Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πολλα παιδακια κρυωμενα τελικα....ειναι βεβαια και ο καιρος περιεργος ...χθες το πρωι στο μενιδι ειχε 6 βαθμους και σήμερα εχει ζεστη...

Αρμακι να χαιρεσαι τον καλο σου και την αδελφουλα ...

Ριτακι και εγω πιστευω λιγο το νεο μωρο λιγο οτι εχει φαει μαμαδοκολλημα ..φαση ειναι θα περασει ..απλα μου κανει εντυπωση γιατι γενικα ειναι πολυ ανεξαρτητο παιδι και μας προεκυψε μαμακιας το ζουζουνι μου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λογικο ειναι....εγω νομιζω οτι ειναι της ηλικιας..και ο Γρηγορης σου λεω που δεν περιμενει νεο μωρο (χαχα) εχει ψιλοκολλησει...ειναι μια φαση που περνανε και ειδικα τα πιο ανεξαρτητα παιδακια τη βιωνουν πιο εντονα... κατι το σχολειο κατι η αφιξη του μωρου καταλαβαινυον οτι χανουν τα κεκτημενα και θελουν να φρεναρουν ψαξτο λιγο και θα διαβασεις αυτο που σου λεω.Με πολυ προσοχη,ασφαλεια και αγκαλια την ξεπερνανε.

Ολα καλα!Μην αγχωνεσαι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!!!

Τι κανετε κοριτσια???

Εμεις ψιλοκλειστηκαμε το σκ για να μη χειροτερεψει ο μικρος (παρολο που ειναι απυρετος απο την Παρασκευη. Αλλα χθες δεν αντεξα και πηγαμε παιδικη χαρα και λιωσαμε στο παιχνιδι... Τρεις ωρες επαιζε στον ηλιο... Ιδρωσε, εγινε παπι... Το ηθελε ο πισινος μου οπως καταλαβαινετε και περασαμε μαυρο βραδυ. πολυ ανησυχος ο μικρος, ησυχια δεν εβρισκε στον υπνο του. Ρουθουνιζε συνεχεια, πνιγοταν... και σημερα η μυξα ποταμι, εκει που λεγαμε οτι παει πολυ καλα το συναχι. Ωραια...

Γιοβαννα και Αρμα να τους χαιρεστε!!!

Περαστικα και στα υπολοιπα αρρωστουλικα, ειμαστε πολλοι βλεπω!

Πανμαρ να χαιρεσαι τους γονεις σου! Μα τι ωραια!!! Φτου φτου παντα γεροι να ειναι!

Ξαναρχομαι!

t7fQp3.png

ξερεις απλα μου κανει εντυπωση γιατι ηταν παιδι που ηταν ποοοολυ ανεξαρτητο ..σπανια ζητουσε μαμα μπαμπα..

Ελπιζω μεχρι να γεννηθει ο junior να στρωσει γιατι μετα τι θα κανει ωρε!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ηρθα και εγώ !!

Μαράκι να τους χαίρεσαι κουκλίτσα μου.

Αχ Ελένη μου αντε πάμε στο καζίνο μπας και δούμε ασπρη μερα!

Βλέπω τελικά οτι εχουμε παρεα στις ....μύξες.Αμαν πια τι κακό ειναι αυτό.

Ιωαννα μου ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.Παντα πολύτιμες.

Καλημέρα στα υπόλοιπα κορίτσια!!!

Μαράκι να χαίρεσαι το σύζυγο και την αδερφούλα!

Να σας πω, επειδή χάθηκα με το ποιά και πόσα παιδάκια είναι αρρωστούλια, πιο εύκολο μου φαίνεται να πούμε ποιά είναι τελείως καλά! Γκρρρρ παλιοιώσεις!

Εμείς σήμερα θα κάνουμε και στα δύο αντιγριπικό, δεν είμαι σίγουρη ότι πρέπει να γίνει και ότι βοηθάει, αλλά λέω για μια φορά να ακούσω την παιδίατρο γιατί βαριέμαι να ψαχτώ είναι η αλήθεια!

mGKop3.png60Jvp3.png

ριτα ωραίο το θέατρο αλλά και αυτά που περιγράφεις μετά νομίζω πρέπει να τα επαναλάβουμε στον Μάρκο το Γάτο. Πήγε μια φίλη μου χθες και ηταν λέει παρα πολύ ωραίο.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Μπήκε Νοέμβρης λοιπόν, ο μήνας που γνώρισα το σύζυγο, που έχω γεννέθλια, που παντρεύτηκα.. Την Πέμπτη έχουμε επέτειο! Παντρευτήκαμε το 2006 τη μοναδική μέρα που χιόνιζε στην Κηφισιά εκείνη τη χρονιά. Στη δεξίωση πίσω από το νυφικό τραπέζι είχε τζάμι και πίσω πισίνα και ο κόσμος έβλεπε το χιόνι να πέφτει. Μεγαλεία τότε! Τώρα ούτε Goody's δεν θα πηγαίναμε χααχαααα!

τελικά ο εμετός δεν ξέρουμε από τί προήλθε. ήμασταν στο Voltaki στον παιδότοπο που είναι ανοιχτός και ξαφνικά λέει με πονάει η κοιλίτσα μου, εγκεφαλικό ο σύζυγος, και μετά έκανε πάνω του εμετό. Δεν έβηξε εκείνη τη στιγμή. Τί να πώ. Ο σύζυγος να πάμε στο νοσοκομείο έλεγε, προσπαθούσα να τον συνεφέρω, να αλλάξω τη μικρή... Εκτός από γάλα και κορν φλέικς της έδωσα ένα μηλοπιτάκι που μου είχαν πει από το φούρνο οτι δεν χρειάζεται ψυγείο και το είχα κρατήσει 4-5 μέρες. Είχα φάει κι εγώ αλλά ίσως εμένα να μη με πείραξε..

filaki πώς είσαι; περαστικά!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Καλος μηνας για σενα sunsun μου ο Νοεμβριος!!!!παντα καλα να σου συμβαινουν και οχι μονο τον Νοεμβριο αλλα ολους τους μηνες!!!

Αλλο θεατρικο που εχω ακουσει πολυ καλα σχολια ειναι ο λυκος και τα 7 κατσικακια ...που δεν ειναι το παραμυθι αλλα και καλα οτι τα κατσικακια κανουν συγκροτημα και τους λειπει ενα μελος και παει ο λυκος !!και γινεται συναυλια εχει πολυ τραγουδι

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλησπερα μανουλες

καλη βδομαδα κ καλο μηνα:)

πανμαρ να χαιρεσε τους γονεις σου να ειναι παντα ευττχισμενη κ εως τα πολυ βαθια γεραματα μαζι να ειναι

αρμα και εσυ κουκλα μου να χαιρεσε τον καλο σου και την αδελφουλα σου και με το καλο να ερθει και το μωρακι σου

διαβαζω οτι υπαρχουν αρρωστουλικα? περαστικουλια ευχομαι

λαζαρενια περιμενουμε να μας πεις πως πηγε σημερα η λαζαρενια σου

μαελενη παει ολο το ψωμι ?? το εφαγες??:D

sunsun και εσυ νοεμβριο παντρευτηκατε? και εμεις στις 25 του μηνος εχουμε επετειο και κλεινουμε 31 χρονια....μια ολοκληρη ζωη και εμενα μου φαινετε οτι ηταν μονο χτες ειλικρινα σας λεω

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

sunsun και για μένα αγαπημένος μήνας ο Νοέμβρης κι εμείς 13 Νοεμβρίου 2001 τα ''φτιάξαμε'' και 12 Νοεμβρίου 2006 παντρευτήκαμε!

Μαρίνα κι εμείς θα το κάνουμε το αντιγριπικό, λόγω της εγκυμοσύνης βέβαια. Πάντως η γιατρός σας επειδή ξέρω κι από την Ντίνα δεν δίνει άσκοπα εμβόλια ή φάρμακα οπότε κάτι θα ξέρει για να στο λέει..

joa το θεατρικό που λες είναι της ίδιας με τα τρία γουρουνάκια που πήγαμε εμείς και ήταν αίσχος. Τώρα τα κατσικάκια παίζονται από πέρυσι και ήταν γενικά πιο ''υπερπαραγωγή'' απο τα γουρουνάκια όμως δεν ξέρω αν και φέτος είναι το ίδιο γιατί άλλαξαν κάποια πράγματα(θεατρικά κουτσομπολιά, δεν μπορώ να τα πω δημόσια..:lol: ). Πάντως έτσι κι αλλιώς ο χώρος είναι τρισάθλιος..

Φωτεινή μου 31 χρόνια ε? Πω! Πω!Να είστε καλά! Πάντως δεν μου φαίνεται περίεργο που σου φαίνεται σαν χτες..τα χρόνια κυλάνε σαν νερό..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

λοιπον εισακουστηκαν οι φωνες σας...........

να καλωσορισω πρωτα το μαρινακι και περιμενω να μαθω νεα απο το ταξιδακι.

να πω περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα και μακαρι φετος να εχουμε λιγοτερα κρουσματα.

λοιπον θα ξεκινησω με το σκ μας κι εμεις.ημασταν ολο βολτα αφοσων ειχε παρα πολυ καλο καιρο.κρυο μεν αλλα λιακαδα.

το σαββατο το πρωι πηραμε το αστικο και κατεβηκαμε στην πολη.ναι δεν σας ειπα ,εμεις κανουμε βολτες με το αστικο και ξαναγυριζουμε πισω.πληρωνει μονη της το εισητηριο και δεν σταματα να κουτσομπολευει τον κοσμο μεσα.:oops:

αγορασαμε ενα υπεροχο ζευγαρακι μποτακια μουγερ.

ιωαννα προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενη.θα δω και στην πορεια πως θα πηγαινει.

χθες κυριακη πηγαμε εκδρομουλα στον ταξιαρχη μας και μετα γιακαφε στο προαυλιο της εκκλησιας και το απογευμα παλι για καφε με φιλους μας.

χθες την ειχα προετοιμασει παρα πολυ για την μεγαλη μερα(την σημερινη)

σηκωθηκαμε σημερα ετοιμαστηκαμε και στις 10 πηγαμε.

μπηκαμε μεσα και με το που ανοιξε η πορτα της ταξης και της ειπε η δασκαλα ελα μεσα μου εσφηξε το χερι.

μπηκαμε μαζι μεσα και τα παιδακια ζωγραφιζανε.εντυπωσιαστηκα με την ηρεμια τους .ενα κοριτσακι την ρωτησε''πως σε λενε?'' και η δικια μου ειπε αμεσως το ονομα της.ετσι ξεθαρεψε και με αφησε απο το χερι.

της λεω να βγαλουμε το μπουφαν?μου λεει οχι!

η δασκαλ της της λεει ''θελεις να ζωγραφισουμε?ναι ναι λεει η μικρη μου ενθουσιασμενη.διαλεξε τραπεζι που θελει να καθησει και αυτο ηταν.εγω εφυγα και πηγα πανω με την διευθυντρια.

μιλησαμε για το προγραμμα .δεν μπορω να πω οτι ηταν και πολυ κατατοπιστικη αλλα θα τα βρω με την δασκαλα της εγω.

αφου μιλησαμε για ενα δεκαλεπτο εγω μετα εφυγα και εξερευνησα τους χωρους μονη μου.δεν ειναι και μεγαλος ο παιδικος.εχει δυο πατωματα.πανω κανουν τα μεγαλυτερα παιδακια και κατω ταμικρα.

το καθε πατωμα εχει τρια δωματια.

το κτηριο ειναι αρχοντικο αλλα ο παιδικος ηταν πεντακαθαρος οπως και οι τουαλετες και το μαγειριο.

η αιθουσα που τρωνε επισης πολυ καθαρη.

η αυλη τεραστια με χαλικακι ψιλο και γυρω γυρω πρασινο.εχει τσουλιθρες κουνιες κλπ για να παιζουν.μου ειπε οτι οταν δεν κανει κρυο τα βγαζουνε εξω.επισης ειδα καθαριστρια να καθαριζει πολυ σχολαστικα τις τσουλιθρες και τις κατασκευες εξω.

πριν φυγω καθησα τουλαχιστον μιση ωρα εξω απο την αιθουσα να δω την αντιδραση της.δεν την ακουσα να κλαιει.αφου εγω εκανα την εξερυνηση μου πηγα στις 11 να την παρω οπως ειχα συννενοηθει και τοτε την ακουσα απο χιλιομετρα να σπαραζει.οταν μπηκα μεσα γυρισε και μου ειπε ''γιατι εφυγες και με αφησες?γιατις πηγες στην δουλεια σου?''

και ηρθε αγκαλια μου.δεν με αφηνε καθολου και δεν ηθελε τιποτα.

αφου ηρεμησε μου εδειξε την ζωγραφια της και μου εδειξε την φιλη της που την λενε λενα.

χαιρετησε τα παιδακια και την δασκαλα της και ειπαμε οτι θα ξαναπαμε αυριο.

να σας πω την αληθεια την περιμενα την αντιδραση αυτη και παλι καλα μου ειπε η δασκαλα που δεν εκανε χειροτερα,αφοσων την ειχα ενημερωσει οτι εδω ειμαστε μονες.δεν εχουμε παππου -γιαγια,θειες κλπ μονο φιλους.

και παρ ολο που ειμαστε αυτοκολητες ναι με εντυπωσιασε φτου φτου φτου μην την ματιασω!

αυτα με την πρωτημερα στο σχολειο μας.

να σας πω και τα αρνητικα και να μου πειτε την γνωμη σας.

1ον οση ωρα περιμενα απ εξω τα εβαλε να δουνε παιδικο στην τβ.

2ον μετα το μεσημεριανο που σερβιρεται στις 12 και 30 μεχρι να τα παραλαβει ο γονιος βλεπουν παλι τηλεοραση.

3ον η διατροφη τους την θεωρω οχι τοσο καλη γιατι δινουν μερεντα στο πρωινο οπως και πατατες τηγανιτες στο μεσημεριανο.θεωρω απαρεδεκτο να σερβιρουν τηγανιτα σε παιδακια ειδικα σε παιδικο σταθμο.

4ον δεν τα γραφουνε σε τετραδιο για να ενημερωνονται οι γονεις.απλα προφορικα ειπε η διευθυντρια.βασικα εγω θελω να μιλησω με την δασκαλα της αναλυτικα και να ζητησω να μην της σερβιρουνε τηγανιτα αλλα ουτε και μερεντα.

αυτα απο την πρωτη μας μερα.

να σας πω την αληθεια δεν ημουν και τοσο αγχωμενη οσο περιμενα........

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...