Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λαζαρένια μου για πρώτη μέρα καλά τα πήγε η κορούλα σου! Όσο για τα αρνητικά που αναφέρεις έχεις δίκιο, δεν είναι κατάλληλα αυτά για παιδάκια 2 χρονών. Νόμιζα ότι στη διατροφή θα ακολουθούσαν όλοι οι δημόσιοι ειδικά σταθμοί ένα πρόγραμμα! Για τη μερέντα και τις πατάτες αν είναι π.χ. 1 φορά την εβδομάδα εγώ δε θα έκανα κάτι γιατί το παιδί θα ζήλευε τα άλλα παιδάκια αν τις έστελνες εσύ κάτι από το σπίτι, αν είναι πιο συχνά αυτά τα ανθυγιεινά σνακ θα προσπαθούσα να γνωρίσω και άλλες μαμάδες και μαζί να διαμαρτυρόμασταν ώστε να έχει αποτέλεσμα. Για το dvd απαράδεκτο! Τόσες πολλές ώρες? Αν ήταν έτσι καθόταν και σπίτι μπροστά στο κουτί όλη την ώρα! Δηλαδή 2 φορές μέσα στη μέρα και το πρωί και μέχρι να πάει να τα πάρει ο γονιός? Ποιές ώρες ασχολούνται με τα παιδιά τότε?

Μαράκι κι εγώ έτσι σκέφτομαι μιας και η γιατρός μας είναι όντως τελείως κατά των φαρμάκων και των περιττών εμβολίων κάτι θα ξέρει παραπάνω! Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ο Γιώργος θέλει ακόμα 5 μέρες για να τελειώσει η μηνιαία θεραπεία με τα ομοιοπαθητικά. Τέσπα, το απόγευμα μάλλον θα της τα πω κι από κοντά! Κρίμα που η Ντίνα δουλεύει πάντα απόγευμα κάθε που πηγαίνουμε γιατρό θα μπορούσαμε να τα λέγαμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

σαν σαν να τα χιλιαστε μωρε!!παντα να ειστε αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι κοριτσι μου.

αρμα μου τελεια σε βρισκω με τις χειροτεχνιες.ηταν οι αγαπημενες μου απο μωρο.θελω να μου πεις τι εκδοσεις ειναι και πως λεγονται οκ?

κα φωτεινη να ζησετε και να ευτυχησετε κι εσεις.να δειτε κι αλλα εγγονακια και να τα βλεπετε να μεγαλωνουν χαρουμενοι κι ευτυχισμενοι.

σουλα ποτε ξεκινατε εσεις με το καλο?

γιοβανα περαστικα στην αλεξανδρα.καλο κουραγιο τωρα με τις εκλογες.

πολυ γελασα με την αλεξανδρα που θεει να κρεματε τις ζωγραφιες της.χιχιχιχ

joa περναει φαση μαλλον ο μικρος.φαση αρνησης που περασε και η δικια μου.

θα στρωσει σιγα σιγα.

deleni μου για πες πως σου φανηκε η αλεξανδρουπολη σαν πολη?

η αναστασια ειναι καλυτερα?

βασικα εγω οσες φορες της εδωσα σπιροπεντ δεν ειδα κανεναν αποτελεσμα.ειδα μονο με το μουκιοθολ!

1654096yn4fep17z7.gif

lazarenia δεν μου αρέσουν καθόλου τα αρνητικά που περιγράφεις! στον παιδικό δεν πρέπει να βλέπουν καθόλου τηλεόραση τα παιδιά, και πρέπει να μαθαίνουν μόνο τις σωστές συνήθειες!!!! Σε μας δεν φτιάχνουν μεσημεριανό γιατί τα παιδιά φεύγουν στις 1.30 σε αυτή την ηλικία, αλλά κατά τις 11 έχει μόνο ψωμί ολικής, με μέλι ή σκέτο, τυράκι, ή/και φρούτα και μία φορά την εβδομάδα ένα αυγό. Εννοείται τηλεόραση δεν υπάρχει στο χώρο! Την ώρα που την παίρνω βρίσκονται στο δωμάτιο που τα αφήνουμε και το πρωί, χαλαρώνουν άλλα ξαπλωμένα στη μοκέτα, άλλα παίζουν και η δασκάλα είτε λέει παραμυθάκι, ή μιλάνε.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Λαζαρένια μου για πρώτη μέρα καλά τα πήγε η κορούλα σου! Όσο για τα αρνητικά που αναφέρεις έχεις δίκιο, δεν είναι κατάλληλα αυτά για παιδάκια 2 χρονών. Νόμιζα ότι στη διατροφή θα ακολουθούσαν όλοι οι δημόσιοι ειδικά σταθμοί ένα πρόγραμμα! Για τη μερέντα και τις πατάτες αν είναι π.χ. 1 φορά την εβδομάδα εγώ δε θα έκανα κάτι γιατί το παιδί θα ζήλευε τα άλλα παιδάκια αν τις έστελνες εσύ κάτι από το σπίτι, αν είναι πιο συχνά αυτά τα ανθυγιεινά σνακ θα προσπαθούσα να γνωρίσω και άλλες μαμάδες και μαζί να διαμαρτυρόμασταν ώστε να έχει αποτέλεσμα. Για το dvd απαράδεκτο! Τόσες πολλές ώρες? Αν ήταν έτσι καθόταν και σπίτι μπροστά στο κουτί όλη την ώρα! Δηλαδή 2 φορές μέσα στη μέρα και το πρωί και μέχρι να πάει να τα πάρει ο γονιός? Ποιές ώρες ασχολούνται με τα παιδιά τότε?

αυτα ακριβως σκεφτηκα κι εγω μαρινα μου.ειδικα για το ντιβιντι το θεωρω απαραδεκτο.μα τι στο καλο λεω κανουν εδω?παιζουν καθολου με τα μωρα?

κι οταν ρωτησα την διευθυντρια για την τηλεοραση το θεωρησε και φυσιολογικο.

μα τι λεει θα κανουν τοσες ωρες?δεν ξερω δεν μου αρεσε καθολου αυτο....

οσο για την διατροφη να σας το γραψω.

δευτερα - πρωινο γαλα με κορν φλεικς ή φρυγανια με μελι

μεσημεριανο - παστιτσιο ή μακαρονια με κιμα,φρουτο εποχης και σαλατα εποχης

τριτη- πρωινο γαλα με κορν φλεικς ,κεικ ή ψωμι με μερεντα

μεσημεριανο γιουβετσι (και κατι αλλο δεν θυμαμαι)φρουτο εποχης και σαλατα εποχης

τεταρτη- πρωινο γαλα με κορν φλεικς ,τσουρεκι

μεσημεριανο ψαροσουπα η ψαρι βραστο (το οποιο η διευθυντρια ειπε οτι δεν δινουνε και αντικαθιστατε με αρακα΄φασολακια κλπ)

σαλατα και φρουτο

πεμπτη πρωινο γαλα με κορν φλεικς κλπ κλπ

μεσημεριανο μπιφτεκι με πατατες τηγανιτες:evil: σαλατα και φρουτο

και παρασκευη οσπρια με σαλατα και φρουτο.

για την μερεντα και παλι το θεωρω περιτο ,γιατι μπορουν να δωσουνε μελι οπως και υπαρχει γλυκισμα πχ το κεικ και το τσουρεκι.

για το τηγανιτο δεν δεχομαι κουβεντα:evil::evil::evil:

1654096yn4fep17z7.gif

lazarenia δεν μου αρέσουν καθόλου τα αρνητικά που περιγράφεις! στον παιδικό δεν πρέπει να βλέπουν καθόλου τηλεόραση τα παιδιά, και πρέπει να μαθαίνουν μόνο τις σωστές συνήθειες!!!! Σε μας δεν φτιάχνουν μεσημεριανό γιατί τα παιδιά φεύγουν στις 1.30 σε αυτή την ηλικία, αλλά κατά τις 11 έχει μόνο ψωμί ολικής, με μέλι ή σκέτο, τυράκι, ή/και φρούτα και μία φορά την εβδομάδα ένα αυγό. Εννοείται τηλεόραση δεν υπάρχει στο χώρο! Την ώρα που την παίρνω βρίσκονται στο δωμάτιο που τα αφήνουμε και το πρωί, χαλαρώνουν άλλα ξαπλωμένα στη μοκέτα, άλλα παίζουν και η δασκάλα είτε λέει παραμυθάκι, ή μιλάνε.

απιστευτο γιοβανα μου.

τι μπορω να κανω ωστε να φανω διακριτικη στις παρατηρησεις μου?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Λαζαρενια καλη αρχη!!!Μια χαρα τα πηγε!Σουπερ!...Οσο για το κλαμματακι..ε λογικο ειναι για αρχη, μην αγχωνεσαι μπορει και να χειροτερεψει να ξερεις, αλλά θα κορυφωθει η αντιδραση της και μετα θα ηρεμησει τελείως.Ολα, με τον εναν ή τον αλλον τροπο εχουν τις αντιδρασεις τους..ο δικος μου δεν εκλαιγε αλλα ειχε σκαλωσει με την ταξη,η δικια σου εκατσε ομως πολυ ομορφα οποτε θα προσαρμοστει πολυ καλα.

Οσο για τα αρνητικα...χμμμ..θα συμφωνησω με τα κοριτσια...ειδικα στο θεμα της τηλεορασης.Απαραδεκτο..

Για το φαγητο ομως δε ξερω αν μπορεις να κανεις και πολλα...ειναι κριμα να την αποκοψεις απο το συνολο.Αλλωστε καποια στιγμη δεν θα ετρωγε μερεντα ή πατατα και στο σπιτι αργα ή γρηγορα?

Ενταξει δεν ειναι οτι καλυτερο ουτε στον δικο μας παιδικο υπαρχουν αυτα,(τηγανιτα ή μερεντα καθολου) αλλα να σου πω την αληθεια...καποια στιγμη μονη μου σκεφτομουν οτι τα εχουν ταραξει στα λαχανικα και στα βραστα κτλ γιατι να μην τους βαλουν και μια πατατουλα που και που?Εξαλλου καθε βδομαδα εχουν αλλο μενου.

Μην αγχωνεσαι αδικα για αυτο, απο οσο ξερω σε ολους τους σταθμους ολα τα προγραμματα φαγητου ειναι ελεγμενα και εγκεκριμενα απο παιδιατρο και συμφωνα με τις οδηγιες του υπουργειου.

Το θεμα με την τηλεοραση ομως ειναι σοβαροτατο εγω απο τα πρωτα που ελεγχα οταν πηγαινα να δω τους παιδικους ηταν αν υπηρχε τηλεοραση στο χωρο.Ο αμεσως επομενος παιδικος, που ηταν κ η επιλογη μου αρχικα ,απορριφθηκε για αυτο το λογο.Ειδα την τηλεοραση και εμαθα απο μανουλες εδω σε αλλο καφε οτι τους βαζουν συχνα οποτε και αλλαξα επιλογη.

Θα μου πεις δεν εχεις επιλογη...μπορεις απλα να το συζητησεις και να μαζεψεις πληροφοριες και απο αλλους γονεις.

Επισης να επιμενεις πολυ στην ημερησια ενημερωση.Ακομα και αν δεν εχουν τετραδιο να τους δειξεις οτι θες να μαθαινεις τι κανει το παιδι.Ακομα και το παραμικρο ισως ειναι σημαντικο για την ψυχολογια της.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα ευχαριστω πολυ .

ναι δεν εχω επιλογη εξαλου ειναι δημοσιος και θελα να σας ρωτησω αν τα πηγαινετε σε δημοσιο ή ιδιωτικο σταθμο.

τωρα για την διατροφη ειμαι λιγο αυστηρη λογω της χοληστερινης που ειχε αυξημενη.

μερεντα της δινω μονο σπιτικη γιατι ολο και καποιο γλυκισμα τρωει που και που.

αλλα για την τηλεοραση το θεωρω απαραδεκτο.

εγω παντως αυριο θα της δωσω τετραδιο και θα απαιτησω να μου γραφει τι κανει κλπ.

θα δω κι αυριο και θα σας πω παντως.

εσενα τρωει στον παιδικο?

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρένια μου εμένα σε ιδιωτικο πηγαίνει, όντως το πρόγραμμα διατροφής είναι λίγο πιο αυστηρό

Πάντως αν τους πεις ότι έχει θέμα το παιδί με χοληστερίνη (το οποίο είχα ξεχάσει εγώ) θα την προσέξουν και όντως καλό είναι να αποφεύγει τα επιβλαβή. Όσο για το τετράδιο, εμείς έχουμε, αλλά σιγά μη μου αναφέρει αναλυτικά τι κάνει το παιδί! Δεν πρόκειται να το έκαναν αυτό, δε με πολυνοιάζει κι όλας μου αρκούν τα βασικά, γιατί σκέφτομαι ότι για να συμπληρώσει τα τετράδια από όλα τα παιδάκια σημαίνει ότι θα άφηνε τα πιτσιρίκια χωρίς να τα ελέγχει τόση ώρα, και καλά έχει και 2 βοηθούς εμάς αλλά πολύ αμφιβάλλω για το τι κάνουν

mGKop3.png60Jvp3.png

Σε ιδιωτικο παμε αλλα ξερω πολυ καλα και απο φιλες και απο δημοσιους που ειδα οτι στους δημοσιους σε καποια θεματα ειναι πιο προσεκτικοι ακομα περισσοτερο και απο τους ιδιωτικους.Οποτε αποκλειεται το προγραμμα φαγητου να μην ειναι εγκεκριμενο.Δημοσιος δεν ειναι?

Εμενα θεωρητικα τρωει στον παιδικο...ειπαμε οταν θελει και οταν του αρεσει το φαγητο.Αλλα εχω πει εξ αρχης να μην τον πιεσουν καθολου επειδη τον περνουμε νωρις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα στο τετραδιο ειναι πολυ αναλυτικοι οταν τους γραφω εγω κατι και περιμενω απαντηση και οταν εχουν κατι να μου πουν.Κατα τα αλλα τα ημερησια προγραμματα τα αναφερει επιγραμματικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα και απο'μένα, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ & ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι πολυ καλύτερος απο τον προηγούμενο (γενικά ο προηγούμενος μήνας να πάει και να μη ξανάρθει -για μένα) και να πάνε όλα κατ'ευχήν. Πλησιάζουν οι μέρες κορίτσια και με έχει πιάσει τεταρτέος πυρετός , τρομερό άγχος , αυπνίες και όλα τα συνοδευτικά.

την προηγούμενη εβδομάδα νόμιζα ότι θα γένναγα και ξενυχτήσαμε στο μαιευτήριο αλλά τελικά τζίφος η υπόθεση, μου θύμισα πάντως κάτι ταινίες αμερικάνικες που οι εγκυμονούσες έχουν έτοιμο το βαλιτσάκι τους και κάθε τόσο που νιώθουν πονάκια φεύγουν με τους συζύγους για το μαιευτήριο και πίσω πάλι. Το γέλιο ήταν που ξύπνησα τον άντρα μου στη μέση της νύχτας να του πω ότι δεν αισθάνομαι καλά και μάλλον γεννάω και εκείνος μέσα στον ύπνο του μου λέει "πέσε και κοιμήσου για να κοιμηθεί και το μωρό και το πρωί θα πάμε στο μαιευτήριο" :confused: του χάλασα τον ύπνο βλέπετε, αλλά σε δευτερόλεπτα που συνηδειτοποίησε τι έλεγε πετάχτηκε με τις πυτζάμες και πήγε στο αμάξι. Πολύ γέλιο η κατάσταση.

Να ευχηθώ πολλά περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα , νομίζω ότι και εμείς αυτή τη φορά δεν θα τη γλυτώσουμε μιας και χθες ήρθαν κάτι φίλοι μας με ένα μωράκι που ήταν μπουκωμένο και ο δικός μας έβαζε τη μούρη του μέσα στη μούρη της μικρής (εμφράγματα εγώ πάθαινα στο εντωμεταξύ γιατί λέω "τώρα θα βρει να αρρωστήσει ο σκατούλης":mrgreen:) , αλλά ακόμα ευελπιστώ να τη γλιτώσουμε.

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες , σύζυγο Άρμα και Γιοβάννα, για τη μικρή κόρη της Πικουλίνας αλλά και στα ζευγάρια που έχουν επέτειο να είναι γεροί και πάντα ευτυχισμένοι.

Καλή αρχή στον παιδικό για τη μικρή Λαζαρένια και ότι σε ενοχλεί Λαζαρένια μου καλό είναι να το συζητήσεις με τους παιδαγωγούς τώρα που είναι αρχή.

Σχετικά με μαμαδοκόλλημα , να πω ότι είμαστε και εμείς μέσα στο κλάμπ αυτό, σε τέτοιο σημείο που ομολογώ δεν το είχα φανταστεί ποτέ μου. Το βράδυ για να κοιμηθεί θέλει να τον χαίδευω και να του κρατάω το χεράκι και αν τυχόν είμαι θυμωμένη με κάτι μαζί του έρχεται συνέχεια και μου τρίβεται και μου κάνει τον καραγκιόζη να γελάσω και μου λέει "γέλα μαμά , γέλα", πόσο όμως θα γελάσουμε , ότι γελάσουμε μέχρι την Παρασκευή μετά θα κλάψουν μανούλες.χιχχιι:tongue:

Κατα τ'άλλα να πω ότι κόψαμε το μπιμπερό αλλά το θέμα είναι πως το γάλα το πίνει μόνο σε κούπα με δημητριακά (όχι σοκολατούχα), ελπίζω να μη του κάνω κακό και τέλος κοιμάται στο μονό του κρεβατάκι μιας και την κούνια την έχει αγκαζάρει το νέο μέλος που θα έρθει σε λίγο καιρό.

Αυτά τα νέα μας εν συντομία , δεν θυμάμαι και πάρα πολλά βλέπετε πέρασε αρκετός καιρός που έχω να σας μιλήσω.

Τα φιλιά μου σε όλες και θα τα ξαναπούμε.

Γεια σας και παλι!

Λαζαρενια μου ο,τι σου λενε τα κοριτσια, συμφωνω απολυτα! Για το θεμα τηλεοραση το βρηκα τραγικο, για τη διατροφη εμενα δε θα με ενοχλουσε... απο το να τρωει, ας τρωει και καμια πατατα τηγανιτη. Δεν ξερω, εγω ειμαι και λιγο πιο cool στο θεμα της διατροφης. Απο την αλλη τωρα που το ειπες θυμηθηκα για τη χοληστερινη, οποτε και παλι εχεις δικιο! Τι να σου πω? Για ρωτα τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις... Απο την αλλη το παιδακι δεν εχει κατι τοσο σοβαρο για να το αποκλεισεις απο τη διατροφη που κανουν ολα τα παιδακια και να αισθανεται ασχημα... Δεν ειναι αλλεργια ας πουμε. μπορεις να την αφηνεις ελευθερη στον παιδικο και να την περιοριζεις στο σπιτι... Δεν ξερω αλλα εγω πιστευω οτι οταν τα παιδακια ξεχωριζουν απο τη μαζα (εκτος και αν τιθεται πραγματικα σοβαρο θεμα), στεναχωριουνται και ειναι κριμα μωρε...

t7fQp3.png

Εμένα έτυχε να με πάρει και τηλ όταν τη ρωτούσα κάτι ή κι εγώ όταν θέλω κάτι πιο αναλυτικό συνήθως τους τηλεφωνώ και λέω όταν μπορέσει η δασκάλα να μιλήσουμε

Να σου πω Ρίτα μου φαίνεται λίγο χαζό που μου γράφει ποιές μέρες έκαναν θεατρικό παιχνίδι, ποιές κουκλοθέατρο, πότε ζωγράφισαν κλπ. Τίποτα από αυτά δε θα μου δείξει αν πέρασε καλά στο σχολείο. Επίσης, μου σημειώνουν αν έκανε κακά του (εμένα δεν κάνει ποτέ εκεί) και πόσο έφαγε σε πρωινό και μεσημεριανο. Αυτό το θέλω για να ξέρω κι εγώ αν πρέπει να επιμείνω να φάει σπίτι ή όχι. Πάντως ενώ κι εγώ ήξερα ότι οι δημόσιοι είναι πολλές φορές καλύτεροι από τους ιδιωτικούς, άκουσα άλλες 2 περιπτώσεις που έχουν πολύυυυ τηλεόραση και επίσης μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση που έτυχε παιδάκι 3,5 χρονών που είχε κόψει κανονικά την πάνα να κάνει τσίσα πάνω του και κάλεσαν τους γονείς να πάνε να το πάρουν αλλά μέχρι να πάνε εκείνοι, το είχαν το παιδί έτσι βρεγμένο και ποιός ξέρει ίσως το κορόιδευαν και τα άλλα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Κικιτσα μου μετο καλο κουκλα!!!Αντε εφτασε η ωρα!!!

Ρε δε θα αρρωστησει το παιδι...μην αγχωνεσαι!!Αν ηταν ετσι...ο δικος μου θα ηταν μονιμα τεζα με τοση μυξα που συνανταει καθε μερα στο σχολειο!!!Κουλαρε!!!

Θα σε παρω και τηλ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...