Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κα φωτεινη σιγουρα μετα απο καθε καταιγιδα ,εμφανιζεται ο ηλιος!

κι εμφανιζεται πιο λαμπερος...ετσι δεν ειναι?

αχ κοριτισα μολις ελαβα προσκληση.αρχιζουμε παλι τα σεμιναρια στην σχολη γονεων και ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!!!!!

ευχομαι να δηλωσανε παλι τα κοριτσια απο περυσι γιατι ειχαμε κανει παρα πολυ καλη ομαδα.ανυπομονωωωω!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κα φωτεινη σιγουρα μετα απο καθε καταιγιδα ,εμφανιζεται ο ηλιος!

κι εμφανιζεται πιο λαμπερος...ετσι δεν ειναι?

αχ κοριτισα μολις ελαβα προσκληση.αρχιζουμε παλι τα σεμιναρια στην σχολη γονεων και ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!!!!!

ευχομαι να δηλωσανε παλι τα κοριτσια απο περυσι γιατι ειχαμε κανει παρα πολυ καλη ομαδα.ανυπομονωωωω!!!

ετσι θελω να πιστευω Λαζαρενια μου και εγω

καλη αρχη στα σεμιναρια και απο οτι διαβασα αρχιζει παιδικο και η λαζαρενια σου απο Δευτερα..με το καλο κοριτσι μου

Καλησπέρα και από εμένα κοριτσάκια. Χτες δεν πρόλαβα καθόλου να σας γράψω. Είμαστε από αυτούς που κατάφεραν να κατεβουν στην παρέλαση και να πιουν και έναν καφέ μετά. Ευτυχώς δεν έβρεχε εδώ, αν και είχε πολύ κρύο. Σήμερα βέβαια έχει ακόμα περισσότερο.

Βατραχάκι μου η Αλεξάνδρα δεν ήταν ποτέ και δεν είναι φαν του φρούτου (και σε τι είναι φαν θα μου πεις). Παρόλα αυτά, αν τη φρουτόκρεμα την είχα ανακατέψει με γλυκό πορτοκάλι και μανταρίνι ( το χυμό εννοώ) και με μια κουταλίτσα φρουτόκρεμα σκόνη, την έτρωγε καλύτερα.

Σουλίτσα δεν ξέρω τι έχεις πάθει, αλλά για καλό δικό σου δέστο λίγο αλλιώς και χαλάρωσε. Μήπως σε έχει αγχώσει ο παιδικός; Αν θες μπορώ να σου δώσω πολλές συμβουλές πάνω σε αυτό. Περαστικά στην Ανδριάννα σου.

Λαζαρένια μου εσείς ξεκινάτε τη Δευτέρα; Με το καλό. Όλα θα πάνε καλά και να συνηθίσει γρήγορα η μικρή σου. Άντε και μετά θα καταφέρεις και εσύ να ξεκινήσεις για δουλειά.

Νατάσα περαστικά και στο Σωτήρη σου. Μάλλον μεγάλωσαν μωρε τα μικρά μας και τα περνάνε πιο light όλα.

Άρμα σε νιώθω απόλυτα. Και εγώ νιώθω πιο ήρεμη όταν είναι και ο καλός μου στο σπίτι. Διαφορετικά είναι την ευθύνη να την έχει ένας και διαφορετικά να μοιράζεται στα 2.

Βικάκι μου εμείς λίγο πολύ τα είπαμε. Εγώ σου είπα τι πιστεύω. Κανένας δε χάνεται.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Και συνεχίζω να ποστάρω μόνη μου :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κικίτσα μου πέρασε και για εσένα ο καιρός!!!!! Στις 5/11 γεννάς; Κατάλαβα καλά;

Φιλάκι 8ωρη είναι η αντιβίωση της Ναταλίας; Γιατί την ξυπνάς μέσα στη νύχτα να την δώσεις και δεν το έχεις κανονίσει αλλιώς; Π.χ. 7.00, 15.00, 23.00; Αν ξυπνούσα την Αλεξάνδρα μέσα στη νύχτα για αντιβίωση δεν θα ξανακοιμόταν με τίποτα. Γι' αυτό έχω θέμα και με τα αντιπυρετικά το βράδυ.

Σε λίγο έχουμε ραντβού για κούρεμα Αλεξάνδρας. Θα ακουσετε τις φωνές της ;);););)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

μωρε τα παντα δοκιμασα δεν τα θελει ουτε κρυα ουτε ζεστα ουτε με κρεμα ουτε χωρις τιποτα!!!!
vatraxaki μου, εγώ, εξαιτίας του ίδιου προβλήματος της έδωσα πάρα πολύ frutapura (τρελαινόταν η Ναταλία κι ο γιατρός μου είχε πει ότι αφου δεν τρώει την άλλη no problem), χωρίς όμως ποτέ να εγκαταλείπω την προσπάθεια με την κανονική τη φρουτόκρεμα, ε, σιγά-σιγά την έμαθε. Ακόμα και σήμερα τρώει μια φρουτόκρεμα των 3 φρούτων την ημέρα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

το δοκιμασα κι αυτο και το καταλαβε το μαιμουνι θα το ξαναδοκιμασω αυριο με αχλαδι να δω!
Τα καλαβαίνουν όλα, εγώ της έβαζα την αληθινή φρουτόκρεμα στο βαζάκι της frutapura και την έφτυνε, στο καπάκι της έδινα frutapura πραγματική και την έτρωγε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλάκι 8ωρη είναι η αντιβίωση της Ναταλίας; Γιατί την ξυπνάς μέσα στη νύχτα να την δώσεις και δεν το έχεις κανονίσει αλλιώς; Π.χ. 7.00, 15.00, 23.00; Αν ξυπνούσα την Αλεξάνδρα μέσα στη νύχτα για αντιβίωση δεν θα ξανακοιμόταν με τίποτα. Γι' αυτό έχω θέμα και με τα αντιπυρετικά το βράδυ.
Giovanna, ποτέ δεν τα ρυθμίζω αυτά...... ουφ, η Ναταλία ξαναπέφτει ξερή, αλλά εγώ όπως είδες βρυκολάκιασα κι ως τις 6.30 που ήταν κανονικά να σηκωθώ δεν πολυ-κοιμήθηκα...

Βικουλίνο μου. Τί έγινε;;;;;;;;;; Eίναι οριστικό;;;;;;;;;;;;; Τέλος;;;;;;;;;;;;;; Συγγνώμη αν σε πρήζω με τις ερωτήσεις μου τέτοιες στιγμές αλλά δεν έχω παρακολουθήσει καλά την ιστορία από την αρχή και τώρα έχω κενά.

sunsun, μικρές θεατρόφιλες εννοούσα για τις κόρες μας κι όχι σινεφίλ.... αλλά 5 η ώρα το πρωί τί περιμένεις; Και τώρα που είπα σινεφίλ, μήπως έχετε δει το Azur et Asmar; Eίναι μαγικόοοοοοοοοοοοο, θα το λατρέψουν τα παιδάκια μας, βρείτε το να το δουν. Είναι υπέροχο. (

& http://neraidokosmos1.wordpress.com/2007/10/02/azur/)

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κορίτσια για την κυστίτιδα της Ναταλίας δεν ξέρω τί να υποθέσω ακριβώς. Δεν λέει καθόλου τίποτα ότι πονάει, ή ότι τσούζει, ή ότι καίγεται. Αλλά κάνει το εξής: κάποιες φορές, όχι όλες, κάποιες λίγες φορές, δεν θέλει να την αλλάξουμε: δε θέλει να της βγάλουμε τις κάλτσες, το παντελόνι, την πάνα, όλα αυτά τα κάνουμε με μεγάλη προσπάθεια, κι αφού βγάλουμε την πάνουμε μανταλώνει σφιχτά τα ποδαράκια και δεν τα ανοίγει να βοηθήσει να την πλύνουμε κτλ. κτλ. κτλ, ούτε μετά να της βάλουμε νέα πάνα και κρέμα, κτλ. Τώρα, τί είναι αυτό; Σχετικό ή άσχετο; Πάντως ο γιατρός είχε ενημερώσει ότι η αντιβίωση έχει αποτέλεσμα σχεδόν ακόμα κι από την πρώτη μέρα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλάκι μου έτσι όπως το περιγράφεις όλο αυτό εγώ πιστεύω πως θα πέρασε τσούξιμο και τώρα απλά θα φοβάται μην πονέσει. Μου φαίνεται λογικό...Άσε που έτσι κι αλλιώς όσο μεγαλώνουν δεν θέλουν να τα ακουμπάς εκεί..Την Εύα που πρέπει να την ελέγχω γι'αυτό που έχει στο νινάκι της μόλις πάω να το δω ουρλιάζει ''μη μου το πειράζεις το νινί μου!''...

Λαζαρένια μου καλή αρχή και στα σεμινάρια!

giovanna πως πήγε το κούρεμα?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

lazarenia μου, πού είσαι; Έχει γίνει μια θράκα τώρα... για τρελά ψησίματα. Τουλάχιστον θα πω στον άντρα μου να φέρει κανένα καλαμπόκι να ψήσουμε (ξέρετε αν υπάρχουν τέτοια εποχή;;;), να βάλουμε και καμιά πατάτα σε αλουμινόχαρτο, μμμμμμμμμμμμμμμμμ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

lazarenia μου, πού είσαι; Έχει γίνει μια θράκα τώρα... για τρελά ψησίματα. Τουλάχιστον θα πω στον άντρα μου να φέρει κανένα καλαμπόκι να ψήσουμε (ξέρετε αν υπάρχουν τέτοια εποχή;;;), να βάλουμε και καμιά πατάτα σε αλουμινόχαρτο, μμμμμμμμμμμμμμμμμ.

Τέτοια εποχή Φιλάκι μου, τέρμα τα καλαμπόκια... κι αν πετύχεις δεν θα είναι καλά... Τώρα κάστανα (αν τα τρώτε) ή αλλιώς πατατούλες, κρεμμυδάκια σε αλουμινόχαρτο... (βέβαια ακόμα καλύτερα είναι λουκάνικα, πανσέτες, μπριζολίτσες...)!!!!!!!!!

mrdIp3.png

Κορίτσια για την κυστίτιδα της Ναταλίας δεν ξέρω τί να υποθέσω ακριβώς. Δεν λέει καθόλου τίποτα ότι πονάει, ή ότι τσούζει, ή ότι καίγεται. Αλλά κάνει το εξής: κάποιες φορές, όχι όλες, κάποιες λίγες φορές, δεν θέλει να την αλλάξουμε: δε θέλει να της βγάλουμε τις κάλτσες, το παντελόνι, την πάνα, όλα αυτά τα κάνουμε με μεγάλη προσπάθεια, κι αφού βγάλουμε την πάνουμε μανταλώνει σφιχτά τα ποδαράκια και δεν τα ανοίγει να βοηθήσει να την πλύνουμε κτλ. κτλ. κτλ, ούτε μετά να της βάλουμε νέα πάνα και κρέμα, κτλ. Τώρα, τί είναι αυτό; Σχετικό ή άσχετο; Πάντως ο γιατρός είχε ενημερώσει ότι η αντιβίωση έχει αποτέλεσμα σχεδόν ακόμα κι από την πρώτη μέρα.

φιλακι μου το ιδιο κανει και η Φωτεινη αρκετες φορες και μαλιστα με εχει κανει κατι μελανιες στο στηθος αλλο πραγμα και η Φωτεινη δεν εχει πονο η τιποτα αλλο απο κατω

αχ φιλακι μου με το τζακι μου ανοιξες την ορεξη καλε:D:D

θα με κανεις να παω στο υπογειονα φερω ξυλα για να αναψω και να ψησω ομως λουκανικα και ψωμι και οπως ειναι ζεστο να πασαλιψω απο πανω βουτυρο με αλατι ριγανη και πιπερακι....για τωρα ομως ραβω τον στομα μου και θα φαω το γιαουρτακι με σταφυλια και κορν φλεικς

πανμαρ και fotini, ζωγραφίσατε πάλι, τα σάλια μου τρέχουν.................... Πού να τα βρω όλα αυτά που λέτε;;;;; Kαι τα λίγα που έχω είναι στην κατάψυξη................... δεν είχα προβλέψει.

Γιατί τα έβαψε ο Σάκης μας;;;; Bάζω τώρα να το δω το παιδί.

Ααααααχ είναι θεός. fotini, δε συμφωνώ, νομίζω ότι απλά έχει βάλει πολύ τζελ. Πού είναι η Βίκη; Πώς είναι; Η μικρή είναι μαζί σου;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...