Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Εύχομαι να έχουμε βελτίωση στην υγεία και στη διάθεση (Σούλα μου για σένα το λέω ;)) μικρών και μεγάλων.

Πολύ υγρασία και ομίχλη βρε παιδιά! Δεν βλέπουμε τη μύτη μας κάθε πρωί :(

Μαρίνα, αν μπεις στην ομάδα (στο chat), έχω ένα link από το parents. Μια κοπέλα πουλάει το swing. Δεν ξέρω αν ακόμα σε ενδιαφέρει.

Armaki και Sunsun έστω και αργά να δώσω κι εγώ τις ευχές μου :oops:

Λαζαρένια μου τί ήταν αυτό που διάβασα για την tv στον παιδικό! Πωπω δεν μου άρεσε καθόλου. Είχα την εντύπωση ότι στους δημόσιους ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Πάντως κι εγώ είμαι της άποψης να ξεκαθαρίσεις ότι για λόγους υγείας δεν θα ήθελες να τρώει τηγανητά το παιδί. Δεν νομίζω να αρνηθούν, αλλά μου φάνηκε και πολύ καλή η ιδέα αυτό που έκανε η μαμά στο σχολείο της Αλεξάνδρας.

Οσο για Lacta, ευτυχώς που δεν αρέσει σε μένα.....αλλά κουβερτούρα μια χαρά τρώμε :tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα και πάλι και φιλιά σε όλες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααα

Συνεχιζει το παιδι μου την προσκολληση + μια απιστευτη γκρινια και αρνηση για ολα ...Για να κανουμε οτιδηποτε το κανει με γκρινια ή κλαμα...Εχουμε κουραστει τοσο πολυ...Κλαμα να ντυθει , κλαμα να πλυθει ,κλαμα να σκεπαστει το βραδυ ,ατελειωτο κλαμα για να μπορεσω να παω στην δουλεια ..Τα νευρα μας ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση ..

Κατα τ΄αλλα ...χθες κοιμηθηκαμε στο νεο μας κρεβατι ...κοιμηθηκε ενθουσιασμενος αν και στις 2 ειχαμε κλαμματα γιατι ηθελε να κοιμαται ξεσκεπαστος (γκρ....) μετα απο συζητηση μεχρι και φωνες στο τελος κοιμηθηκε με το παπλωμα του ...

Καλε ριξτε του παλι οι ξεματιαστρες ενα ξεματιασμα ..την αλλη φορα βελτιωθηκε...

Ελικρινα απο τωρα σκεφτομαι τι θα κανω με 2 παιδια..

Λαζαρενια ...να σου πω για πατατες και μερεντα δεν με ενοχλει ιδιαιτερα αλλα για την τηλεοραση ειμαι καθετη...Ειμαι απο τις μαμαδες που θεωρουν οτι αποχαυνωνει η τοση τηλεοραση σε αυτη την ηλικια ..μπορουν να κανουν τοσο πιο δημιουργικα πραγματα..αλλα να βλεπει μιση ωριτσα την μερα και αλλο 1 ωρα το πρωι , παλι το μεσημερι κοκ ..

Κικο μου με το καλο κοριτσαρα μου..περιμενουμε νεα σου..μην μας ξεχασεις ε????

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέεερα!

Σήμερα το τερατάκι ξύπνησε 6.45! Αυτή η αλλαγή της ώρας μας έχει καταστρέψει... Ξύπναγε που ξύπναγε νωρίς, τώρα... θα πηγαίνουμε να μοιράσουμε και το γάλα...

Σούλίτσα... πώς πάει η διάθεση? Εξακολουθεί τα ίδια? Μήπως θες να σου πω ένα ανέκδοτο? λοιπόν...

Είναι μια καλύβα. Την βλέπει ένας. Χτυπάει.

-Να μπω?

-Μπε

Ανοίγει και βλέπει ένα πρόβατο!!!

Χα!Χα!Χα! (εδώ γελάς... τελείωσε το ανέκδοτο!)

Κικίτσα, μετράς αντίστροφα πλέον... Λίγες μέρες μόνο και θα έχεις αγκαλιά το αγοράκι σου... Μην χάνεσαι...

Αρμα και sunsun "καθυστερημένες" ευχές κι από εμένα...

Μαρίνα, σου εύχομαι να ξαναδείτε την παιδίατρο τον Φεβρουάριο!

Λαζαρένια μου, για τον παιδικό δεν έχω άποψη, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω...

Εμείς σοκολάτες δεν τρώμε... αλλά αν μας τύχει κανένα σιροπιαστό, μικρούλι, γιαννιώτικο.... το τσακίζουμε!!!!

Σήμερα, θεωρητικά, θα έρθει ο υδραυλικός στο σπίτι για να ξεκινήσει τις εργασίες αλλαγής καυστήρα, από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο... Άντε να δούμε... Αν δεν ακούσω το κουδούνι να χτυπάει, δεν το πιστεύω ότι θα έρθει!

Μαελένη καλημέρα!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

καλημερα μανουλες.

σε λιγο ξεκιναμε για την δευετρη μερα στον παιδικο μας.

μου παραπονιεται η καημενουλα.δεν θελω να πας στην δουλεια σου μου λεει.

σημερα μου φαινεται πιο δυσκολο κοριτσια.

οσο για την διατροφη τωρα στον παιδικο ,δεν μου αρεσε λογω οτι η μικρη ειχε ανεβασμενη χοληστερινη.

για την τιβι ναι δεν μου αρεσει καθολου.θα το δω στην πορεια αυτο.παντως με οσους εχω μιλησει το ξερουνε οτι γινεται αυτο.

κατα τα αλλα μου αρεσε παρα πολυ ο χωρος τους .

ιωαννα μου πριν ενα μηνα με θυμαμαι να λεω τα ιδια.

αρνηση για ολα!

δεν ηξερα τι να κανω πια......κανε υπομονη.θεωρω οτι ειναι φαση.

δυστυχως τα παιδια ειναι απροβλεπτα και δεν ξερεις πως να τα αντιμετωπισεις μερικες φορες!

προσπαθησε μονο να μην φευγεις απο τα ορια σου.

πανμαρα καλημεραααααααα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Άρμα και Sunsun να χαίρεστε τους συζύγους!!!!

Κορίτσια μου δεν μπήκα καθόλου χθες γιατί τελικά κόλλησα εγώ από τον σύζυγο.... ήμουνα και στο ιατρείο και είχα τρελή αναγούλα ώσπου έκανα 2 φορές εμετό και ησύχασα κάπως...ευτυχώς τα μωρά μου κοιμήθηκαν ήσυχα χθες γιατί και ο άντρας μου ακόμα είναι μαύρο χάλι....:(

Πανμαρ ελπίζω να χτυπήσει το κουδούνι...:D

Ιωάννα και εγώ με το ξεμάτιασμα δεν...αλλά αν σε παρηγορεί και η Αναστασία έτσι είναι κάποιες μέρες...

Λαζαρένια και εγώ για την τηλεόραση θα προσπαθούσα να βρω και άλλες μανούλες για αν οργανωθουμε...είναι απαράδεκτοι :twisted::twisted:

Νατάσα και ο άντρας μου θα είναι εφορευτική επιτροπή...:twisted:

όσο για τις σοκολάτες.... τρώει η μικρή στο τραπέζι και εγώ μπουκώνομαι στο ντουλάπι πίσω της και καλά για να μην με δει και λέει στον μπαμπά της..."η μαμά τρώει σοκολάτα;;;":tongue::tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

ευχαριστώ για τις ευχές! στην πραγματικότητα δεν είναι καθυστερημένες ;) Σήμερα έχω γεννέθλια και την Πέμπτη επέτειο! Το μωράκι μου είπε τα Χρόνια Πολλά στις 7πμ στα ελληνικά, στα γερμανικά και στα αγγλικά! γερμανικά και αγγλικά δεν καταλαβαίνει πολλά πράγματα αλλα τα τραγουδάκια τα μαθαίνει νεράκι. Τί μνήμη είναι αυτή βρε κορίτσια; εγώ τόσες φορές κολλάω και ψάχνω να βρω τη λέξη και με συμπληρώνει το σκατούλι...

joa υπομονή μια φάση είναι και θα περάσει. Προσπάθησε να μη φωνάζεις καθόλου αν έχει να κάνει με τον ύπνο γιατί έχει αντίθετα αποτελέσματα! Έχει ανασφάλεια τώρα και θέλει αγκαλιές και χάδια. Δώσε τα με την καρδιά σου και παίρνε βαθιές ανάσες !!! Γίνε τέρας ψυχραιμίας...

Μόνο το να κοιμάταται στο κρεβάτι μας δεν της είχα επιτρέψει εγώ όταν περνούσε αυτή τη φάση. Την πήγαινα πίσω κάθε φορά (μερικές βραδιές 2-3 φορές). Μετά από λίγες μέρες πέρασε.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

καλημερα μανουλες...τι κανετε?:D

λαζαρενια μου αντε με το καλο να παει και σημερα η κουκλιτσα σου σχολειο και σιγα σιγα θα εισαι και εσυ ποιο ηρεμη.

οσο για την τβ ναι ουτε και εγω διαφωνω με τα κοριτσια σε οσα σε ειπαν, τωρα για της πατατε τηγανιτες θεωρω οτι ειναι πιο δυσκολο να τις κανουν τηγανιτε απο οτι ειναι να τις βαλουν στο φουρνο, ετσι με αυτον τον τροπο τρωνε και νοστιμα και υγεινα τα παιδακια.

εγω χτες εκανα μπιφτεκακια στο φουρνο και εβαλα ξεχωριστα ενα ταψι πατατες κομμενες σε κυβακια μικρα, τα πασαλιψα με λαδακι, ριγανουλα, αλατι πιπερι και εστιψα ενα πορτοκαλι...εεε κοριτσια περιτο να σας πω οτι φαγωθηκε ολο το ταψι απο μενα, Καλλη και Φωτεινουλα..τυφλα να εχουν η τηγανιτες

η Φωτεινη απο τις 7.00 το πρωι που μου την εφεραν ακομα να κοιμηθει:confused: αλλα εκει μεσα στο κρεββατι ειναι ευτυχως ηπιε λιγο γαλατακι

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα.

Καταρχήν να σας ζητήσω να κάνετε μια ευχούλα για μενα.

Εκανα σήμερα εξετάσεις για τα νεφρά μου και θελω τοσο πολύ να είναι ολα καλα.

Λαζαρένια μου εγώ θα την παω αρχες Ιανουαρίου που θα κλείσει τα 2,5.

Οσο για αυτα που περιγράφεις να σου πω οτι και στον δικο μας παιδικο εχει τηλεόραση την οποία λενε οτι χρησιμοποιούν μόνο για καποια συγκεκριμενα προγραματα αλλα ποιος τους πιστευει???δυστυχως ομως δεν εχω αλλη επιλογή.

Για το φαγητό τους να σου πω και εγω οτι λιγο πολύ συμφωνω με τα κορίτσια .

Νομίζω ότι ειναι λίγο (μερεντα και τηγανιτές πατατες) αλλα εσυ εχεις το θεμα με τη χοληστερίνη οπότε καλά είναι να τους το επισημανεις.

Κική μου εφατσε ο καιρός ε?Με το καλό κορίτσι μου και φυσικα περιμενουμε ενημερωση

Ιωάννα μου και εγω υποψιάζομαι οτι ο μικρός αρχισε να αγχωνεται για την αφιξη του μωρου.Ελπίζω και ευχομαι να περασει γρήγορα.

Οσο για ατασθαλίες με τη μικρή να σας πω.

Σοκολάτα τρωει κιντερ αλλα δεν ενθουσιάζεται ομως πολύ συχνα της παίρνω καμμια παστούλα από την οποία θα φαει 4-5 μπουκίτσες.

Αλλα ειναι τετοια η χαρά της που θα φαει "τούρτα" οπότε δεν το σκέφτομαι καθόλου.

Επίσης που και που της δίνω τηγανιτές πατάτες ή κατι αλλο τηγανητό.

Ετσι και αλλιως οι ποσότητες που τρωει ειναι μικρούτσικες οποτε δεν νομιζω οτι ειναι και μεγαλο προβλημα.

Καλημέρα! Τι κάνετε? Πως είναι τα αρρωστούλικα? Εμείς ελάχιστη βελτίωση, σήμερα θα την πάω στην παιδίατρο..

αρμα μου τελεια σε βρισκω με τις χειροτεχνιες.ηταν οι αγαπημενες μου απο μωρο.θελω να μου πεις τι εκδοσεις ειναι και πως λεγονται οκ?

Εκδόσεις ''άρμα'':mrgreen::mrgreen::mrgreen: Καλέ δεν έχω παρει βιβλίο! Ό,τι μας κατέβει κάνουμε! Εχτές κάναμε χιονάνθρωπο από μπαλίτσες φενιζόλ, πάνω σε καλαμάκι από σουβλάκι και αφηρημένη ζωγραφική πάνω σε ρολό από χαρτί υγείας. :lol: :lol: :lol:

Κίκο μου έφτασε και η δική σου η ώρα! Με το καλό κορίτσι μου! Να πάνε όλα τέλεια! όσο για το άγχος που έχεις το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό..

Κοριτσια, εγω η κοιλιοδουλη και ασυνειδητη μανα ξερετε τι εκανα και τις 2 μερες του σκ και χωρις τυψεις καθολου??? Με το που ξυπνησαμε το μεσημερι (καλα οχι μεσημερι ακριβως, μετα τις 6 ηταν), λυσσαγα για γλυκο... Και γειωσα το γιαουρτι του παιδιου και φαγαμε lacta σοκολατα... Και τις δυο μερες... Ξαπλα και οι δυο στο κρεβατι με τηλεοραση, κατω απο την κουβερτα και τη λακτα στο χερι... Μια μπουκια εγω, μια εσυ! Μιλαμε παιδια ειδα την ευτυχια στα ματια του παιδιου μου!!!:lol::lol::lol:

Ελπίζω να έχει έρθει ήδη η Πρόνοια..Είσαι επικύνδινη! Α ΠΑ ΠΑ! Άκου λάκτα και δύο μέρες! :lol: :lol: :lol: Αχ ρε Νατάσα πολύ γέλασα! Κι εμείς όλο και κάτι γλυκό τσιμπολογάμε μόλις ξυπνάμε το απόγευμα, βέβαια η δικιά μου δεν είναι της ποσότητας αλλά παρολαυτα αν την δω να ''κολλαει'' και να ζηταει της το κόβω για λίγες μέρες και τα τρώω κι εγώ κρυφά..:oops:

Πως είναι ο Σώτος σήμερα?

Μαρίνα μια χαρά οι μετρήσεις σας! Καλά η τοσοδούλα είπαμε πάει κι αυτή για μοντέλο! Πάντως η Εύα τώρα φαντάσου είναι στις καμπύλες του βάρους στο 3%(αν δεν έχει βγει εκτός, θα δούμε σήμερα..)

Λαζαρένια μου για την διατροφή καλό θα ήταν να πεις ότι το παιδί έχει χοληστερήνη και να βρείτε μια λύση. Για την τηλεόραση και εμένα μου φάνηκε το χειρότερο. Πάντως μην τους πάρεις από τα μούτρα, συζήτα και με άλλες μαμάδες και ίσως βρείτε όλες μαζί μια λύση.

sunsun χρόνια σου πολλά! Να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς!

joa μου υπομονή..νομίζω ότι όσο καταλαβαίνει ότι αυτό σας ''ταράζει'' τόσο πιο έντονα θα το κάνει. Γύρνα το λίγο στην πλάκα, γέλα την ώρα που χτυπιέται και πες και καλά στον άντρα σου ''καλέ είδες? Μας κάνει πλάκα ότι κλαίει''..Σε τετοιο στυλ. Στην Εύα καμιά φορά όταν περνάει τέτοιες φάσεις πιάνει..Θα πω και στη μαμά μου όταν μιλήσουμε να ρίξει ένα ξαμάτιασμα.

deleniπεραστικά σας! Τουλάχιστον ας είναι καλά τα μικρά!

Σαρδελάκι μου τι κάνεις?? Που είσαι? Σήμερα έβελεπα στον ύπνο μου ότι είσασταν σπίτι με τον Αστερη και ο Αστέρης μου ζήταγε να τον ταίσω φακές!:lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...