Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχάκι μου, δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ με τα φρούτα...

Η Σοφία, όσο καιρό έτρωγε αλεσμένα, έτρωγε τα πάντα. Τώρα, που έχει άποψη στο τι θα φάει, και γενικώς δεν είναι και πολύ φαν των φρούτων, ο μόνος τρόπος για να τα φάει είναι να αδιαφορούμε, να μην της πούμε να φάει, αλλά να βλέπει άλλους να τρώνε και τότε, ως κοιλιόδουλο και λαίμαργο πλάσμα που είναι, τρώει κι εκείνη!

Από τα link που έβαλες, βλέπω στηρίζεις την οικογένεια Ευαγγελάτου!!! χα!χα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μανουλες γλυκες...ζητω την θετικη σας ενεργεια...την αποφαση θα την ανακοινωσουν στις 14.00.....πολυ αγωνια κοριτσι παρα πολυ αγωνια...με τιποτα στον κοσμο δεν θελω να βλεπω τα ματακια τις Βικουλας μου δακρυσμενα..με σκοτωνει:(

Μετά τις 2 θα ξέρουμε.ότι κ να γίνει θα είναι μόνο για λίγο καιρό.δεν θα σκασω.τι να κάνω.να είμαστε γεροί τα παιδιά όλου του κόσμου κ εμείς όλοι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ελενη-μαελενη μου τι ηταν να μου πεις την συνταγη για τον κορμο........δεν προλαβα να τον βαλω στο ψυγειο...τον εφαγα τον μισο:P τελειος τελειος...εβαλα και λαιτ κρεμα :D

Διαφημίσεις

ναι Νατασα μου..απορηφθηκε και η αποφαση ηταν αρνητικη:(...η δικηγορος που τους αντιπροσωπευε ουτε που πατησε το ποδι της στο δικαστηριο...η ετσι τουλαχιστον καταλαβα που με ειπε η βικυ

κα φωτεινη λυπαμαι παρ απολυ.το ξερετε αυτο.

δεν μπορω να σας πω κατι αλλο εκτος απο το οτι γινεται ειναι για καλο!

ισως να ερθει κατι καλυτερο .δεν ξερω τι να πω.......

υγεια πανω απο ολα κι ολα θα φτιαξουν!

διαβασα και τα λινκ που βαλατε και ανατριχιασα.........

δειτε κι αυτο http://www.protothema.gr/world/article/?aid=88024

αυτη η τεχνολογια δεν εχει ορια.........

1654096yn4fep17z7.gif

σουλιτσα μου εμενα με καλυψε η ανα σε αυτα που σου ειπε.φυσικα εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε,κι οταν δεν ξερει ο αλλος τι βιωνεις εσυ,ολα του φαινονται ωραια.

ξερεις καμια φορα τι σκεφτομαι?

οτι ναι υπαρχουν και χειροτερα δεν το συζητω,αλλα υπαρχουν και καλυτερα!

κι εγω θελω να φτασω στα καλυτερα κι εκει περνω τα πανω μου ή περνω τις αποφασεις μου ή βαζω και υλοποιω τους στοχους μου!

κοιτα λιγο και τον εαυτο σου.σου μιλαει η πειρα εδω!!!

αρμακι μου χαιρομαι που σε ακουω καλα!κι ετσι να εισαι παντα....

περαστικα φυσικα στην ευουλα.

βατραχινα ξεκινησατε βρε φρουτακια?

πως περασε ο καιρος!!!

σαρδελα πως εισαι σημερα?

1654096yn4fep17z7.gif

ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ και απο'μένα σε όλη την παρέα του καφέ.

Τι κάνετε καλέ όλες σας; σας έχασα τελείως και ακόμα δεν έχω γεννήσει το 2ο , που να το γεννήσω δηλαδή κι όλας.

Λυπάμαι πάρα πολύ , δεν έχω καταφέρει να διαβάσω τίποτα παρά μόνο πως η Πετρούλα γέννησε ένα παίδαρο 4520 κιλά και τρελάθηκα. Κοπελάρα μου να σας ζήσει το 2μηνο παιδάκι που έκανες και να είσαστε πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Εγώ σταμάτησα τη δουλειά επιτέλους και προσπαθώ να βάλω λίγο τώρα τα πράγματα σε τάξη γιατί έρχεται και η δικιά μου σειρά.

Έχω πιεστεί τρελά αυτές τις 3 εβδομάδες όπως σας είχα γράψει , τρέχω και δεν φτάνω που λένε και το πιο σημαντικό απ'όλα είναι πως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν ξέρω αν θα έχω βοήθεια κατά την επιστροφή μου στο σπίτι. Ευελπιστώ τουλάχιστον να είμαστε όλοι καλά και με ηρεμία να μπορέσω να ανταπεξέλθω.

Κορίτσια να ξέρετε ότι σαν την υγεία δεν υπάρχει πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή μας,παρόλο που ο καθένας μας θωρεί το δικό του πρόβλημα το πιο σημαντικό και το μεγενθύνει , να ξέρετε ότι αν δεν έχει σχέση με την υγεία είναι το πιο μηδαμινό και ασήμαντο.

Κατα τ'αλλα είμαστε καλά , ο μικρός μου έχει ζουζουνέψει πολύ και με πιάνει τρομερό άγχος πως θα συμπεριφερθεί κατά την επιστροφή μου στο σπίτι.

Να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους του εορτάζοντες της 26ης Οκτωβρίου και ότι καλύτερο.

Πιάσανε και τα κρύα και σήμερα άναψα λίγο το καλοριφέρ έτσι για να έρθουμε στα ίσια μας.

Το μόνο που πρόλαβα να διαβάσω ήταν η τελευταία σελίδα που κάτι αναφέρει η κυρία Φωτεινή για ένα δικαστήριο , άν έχετε χρόνο μου λέτε μπας και καταλάβω τι σημαίνει.

Λοιπόν πια θα αναλάβει να μου κάνει μια μικρή ανασκόπηση:confused::shock::shock:

Κι επεσε σε μενα ο κλήρος Κικη μου να σε αντικαταστησω???Ωωωωωω τη δολια!!!!χαχα

Επειδη τελευταια εχω κανει αρκετες απουσίες θα σου πω για τη Βικυ -που ρωτας-οτι εκαναν προσφυγη στη δικαιοσυνη ως συμβασιουχοι μετα απο τοσα χρόνια στη δουλεια για να διεκδικησουν μονιμοποίηση και απ'ότι διαβασα ειχαν αρνητικη απόφαση..:-(

Βικακι δεν εχω λόγια για την δικηγορο..Γιατι να εχει αραγε αυτη τη συμπεριφορα??? Τι αλλη επιλογη εχετε τωρα???καθε εμπόδιο για καλό και ειμαι σιγουρη πως θα βρεθει κτ τοσο καλό που συντομα θα σε κανει να νοιωσεις το ιδιο γεματη και αποδοτικη!!!

Κικιτσα πως αισθανεσαι??Καλή ξεκουραση με την αδεια και με το καλό να υποδεχτείς κι εσυ τον πελαργό!!!Διαβασα οτι μπαινεις προγραμματισμενα την ερχομενη Παρασκευη??

Με το καλό να αγκαλιασεις το παιδακι σου και ολα τα υπόλοιπα θα ερθουν απο μονα τους..Με τη βοηθεια ισως χρειαστεις την πρωτη βδομαδα καποια βοηθεια αλλα φανταζομαι και ο συζυγος θα κανει κτ για αυτο..

Και οταν απελπιζομαι σκεφτομαι αλλους ανθρωπους που κουβαλανε σταυρο τρισχειροτερο απο τον δικο μου και επανερχομαι! Γιατι οταν εχουμε την υγεια μας, την οικογενεια μας και τις δουλειες μας, κατι καλο θα γινει, δεν μπορει! Αν δε δουμε τη ζωη λιγο πιο αισιοδοξα, θα καταρρεουμε συνεχεια με καθε δυσκολια! Στα λεω για να τα ακουω κι εγω! Βλεπεις γονεις που εχουν τα παιδια τους στα νοσοκομεια με ανιατες ασθενειες και ερχεσαι στα λογικα σου... Γιατι αμα κατσεις και πεις σε αυτους τους ανθρωπους τα δικα σου (πχ οικονομικα προβληματα, καυγαδες στο ζευγαρι, διαφωνιες με σογια, μικροαρρωστιες των παιδιων, χαζοπροβληματα δουλειας κτλ.) θα γελασουν μαζι μας στα σιγουρα! Ανεβα λοιπον, εισαι νεα κοπελα! Ολα γινονται! Και μην ξανακουσω για πατους και ιστοριες! Αντε ντε! Ζωη ειναι, θα περασει!:tongue:

Αχ πόσο συμφωνω ρε Νατασα!!!Εγωιστικό μεν απο τη μια αλλα καθε φορα που σκεφτομαι κι εγω τετοια παραδείγματα, σταματαω οχι μονο να γκρινιαζω αλλα και να μιλάω γενικότερα..Καλα είναι που κ" που να φερνουμε τετοια παραδείγματα στο μυαλο μας για να θυμομαστε σε ποσο πλεονεκτικη θεση είμαστε..Μιλάω για τον εαυτό μου πάντα και μακαρι τα μονα προβλήματα και οι δυσκολίες που θα χρειαστει να αντιμετωπίσουμε να είναι προσωπικά, οικονομικά ή οτιδηποτε αλλο εκτος από θεματα ΥΓΕΙΑΣ!!

Κατα τ'άλλα ελπίζω να συνεχίσετε με τόσο ωραία ωράρια! Πως είναι ο Αναστάσης?

Καλε τα ωραρια ειπαμε ηταν τυχαίο..Απλά εκεινο το 3ωρο , απο τις 8 που ξυπνησα τελευταια φορα και αντι να σηκωθω ξανακοιμηθηκα ως τις 11 με ξεκουρασε τόόοοοοσο πολύ...ουτε 12ωρο να κοιμομουν!!!

Ο Αναστασης εκλεισε ενα 24ωρο (και βαλε) απύρετος και ειμαστε καλά - θελω να πιστευω!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Νατάσα κάτι λάθος έχεις κάνει με την υπογραφή! Προσπάθησε πάλι! :lol:

Βικάκι μου τα είπαμε...εγώ πιστεύω πως αργά ή γρήγορα κάτι θα γίνει..;)

Πετρούλα μου πάλι καλά που ο Αναστάσης είναι απύρετος! Πάλι καλά! Πάντως όντως στην αρχή με το μωρό έστω και μία ώρα παραπάνω ύπνος είναι σωτηρία!

Κικίτσα μου ελπίζω ό,τι και να έχει συμβεί να είναι περαστικό και όλα να πάνε καλά! Ελπίζω να σε ''δούμε'' πάλι πριν γεννήσεις.

Βατραχάκι μου η Εύα από τη στιγμή που ξεκινήσαμε τα φρούτα πέρασαν 2 1/2 μήνες για να φάει 3 κουταλιές..δοκίμασε διάφορα κολπάκια και οπλίσου με υπομονή!

Όσο για μένα ναι, είναι η πρώτη φορά νομίζω που έχω την Εύα άρρωστη και είμαι καλά γιατί πρώτον λόγω της εγκυμοσύνης προσπαθώ να είμαι ήρεμη, δεύτερον μπροστά στην ίωση με τα 40αρια που πέρασε το καλοκαίρι αυτό δεν είναι τίποτα, τρίτον ο καλός μου δεν δουλεύει και το πιο σημαντικό νομίζω απ'όλα είναι ότι τις τελευταίες μέρες έχω μάθει κάποια πολύ δυσάρεστα για γνωστούς και για ένα παιδάκι που μπροστά σε αυτά εμείς είμαστε βασιλιάδες....οπότε κάθε πρωί που ξυπνάμε καλά κάνουμε τον σταυρό μας και προχωράμε!

joa έχω να σου πω πως δυο φορές έψαξα στον γούγλη για την δοσολογία του αταράξ και για την κίτρινη μύξα και εμφανίστηκες εσύ να δίνεις απαντήσεις! :lol: Μιλάμε είσαι γιατρός με τα όλα σου πια! Επίσης είδα το τίκερ σου στο παλιό πάρεντς που διάβαζα για τις κρέμες εγκυμοσύνης που ο Χρηστάκος είναι μωρό και πολύ συγκινήθηκα! Κοίτα!http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22061

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΤΑΣΣΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!ΟΥΑΟΥ!Στο κανα και μικρο για να κολλησεις δευτερο διπλα χιχιχι

Αη μαρη, ειχες δεν ειχες, εκει καταληξαμε παλι!!!:D

Thanks Ριτακι!!! Ακομα στα σκοταδια θα ημουν!

t7fQp3.png

Λαζαρενια μου σε πιστευω:D

και ναι Κικιτσα μου..καλως ηρθες:D..σαν την υγεια ΔΕΝ εχει και πιστευω αυτο που ειπε η Λαζαρενια..οτι γινετε ας γινετε για καλο

η ζουρλη εγγονη μου ξυπνησε και αλλονιζει στο κρεββατι τραγουδοντας τα τραγουδια της Βουγιουκλακη:D παω ...και αντε τωρα πες τε μου τι την ταιζουν τωρα που δεν τρωει ... πολυ μπελας το φαι της εχω συκωσει τα χερια ψιλα τα νευρα μου ειναι τεντομενα:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...