Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Αχ τι καλα που ειναι Παρασκευη! Ολο νομιζω οτι ειναι Δευτερα αλλα μετα επανερχομαι και χαιρομαι!

Ο μικρος με μυξα (λιγη) και βηχα (λιγο) και πυρετο (λιγο)! Ολα απο λιγο! Ο πυρετος εχει φτασει μεχρι 37,8 και του δινω αντιπυρετικο και πεφτει πολυ γρηγορα... Ευτυχως! Ποσο light μου φαινονται αυτοι οι πυρετοι οταν εχω μαθει στα 40αρια! Σημασια δε δινω! Κατα τα αλλα ειναι καλα, λυσσαει ολη μερα! Του αρχισα και aerius και νομιζω οτι τον βοηθαει πολυ! Βεβαια με αυτα και με τ'αλλα δεν πηγαμε ουτε παρελαση ουτε πουθενα... Κλειστηκαμε σπιτι! Να'μαστε καλα και θα βγουμε το σκ!

Σουλιτσα, πιστεψε με οσες φορες εχω πει στη ζωη μου οτι εχω πιασει πατο, μετα ηρθε και ο αποπατος... Και οταν απελπιζομαι σκεφτομαι αλλους ανθρωπους που κουβαλανε σταυρο τρισχειροτερο απο τον δικο μου και επανερχομαι! Γιατι οταν εχουμε την υγεια μας, την οικογενεια μας και τις δουλειες μας, κατι καλο θα γινει, δεν μπορει! Αν δε δουμε τη ζωη λιγο πιο αισιοδοξα, θα καταρρεουμε συνεχεια με καθε δυσκολια! Στα λεω για να τα ακουω κι εγω! Βλεπεις γονεις που εχουν τα παιδια τους στα νοσοκομεια με ανιατες ασθενειες και ερχεσαι στα λογικα σου... Γιατι αμα κατσεις και πεις σε αυτους τους ανθρωπους τα δικα σου (πχ οικονομικα προβληματα, καυγαδες στο ζευγαρι, διαφωνιες με σογια, μικροαρρωστιες των παιδιων, χαζοπροβληματα δουλειας κτλ.) θα γελασουν μαζι μας στα σιγουρα! Ανεβα λοιπον, εισαι νεα κοπελα! Ολα γινονται! Και μην ξανακουσω για πατους και ιστοριες! Αντε ντε! Ζωη ειναι, θα περασει!:tongue:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φίλες μου! Παρόλο που είμαστε κλεισμένοι μέσα,παρόλο που είχαμε πολύ ωραίο πρόγραμμα για 4ημερο και τελικά δεν θα κάνουμε τίποτα, παρόλο που της Εύας της έμεινε η σημαία μόνο μιας και δεν πήγαμε παρέλαση, παρόλο που το μπούκωμα της δεν λέει να υποχωρήσει, μπορώ να πω ότι ψυχολογικά τουλάχιστον είμαστε καλά(ακόμα..:lol: ). Τουλάχιστον είναι σπίτι ο καλός μου...

Σουλίτσα μου περαστικά στην κούκλα σου! Τι έχεις βρε κορίτσι μου? Δεν θέλω να ακούω για πάτους..μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις εκείνο το ταξιδάκι προς Αθήνα που λέγαμε?????? Οι μετρήσεις σας είναι απλά άψογες!

Πετρούλα μου το σκηνικό με τον μάστορα με φρίκαρε!!! Απορώ πως άντεξες! Κατα τ'άλλα ελπίζω να συνεχίσετε με τόσο ωραία ωράρια! Πως είναι ο Αναστάσης?

Λαζαρένια μου καλή αρχή στον σταθμό! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!

joa μου όσο ο παιδίατρος δεν λέει τίποτα για το βάρος το παιδί είναι μια χαρά! Έχουν γίνει πολύ αυστηροί τώρα, αν υπήρχε πρόβλημα θα στο έλεγε.

sunsun deleni Νατάσα τα δικά σας πως είναι?

Φιλάκι το Ναταλάκι εντάξει με τις ενοχλήσεις?

Σαρδελάκι μου ελπίζω η μανουλίτσα σου να έρθει πολύ πολύ συντομα ξανά.

Μαελένη, Βατραχάκι Φωτεινή καλά?

Βικάκι μου ελπίζω να έχεις ανέβει λίγο από την ημέρα που μιλήσαμε..

Φιλιά σε όλες όσες ξέχασα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1888

κοριτσια μου καλημερα.δεν εχω διαβασει τιποτα ελπιζω να ειστε ολοι καλα και τα παιδακια σας το ιδιο.ειμαι στο τρεξιμου και απλα ηθελα να σας βαλω το παραπανω λινκ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βοηθηματα ,επεξεργασια υπογραφης και μετα επικολληση στο κουτι τον url κωδικο απο εκει που εκανες το τικερ.Στο τελος πατας κατω- κατω αποθηκευση υπογραφης.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερααααααααααααααα

Παρασκευη σήμερα ...και το εχω σαν Δευτερα ...σήμερα χαλι ο καιρος αλλα εγω απο διαθεση πολυ πολυ καλη ...

Χθες ηρθε και σπιτι ο φιλος του Χρηστου ο Σωτηρης και παιξανε οποτε μετα μπανακι και νανι..το θεμα ειναι οτι ο γιος μου τον τελευταιο καιρο εχει τρελη προσκοληση πανω μου και εχουμε δραματα για να φυγω για το γραφειο ,για να παω για νανι ...θελει να ειναι συνεχεια μαζι μου το ζουζουνι ...προφανως αντολαμβανεται την ελευση του μπεμπη και διεκδικει τον χωρο του..

Ανεβειτε καλεεεεεεεεεεεεεεεεε...Παρασκευη...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες μου...ελπίζω να είστε όλες καλά.

Συμπεθερούλα μου περαστικούλια στην νυφούλα μου...όσο για την πεθερά τί να πω; Είχε δεν είχε σας χάλασε για άλλη μιά φορά την έξοδο!

Νατάσα αφού τα έχετε όλα από λίγο μιά χαρά είστε. Από τα 40αρια που χτυπούσε ο Σώτος όλα σούπερ τώρα.

Μαράκι μου η ψυχολογία μιά χαρά ε; Αυτό είναι! Σε θαυμάζω..μπράβο κοριτσάκι μου, έτσι να είστε πάντα και να μου φιλήσεις την κοριτσάρα σου!

Βικάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μην τρέχεις καλέεεεεεεεεεεεεεεεεε τόσο πολύ. Να δω πότε θα ρθεις για καφέ!

m57Zp2.png

Καλημέρα! Καλημέρα! Καλημέρα!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα!

Ελα!!! Να ανεβαίνει λίγο η ομάδα!

Ρίτα, πολύ καλός ο Αγ. Βασίλης!!!!

Γειτονοπούλα μου, μάλλον από εβδομάδα το βλέπω να συναντιόμαστε! (να 'μαστε καλά!)

Εμείς εδώ όλα καλά! Έχει και άδεια ο μπαμπάς μας... Κάνει κρύο, αλλά μ'αρέσει!

Εχτές, ξεκινήσαμε να πάμε το παιδάκι μου στην παρέλαση, αλλά... αργήσαμε λίγο!!! (καλά κι αυτοί...11 αρχίζει η παρέλαση, 11.20 είχε τελειώσει!!!!) Οπότε, έκανε κούνιες στην πλατεία!

Κατά τ'άλλα το παιδάκι μου οργιάζει!!!! Μιλάει, μιλάει, μιλάει.... μόνο την ώρα του ύπνου σταματάει! Και της έχει ανοίξει η όρεξη! Το κρύο φταίει? Δεν ξέρω! Όλη την ώρα λέει "μαμά, θέλω κάτι να φάω!"

Να σας ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια... τα ρεβύθια, πόση ώρα θέλουν βράσιμο?

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...