Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε κοριτσια ο Θοδωρης δεν θελει με τιποτα τα φρουτα εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα αλλα τιποτα τα φτυνει τι να τον κανω;

πανμαρ μου τα εβαλε απο βραδυς στο νερο;τα ετριψες με σοδα πριν τα βρασεις;

Νατασα μου μια χαρα ο Σωτος ελαφρια το περναει!το εβαλες το τικερ;

αρμακι μου χαιρομαι που εισαστε τοσο καλα!

σαρδελινα μου αυριο γιορταζει το Αστερι σου;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε κοριτσια ο Θοδωρης δεν θελει με τιποτα τα φρουτα εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα αλλα τιποτα τα φτυνει τι να τον κανω;

πανμαρ μου τα εβαλε απο βραδυς στο νερο;τα ετριψες με σοδα πριν τα βρασεις;

Νατασα μου μια χαρα ο Σωτος ελαφρια το περναει!το εβαλες το τικερ;

αρμακι μου χαιρομαι που εισαστε τοσο καλα!

σαρδελινα μου αυριο γιορταζει το Αστερι σου;

βατραχουλίνα μου δοκίμασες να του βάλεις καμιά κουταλιά ρυζάλευρο ή φαρίν λακτέ μέσα στην αλεσμένη φρουτόκρεμα;

Τον Αστέρη τον γιορτάζουμε στις 26. Δεκεμβρίου...έτσι το έχουν στο χωριό μας, έτσι το κρατήσαμε κι εμείς!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

μόνο ε; δεν δοκίμασες τίποτε άλλο ε; το καλοκαίρι δεν δοκιμάσετε ροδάκινο ή νεκταρίνι; καρπούζι ή πεπόνι; Αλλά μάλλον τώρα θα αρχίσατε φρόυτα!

Γιατι δεν δοκιμάζεις να του κάνεις ρυζάλευρο ή ό,τι κρέμα τρώει και απλά να βάλεις π.χ. μισή μπανάνα...αν το φάει, σταδιακά να αυξάνεις την ποσότητα φρούτου! Αυτό το έχεις δοκιμάσει;

m57Zp2.png

βατραχακι αν και εμεις δεν ειχαμε προβλημα με τα φρουτα (βασικα ολα τα τρωγαμε)θυμαμαι επειδη δεν του αρεσε πολυ το μηλο εβαζα λιγοτερο ...δοκιμασε να βγαλεις τελειως ενα φρουτο και βαλε λιγο ρυζαλευρο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια τι είναι αυτό! Πάλι Δευτέρα νομίζω ότι είναι.

Πωπω να ξαναπώ περαστικά στα άρρωστα παιδάκια μας. Εμείς λίγη μυξούλα την έχουμε, αλλά κατά τα άλλα ακμαιότατοι!

Να πω κι εγώ κάτι που έκανα Vatraxaki μου? Του έδινα να γλύψει φετούλα φρουτάκι πριν ξεκινήσω τη φρουτόκρεμα!

Ααααα και στα μεγάλα ζόρια έδινα έτοιμο φρουτογευματάκι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

θα το δοκιμασω κι αυτο Ιωαννα την αλλη εβδομαδα θα παμε για εμβολιο και θα ξεκινησουμε και σουπιτσες!

διαβασα αυτο κι εφριξα ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιες μανες;

http://www.tlife.gr/Article/FN/0-9-8317.html

Να πω κι εγώ κάτι που έκανα Vatraxaki μου? Του έδινα να γλύψει φετούλα φρουτάκι πριν ξεκινήσω τη φρουτόκρεμα!

Ααααα και στα μεγάλα ζόρια έδινα έτοιμο φρουτογευματάκι.

εννοεις τα βαζακια;

την ετοιμη κρεμα φρουτοκρεμα την καταβροχθιζει που του δοκιμασα οπως και το ριζαλευρο βανιλια!

εννοεις τα βαζακια;

την ετοιμη κρεμα φρουτοκρεμα την καταβροχθιζει που του δοκιμασα οπως και το ριζαλευρο βανιλια!

Ναι αυτά εννοώ. Αν του αρέσει τόσο δοκίμασε μέσα σ' αυτήν να βάζεις φρέσκα φρουτάκια και σιγά σιγά να αλλάζεις την αναλογία.

Δώσε του να γλύψει φετούλα. Ο Γρηγόρης τρελαινόταν!!!! Αλλά του το είχα ξεκινήσει από πριν.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...