Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

sunsun χρόνια σου πολλά .

Ελένη μου περαστικά σας.Τουλάχιστον είναι καλα τα μικρά.

Μαράκι μου ωραίο βρε το ανεκδοτάκι σου (μπρρρρ)

Ιωάννα μου περαστικά και στην Αλεξάνδρα μας.

Νατασα και μενα με εχουν καλέσει σε εκλογες ως αναπληρωματικο μέλος αλλα τη μια φορα πηγα χαρτι από γιατρό και την αλλη απλα δεν πήγα.

Δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα να φαω την Κυριακή μου εκει .

Φωτεινή μου και Μαρακι ευχαριστώ για τις ευχες σας.

Τις εξετάσεις τις εκανα και περιμένω μαλλον αυριο τα αποτελέσματα.

Και μου σπάσανε παλι την φλέβα στην αιμοληψία και ποναωωωωωωωω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Απ'ο,τι βλεπω ειμαστε ολες δυσκολες στο φαι... Και καθολου λιχουδες... :lol::lol: Παντως περα απο την πλακα, κι εγω τις περισσοτερες φορες κρυβομαι για να φαω σαββουρες. Ειμαι ικανη να χωθω ολοκληρη μεσα στην τροφιμοθηκη για να μη με παρει ειδηση ο μικρος!

Φωτεινη η Κικιτσα μας γενναει με καισαρικη, εξου και το ραντεβου!

Σουλιτσα μου καλα αποτελεσματα μεσα απο την καρδια μου!!! Οσο για την εφορευτικη, επειδη ειμαι αναπληρωματικο μελος εχω την εντυπωση οτι θα κατσω συγκεκριμενες ωρες, οχι ολη μερα! Αλλιως θα το σκεφτομουν κι εγω πολυ σοβαρα...

Αρμα τι εχει η μικρη ακριβως? Συναχι και βηχα? Της δινεις τιποτα?

Εμεις τα ιδια... Ο βηχας συνεχιζεται οχι πολυ εντονος, αλλα σαφως και αυξανεται, κι εγω συνεχιζω να του δινω αεριους και να κανουμε ορους! Πηρα χθες τον παιδιατρο μηπως χρειαζεται να κανουμε και κατι παραπανω και μου ειπε πως ειμαστε ενταξει απο τη στιγμη που το αεριους τον καλυπτει και κοιμαται τη νυχτα. Αμα χειροτρεψει πολυ ξαναμιλαμε τοτε...

sunsun χρονια πολλα και καλα! Επειδη ειμαι ληξιαρχειο (τα κοριτσια το ξερουν :lol:) ποσο χρονων εγινες???

Ιωαννα μου δεν εχω ιδεα τι να σου πω... Παντως και ο δικος μου εχει απιστευτη μαμακιαση... Απο την αλλη το πρωι που φευγω ειναι μια χαρα, με χαιρεταει... Αμα ομως γυρισω σπιτι, ουτε τουαλετα δε με αφηνει να παω. Επισης κι εμεις εχουμε θεματα με το ντυσιμο, το φαι και κυριως το μπανιο! Μαχη δινουμε καθε βραδυ για να μπει... Και μολις μπει, δινουμε μαχη για να βγει! Ο, τι να'ναι δεν τα πιανεις πουθενα! Θελω να πω οτι λιγο πολυ ολα τα ιδια κανουνε, απλα ο Χρηστακης ισως εχει αρχισει να συνειδητοποιει οτι θα χασει την αποκλειστικοτητα... Τωρα τι μπορεις να κανεις δεν ξερω... Βρε μπας και του εχει πει κανενας τιποτα για το μωρο και εχει ζηλεψει το δολιο???

Ελενακι περαστικα!

Περαστικα και σε ολα τα αρρωστουλικα!!!

Giovanna σιγα τι εκανες που εδωσες ντεπον στο 37,6? Κι εγω δινω αν ειναι να κοιμηθει το παιδι εκεινη την ωρα! Δλδ ειναι καλυτερο να το αφησω να κοιμηθει με πυρετο, να του σπασω τα νευρα βαζοντας του θερμομετρο μεσα στον υπνο του και μετα απο μιση ωρα να το ξυπνησω για να πιει τοτε το ντεπον? Αμαρτια δεν ειναι? Θα θελαμε να μας το κανουν?

Ενταξει το παρακανα... Την κανω! Φιλια!

t7fQp3.png

Καλημερα φιλενάδες!

Επιστρεψαμε κ εμείς! Περασαμε παρα πολύ όμορφα αλλα γυρισα άρρωστη. Εκτος απο το κρύωμα που έχω, με καταρροη και λιγο βηχα εχω τενοντιτιδα και στα 2 ποδια. Πονάω πάρα πολύ και δυστυχως δεν μπορώ να τα ξεκουρασω παρα μονο το βραδυ. Εμ όλη μέρα χορευα στον γάμο με τις γοβες πόσο να αντέξουν τα ποδαράκια μου? Αχ....

Ο Κωνσταντίνος χθες και σημερα που πήγε στο σχολείο μας έκανε κόλπα, μάλλον του άρεσε η ελευθερια 2 βδομαδες στο χωριο και τωρα δεν θελει το σχολείο.

Α είδα που λέτε για τις τηλεορασεις στα σχολεια. Και στο δικό μας έχουν τηλεόραση και βάζουν dvd με τραγουδακια. Ξερω οτι τις βροχερες μερες πάντα βλέπουν τηλεόραση, τωρα αν το κάνουν καθε μερα δεν το γνωρίζω. Αυτο που κάνω εγω είναι τις καθημερινες που έχει σχολειο δεν βάζω καθολου dvd στη τηλεοραση μας. Ουτε εμένα μου αρεσει η τηλεοραση στο σχολειο, θα προτειμουσα να τους μαθαίνουν κάτι παρα να κοιτάνε το χαζοκουτι.

Η μπεμπιτσα μας καλα είναι αν και νομίζω οτι ξεκινησε κολικους. Κάθε απογευμα έχουμε έντονα κλάματα και πολλά αέρια. Μεσα στη βδομαδα θα παμε και παιδίατρο για εμβολιο οπότε θα δουμε τί παίζει.

Σούλα μου καλα αποτελέσματα τις εξετάσεις σου. Τελικά δεν καταφεραμε να συναντηθουμε. Αρρωστησε ο άντρας μου την προηγουμενη βδομαδα και μετα εγω και έτσι δεν σε πήρα καν τηλέφωνο.

κικο μου με το καλό κοπέλα μου!

αρμακι μου πώς είσαι? Τί κάνει το μπεμπέ? Είσαι ακόμα ξάπλα?

Φωτεινή μου μου άνοιξες την όρεξη μ αυτες τις πατατες με το πορτοκάλι. Θα το δοκιμάσω κ εγω.

sunsun χρόνια πολλά με υγεία! Να τα εκατοστησεις.

Deleni μου περαστικά σας!

giovanna μου περαστικά στην Αλεξάνδρα σου. Μήπως να κάνετε το αντιγριπικό φέτος? Εμας νομίζω οτι μας βοηθησε περισυ. Δεν είχαμε ιωσεις μεσα στο χειμωνα παρα μόνο μυξουλες και απο πυρετο γυρω στο 38,5 αλλά για 1 μερα μόνο. Σε όλη την σχολικη χρονια πηρε αντιβίωση 2 φορες. Για ρωτα τον παιδίατρο.

Ιωάννα μου στο σχολείο πως τα πάει ο Χρηστος? Είναι και εκεί κακόκεφος? Αχ ελπιζω να στρωσει γρηγορα για να ηρεμησεις και εσυ.

Μια γρηγορη καλημερα κι απο μενα!!!

Σουλα μου καλα αποτελέσματα να εχεις τα οποια ευχομαι να επιδρασουν θετικα και στην ψυχολογια σου!!!

Κικη μου εφτασε η ωρα!!!Μην εισαι μονο αγχωμενη σε παρακαλώ!!Μου τα ελεγαν και μενα και δεν ακουγα, όλα θα πάνε τελεια και σκεψου οτι την αλλη βδομαδα τετοια μερα θα ειστε σπίτι σας all together!!!!:D:D

Τα υπόλοιπα θα τα βρειτε με τον καιρό!!!

Ιωαννα περαστικα στην Αλεξανδρα μας..Ευτυχως που ειναι ιωση, ε??

Με τις ζωγραφιες σκιζει βλέπω το κοριτσακιμας!!Εχω ξεκινησει και εγω να του δινω μπλοκ και μαρκαδορους (ναι ναι!!) αρκει να απασχοληθει με κτ καινα μην εχουμε αυτη την γκρινια και την αντιδραση..Κιας βαζω καθε 3 και λίγο πλυντηρια τα ζωγραφισμενα ρουχα μας...:roll:

Αρμα και sun sun χρονια πολλά και καλά!!!Να χαίρεστε τις οικογενειες σας και τους αγαπημενους σας!

Μαρια πλησιαζει η χρυση επέτειος τον γονιων σου!!Ευχομαι να ειναι γεροι και ευτυχισμενοι να σας καμαρωνουν!!

Μαρινακι καλως ήρθατε!!Περασατε καλα αλλα με περιπετειουλες αν καταλαβα καλά..

Joa μου σε φιλω και σου στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους οσον αφορα τη συμπεριφορα του Χρηστακου!!!Ελπίζω με την αφιξη του μωρού να ηρεμησει ο κανακαρης σου!!

Ελένη περαστικούλια σας!!Κολλησατε τελικά ε???Θα λειπει και ο συζυγος διαβαζω την Κυριακη, καλό κουραγιο!!

Νατασακι εγω θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις για να πας εφορευτικη!!Εξαλλου εισαι και αναπληρωματικο μελος, καμια επιπτωση πάντως δεν υπαρχει αν ανησυχεις για αυτο!!Ξερεις τι θα γινει??Δεν θα πανε οι βασικοι και θα 'χωσουν" εσενα..Εγω θα σου ελεγα να παρουσιαστεις κατα τις 7 και να πεις οτι δεν ειχες ατομο για τον μικρο..Η καταμετρηση θα τελειωσει κατα τις 12 (πάνω-κατω)

Λαζαρενια θα συμφωνησω με τα κοριτσια στο θεμα της tv..Στο θεμα της διατροφης πιστευω κι εγω οτι δεν μπορεις να κανεις πολλά πραγματα αλλα οσον αφορα την τηλεοραση επειδη προκειται για Δημοτικό Παιδικο Σταθμό μπορείτε να κανετε μια επιστολή υπογεγραμμενη απο τις μαμαδες που διαφωνουν με αυτη την τακτικη και να την καταθεσετε στο Δημαρχο..

Ρίτα εσεις βλέπω μια χαρα!!Ο Γρηγορης πλέον εχει προσαρμοστει για τα καλά!!!Ακολουθουμε κι εμεις σε λίγο καιρό..για να δούμε!!!

Ελένη εχετε συννεφια εκει??Εμεις εδω ηλιο με δοντια βεβαια αλλα τωρα που ζεστανε καπως εστειλα και τον μεγαλο στη μαμα μου για αυτο και βρηκα λίγο χρόνο να τα πουμε!!!

Φωτεινη μου ας ειναι ησυχη κι ας μη κοιμαται!!Το μεσημερι ισως κοιμηθει καλύτερα το κοριτσακι μας!!!

Εμεις ειμαστε καλά με αρκετη δοση αντιδρασης και γκρινιας απο τον μεγαλο, ο τοπο τιπ μου (ή αλλιως ποντικουλης) ειναι εδω και 2-3 μερες με πονακια κατα τις ωρες 9-11 μμ και μαλλον ειναι οι πρωτοι μας κολικοι!!Ηρθε και η παιδιατρος μας βρηκε τελειους!!Εχουμε φτασει αισιως τα 4700 κιλακια και το βραδινο μας προγραμμα καλά κρατεί καθως ξυπναμε ανα 3ωρο ή 4ωρο (φτου σκορδα!!!)

Ελπίζω να μην ξεχασα καμια!!Με μια ανασα τα ειπα ολα κι εσπασα ρεκορ!!Τρεχουμε τωραααα!!!!!Φιλια πολλα!!!!!!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέρα φίλες ελπίζω να είστε όλες καλά...

δεν σας διάβασα....μόνο τις φακές είδα στα γρήγορα που κατέβαζα την σελίδα με το ποντίκι. Εμ, τι θα σου ζητούσε ο γιός μου βρε Μαράκι;;; Φαγητόοοοοοοοοοοοοοοοοο χαχαχαχα...τον πάχυνε η μάνα μου καλέ και τον έχω βάλει σε δίαιτα τώρα χαχαχαχα...

εγώ έχω πονοκέφαλο κάθε πρωί που ξυπνάω...ελαφρύ μεν αλλά με ενοχλεί. Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σας!!!!!!

Το μόνο που έπιασε το μάτι μου ήταν για την Σούλα που έκανε εξετάσεις....Σουλίτσα μου καλά αποτελέσματα!!!!!!!!

Πετρούλα μου όλα καλά με τον μικρό, μπράβο!!!!! Ο μεγάλος τι λέει??? Ζηλεύουμε???

Κορίτσια και στις υπόλοιπες πολλά φιλάκια!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Νατάσα μου η Εύα έχει εδώ και μία βδομάδα μία μπούκωμα μία καταρροή. Την ξεκίνησ αμε αέριους αλλά δεν της έκανε τίποτα, μετά αταράξ 3 μέρες και εδώ και 2 μέρες μόνο ορο. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως και στο φαγητό και στο γάλα δυσκολεύεται πολύ, τρώει ή πίνει μια γουλιά και μετά βαριανασαίνει και κάνει σαν να της κόβεται η αναπνοή. Γι'αυτό και θα την πάω να την δει. Θα δούμε..

Κωνκωνακι μου καλοσώρισες!Να σας ζήσουν οι νεόνυμφοι! Εγώ σηκώνομαι δειλά δειλά και γενικά είμαι καλύτερα. Σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα και από το papp-a. Η αυχενική ήταν καλή. Περαστικά σου κιόλας! Ξεσάλωσες και σου ξέσπασαν όλα! χαχαχα!

Πετρούλα μου κράτα γερά!!! Αχ αυτόν τον πρώτο καιρό από τώρα τον σκέφτομαι και με πιάνει πανικός..:lol:

Σαρδελάκι μου άφησες το αγόρι μας νηστικό γι'αυτό μου ζήταγε φαγητό??? Κακούργα μάνα! Δώσε στο παιδί να φάει! Μια χαρά είναι!

Ευάκι πως τα πάτε εσείς? Πως της φαίνεται της Ραφαελίτσας η αδερφούλα της?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αρμα μου τώρα μπορώ να πώ οτι έστρωσε δεν έχουμε τις έντονες ζήλιες που είχαμε στην αρχή.Τώρα δεν μπορεί χωρίς την μπέμπα, η πρώτη της κουβέντα το πρωί που ξυπνάει είναι....αν ξύπνησε η μπέμπα και κατά την διάρκεια της ημέρας την ζητάει συνέχεια και λίγες μέρες τώρα την λέει συνέχεια πόσο πολύ την αγαπάει, την αγκαλιάζει!!!!! Εχουμε βέβαια και κάποια ξεσπάσματα αλλά είναι μηδαμινά!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλημερα!

Τρεχω απιστευτα σημερα

Νατασσα εγω δε θα πηγαινα...τα βαριεμαι πολυ αυτα για ξανασκεψου το

Πετρουλα μια χαρα ο μικρος παντα ετσι!Ο μεγαλος τι εχει?Για πες καμμια λεπτομερεια.

Εμεις ναι σουπερ με το σχολειο και δοξα το θεο ακμαιοι.

Ιωαννακι εμεις τα ειπαμε αλλα θα σε παρω να τα ξαναπουμε...χαχα

Σουλιτσα μεσα απ οτην καρδια μου καλα αποτελεσματα

Λαζαρενια σου ειπα μπορει και να γινει χειροτερα οσο περνανε οι μερες αλλα θα κορυφωθει και θα ηρεμησει...εμας τουλαχιστον ετσι μας ελεγαν κατα την προσαρμογη.Εγω δεν το εζησα αλλα ολες οι φιλες μου αυτο λενε.

Αχ τι αλλο....δε θυμαι τιποτα ....θα τα ξαναπουμε

Αααα μου ελεγαν στο σχολειο οτι ο Γρηγορης ειναι πολυ καλος στη ζωγραφικη (????)αλλα εγω δεν το πιστευα με τιποτα....γιατι μια γραμμη να κανει και αν..ε εχθες εφτιαξε ενα ολοκληρο μακουιν σπιτι με τρομερη λεπτομερεια...μαυρο στις ροδες,μπλε στα ματια,κοκκινο το αυτοκινητο και πρασινο το γρασιδι...καλα μουτζουρα μη φανταστειτε αλλα εντυπωσιαστηκα...θα σας το βαλω να το δειτε...

Λετε να το κρεμασω στο σαλονι...χαχα

Ζηταει να μπει σε τοιχο το εργο του...πολυ περηφανος...!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ντίνα μου να σας ζήσουν οι νεονυμφοι και περαστικά σου ρε κοριτσάκι!!!

Ευχομαι την επόμενη φορά που θα ερθετε να καταφέρουμε να βρεθούμε.

Ευα μου σε ευχαριστώ κορίτσι μου.

Μαρακι μου καλα αποτελέματα σημερα και περαστικα στην μικρούλα.

Μαργαρίτα μπράβο στον Γρηγόρη.Εννοείται θα το κρεμασεις στο σαλόνι !!!!

Συμπεθερα μου χαθηκες!!!!

Πετρούλα ευχομαι να συνεχίσει το ωραριο αυτο ο μικρός μια χαρα

Επίσης ευχομαι να μην εχετε κολικους ακομα θυμαμαι τις τσιριδες της Ανδρεανας και φρικαρω

Διαφημίσεις

Μαράκι μου ακόμη ταλαιπωρείτε το Ευάκι μας; Αχ την ψυχούλα μου...καλύτερα να πας να την δεί η γιατρός. Πάντως εντυπωσιάστηκα που διάβασα αυτά που φτιάχνετε με τις πλαστελίνες και τις νερομπογιές κτλ. μπράβο βρε φιλενάδα και σε σένα και στο κοριτσάκι σου και στην Ντινούλα μας με τις ιδέες της. Ααααααααααααα αν μιλήσετε να μου την φιλήσεις έτσι;

Καλέ όποτε έρχετε η μαμά μου τον παχαίνει τον Αστέρη...έκανε κοιλιά το παιδί μου γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ κι έτσι εγώ τραβάω τα λουριά πάλι.

Εύα καλώς ήρθες πάλι στην παρείτσα μας...τί κάνουν τα παιδάκια σου;

m57Zp2.png

Εύα καλώς ήρθες πάλι στην παρείτσα μας...τί κάνουν τα παιδάκια σου;

Σαρδελάκι μου δοξα το Θεό είμαστε καλά, απλά λίγο βηχαλακι και συναχάκι μας ταλαιπωρεί αλλά αυτό δεν είναι τίποτα.Είναι και οι δυο πολύ χαρούμενες και η Ραφαέλα ξετρελαίνεται με τον παιδικό.Μετά από ένα δύσκολο διάστημα προσαρμογής τώρα χαιρόμαστε που πηγαίνουμε και όταν γυρνάμε σπίτι λέμε ότι τραγουδάκι έχουμε μάθει στο σχολείο.Εσεις πως πάτε τι κάνει ο μικρός???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Νατασούλα μιας και στις προηγούμενες εκλογές ήμουν κι εγώ αναπληρωματική, να σε πληροφορήσω ότι είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει η Πετρούλα (Πετρούλα μου καλημέρα)

Δεν είχε έρθει κανένας ούτε απο βασικούς ούτε απο αναπληρωματικούς και ήμουν μόνη. Κουράστηκα πάρα πολύ και δεν μ' άφηναν ούτε στο wc να πάω. Επρεπε να κλείσει η αίθουσα για να πάω εγώ, το ένα μέλος!

Ξεχώριζα ψηφοδέλτια, πιάστηκε η μέση μου να είμαι σκυμμένη, τα μοίραζα στον κόσμο με το φακελλάκι κι έπρεπε να λέω στον καθένα ότι το φακελλάκι έχει αυτοκόλλητο δεν χρειάζεται γλύψιμο!!!!!

Οσο για φαγητό......λόγω λιτότητας δεν μας έφεραν τίποτα! Ευτυχώς είχε ανοίξει το κυλικείο του σχολείου και πήραμε κατιτίς.

Αν με ξαναφωνάξουν θα βρω τρόπο να μην πάω πάντως!!!! Τόσο χάλια ήταν!!!!

Είχα ξαναπάει και παλιότερα, αλλά εκεί είχαν έρθει όλα τα μέλη, μπορέσαμε λείψαμε, κάναμε διάλλειμα, φύγαμε νωρίς. Αυτή τη φορά ήταν..........

Σούλα καλά αποτελέσματα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Επειδή δεν διάβασα τα παλιότερα δημοσιεύματα...συμπεθέραααααααααααααααααα τί εξετάσεις έκανες;

Εύα μου μιά χαρά είναι ο Αστέρης; Είναι σπίτι με την γιαγιά του κι εγώ στο μαγαζί. Αν και σε λίγο θα την κάνω κι εγώ για το σπίτι...να φάω λίγο να χαλαρώσω και το απόγευμα να ξαναρθω στο μαγαζί!

m57Zp2.png

Επειδή δεν διάβασα τα παλιότερα δημοσιεύματα...συμπεθέραααααααααααααααααα τί εξετάσεις έκανες;

Εύα μου μιά χαρά είναι ο Αστέρης; Είναι σπίτι με την γιαγιά του κι εγώ στο μαγαζί. Αν και σε λίγο θα την κάνω κι εγώ για το σπίτι...να φάω λίγο να χαλαρώσω και το απόγευμα να ξαναρθω στο μαγαζί!

Για τα νεφρά μου συμπεθέρα μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...