Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τίποτα δε γράφω lazarenia μου, τίποτα, κι έχω το ημερολόγιο δίπλα στο κρεβάτι μου αλλά ζήτημα αν έχω γράψει 5-6 ημέρες για το 2010. Το ημερολόγιο είναι το 365 ημέρες γονιός με μικρά tips από ψυχολόγους στο τέλος κάθε ημέρας. Το 2009 κάτι είχα γράψει, φέτος τίποτα. Ούτε φωτο δε βγάζω, δεν την προλαβαίνω, την κοιτάμε και..... απλά χαζεύουμε. Οι χαζογονείς.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Hello!!!

ρε αρμακι πωπω τι μου θυμισες με αυτα τα ποστ 3 χρονια πισω...οσο για το αταραξ ...παιδι μου στο δευτερο σκεφτομαι να μην πηγαινουμε πια παιδιατρο χαχαχα...τζαμπα τα λεφτα...αληθεια πηρε η μικρη αταραξ ??ειχε τοσο εντονο βηχα ??αν χρειαστεις παντως βοηθεια με τετοια θεματα παρε με τηλ. ε???

Εμεις σημερα πηγαμε με τον φιλο μας τον Σωτηρη στον εθνικο κηπο και στο παιδικο μουσειο..περασαμε πααααααρα πολυ ωραια...ο κηπος πολυ ομορφος και καθαρος ,ο χρηστακος δεν ηθελε να φυγουμε ..επειτα πηγαμε για λιγο ομως στο παιδικο μουσειο και ειχε θεμα την αποταμιευση ,ζωγραφισαμε ,παιξαμε και πηραμε και τον κουμπαρα μας ...μονο που ξεπατωθηκαμε ..δεν νοιωθω τα ποδια μου.....

Βικακι μου τι να πω...ευχομαι να πανε ολα καλα στην ζωη σου ανεξαρτητα απο δικαστηρια και εφεσεις...

Κικο μου με το καλο ο δευτερος μπεμπαρος!!!δεν το πιστευω ποτε εφτασε κιολας ο καιρος σου!!!!ολα να πανε καλα ..ελπιζω πριν γεννησεις να ξαναμαθουμε νεα σου!!!

Καλο ΣΚ!!!!μακια....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

lazarenia και soula δεν είναι ποτέ εύκολος ο αποχωρισμός για τον παιδικό. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και είναι πολύ σημαντικό να τα αφήνουμε σε ανθρώπους που έχουν ήδη γνωρίσει με τη διαδικασία της προσαρμογής και όχι σε αγνώστους (γι'αυτά). Κι εγώ έριχνα κλάμα μετά αφού έφευγα γιατί σπάραζε αλλά αν δεν το έκανα θα ήταν χειρότερα. Μετά από λίγο ηρεμούσε. Βέβαια έχω ξαναγράψει οτι την πρώτη βδομάδα και για άλλες 2-3 ήταν λίγο ανασφαλής και στο σπίτι, νόμιζε οτι θα φύγω. Αλλά τώρα είναι μεγάλο παιδάκι, καταλαβαίνει πια οτι πάει παίζει και το μεσημέρι την παίρνει η μαμά πάλι. Έχει αποκτήσει και φίλους και μαθαίνει τραγουδάκια, το προτιμώ χίλιες φορές από το να ήταν με γιαγιά ή νταντά.

filaki σε dvd λες να το πάρουμε; εμείς γενικά δεν το συνηθίζουμε. Μόνο τραγουδάκια στο Youtube και ό,τι παίζει η τηλεόραση, αν τύχει κάτι καλό παιδικό π.χ. bo, sportakus, dora, σουπερ ζωάκια. Πήγαμε Φλοίσβο το πρωί αλλά στα καλά καθούμενα μας έκανε εμετό ! τώρα κοιμάται εδώ και 2,5 ώρες. Ο βήχας πάντως δεν έχει φύγει εντελώς αλλά είναι καλύτερα.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Σιγα σιγα θα φυγει sunsun ο βηχας ....παντα αργει να βηχει ...

εμας παλι δεν βλεπει καθολου τηλεοραση ή παιδικα ...αποφευγουμε να του βαζουμε και ετσι δεν τα ξερει και δεν τα ζηταει ...

ακουει ομως μετα μανιας τραγουδακια στο you tube..του αρεσουν τα κλασσικα δλδ κουνελακι ,μπαρμπα μπιλιος ,γυρω γυρω ολοι και τετοια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

sunsun, δεν είμαι και πολύ καλά, θα αρρωστήσω μου φαίνεται... Τον Αζούρ και τον Ασμάρ.... δεν ξέρω πού μπορείς να το βρεις. Εμείς το είδαμε στο σπίτι της νονάς, θα το αντιγράψω και θα στο δώσω κάποια στιγμή..... Άσε sunsun, youtube κι εμείς, αλλά αρχίζουμε να το παρακάνουμε, θέλει προσοχή. Αυτό τον καιρό βλέπει τη Χάιντι. Κι εγώ μαζί βέβαια, μου αρέσει πολύ. Κάτι για τον Sport Billy μου ειπε μια μέρα, της λέω πού τον ξέρεις εσύ τον Sport Billy και μου απάντησε στο youtube!!!! Όλα ξεκινάνε επειδή την ταΐζω με τηλεόραση, έτσι έχει μάθει... Για να καταλάβεις προσπαθώ να μην υπερβαίνει τη μία ώρα.......... εκεί έχουμε φτάσει........

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

dvd ούτε κι εγώ νοικιάζω, έλεος, υπάρχει τέτοια υπερπορσοφορά που μόνο αυτό μας έλειπε... αν, και...., το συγκεκριμένο νοικιάστε το, χιχι.

Η Κάτια τώρα γιατί έκανε ξαφνικά εμετό;;; Πώς είναι τώρα;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου και από εμένα. Σήμερα είχε ωραία μέρα και κατεβήκαμε βολτούλα. Αγοράσαμε και δώρο στη μαμάκα μου ένα δαχτυλίδι γιατί έχει σήμερα γενέθλια. Πριν από χρόνια της είχαμε πάρει άλλο ένα αλλά πριν μερικές μέρες κάπου το έχασε και στεναχωρήθηκε :(. Έτσι σήμερα βρέθηκε η ευκαιρία :D:D:D:D

Βατραχάκι όταν λέω ''γλυκό'', εννοώ να είναι γλυκό το πορτοκάλι ή το μανταρίνι (να μην ξινίζει). Έτσι κάτι κατάφερνα.

Λαζαρένια εγώ έχω δύο βιβλία από αυτά του εμπορίου και γράφω κάποια κατορθώματα της Αλεξάνδρας, αλλά εκυπώνω και κάποια από τα ποστ μου εδώ και έχω έτσι ένα μικρό άλμπουμ. Όσο για φωτογραφίες......άπειρες. Οι γιατροί και οι ψυχολόγοι λένε ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία όταν ασχολούνται με τα γεννητικά τους όργανα. Είναι μια φάση που περνάνε όλα τα παιδάκια στην προσπάθειά τους να επεξεργαστούν το φύλο τους.

Sunsun η Κάτια σου έχει φλέμμα; Μπορεί αυτό να της προκάλεσε εμετό. Ο βήχας θα αργήσει να φύγει. Υπομονή.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας κοριτσια!!

Ηθελα να σας ευχαριστησω για την πληροφορια για το θεατρικο ''μηλα ζαχαρη κανελα'' πηγαμε σημερα 3 μαμαδες και 4 πιτσιρικια και περασαμε τελεια!!Του αρεσε παρα πολυ του Γρηγορη!!!Αποσβολωμενος καθησε μπροστα μονος του,συμμετειχε ,μιλησε,χορεψε!Παρααα πολυ ωραια.Να και κατι καλο απο το σχολειο!Ποτε δεν πιστευα οτι θα μπορουσε να παρακολουθησει θεατρο και κουκλοθεατρο που περιειχε το εργο με τοσο ενδιαφερον και να συμμετεχει κιολας τοσο ομορφα σχεδον σαν τα 4χρονα της παρεας μας!!Τον βοηθησε πολυ το σχολειο σε αυτο ,καμμια σχεση με λιγους μηνες πριν που ακουγε για κουκλοθεατρο κατα την προσαρμογη και εστριβε...!!

Αν κανονισετε να πατε στο αλλο εργο στο ιδιο θεατρο με το γατο θελουμε να ερθουμε και εμεις ,να μου πειτε!!!

Μετα ηρθαν οι μπαμπαδες και πηγαμε ολοι μαζι σε μια παιδικη χαρα με κυλικειο μεσα και επαιξαν ανελεητα,μετα για φαγητο στη Ν.Σμυρνη σε μια φανταστικη ταβερνα...''Μυρτια'' λεγεται την ξερετε?Μετα στις κουνιες που εχει διπλα και τωρα μπηκαμε...τον αφησα να κοιμηθει ενα μισαωρακι και θα ξαναφυγουμε.

Πολλα φιλια και ευχαριστω για την προταση!

Οσο για τον παιδικο...χμμμ για εμας η προσαρμογη ηταν τελεια σας τα εχω πει αλλά εχω παρατηρησει διάφορα τον τελευταιο καιρο στη συμπεριφορα του μικρου άλλα θετικα και άλλα αρνητικα κ τα περισσοτερα αποδιδονται στη μιμηση με τα αλλα παιδακια η οποια ειναι αναποφευκτη.Το σιγουρο ειναι οτι ειναι χαρουμενος εκει..το ψαχνω και το ρωταω καθε μερα ...υπαρχουν βεβαια καποια μικρα θεματακια ευτυχως μονο στο σπιτι οπως λιγα νευρακια και λιγη προσκολληση σε μενα αλλά ειναι μεσα στο προγραμμα θεωρω.Το σημαντικοτερο ολων ειναι να παραμενουν υγιη τα μικρα μας.

Επισης να κανετε στενο μαρκαρισμα στους παιδαγωγους για οτιδηποτε σας απασχολει...εγω κοινως τις εσκασα αλλα θεωρω οτι καλα εκανα γιατι δεν ηθελα τιποτα να το αφησω στην τυχη.Το σημαντικο ειναι οτι ανταποκριθηκαν αμεσα σε οτι τους υπεδειξα.

Καλη αρχη!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τίποτα δε γράφω lazarenia μου, τίποτα, κι έχω το ημερολόγιο δίπλα στο κρεβάτι μου αλλά ζήτημα αν έχω γράψει 5-6 ημέρες για το 2010. Το ημερολόγιο είναι το 365 ημέρες γονιός με μικρά tips από ψυχολόγους στο τέλος κάθε ημέρας. Το 2009 κάτι είχα γράψει, φέτος τίποτα. Ούτε φωτο δε βγάζω, δεν την προλαβαίνω, την κοιτάμε και..... απλά χαζεύουμε. Οι χαζογονείς.

αχ ουτε κι εγω εγραψα πολλα για το 2010.ουτε για τα γενεθλια της,ουτε για τις διακοπες μας,τιποτα ......

θα καθησω μια μερα να το κανω οπως θελω και να φτιαξω και αλμπουμε με φωτο και καδρακια.

πολλα θελω .........

lazarenia και soula δεν είναι ποτέ εύκολος ο αποχωρισμός για τον παιδικό. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και είναι πολύ σημαντικό να τα αφήνουμε σε ανθρώπους που έχουν ήδη γνωρίσει με τη διαδικασία της προσαρμογής και όχι σε αγνώστους (γι'αυτά). Κι εγώ έριχνα κλάμα μετά αφού έφευγα γιατί σπάραζε αλλά αν δεν το έκανα θα ήταν χειρότερα. Μετά από λίγο ηρεμούσε. Βέβαια έχω ξαναγράψει οτι την πρώτη βδομάδα και για άλλες 2-3 ήταν λίγο ανασφαλής και στο σπίτι, νόμιζε οτι θα φύγω. Αλλά τώρα είναι μεγάλο παιδάκι, καταλαβαίνει πια οτι πάει παίζει και το μεσημέρι την παίρνει η μαμά πάλι. Έχει αποκτήσει και φίλους και μαθαίνει τραγουδάκια, το προτιμώ χίλιες φορές από το να ήταν με γιαγιά ή νταντά.

συμφωνω απολυτα μαζι σου.σε ευχαριστω και για το κουραγιο που μου δινεις.η αληθεια ειναι οτι με αγχωνει ο περιγυρος οτι θα μου αρρωστενει κλπ που μεσα στο προγραμμα ειναι αυτο.

την μικρη την εχω ετοιμασει αρκετα και οταν την ρωταω που θα πας?μου λεει σχολειο χωρις την μαμα μου και τον μπαμπα μου.θα ειμαι μονη μου με τα παιδακια και θα παιζουμε.η μαμα θα ειναι στην δουλεια και θα ρθει μετα .

θελω να πιστευω οτι θα εγκληματιστει γρηγορα .για μενα το εχω ξαναπει

ο παιδικος ειναι χερι βοηθειας εδω .και δουλεια να μην βρω ,θα ξερω οτι εχω καπου να την αφησω για ωρα αναγκης.δεν θα χρειαζεται να την κουβαλαω μαζι μου την καημενη οπου και να πηγαινω.πχ σε ψωνια σουπερ ,δημοσιες υπηρεσιες κλπ.

Σιγα σιγα θα φυγει sunsun ο βηχας ....παντα αργει να βηχει ...

εμας παλι δεν βλεπει καθολου τηλεοραση ή παιδικα ...αποφευγουμε να του βαζουμε και ετσι δεν τα ξερει και δεν τα ζηταει ...

ακουει ομως μετα μανιας τραγουδακια στο you tube..του αρεσουν τα κλασσικα δλδ κουνελακι ,μπαρμπα μπιλιος ,γυρω γυρω ολοι και τετοια..

εμεις βλεπουμε παιδικα στην τηλεοραση και συνηθως της βαζω ντοκιμαντερ με ζωα.προσπαθω να μην ξεφευγουμε πολυ ομως.

απο τραγουδια εμεις εχουμε ξεφυγει τελειως.....

τωρα μαθαμε τον ''ντουτσε'' για την 28η (πολυ γελιο) και της μαθαινω και την ''υπερμαχω''(μην γελατε)

ο μπαμπας δε κλασικα τον υμνο του ολυμπιακου.διχασμενη προσωπικοτητα το παιδι μου!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου και από εμένα.

Λαζαρένια εγώ έχω δύο βιβλία από αυτά του εμπορίου και γράφω κάποια κατορθώματα της Αλεξάνδρας, αλλά εκυπώνω και κάποια από τα ποστ μου εδώ και έχω έτσι ένα μικρό άλμπουμ. Όσο για φωτογραφίες......άπειρες. Οι γιατροί και οι ψυχολόγοι λένε ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία όταν ασχολούνται με τα γεννητικά τους όργανα. Είναι μια φάση που περνάνε όλα τα παιδάκια στην προσπάθειά τους να επεξεργαστούν το φύλο τους.

καλη ιδεα μου εδωσες γιοβανα μου.θα εκτυπωνω κι εγω και θα τα κραταω για ενθυμιο.

για τα οργανα ναι ειναι πολυ φυσιολογικο απλα φοβαμαι για μικροβια.

παω να την κανω μπανακι κι ερχομαι......

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα φίλες μου! Τι κάνετε? Εμείς τα ίδια...πάρα πολυ μπούκωμα ακόμα και σήμερα το πρωί μου έκανε και διάρροια..ίσως την πείραξε το σιρόπι? Τι να πω???

Εχτές πήγαμε και πήραμε είδη χειροτεχνίας και ξεκινάμε δημιουργίες! Μιας και δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά μόνο καθιστά πράγματα μαζί της μου έδωσε την ιδέα η Ντίνα και την ξεκινάω! Επίσης πήραμε και play doh πλαστελίνες με ενα μηχανηματάκι και είναι τρελλή πόρωση! :lol: Πολύ καλύτερες από τις άλλες πλαστελίνες που είχαμε.

Λαζαρένια μου ενώ τον πρώτο χρόνο έγραφα και ξαναέγραφα κατορθώματα τώρα δεν γράφω σχεδόν τίποτα..θέλω όμως κάποια στιγμή να γράψω ξανά.

joa μου κι εγώ πιστεύω ότι στο 2ο δεν θα χρειάζεσαι παιδίατρο! χαχαχα! Η Εύα δεν έχει βήχα, το αταράξ το παίρνουμε για 2-3 μέρες όταν δεν της κάνει δουλειά το αέριους. Δεν έχει συχνά μπουκώματα αλλά αν την πιάσει την πιάνει για τα καλά..πάντως σήμερα τελειώσαμε και με αυτό και προκοπή δεν είδαμε...αν είναι έτσι και αύριο θα πάω να την δει..την Τρίτη κλείνουμε βδομάδα.

Σήμερα η Βαρβαρούλα μας χρονίζει!!! Απίστευτο? Πότε πέρασε ο καιρός...αλλά εμείς θα το χάσουμε το πάρτυ γμτ με αυτές τις παλιομύξες...:-(

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!!!Ωραια μερα σημερα μονο για βόλτες....

Μαρακι ακομη να συνελθει η μικρη ε??Πολύ ωραια ιδεα οι χειροτεχνίες, καλες δημιουργίες!!!

Σημερα η Βένια γινεται ενός ετους???Θυμομουν οτι ηταν τελη Οκτωβρη αλλα οχι ακριβως πότε...

Ντινακι να την χαίρεστε, να τα εκατοστησει το κοριτσακι σας και να τα καμαρωνετε και τα δυο υγιη και ευτυχισμενα!!!!

Μαρακι του χρονου θα γιορτασετε ολοι μαζί!!

Να ανοιξουμε και ενα θεματακι με ευχες για το μεγαλυτερο απο τα 2α μας..:D

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=650437#post650437

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα!!!!

Πω!Πω! ερημιές το καφέ.... (μήπως να το γυρίσουμε σε τσαγάκι? :-) ) Άντε ο καινούριος μήνας από αύριο να μας πάει καλύτερα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Και τα παιδάκια σας επίσης...

Οι εγκυούλες μας? Πώς πάνε?

Εμείς περάσαμε ένα πολύ ωραίο Σ-Κ, αλλά η μικρούλα μου, μάλλον, πάει να μου κρυώσει... Το προετοιμάζει νομίζω... έχει ένα μικρό βρασιματάκι, ευτυχώς όμως, δεν έχει ακόμα μυξούλες, πυρετό ή βήχα... μακάρι να μείνει εκεί...

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Κορίτσια, κάτι έγραψα, αλλά δε βλέπω να δημοσιεύτηκε, πάμε πάλι από την αρχή, εν ολίγοις από Παρασκευή βράδυ είμαι χάλια, και, αν και δεν το δικαιολογεί ο καιρός, την έχω βγάλει ξάπλα στο τζάκι, έχω στρώσει και στρωματάκι διπλό στο σαλόνι και ξημεροβραδιαζόμαστε εδώ. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα. Αύριο παλι για δουλειά και δεν έχω καμιά όρεξη σας λέω.

πανμαρ ίσως τη γλυτώσει η Σοφία, το εύχομαι.

Τα λέμε αργότερα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαρακι ακομη να συνελθει η μικρη ε??Πολύ ωραια ιδεα οι χειροτεχνίες, καλες δημιουργίες!!!

Ναι ρε γμτ..ακόμα ταλαιπωρείται..όσο για τις χειροτεχνίες είναι σούπερ! Σήμερα φτιάξαμε σπιτάκι από μακαρονάκι κοφτό(πάνω σε χονρή κόλλα Α4) και το βάψαμε με νερομπογιές. Καλά η Εύα τρελλάθηκε που ζωγράφιζε με πινέλα, βέβαια έγινε χάλια από τις μπογιές αλλά το ευχαριστήθηκε πολύ. Επίσης φτιάξαμε φατσούλα μία μπαλίτσα από φενιζόλ και κολλήσαμε ματάκια, μαλλάκια από πλαστελίνη και επίσης είχε πολύ γέλιο. Ελπίζω να μην τα βαρεθεί γρήγορα γιατί περνάει η ώρα πάρα πολύ ωραία με αυτά! Ας είναι καλά η Ντίνα με τις ιδέες της!

Πανμαρ ελπίζω να μην σου αρρωστήσει το Σοφάκι..

Φιλάκι μου περαστικούλια..πω πω όμως ακούω για το τζάκι και τρελλαίνομαι!!!!ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!Και σκάω που δεν μπορούμε να πάμε στο χωριό να το ανάψουμε..Λατρεύω το τζάκι όπως επίσης και τα ψησίματα σε αυτό..γιαμ γιαμ! Και εδώ στην Αθήνα δεν μπορούμε να φτιάξουμε γμτ...:-(

Οι υπόλοιπες που είστε καλέ???

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...