Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηρθα να δειξω και εδω το εργο τεχνης μας!!

Το βαζω για να το δουν και οι εκτος fb

http://www.facebook.com/photo.php?pid=1749344&l=c494736ec2&id=1060526585

Ενταξει ξερω το παρακανα...μη γελατε ομως...δε μου εχει ξανατυχει τετοιος καλλιτεχνικος οιστρος απο το γιο μου και εκστασιαστηκα!:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τί ευτυχία να καταφέρνεις να κοιμησεις και τα 2 σου παιδάκια!:D Ωρα χαλάρωσης για τη μαμα:wink:.

Πετρουλα μου super ο μπέμπης σου! Καλέ θα φτάσετε στα κιλά και θα μας προσπεράσετε! Εμείς μεθαυριο κλείνουμε 3 μήνες και είμαστε στα 5.100 ακόμα. Φτου φτου στο αγοράκι σου, έτσι να τρωει όλο του το φαγάκι.

Σούλα μου είχες πάλι ενοχλήσεις και έκανες τις εξετάσεις?

Ρίτα μου εννοείται οτι θα κορνιζάρεις το έργο του Γρηγόρη! Εγω έχω ακόμα στο ψυγείο με μαγνητάκια την 1η του ζωγραφια-μουτζουρα.

αρμακι μου καλα αποτελεσματα και στην papp-a. Οσο για το ξεσάλωμα άστα, τωρα το πληρωνω....Ξέρεις πώς είναι να κουτσαίνεις και απο 2 ποδια:mrgreen:? Περαστικά στην Ευούλα.

Ξεχώριζα ψηφοδέλτια, πιάστηκε η μέση μου να είμαι σκυμμένη, τα μοίραζα στον κόσμο με το φακελλάκι κι έπρεπε να λέω στον καθένα ότι το φακελλάκι έχει αυτοκόλλητο δεν χρειάζεται γλύψιμο!!!!!

Οσο για φαγητό......λόγω λιτότητας δεν μας έφεραν τίποτα! Ευτυχώς είχε ανοίξει το κυλικείο του σχολείου και πήραμε κατιτίς.

Απαπαπα χάλια! Συνηθως οι υποψήφιοι φερνουν φαϊ για τους ψηφίσεις κιόλας.

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι και εγώ.

Το χέρι μου δεν μπρορω να το κουνησω.Βαρεθηκα καθε φορα που μου παιρνουν αιμα τα ιδια.

Ντινάκι μου τακτικός ελεγχος είναι αλλα εχω και ενοχλήσεις .

Μαργαρίτα εγώ γιατι δεν μπορω να τη δω????

Κων κων τι επαθαν τα ποδια σου καλε?

Αστα Ρίτα μου στο γαμο του αδερφου μου έριξα τετοιο χορό όλη μερα με τις γοβες που στο τελος γυρνουσαν τα γονατα μου προς τα μεσα. Να φανταστεις οτι για να σταθω στα ποδια μου περνανε μερικα δευτερολεπτα όσπου να σταθεροποιηθώ:mrgreen:. Δράμα η κατασταση, αλλά το άξιζε ο αδερφουλης μου!

Ντινάκι μου τακτικός ελεγχος είναι αλλα εχω και ενοχλήσεις .

Σούλα μου ελπίζω να είναι όλα καλα και μη χρειαστεί να μπεις πάλι νοσοκομείο. Καλα αυτες που σου παίρνουν αίμα πια τί να πώ! Ας μάθουν να κανουν τη δουλειά τους επιτέλους, λες τους ζητησες να σου κάνουν χειρουργειο...

Σουλα βαλε λιγη fucidin ή fucicort

Δεν τη βλεπετε τη φωτο?ααα μη μου λετε τετοια...χαχα

Πω πω βρε κων κων για γελια και για κλαμματα ειναι...χαχα

Παντα τετοια να πω?χαχα Να σας ζησουν!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ντίνα μου και εγώ το ευχομαι γιατι δεν μπορω παλι αυτην την διαδικασια.

Οσο για την αιμοληψία ξέρω ότι εχουν πρόβλημα οι φλέβες μου αλλα είναι και στο ατομο που σου περνει αιμα.Η σημερινή με τρύπησε σε δύο σημεια γιατι λεει απο το ενα δεν εφτανε και πρήστηκαν και οι δυο φλεβες.

Διαφημίσεις

Σουλα βαλε λιγη fucidin ή fucicort

Δεν τη βλεπετε τη φωτο?ααα μη μου λετε τετοια...χαχα

Πω πω βρε κων κων για γελια και για κλαμματα ειναι...χαχα

Παντα τετοια να πω?χαχα Να σας ζησουν!!!!

Δεν ήξερα οτι βοηθάνε αυτες οι αλοιφές.Εχω fucicort στο σπίτι μολις παω θα βαλω.

Ευχαριστω

γεια σας κοριτσια.

να σας πω οτι σημερα ηταν δραμα η μερα μας.

την πηγα στις 10 και μπηκε μεσα στην ταξη.περιμενα απ εξω και μετα απο 5 λεπτα αρχισε να σπαραζει και να με ζηταει.

πως κρατηθηκα δεν ξερω κοριτσια.πολυ δυσκολος ο αποχωρισμος.

αφηστε τις τυψεις.....

μετα απο 15 λεπτα συνεχομενου κλαματος βγηκε η δασκαλα αι μου μιλησε.

να σας πω οτι ειναι δυο οι δασκαλες και ειναι πολυ καλες ειδικα η βασικη πααααρα πολυ κατατοπιστικη και με ηρεμησε.

μιλησαμε για ολα με καθυσηχασε και μιλησαμε και για την διατροφη.μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα και οτι δεν θελω θα την ενημερωνω.

το προγραμμα αλαζει και με το θεμα πατατες τηγανιτες μου ειπε οτι ειναι τοσο μικρη η ποσοτητα και τις δινουν πολυ σπανια αλλα αν δεν συμφωνω για λογους υγειας ,φυσικα και δεν θα δωσουν.

τωρα για την τιβι δεν θελω να κανω θεμα ακομη γιατι ειναι η τακτικη τους απο οτι καταλαβα αλλα δεν θα κερδισω τιποτα.

μην ξεχνατε ειμαι με προγραμμα και ανα πασα στιγμη τρωω ποδι αν δημιουργησω θεμα.

εδω δεν πρεπει να μιλας!!!

κατα τα αλλα ο σταθμος ειναι υπεροχος!

να συνεχισω οτι μετα απο το συνεχες κλαμα της, εφυγα απο τον παιδικο με καρδια πετρα.γυρισα στις 11 να την παρω κι εκεινη την στιγμη βγηκανε στην αυλη να παιξουνε αλλα η δικια μου εκλαιγε ακομη.....:(

μολις με ειδε με μαλωσε αλλα εγω κρατηθηκα και δεν της εδειξα οτι ειμαι λυπημενη ισα ισα γελουσα και την ενθαρυνα.

η δασκαλα της μου ειπε οτι την ειχε ολη την ωρα αγκαλια κι εκλαιγε και με ζηταγε.

δεν ανυσηχω........πιστευω οτι θα συνηθισει η πεισματαρα μου!

δεν απανταω στην καθεμια ξεχωριστα κοριτσια,παντως σας ευχαριστω για τις συμβουλες.

αρμα μου νομιζα οτι πηρατε καποια απο βιβλιοπωλειο.

εχεις πολυ φαντασια παντως!

μπραβο!

υπολοιπες μανουλες ειστε καλα?

περαστικα στα αρρωστουλικα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Δεν ήξερα οτι βοηθάνε αυτες οι αλοιφές.Εχω fucicort στο σπίτι μολις παω θα βαλω.

Ευχαριστω

Θυμασαι περισυ που ειχα παει νοσοκομειο με τη γαστρεντεριτιδα?Απο τους ορους το χερι μου εγινε τουμπανο και μετα υπεφερα...δεν μπορουσα να κουνηθω.Μολις εβαλα τις αλοιφες ηρεμησα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ βρε λαζαρενια....συμβαινει παντως...εγω επι βδομαδες ακουγα παιδακια να κλαινε ασταματητα οταν καθομουν απεξω και εστηνα αυτι...εκλαιγαν και πολλες μαμαδες απεξω...ουφ.

Σε καταλαβαινω...εγω ελεγα τοτε οτι αν μου τυχαινε μαλλον θα τον επαιρνα και θα εφευγα...δε θα το αντεχα.Αλλα κακως ολα στρωνουν!!!

Θα στρωσει στο υπογραφω...αν πας τωρα εξω απο την ταξη του Γρηγορη μονο χαρες και γελια ακους.Ασε τα τραγουδια που τα λενε ολες οι φωνουλες μαζι !!

Τις πρωτες μερες μονο η δολια η δασκαλα τραγουδουσε...χαχα

Ολα καλα θα δεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ βρε λαζαρενια....συμβαινει παντως...εγω επι βδομαδες ακουγα παιδακια να κλαινε ασταματητα οταν καθομουν απεξω και εστηνα αυτι...εκλαιγαν και πολλες μαμαδες απεξω...ουφ.

Παντως θα στρωσει στο υπογραφω...αν πας τωρα εξω απο την ταξη του Γρηγορη μονο χαρες και γελια ακους.Ασε τα τραγουδια που τα λενε ολες οι φωνουλες μαζι !!

Τις πρωτες μερες μονο η δολια η δασκαλα τραγουδουσε...χαχα

Ολα καλα θα δεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι ριτα μου......

να φανταστεις μονο η δικια μου εκλαιγε κι αυτα τα καημενα την κοιταζαν με ενα βλεμα......και ρωταγανε ''γιατι κλαιει κυρια?''

και απο μεσα μου ελεγα ,θα ειναι ποτε και η δικια μου ετσι?

παντως πολυ δυσκολη δουλεια κοριτσια.

αυτη η καημενη η δασκαλα σημερα την κραταγε επι 40 λεπτα αγκαλια!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...