Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καπως ετσι μαρινα και εμεις...αναφερουν το φαγητο(λενε αληθεια το εχω τσεκαρει),επιγραμματικα τις δραστηριοτητες που λιγο με νοιαζουν μιας και μου λεει ο ιδιος αν του αρεσε κατι και τα κακα αν εχει κανει(οχι τα τσισα).Εγω παντως αν εχω καποιο θεμα τους τηλεφωνω αλλα την επομενη το κανω και γραπτως...χαχα scripta manet...ετσι για να τους το κανω σαφες...χιχιχι

Ειμαι σπαστικια το ξερω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πού είσαι ρε Κικίτσα? Μας έλειψαν οι ανασκοπήσεις σου και όχι μόνο! Ελπίζω αυτός ο μήνας να σας φέρει μόνο χαρές!

Νατάσα κι εγώ συμφωνώ, καλύτερα να μη τρώει τηγανητά στο σπίτι, παρά να νιώθει διαφορετική από τα άλλα παιδάκια! Και μερέντα μωρέ (σλουρπππ η κοιλιόδουλη) ας φάει μία φορά, τώρα δεν είναι χρονιάρικα εξάλλου τα παιδάκια μας έχουν μεγαλώσει οπότε όλο και κάποιο γλυκάκι θα τρώνε.

mGKop3.png60Jvp3.png

χα, δε σας ειπα! Με καλεσαν εφορευτικη επιτροπη... Αναπληρωματικο μελος... Θα με χωσουν ομως, τη βλεπω τη δουλεια... Ο αντρας μου εξαλλος, λεει να μην παω, να παρω χαρτι νοσοκομειουκτλ... (γιατι θα φαει εκεινος το αγγουρι χαχαχαχα!!!) Εγω παλι λεω να παω, πλακα θα εχει! Για την ακριβεια θα ζητησω ιδανικα να παω στην καταμετρηση που εχει και σασπενς!:-D

t7fQp3.png

Κοριτσια, εγω η κοιλιοδουλη και ασυνειδητη μανα ξερετε τι εκανα και τις 2 μερες του σκ και χωρις τυψεις καθολου??? Με το που ξυπνησαμε το μεσημερι (καλα οχι μεσημερι ακριβως, μετα τις 6 ηταν), λυσσαγα για γλυκο... Και γειωσα το γιαουρτι του παιδιου και φαγαμε lacta σοκολατα... Και τις δυο μερες... Ξαπλα και οι δυο στο κρεβατι με τηλεοραση, κατω απο την κουβερτα και τη λακτα στο χερι... Μια μπουκια εγω, μια εσυ! Μιλαμε παιδια ειδα την ευτυχια στα ματια του παιδιου μου!!!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ βρε κοριτσιά , να 'στε καλά εύχομαι, μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους γιατί αυτή η εγκυμοσύνη πέρασε πολλά και ειδικά σε αυτό το μήνα πολλές στεναχώριες και εντάσεις που ελπίζω μόνο τύχη να φέρει το νέο μπεμπέ.

Καλέ θα στείλω μήνυμα , τέτοιο γεγονός και να το αποσιωπήσω δε γίνεται.

Λέτε για παιδικούς και διατροφή και δεν μπορώ να πω πολλά , όπως είπα απο το νέο έτος θα το κοιτάξω πιο ζεστά το θέμα αλλά προσπαθώ και εγώ όσο μπορώ του μικρού να μη του δίνω πολύ σοκολάτα , τηγανιτά και τα σχετικά για να το καθυστερήσω όσο γίνεται, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να τα αποφύγω τουλάχιστον να τα καθυστερήσω. Έχει φάει όμως κόλλημα ο μικρός με τα kid songs, του τα είχαμε γράψει σε dvd και θέλει συνέχεια να τα βλέπει , όσο τηλεόραση δεν είχε δει μέχρι τώρα την έχει δει μαζεμένη αυτό το μήνα, βλέπετε ήμουν και εγώ κάπως και δυστυχώς τη χρησιμοποιούσα ως ηρεμιστικό, τώρα ευτυχώς πάμε και κατεβάζουμε την ασφάλεια και βρίζουμε ανελέητα τη ΔΕΗ για το κακό που μας κάνει.:mrgreen:

Νατάσα να πας εφορευτική επιτροπή , μη το χάσεις, είχα κάνει βλέπεις μια χρόνια και έριξα πολύ γέλιο, συν του ότι θα έχεις και φαγητό (τύπου goodys) το μεσημεράκι ,χιχιχι άσε το σύζυγο να λέει τα δικά του, κόντρα στο νόμο δεν μπορείς να πας.

Κοριτσια, εγω η κοιλιοδουλη και ασυνειδητη μανα ξερετε τι εκανα και τις 2 μερες του σκ και χωρις τυψεις καθολου??? Με το που ξυπνησαμε το μεσημερι (καλα οχι μεσημερι ακριβως, μετα τις 6 ηταν), λυσσαγα για γλυκο... Και γειωσα το γιαουρτι του παιδιου και φαγαμε lacta σοκολατα... Και τις δυο μερες... Ξαπλα και οι δυο στο κρεβατι με τηλεοραση, κατω απο την κουβερτα και τη λακτα στο χερι... Μια μπουκια εγω, μια εσυ! Μιλαμε παιδια ειδα την ευτυχια στα ματια του παιδιου μου!!!:lol::lol::lol:

ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ να φωνάξουμε άμεσα την Πρόνοια να καταγραφεί το περιστατικό και να καταχωρηθεί.:tongue::tongue::tongue:

Μάνα είσαι εσύ βρε;;;;

Νατάσα να πας εφορευτική επιτροπή , μη το χάσεις, είχα κάνει βλέπεις μια χρόνια και έριξα πολύ γέλιο, συν του ότι θα έχεις και φαγητό (τύπου goodys) το μεσημεράκι ,χιχιχι άσε το σύζυγο να λέει τα δικά του, κόντρα στο νόμο δεν μπορείς να πας.

Μα την Παναγια, μεσα στο μυαλο μου εισαι!!! Ετσι ακριβως σκεφτομαι κι εγω!!!:mrgreen:

t7fQp3.png

ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ να φωνάξουμε άμεσα την Πρόνοια να καταγραφεί το περιστατικό και να καταχωρηθεί.:tongue::tongue::tongue:

Μάνα είσαι εσύ βρε;;;;

Αχ ντρεπομαι τωρα τωρα που το σκεφτομαι... Τι εκανα στο παιδι μου??? (ταχα μου, δεν ιδρωνει τοσο ευκολα το αυτι μου... για την Πρνοια το λεω...):tongue:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου. Η Αλεξάνδρα έχει ίωση και ευτυχώς τίποτα άλλο που να τελειώνει σε ίτιδα :tongue::tongue::tongue: Να το παλέψουμε με οτριβίν, ορό και οτριζαλίν είπε ο γιατρός. Το θετικό είναι ότι από τις 06.00 που έκανε 38,9 μετά τον εμετό, είχε πάλι 37.6 στις 15.00. Της έδωσα ντεπόν εκείνη την ώρα, κακώς το ξέρω, αλλά νύσταζε και δεν ήθελα να την αφήσω και να της ανέβει και άλλο. Ελπίζω να την περάσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Νατάσα, κακούργα μάνα, έδωσες λάκτα στο παιδί; :tongue::tongue::tongue: Δεν κράτησες να μου στείλεις λίγη που μου βάζεις ιδέες τώρα :):):):). Να πας εφορευτική. Έχει πλάκα, αλλά να ξέρεις ότι θα κουραστείς και πολύ.

Κική μου ήρθε η ώρα να γεννήσεις και εσύ; Απίστευτο μου φαίνεται το πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός. Με το καλό!! Όσο για τον Αναστάση, μην αγχώνεσαι και δεν θα αρρωστήσει. Όμως, συγγνώμη κιόλας, απαράδεκτοι και οι φίλοι σας που φέρνουν ένα αρρωστούλι σε μια ετοιμόγεννη με ένα δίχρονο :twisted::twisted::twisted: Μου τη δίνουν κάτι τέτοια.

Άρμα να χαίρεσαι τον καλό σου. Πάντα μαζί και πάντα ευτυχισμένοι να είστε.

Sunsun να ζήσετε και.....αν σας πάει τόσο ο Νοέμβρης βουρ για το 2ο;);););)

Λαζαρένια και εμένα δεν μου άρεσε αυτό που έγραψες για την τηλεόραση. Σε εμάς δεν έχει τέτοια. Δεν μας ενημερώνουν κάθε μέρα γραπτώς για το τι έχει κάνει το παιδί, αλλά έχουν έναν πίνακα ανακοινώσεων που σημειώνουν ποιο έχει φάει και πόσο, αν θεωρεί κάτι αξιοσημείωτο η δασκάλα μας το λέει και στο τέλος κάθε εβδομάδα μας δίνουν ένα πρόγραμμα που γράφει τι έμαθαν και τι έκαναν την εβδομάδα που πέρασε. Για τη διατροφή δεν θα με πείραζε τόσο, αλλά εσύ μπορείς να τους επισημάνεις το θέμα χοληστερίνη. Πρόσφατα έμαθα ότι στο σχολείο, στην ομάδα της Αλεξάνδρας είναι ένα παιδάκι αλλεργικό, δεν ξέρω σε τι βαθμό, αλλά η μαμά του έχει συννεοηθεί και μια φορά την εβδομάδα πηγαίνει υποαλλεργικό κέικ και μπισκότα για όλα τα παιδιά, για να μην νιώθει άσχημα το δικό της. Ίσως έχει κάποια μείωση τιμής. Εμάς μας ρώτησαν πάντως αν έχουμε πρόβλημα με αυτό και είπαμε όλοι όχι.

Μαρίνα μόλις μου θύμησες ότι ξέχασα να ρωτήσω τον παιδίατρο για το αντιγριπικό :twisted::twisted::twisted: Μάλλον αρνητικός θα είναι όμως για να μην το προτείνει και ο ίδιος.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Επιστρέψαμε κι εμείς από τη γιατρό, εμβολιάστηκαν και τα δύο και ευτυχώς τα βρήκε καλά! Της είπα ότι βήχουν πού και πού εδώ και κανένα μήνα δηλαδή, και αναρωτιόμουν αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κολλήσουν κάποιο άλλο παιδάκι αλλά μου ειπε όχι σε καμία περίπτωση δεν έχουν ίωση και δε χρειάζεται να κάνουμε τίποτα. Κατά τα άλλα ο Γώγος έφτασε τα 13.300 και η μικρή πήρε μισό κιλάκι (να το κάνω τώρα το πάρτυ?) 7.500 το σύνολο αν και ο μέσος όρος είναι 8 κιλά! Η επίσκεψη τελείωσε λέγοντάς μας ότι εύχεται να μη μας ξαναδεί μέχρι το Φλεβάρη που είναι το επόμενο εμβόλιο της μικρής, μπουαχαχά της λέω, δε θα μας ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα!

Κατά τα άλλα εγώ νιώθω πολύ χάλια, με πονάει πάααλι ο αυχένας μου και η μέση μου και έχω πονοκέφαλο! Ή που θα αδιαθετήσω ή που θα αρρωστήσω! Ας είναι το 1ο!

Νατάσα θες να μάθεις ποιά είναι η πραγματικά κοιλιόδουλη μάνα? Αυτή που γυρνώντας από το σούπερ κρύβη κάτω από το μπουφάν τα μικρά λακτάκια και τα τρώει κρυφά στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου για να μην τη δει ο γιος της πίσω που δεν έφαγε μεσημεριανό! Χμμμ κάποια μου θυμίζει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...