Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κάποιος μερακλώθηκε στην γειτονιά και εδώ και μία ώρα ακούω όλα τα καψουροτράγουδα του πάριου από διπλανό διαμέρισμα και θα κόψω φλέβα σε λίγο.

Πετρούλα μου ο Αναστάσης πολύ αγάπη για το αδερφάκι βλέπω ε; Ωωωωωωωωωωωωχ άρχισαν να σας επισκέπτονται οι κολικοί; Ελπίζω να μην κρατήσουν πολύ κι αν κρατήσουν όσο κρατάνε συνήθως να μην αυξηθούν οι ώρες πόνου.

Γιοβάννα μου χαίρομαι που είναι καλύτερα η μικρούλα σου. Όσο για το κεφάλι μου τί να πω; Έχω πήξει...τώρα φυσικά ευελπιστώ η θεραπεία να κάνει δουλειά αλλά θέλει τον χρόνο της κι αυτή έτσι; Σε 3 με 4 εβδομάδες θα δω βελτίωση μου είπε η γιατρός.

Αύριο πάω ΙΚΑ να γράψω τον υπέρηχο που έχω να κάνω στον Αστέρη την Δευτέρα. Έχω να βγάλω κι εγώ ένα χαρτί και μαζί με χίλια δυο άλλα χαρτιά να πάω στον ΟΑΕΔ να τα παραδώσω επιτέλους μιάς και σήμερα με πήρανε τηλ.

Τώρα περιμένω και τον διαφημιστή μου από το γάμος οργάνωση για να συμφωνήσουμε επιτέλους. Πιθανότατα να μπω και στο περιοδικό του Ιανουαρίου! Θα σας πω να το αγοράσετε όλες, ακούτε;;;;;;;;;;;;;;;; χαχαχαχαχα

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα μανουλες:D

Σουλα καλα αποτελεσματα..για κρεμα εχω να σου προτεινο την lasonil αν και εχω ακουσει οτι την σταματησαν και αν ναι, θα ρωτησεις τον φαρμακοποιο αν εχει μια κρεμα που να περιεχει arnica....αυτο ειναι φυτο ...βοηθαει παρα πολυ στις μελανιες απο χτυπημα και για τις φλεβες

λαζαρενια ..θα στρωσει το κοριτσακι σου μην στεναχωριεσε κουκλα μου

μαρνια η φωτεινη συνηθως κοιματε οταν την φερνουν το πρωι....και τωρα που το σκεφτομαι εχω πολλες μερες να την παρω πρωι, γιατι επεσαν η αργιες και μια βδομαδα πριν ηταν η βικυ με αδεια

κωνκων η πατατες εγινα μουρλια ξεροψηθηκαν και σου λεω δεν εμεινε τιποτα στο πυρεξ

αρμα εκανες και εσυ εξετασης? αν θυμαμαι καλα? με το καλο να παρεις τα αποτελεσματα κοριτσι μου

συγνωμη αν δεν σχολιαζω καμια αλλη...δεν θυμαμαι και πολλα:confused:....λιγο η ηλικια και λιγο η κουραση μαζι με το χλαπακιασμα που καναμε με τον συζηγο το μεσημερι σε ψαροταβερνα.

Μετα εγω πηγα στην αγορα για σεργιανη και ο συζηγος πηγε σπιτι για νανι:D

ειμαι ψωφια ...απο τις 6.00 το πρωι ειμαι στο ποδι...καληνυχτα μανουλες κ ονειρα γλυκα

Καλημέρα!

Καλα αυτή η αλλαγή της ώρας μας έχει κάνει άνω κάτω. Απο τις 06.00 έχει ξυπνήσει ο Κωνσταντίνος και βλέπει παιδικά στο star. Ευτυχώς η μπουμπου ξανακοιμήθηκε αμέσως μετα το γάλα.

Σήμερα λέω να πάω πάλι σε ορθοπεδικό μπας και μου δώσει κάτι άλλο. Αυτός που είχα πάει μου έδωσε μια αλοιφή μονο την nimesulide αλλά δεν μου έκανε κατι. Βέβαια μου είπε ξεκουραση αλλά με 2 παιδιά στο σπίτι δε προλαβαίνω να καθήσω παρα μόνο όταν ταϊζω τη μικρή.

Φωτεινή μου η Βίκυ πού είναι? Δεν την πηρε το ματι μου.

giovanna μου το λαδακι που λες λογικα θα το βρω στο φαρμακείο. Ευχαριστω θα το δοκιμάσω.

Νατάσσα μου μη νομίζεις και εμένα με κοροϊδευει ο καλός μου γι'αυτο που έπαθα.:rolleyes:

Πετρούλα μου μπράβο στον μεγάλο αδερφό. Εμένα μονο στις αρχες δεν ήθελε να την έχουμε αγκαλιά, μετά συνήθησε. Την αγκαλιάζει, την φιλάει, της μιλάει, όταν κλαίει της βάζει τη πιπίλα και μου λέει να της δώσω γαλα. Αχ καλα είναι τα παιδάκια μας!

vatraxaki μου εγώ βάζω εμπλαστρο οταν πιάνομαι. Τα salonpas είναι πιο υποφερτά απο τα λέοντος. Ο γιατρος μου στην εγκυμοσύνη μου πρότεινε Voltaren υπόθετα τα 50άρια και έμπλαστρο. Η αλοιφή μου είπε ότι θα μου έκανε κάτι.

λαζαρένια μου λιγη υπομονή και θα στρωσει το κοριτσάκι σου. Κάθε αρχη και δύσκολη. Μόλις καταλάβει οτι παει εκεί για παιχνίδι και οτι θα επιστρέψεις για την πάρεις θα της αρέσει.

Μαρίνα μου καμιά βολτούλα θα πάμε οικογενειακώς? Τωρα βέβαια με τέτοιο καιρό για έξω λιγάκι δύσκολο.

Πάω να ετοιμάσω τον μαθητη για το σχολείο!

Καλα αυτή η αλλαγή της ώρας μας έχει κάνει άνω κάτω. Απο τις 06.00 έχει ξυπνήσει ο Κωνσταντίνος και βλέπει παιδικά στο star. Ευτυχώς η μπουμπου ξανακοιμήθηκε αμέσως μετα το γάλα.

Καλημερα!!!

Αχ κωνκων μου πες τα μου εμενα, σε καταλαβαινω απολυτα! Απο τις 6:15 στο ποδι ο μικρος! Και χθες κοιμηθηκε 11! Τι θα τον κανω??? Εγω κοιμηθηκα στη 1... Με 5 ωρες υπνο δεν μπορω να παρω τα ποδια μου σημερα, θα κοιμηθω πανω στο pc... Να'ναι καλα το σταρ που εχει παιδικα και καπως χουζουρευω μεχρι τις 7, με την Ντορα στερεο βεβαια και τον μικρο να συμμετεχει ενεργα! γκρρρρρρρρρρρρρρρρ:evil:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα οοολη μέρα!

Αχ! Ωραίο καιρό έχει και σήμερα...

Ελπίζω μανούλες και παιδάκια, να είναι όλοι πολύ καλύτερα σήμερα!

Κωνκωνάκι, καλώς ήρθατε και να σου ζήσει ο αδερφός σου!

Σούλα μου, εύχομαι τα αποτελέσματά σου να είναι τα καλύτερα!

Πετρούλα, με γεια τα "ποδαράκια"! Πολύ ωραία είναι!

Άρμα, στις χειροτεχνίες που κάνετε με την μικρή σου, πρόσθεσε, αν θέλεις, στα υλικά που χρησιμοποιείτε και φελό... Είναι κι αυτό ένα καλό υλικό!!!

Άντε και μετά, μαζί με την Ρίτα, θα κάνετε μια έκθεση με τα έργα τέχνης των παιδιών σας!!!!

Εμείς σήμερα έχουμε τρέξιμο...

Πρώτα λαϊκή, μετά στον παππού στο νοσοκομείο και το απόγευμα για ψώνια και καφέ με τη νονά μας... Κατά τις 9 μας βλέπω να μαζευόμαστε...

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημερα....

Σήμερα η μερα ηταν πολυ καλυτερη και ναι μεν εκλαιγε για να μην παω για δουλεια αλλα τελικα το δεχτηκε...εχουμε και φωτογραφιση σήμερα στο σχολειο !!!προσεχως φωτο!!!!το παιδι μου ηθελε να βαλει και ζελε στο μαλλι και δεν του χαλασα χατηρι ..

Πηγα και ψωνισα φορμακι για το νεο υιο ...πωπω τα εβλεπα και σκεφτομουν ηταν ποτε τοσος ο χρηστακος μου??

Γιαβαννα μου το ανοικτο παραθυρο σε περιπτωση βηχα ειναι πραγματικα θαυματουργο ...οταν μου το ειχαν πει δεν το πιστευα αλλα στην εφαρμογη κανει πολυ καλη δουλεια και μαζι με το μαξιλαρι βοηθαει πολυ για εναν πιο ποιοτικο υπνο οταν υποφερουν απο βηχα..

Πετρουλα μου αυτοκολητος με το μπεμπακι ο αναστασης μας ????να σου πω προτιμω την αντιδραση να θελει συνεχεια το μωρο παρα να μην το παιρνουμε αγκαλια...αχ δυσκολη η αρχη ..

Λαζαρενια μου , οι πρωτες 2 εβδομαδες και πολυ λεω ειναι δυσκολες επειτα ολα θα φτιαξουν θα δεις..δεν θα πιστευεις με ποση χαρα θα πηγαινει ...παλια καραβανα πια !!χαχαχα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωάννα μου καλα έκανες και έβαλες ζελε στα μαλλιά του! Θα είναι κούκλος στις φωτο. Και ο Κωνσταντίνος μου ζητάει συνέχεια ζελε αλλά του βάζω μόνο σε ειδικές περιστάσεις;). Αντε περιμένουμε φωτο. Καλοφορετο το φορμακι απο το νέο μέλος!

Νατάσσα μου τα αγόρια μας είναι πρωινοι τύποι!

πανμαρ βλέπω φούλ η μερα σου! Ευτυχως έχει και καλό καιρό.

Κωνκων, στο γκρουπ των πρωινών βάλε και την Σοφία!!!

Ελπίζω σήμερα να μην έχουμε πάλι φακέλους με μπόμπες στο Παγκράτι... οι προηγούμενες ήταν όλες γύρω από το σπίτι της μαμάς μου!!!

Γειτονάκι καλημέρα! Και ζελέ ο Χρηστάκος!!! Χα!Χα!Χα!

Άντε με το καλό να χρησιμοποιηθεί και το νέο σας φορμάκι...!

mrdIp3.png

Γειτονακι ποτε θα σας δουμε βρε ????κανονισε!!!!

Εμας παντως με το νεο ωραριο τα παει χαρμα ....δεν χρειαζεται πια να τον ξυπναω για το σχολειο ..ξυπναει μονος τους 7 με 7.10!!!!με την παλια ωρα καναμε 1 ωρα για να τον ξυπνησουμε ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Δεν θα έλεγα ότι εδώ είναι μια ωραία μέρα, αλλά ευελπιστώ σε λίγο ήλιο αργότερα.

Περαστικά και πάλι στα αρρωστούλικα. Ελπίζω να υπάρχει βελτίωση.

Εγώ πάλι νομίζω ότι ξαναρρωσταίνω......κι ακόμα δεν κατάφερα να διώξω το βήχα της προηγούμενης ίωσης γμτ.

Κωνκων μα τόοοοοοσο χορό κι εσύ???? Περαστικά και σύντομα εύχομαι γιατί πράγματι με 2 παιδιά......θα είναι κομματάκι δύσκολο να παραμένεις ξαπλωμένη.

Αrmaki γιατί δεν βάζει κι εσύ καμιά φωτο να θαυμάσουμε τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της μικρής?????

Σούλα τα πήρες τα αποτελέσματα?

Οσο για τον ιό Vatraxaki μου ήταν ένα μήνυμα που έλεγε surprise και είχε μέσα ένα link. Ευτυχώς κάποιος με είχε προειδοποιήσει και μόλις το είδα το πέταξα αμέσως!!!

Ελπίζω να μην έγινε μεγάλη ζημιά στο pc σας.

Joa μου που θα πάει θα περάσει κι αυτή η φάση για τον Χρηστάκο. Ποιός ξέρει τι του έκατσε άσχημα.... Μεγειά και το νέο ρουχικό ;)

Λαζαρένια κάθε αρχή και δύσκολη. Προσωπική εμπειρία δεν έχω, αλλά φαντάζομαι ότι είναι όπως τα λένε τα κορίτσια που ξέρουν. Κάθε μέρα και καλύτερα θα είναι θα δεις. Θα εγκλιματιστεί στο χώρο, θα γνωρίσει τα παιδάκια, θα αρχίσει δραστηριότητες!

Πετρούλα μεγειά τη νέα φώτο!!!! Μια χαρά τα πάει ο Αναστάσης. Σκέψου κάε φορά που θα περνούσε να του τραβούσε και μια τσιμπιά αντί για φιλάκι.

Αλήθεια Πανμαρ για τις βόμβες? Ολες γύρω από το σπίτι ε? Καλημέρα και καλό τρέξιμο σήμερα και περαστικά στον παππού σας!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα!

Τι λέει καφεδάκι κανονίζετε;;;; Θέλω και εγώ!!!!! Έχω σιχαθεί το τσάι!!!

Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα...πήγαμε και τη μικρή για εξετάσεις αίματος και περιμένω αποτελέσματα... Σούλα εσύ τι έγινε; Όλα καλά ελπίζω...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Hello!

Eμενα πρεπει να ειναι ο τυχερος μου μηνας...

Κοριτσια ειδατε το φακελο που εσκασε στα χερι της υπαλληλου?Σε αυτη την εταιρεια δουλευα και μαλιστα στο ποστο της κυριας αυτης μαζι με την ιδια...ειδα και το τεως αφεντικο μου στην τι βι ..με πηραν και ενα καρο συναδελφοι τηλεφωνο απο την τελευταια εταιρεια που δουλεψα αλλα και απο αυτη την εταιρεια με το φακελο και ηταν ολοι χαμενοι...

Μετα συνειδητοποιησα οτι θα ημουν εγω στη θεση της...φοβερο ε????

Πως πανε τα αρρωστουλικα?

Εγω εργασια και χαρα και ο μικρος σχολειο.Και εμας απο 8μιση ξυπναει πλεον 7μιση αλλα κοιμαται και νωριτερα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!Κατα τα αλλα ολα καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...