Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατασα ελεγα να κανω την ταρτα σημερα αλλά οανδρας μου μολις μπηκε απο το νοσοκομειο και λαλησα με τον μικρο δεν προλαβαινα επαιζα ανελεητα.

Αυριο ομως θα την κανω και θα σου πω!!

Αντε Ριτακι, να μου πεις εντυπωσεις!!!:D

Ο Σωτηρης κλασικα τρωει ντοματα και πατατες τηγανιτες! Καθε βραδυ τσακιζει μια ντοματα! Ε, ρε κολλημα!!!:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Καλησπερα!!!

ουφ με χασατε σήμερα αλλα ευτυχως ειμαστε ολοι καλα !!!!Απλα στο γραφειο γινοταν πανδαιμονιο με την μεταβιβαση της εταιριας , κοντρες μεταξυ πρωην και νυν εταιρων , δικαστηρια -ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα..

Ο Χρηστακης πολυ πολυ γκρινια..Βγαζει τους κυνοδοντες (ειμαστε λιγο καθοστερημενοι στα δοντακια )και υποφερει ..Πηγαμε και στην παιδιατρο του ικα και εγραψα 2-3 φαρμακακια και θα το καθιερωσω να πηγαινω μια φορα το μηνα , πηγα και τον Χρηστο να τον δει μηπως και η ανησυχια ηταν απο τιποτα αυτια και κανω λαθος αλλα το βρηκε αριστο ...

Ριτακι ο πεθερος πως παει ??περιμενουμε νεα σου..

Οσο για γεννες και κιλα...Εγω πηρα 23 αλλα ετρωγα σαν βοδι ...τις σοκολατες 3-3 ..ακομη ομως τα κιλα δεν τα εχω χασει -εχω αλλα 4- το παιδι δε ηταν μονο 3150 και 51 ποντους

επισης γενναγα απο τις 5 το πρωι με τεχνητους και τελικα γεννησα με καισαρικη το μεσημερι ..σαν να γεννησα 2 φορες ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννα μπραβο τπ αγορακι μας!

Ο πεθερος συνηλθε και επικοινωνει βεβαια με το ζορι αφου ποναει πολυ.. θα δειξει ειναι νωρις ακομα θα μεινει αρκετες μερες μεαα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

αντε μαργαριτα μου ολα να πανε καλα !!!τον εχω ενονια , ειναι νεος ανθρωπος μωρε!!!

εμας το ζουζουνι σημερα το μαλωσε ο μπαμπας του παρα πολυ..(αρνιοταν να ντυθει ,να βαλει καλτσες και τα πεταγε εκλαιγε και βαραγε )καθοταν στο παρκο παραπονεμενος αλλα δεν καταλαβαινει με τιποτα το οχι αυτο το παιδι..

Επεξεργάστηκαν by joa

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Kαι εμας το ντυσιμο εχει γινει μαρτυριο..θελουμε κανα μισαωρο να ντυθουμε δε φοραει οτι και οτι πρπει να διαλεξει ο ιδιος.. ο χαμος βεβαια γινεται στο μπουφαν.

Οσο εκνευριζομαι τοσο το κανει επιτηδες οταν του μιλαω ηρεμα και τον δελεαζω πχ.που θα παμε και τι θα κανουμε συνεργαζεται.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ωχ Stone τι είναι αυτά που διαβάζω?Ανατρίχιασα, πόσο ταλαιπωρείται το παιδάκι σου! Δε γίνεται να το αποφύγουμε αυτό?Εύχομαι να έχετε μια ήρεμη νύχτα!

Ριτάκι είναι καλύτερα ο πεθερός σου ε? Να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!

Joa, είχε όρεξη ο σιαμαίος μας σήμερα ε? Μια από τα ίδια, με τη διαφορά ότι εγώ έγινα η κακιά στην περίπτωσή μας! Εμένα τον έχει πιάσει μεγάλη αφαγία, αλλά κάνει αρκετά κακά και ρεύεται μέχρι και μισή ώρα αφού τον παίρνουμε από το σταθμό οπότε σκέφτομαι μήπως έχουν αυξήσει τις ποσότητες που τους δίνουν στο σταθμό ή μήπως τα ταίζουν πιο αργά! Αν συνεχίσει από Δευτέρα θα τους ρωτήσω! Ακόμα όμως και στο γάλα μου κάνει νάζια! Τι να πω...

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου.

stone τι κανει το παιδακι μας?πως ηταν η νυχτα?

εγω εφυγα απο το γραφειο στις 5κ30 και βγηκα με τον ξαδελφο μου που γιορταζε και συναντησα εναν φιλο μας που ηταν στο ταξιδι στη σουηδια μαζι μας και ηταν μεθυσμενος,ειχα βρει τον μπελα μου αλλα ευτυχως που ετυχε να ειμαι εκει γιατι θα σκοτωνοταν αν επαιρνε το αμαξι του.ηρθε ο αντρας μου και τον μαζεψε.ειχε βγει με 2 συναδελφους του και πηγαν στο μαγαζι του μπαμπα μου για φαγητο.ειχε μια αποβολη η γυναικα του αυτες τις μερες και παιρνει και κατι φαρμακα αυτος για ενα προβλημα που εχει(δεν ξερω τι)και με το λιγο που θα πιει μεθαει.δεν εχω ξαναδει παντως ετσι δικο μου ανθρωπο και ο συγκεκριμενος εβγαλε κακο εαυτο αφου κοντεψε να πλακωθει με τον ξαδελφο μου γιατι δεν του μιλουσε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα κορίτσια μου..Πως ήταν το βραδυ σας;;

Το δικο μας ήταν καλό σε γενικες γραμμες..Ο Αν. ξύπνησε στις 4 με κλαμα μολις τον αγκάλιασα ηρεμησε και ξανακοιμήθηκε στις 6.30 το πρωί..Αυτες τις ώρες μπορείτε να φανταστείτε τι εκανε..επαιζε με τα μαλλιά μου :lol::lol:

Ελπίζω το αγορακι μου σημερα να είναι καλύτερα...

1581050om3o067h6f.gif

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα Βικακι..Περιπετειούλες είχατε χτες, ε;;

Η αληθεια είναι οτι το ποτό σε κάποιους επιδρα με αυτο τον τρόπο που περιγραφεις..Βγαζουν εναν πολύ κακό εαυτό και αντιδρούν ασχημα στους αλλους..Σε άλλους ζαλίζει απλά το κεφάλι και αρχιζουν τη λογοδιαρροια και το γέλιο, κπ εκει κοιμούνται κιόλας (όπως ισχυει με μενα :tongue::tongue:)

Βίκυ δουλεύεοις και απόγευμα;;

Ρώτησα και τη μανούλα σου χτες, λέμε για συναντηση..Αν το κανονισουμε για την ερχομενη εβδομαδα κατα την Παρασκευή σας βολεύει με τη μαμα και τη Φωτεινή;;

Ωχ Stone τι είναι αυτά που διαβάζω?Ανατρίχιασα, πόσο ταλαιπωρείται το παιδάκι σου! Δε γίνεται να το αποφύγουμε αυτό?Εύχομαι να έχετε μια ήρεμη νύχτα!

Μαρίνα μακαρι να μπορούσαμε να το αποφύγουμε, οχι μονο εμεις μα πιο πολύ τα παιδακια μας..Πολύ υπέφερε το παιδακι μου χτες..Ηταν όλος αναψοκοκκινισμένος και επιανε το παμπερακι του..Τον εβαλα στο μπανιο το βραδακι για να δροσιστεί λίγο και ουτε το νερό αντεχε επάνω του..Ετρεμε σαν το ψαρι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...