον καιρό και αναλόγως κανονίζουμε... Εκτός απροόπτου, αύριο θα βρεθούμε!!!

Ρίτα μου, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά μια φορά την εβδομάδα Παγκράτι είναι αρκετό... Κάθε μέρα είναι υπερβολή!!!!!!!

Deleni θες να έρθεις για καφέ μαζί μας? Στον δρόμο σου είναι! Όπως κατεβαίνεις την εθνική, στρίψε δεξιά!!!! Αύριο το απογευματάκι! Περαστικά και γρήγορα να επιστρέψεις στο καφεδάκι... και καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις της μικρής...

Καλημέρα Μαελένη!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Ριτακι το αντιγριπικο δεν κανει καμια παρενεργεια!!!!απλα ισως ειναι λιγο κακοδιαθετος μετα τον εμβολιο...την Παρασκευη δυστυχως δεν μπορουμε καταφτανει το πεθερικον ...της ελειψε το εγγονι της και θα ερθει για 2 μερουλες...

Βατραχινα μου περαστικα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!

Λοιπόν τα νέα μας, πήγαμε στη γιατρό, το Ευάκι φαίνεται ότι είχε ίωση η οποία όμως φαίνεται σε ύφεση. Πέρα από το μπούκωμα είχε και κόκκινο λαιμό και λίγο πρησμένους λεμφαδένες..Η καημενούλα και δεν είχε παραπονεθεί καθόλου..θα δώσουμε ξανα αέριους μέχρι την Παρασκευή και αν δεν συνέλθει θα πρέπει να πάρει αντιβίωση γιατί μου είπε ότι αυτού του είδους η ρινιτιδα που έχει αν συνεχιστεί πάνω από 10 μέρες σημαίνει ότι οφείλεται σε μικρόβιο.

Παρόλο που ακόμα δεν πιάσαμε τα 11 κιλά ( 10800 και 91,5 πόντους) πήρε σε 1 1/2 μήνα 400γρ και 1 1/2 πόντο οπότε είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη! Είμαστε βέβαια στο 3% στις καμπύλες αλλά η παιδίατρος μου λέει ότι η Εύα είναι απλά τυχερή και μακάρι να συνεχίσει έτσι, να τρώει δλδ και να μην παχαίνει..

Τέλος να σας πω ότι μου λέει η παιδίατρος ''να δω την κοιλιά σου''(φορούσα μπουφάν), της την δείχνω μου λέει ''αχ μωρέ εντάξει, μικρούλα είναι'' της λέει ο άντρας μου ''Γεωργία τώρα μπήκε στον 4ο'' και μένει η γυναίκα πραγματικά έτσι:shock::shock::shock::mrgreen: και λέει ''Νόμιζα ότι ήσουν 7 μηνών!'' χαχαχα! Να δω που θα φτάσει αυτή η κοιλιά..

Το papp-a είναι πολύ καλό ευτυχώς και κόβω και τα κ@λ& utrogestan!

Αυτά τα δικά μας! Σας έπρηξα το ξέρω!:oops:

Πάω να σας διαβάσω και αν προλάβω θα σας γράψω γιατί περιμένω και την κουμπαρούλα μου για καφέ.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημέρα αρμα! Ωραία νέα!!!

καλημέρα και σε σένα βατραχάκι μου...

Ρίτα, στείλε μου κάποια στιγμή (αν θέλεις) το κινητό σου με π.μ. για να το έχω...

Κορίτσια σας χαιρετώ για την ώρα...

Πάμε να ντυθούμε για να ξεκινήσουμε την μέρα μας!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Σας έπρηξα το ξέρω!:oops:.

μην διαβαζω χαζα!!!!

ακου μας επρηξες!!!

τελεια τα νεα σας ελπιζω να γινει και το ευακι καλα και να μην παρει αντιβιωση!

οσο για την κοιλια αστην να μεγαλωνει χαχαχα εχεις εσυ περιθωρια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Αρμα ειδες που σου εγραψα χθες βραδυ οτι ετσι οπως τα περιγραφεις θα εχει και τον λαιμο της! Εχω γινει γκουρου πια στον λαιμο, οπως η Ιωαννα στο βηχα! Ημουνα σιγουρη λεμε!!! Παντως για αλλη μια φορα μου κανει φοβερη εντυπωση ο παιδιατρος μας... Ρε παιδι μου ειχα τον μικρο με μυξες ατελειωτες 2 εβδομαδες, συν υπερτροφικες αμυγδαλες και δε μας εδωσε τιποτα... Ουτε καν το συζητησε για αντιβιωση! Μονο αεριους και 2 μερουλες soldesanil. Δεν μπορω να τους καταλαβω τους παιδιατρους ειλικρινα! Τι στο καλο?:rolleyes: Αλλα ο ενας, αλλα ο αλλος!

Ριτα, Πανμαρ και Ιωαννα αμα συναντηθειτε προς Παγκρατι μερια καντε μου ενα τηλ, μηπως φορτωθω κι εγω!:D

t7fQp3.png

Νατασσα εσυ να ερθεις ετσι και αλλιως!Περιμενω μολις ειναι καλα το παιδι να το κανονισουμε!

Αληθεια πως ειναι?

Παν μαρ εχεις πμ.

Γιοβαννα πως ειναι η μικρη?Και εσεις κρεματε εργα στους τοιχους ε?Καλα εμας δε θα επαναληφθει...ηταν εκλαμψη!!

Βατραχακι περαστικα!

Σουλα κανα νεο απο τις εξετασεις?

Αρμα μια χαρα η Ευουλα!!Σουπερ! οσο για την ιωση θα της περασει πιστευω συντομα χωρις αντιβιωση.

Μαελενη παλι ρε γμτ βηχας?Πω πω μπλεξιμο...περαστικα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...