Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολυ δυσκολη δε λες τιποτα...και εγω ολο αυτο δε σας ελεγα?

Ειναι πολυ καλο παντως που τα αλλα εχουν προσαρμοστει...θα κρατησει πολυ λιγοτερο αυτη η φαση αφου δε βλεπει τα αλλα να κλαινε.Πολυ σημαντικο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας φιλενάδες! Θα σχολιάζω όπως σας διάβασα!

Μαελένη πού είναι το λινκ που μου λες για την κοπέλα που πουλάει το θήλαστρο? Βέβαια σήμερα το έστειλα με κούριερ στην εταιρεία θα δω τι θα μου πούνε αύριο από το τηλ κι αν δεν φτιάχνεται με ενδιαφέρει πολύ!

Ιωάννα μου κι εμένα τα πετάει τα σκεπάσματα ο μικρός τις περισσότερες φορές, μετά από λίγο όμως πάω και τον σκεπάζω ενώ έχει αποκοιμηθεί! Κατά τα άλλα είπαμε, θα περάσουν διάφορες φάσεις, μέχρι να έρθει το νέο μέλος να δεις που θα έχει ηρεμήσει πολύ!

Μαρία κι εγώ θέλω πίσω την παλιά ώρα! κατά τις 7 άκουσα κάποιον στο σαλόνι, ο γιος μου φυσικά που είχε αραδιάσει πρωινιάτικα όλα τα ανθρωπάκια του και έπαιζε! Τελικά τον πήρα στο δικό μας δωμάτιο που δε μπαίνει φως από πουθενά κουκουλωθήκαμε αγκαλίτσα και κοιμήθηκε μέχρι τις 8.20 που τον σήκωσα για σχολείο, τι να το κάνω όμως εγώ που εντομεταξύ είχε ξυπνήσει και η τοσοδούλα-ευχούλης (νέο ονοματάκι λόγω...κόμμωσης!)

Delenaki πολύ γέλλασα με την μικρή σου να ρωτάει η μαμά τρώει σοκολάτα???

Sunsun να τα εκατοστήσεις! Πάντα χαρούμενη! Τι λες τώρα για το κοριτσάκι σου? Μπράβο της, φοβερή!

Λαζαρένια τελικά πώς πήγε η 2η μέρα σας?

κ. Φωτεινή η Φωτεινούλα τι ώρες κοιμάται? Ξυπνάει το πρωί όταν την φέρνει η Βίκη και μετά ξανακοιμάται? Άλλο ένα άγχος που έχω όταν επιστρέψω στη δουλειά, είναι ότι θα πρέπει το σχολικό να έρχεται 6.30-7.00! Κρίμα τα παιδάκια μου να είναι αξημέρωτα στο πόδι

mGKop3.png60Jvp3.png

Σουλίτσα όλα να πάνε καλά με την εξέταση μέσα από την καρδιά μου και γενικά βρε κοριτσάκι όλα να φτιάξουν και να αρχίσεις να ανεβαίνεις κι εσύ!

Εγώ κορίτσια σπίτι δεν τηγανίζω ποτέ, η μάνα μου αν θα του κάνει καμιά αυγόφετα και αν τύχει και φάμε έξω δε θα το σκεφτώ καθόλου να του δώσω κάτι κι ας είναι τηγανητό. Αυτός ωστόσο είναι τσακωμένος με τις τηγανητές πατάτες! Τώρα που το σκέφτομαι μήπως τον έχω πάρει στο λαιμό μου στην προσπάθεια να τρώμε μη παχυντικά οι μεγάλοι σπίτι (μέχρι το απόγευμα που σκάνε μύτη τα γλυκά!)? ¨Σημερα πέρκα στο φούρνο με μπρόκολο έφαγε! Εγώ θα τον αδυνατήσω αντί να τον παχύνω μου φαίνεται!

Αρμάκι τι φανταστικές ιδέες είναι αυτές με τις χειροτεχνίες με την κόρη σου!Εγώ τελείως άσχετη το χειρότερό μου μάθημα ήταν τα καλλιτεχνικά στο σχολείο!

Και τώρα που το θυμήθηκα Νατάσα μου, μια φορά πριν κάμποσα χρονάκια με είχαν καλέσει κι εμένα αναπληρωματική και επειδή τότε ζούσαμε εξωτερικό αλλά έτυχε να έρθουμε μόνο σκ και ήταν οι εκλογές έφαγα μεγάλη πίκρα, αφού κανένα από τα κύρια μέλη δεν είχε έρθει έμεινα από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 12 τη νύχτα χωρίς να έχω ξεκουραστεί καθόλου! Διαβάζω παρακάτω ότι και η Μαελένη τα ίδια γράφει!

Καλώς το Κωνκωνάκι μας! Καλέ γιατί δεν πέταγες τις γόβες να ευχαριστηθείς το χορό χωρίς θέματα μετά?

Πετρούλα θα τον στείλεις κι εσύ τον μικρό ή μάλλον τον μεγάλο σταθμό? Τελικά τον δέχτηκαν? Όσο για τον μικρούλη φτού φτού μια χαρά το πρόγραμμά του και λίγη γκρινίτσα είναι κι αυτή στο πρόγραμμα!

Εύα τι γλύκες που κάνουν οι κόρες σου μεταξύ τους! Αυτά είναί που κάνουν τις δυσκολίες να φαίνονται μικρές! Να σας εξομολογηθώ ότι σήμερα σκεφτομουν να μην στείλω το Γιώργο σχολείο γιατί μια χαρά καθόταν και απασχολούσε και την αδερφή του, με το που φεύγεί αρχίζει κλάμα η κυρία! Το μεσημέρι όμως που μπαίνει και την παίρνει αγκαλιά, σκάει κάτι χαμόγελα!

Ρίτα πέρα από την πλάκα έχει λογική αυτό που έκανε! Εϊδες που έλεγες ότι δεν πρόκειται να κάτσει? Έχουν τον τρόπο τους στο σχολείο και όλα κάθονται τελικά! Άσε μη βγει ζωγράφος ο μικρός μόνο και μόνο για να σου την πει που έλεγες ότι δεν το έχει με τη ζωγραφική!

Πόπο Λαζαρένια μου γρήγορα να συνηθίσει το κοριτσάκι σου, η περιγραφή σου και μόνο σε κάνει να τη λυπηθείς! Πόσο σίγουρη είμαι ότι θα τα περάσω κι εγώ με τη μικρή, μαζεμένα θα είναι ότι δεν έκανε και ο Γιώργος, από τώρα τρέμω!

Ουφφφ σας πρόλαβα, πάει τέλειωσε δεν ξανακάνω δουλειές, δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:!

Σαρδελάκι τον είχε στα όπα-όπα η γιαγιά τον μικρό ε? Ποιός ξέρει τι λιχουδιές του μαγείρευε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι!

Τωρα που λετε για τα σκεπασματα... Εμενα ο μικρος αρνειται να σκεπαστει ετσι κι αλλιως, εκνευριζεται πααααρα πολυ... Οποτε η λυση ειναι μια! Τον ντυνω τον ερημο λες και πηγαινει για σκι! Μη γελατε, αληθεια, μονο σκουφο και γαντια δεν του βαζω... Για την ακριβεια του φοραω φλις παντελονακι - φορμα, χοντρη καλτσα που βαζω απο μεσα το παντελονι, κοντομανικο φανελακι, το απο πανω της πιτζαμας και φουτερ! Σκιερ κανονικος!:lol: Στα πολλα κρυα του ριχνω απο πανω και μια ελαφρια κουβερτουλα, την οποια πεταει στη στιγμη! Ειναι ομως γενικα παιδακι που ζεσταινεται και ιδρωνει παρα πολυ, σαν τον πατερα του...

Λαζαρενια μου θα φτιαξει κουκλα μου, θα συνηθισει το παιδι! Κανε υπομονη και θα δεις!

Πετρουλα καλε αυτος ειναι μπεμπαρος, παει και τελειωσε! Φτου φτου το αγορακι μου!

Παντως κι εμεις με την αλλαγη της ωρας μπερδευτηκαμε... Στις 6:30 καθε πρωι ειναι στα αρματα και βαζουμε σταρ να δουμε ντορα και μπομπ σφουγγαρακη! Εγω χουζουρευω λιγακι ακομα μεχρι τις 7 και κατι!

Ριτα τη φωτο θα τη δω απο το σπιτι και θα σε πω! Καλλιτεχνης ο Γρηγορης ε???:lol:

Αρμα περαστικα και παλι! Εγω ετσι οπως τα λες, πιστευω οτι θα εχει και τον λαιμο της...

t7fQp3.png

ετσι φαινεται Μαρινα με τα εικαστικα...εχουν αυτες τον τροπο τους,δεν εχει και ο Γρηγορης επιλογη εκει τι να σου κανει το παιδι ειπε να καταπληξει τα πληθη...χαχα

Ενταξει η προσαρμογη απο ολες τις αποψεις ειναι βαναυσο πραγμα...κακα τα ψεμματα...η μικρη σου ομως θα πηγαινει με τον αδερφο της ετσι δεν ειναι?Οποτε σιγουρα θα το παρει πιο μαλακα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Επειδη εμας δεν ειναι ποτε σκεπασμενος...απο νεογεννητο που ηταν εχω καθιερωσει το εξης(σας το εχω ξαναπει αλλα ας επαναλαβω χαχα)καζακουλα πανω απο τη πιζαμα και τελος.

Ουτε υπνοσακους ουτε τιποτα αλλο.Αν του ριξω την κουβερτα και την κρατησει εχει καλως αλλιως με τη φανελα τη πιζαμα και την καζακα ειναι κομπλε!

Μαρη Νατασσα πως να μην ιδρωνει με ολααα αυτα??!!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ξεχώριζα ψηφοδέλτια, πιάστηκε η μέση μου να είμαι σκυμμένη, τα μοίραζα στον κόσμο με το φακελλάκι κι έπρεπε να λέω στον καθένα ότι το φακελλάκι έχει αυτοκόλλητο δεν χρειάζεται γλύψιμο!!!!!

:lol::lol::lol: Αρε Ελένη με εκανες και γέλασα!!!χαχα

Νατασα ξανασκεψου το!!!

Οσο για τον μεγαλο που με ρωτατε δεν βγαζει καθολου επιθετικότητα στον μικρο, αντιθετως ειναι πολύ κολλημενος μαζι του..Θελει συνεχεια να τον αγκαλιαζει, αν περασει απο δίπλα του πρεπει απαραιτητως να του δωσει φιλί και να του πιασει το κεφαλι με αποτέλεσμα το μικρο να ξυπναει..Απο την αλλη ο μεσημεριανος υπνος ηταν που ηταν δυσκολος, εγινε μαρτυριο πλέον!!!Μην τυχον και κλάψει το μωρό, ερχεται και μου φωναζει να τον παρω αγκαλια, αν αργησω λίγο (πχ ειμαι τουαλετα) ξεσηκωνει τον κοσμο για να παω να τον σηκωσω..Θελει πριν ξαπλώσει να πάει να του δωσει φιλακι, ενδιαμεσα πάλι τα ίδια..:(

Προσπαθω να τον εχω συνεχεια να απασχολειται με κτ για να ξεχναει λίγο την παρουσια του μικρού αλλα ματαια..Απο την αλλη ειναι και κομματακι δυσκολο γιατι ο μικρος ναι μεν ειναι ησυχος σε γενικες γραμμες αλλα ειναι στο στηθος πολλές ωρες και απο την άλλη ειναι και οι βραδινοι μας κολικοι τελευταια που ξεσηκωνουν και τον μεγαλο και ειναι ολο παραπονα..

Ας ειναι ετσι τουλάχιστον και ας μην εχουμε αλλες εκδηλώσεις ζηλιας πιο εντονες και ακραίες!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ πολυ εχω μπερδευτει με την εφορευτικη... Τι να κανω? Θα το σκεφτω μεχρι και αυριο και θα δω.. Λετε να ειναι τοση κουραση ε???? Ουφφφφφφφφφφφφφφ

Ρε κωνκων πολυ γελασα! Σαραβαλιαστηκες η αμαθη!!!:lol: Καλα εμενα ο αντρας μου θα με ειχε κανει ρομπα αν παθαινα κατι τετοιο! Η καλυτερη του!:lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

τι κανετε απο εχθες το πρωι σας εχασα γιατι κολλησα εναν χαζο ιο στο κομπιουτερ και τον καναμε φορματ!

δεν προλαβα να σας διαβασω γραψατε παρα πολλα!

τι κανουν τα αρρωστουλικα;

εγω ειμαι ψιλο χαλια εχω πιαστει απο την μια πλευρα παρα πολυ και δεν ξερω αν κανει να βαλω κι εμπλαστρο η καμια αλοιφη.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κανονικά δεν κάνει βατραχάκι, αλλά εγώ σε κάποια φάση που τα είχα παίξει έβαλα! Αυτό το αυχενικό κάθε 10 μέρες με ταράζει κι εμένα, ααααχ γεράματα!

Πάντως εμένα ο μικρός κρυώνει αν δεν είναι σκεπασμένος! Το καινούριο είναι ότι φοράει τις κάλτσες στα χέρια για να κοιμηθεί! Τώρα το μεσημέρι τον έπιασα που έπαιζε κουκλοθέατρο με αυτά!

Πετρούλα μου εμείς ακόμα και τώρα έχουμε αυτά τα θέματα ειδικά στο μεσημεριανό ύπνο να ξυπνάει ο ένας τον άλλον

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα ευτυχως το βραδυ δεν ξυπναει ο μεγαλος με τπτ..εχει τυχει να ωρυεται το μικρο επειδη το αλλαζω, να ειναι οι πόρτες ορθανοιχτες και ο μεγαλος να κοιμαται του καλου καιρου...Ευτυχως, ξαναλέω!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και απο εμένα. Η Αλεξάνδρα είναι καλύτερα. Απύρετη από χτες το βράδυ που είχε πάλι ένα 37,9 και κοιμήθηκε καλύτερα, αφού άκουσε τις συμβουλές της dr Joa και άφησα λίγο το παράθυρο ανοιχτό και έβαλα και μεγάλο μαξιλάρι. Βέβαια έχει ακόμα πολύ βήχα και βραχνάδα αλλά σε γενικές γραμμές πάει καλύτερα. Μακάρι να συνέθει το πουλάκι μου

καμμια παστούλα από την οποία θα φαει 4-5 μπουκίτσες.

Αλλα ειναι τετοια η χαρά της που θα φαει "τούρτα" οπότε δεν το σκέφτομαι καθόλου.

Καλέ, μήπως οι κόρες μας έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα; :tongue::tongue::tongue: Και η Αλεξάνδρα ζητάει τούρτα που και που και εννοεί φυσικά την πάστα. :tongue::tongue::tongue: Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις σου.

Λετε να το κρεμασω στο σαλονι...χαχα

Ζηταει να μπει σε τοιχο το εργο του...πολυ περηφανος...!!!

Αααα διάβασες τι έχω γράψει κάποιες σελίδες παραπάνω; Θέλουν να κρεμάμε τα έργα τους και να τα θαυμάζουν. Νομίζω όμως ότι και αυτό το έχουν από τον παιδικό γιατί εκεί αυτό κάνουν και τα κάνουν έτσι να νιώθουν πολύ περήφανα. Κρέμασέ το κάπου και λέγε συνέχεια ''τι όμορφο που είναι''.

Λαζαρένια μου καταλαβαίνω πώς νιώθεις με τη μικρή σου. Βοηθάει να όταν την αποχαιρετάς να είσαι πάντα χαμογελαστή και να της τονίζεις ότι θα πάς το μεσημέρι να την πάρεις. Φέτος ήταν μια μαμά στο σχολείο με ένα κοριτσάκι στην ηλικία των δικών μας που ξεκίνησε φέτος. Αυτό κάθε πρωί έκανε έναν χαμό, σε αντίθεση με τη δικιά μου και τα άλλα που πλέον είναι πολύ άνετα. Κοιτάζει λοιπόν η άλλη μανούλα την Αλεξάνδρα και μου λέει ''άραγε θα γίνει και το δικό μου έτσι;'' (άνετο, ήρεμο και ανεξάρτητο εννοούσε). Σε πληροφορώ ότι μέσα σε δυο εβδομάδες της έλεγε ''φύγε τώρα εσύ''

Κωνκών περαστικά σου. Βάζεις κάτι για την τενοντίτιδα; Βοηθάει λίγο ένα λαδάκι που λέγεται difend. Το έχω και εγώ για τα χέρια μου. Να σας ζήσουν και οι νεόνυμφοι.

Νατάσα να ξέρεις ότι αν πας στην εφορευτική θα πρέπει να κάτσεις. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του δικαστικού αντιπροσώπου αν θα σε αφήσει να φύγεις, να κάνεις διάλειμμα κλπ. Να ξέρεις όμως ότι να δεν πάνε τα τακτικά μέλη είναι δύσκολο να το κάνει γιατί θα έχει μοιράσει αρμοδιότητες.....δεν μπορείς να τον αφήσεις έτσι, κατάλαβες; Επίσης η καταμέτρηση δεν νομίζω να τελειώσει στις 12. Είναι διπλές εκλογές αυτές και πιο δύσκολες από κάθε άλλη φορά. Ή μην πας καθόλου ή πήγαινε να ψηφίσεις αργά έτσι ώστε αν θέλει να σε κρατήσει μόνο στην καταμέτρηση.

Βατραχάκι μου είπαν και εμένα για ένα ιό που είναι από το facebook, αλλά δεν θυμάμαι το όνομα γμτ :twisted::twisted::twisted:Ό,τι περίεργο e-mail δείτε μην το ανοίγετε.

Σαρδελάκι βρε άσε το παιδί να φάει. Έχει καιρό για δίαιτες :):):) Πάλι ημικρανίες έχεις; Περαστικά.

Deleni περαστικά και σε εσένα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

http://parents.org.gr/forum/showthre...93#post1769393

ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ? ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΘΗΛΑΖΕΤΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ

κοντρα στουσ νομουσ αντιθετα απο καθε γαλακτοβιομηχανια

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...