Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά φίλες.

Την παρέλαση την βλέπουμε από την τηλεόραση μιάς και βρέχει πολύ και πρίν λίγο έφυγε η μανούλα μου και δεν έχω καμία όρεξη για την παρέλαση και για τίποτα.

Πετρούλα μου χαίρομαι που κοιμηθήκατε τόσο καλά και τόσο πολύ, μπράβο σας.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και χρόνια πολλά!!!!

Νατάσα και Sunsun περαστικά σας!!! Πως είναι σήμερα τα μικρούλια;

Πετρούλα περαστικά και σε εσάς...το μωράκι πως είναι; Ελπίζω να κρατάει γερά...;)

Βίκυ μου εκενευρίστηκα πάρα πολύ με την περιγραφή...αν είναι δυνατόν!!!!:mad: Ελπίζω την Παρασκευή πραγματικά να δικαιωθείτε...

Σαρδελάκι μου καλό ταξίδι στη μανούλα σου.... ελπίζω να ξαναβρεθείτε σύντομα!!!!;)

Λαζαρένια απο δευτέρα ξεκινάτε παιδικό;

Βατραχάκι μου όντως...τα μεγάλα παιδιά μας είναι πλέον πολύ συνεργάσιμα και άνετα μπορείς να βγεις βολτίτσα...:D

Ελένη μου μπράβο για τη διάθεση σου!!! επιτέλους και ένας άνθρωπος να μας ανεβάζει!:D:D

Κορίτσια τα δικά μας νέα πάλι είναι...αρρώστια και αρρώστια....

Η μικρή συνεχίζει με παραγωγικό βήχα εδώ και μια εβδομάδα και απο χθες και ο μικρός με ξηρό βήχα... Αύριο θα τα αρπάξω και τα δύο να τα πάω παιδίατρο γιατί δεν παέι άλλο και εντωμεταξύ έχω αγχωθεί γιατί αύριο το μεσημέρι θα φύγουμε στην Αλεξανδρούπολη που παντρεύεται μια πάρα πολύ καλή μου φίλη και τα μικρά θα τα έχει η μαμά μου... Εμείς θα γυρίσουμε Κυριακή και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω χωρίς να τα πάω....:(

UZaZp3.pngHoQqp3.png

κοριτσια μου πριν ιγο γυρισαμε.ευτυχως προλαβαμε καιπαρελαση και καφε ηππιαμε με παρεα.αλλα μετα επιασε μια μπορα.......

ελενη περαστικα στα μωρα σου.σε νιωθω τι ανυσηχια θα χεις τωρα με το ταξιδι.ευχομαι να ειναι περαστικο και να περασετε καλα κι εσεις στον γαμο.

σαρδελινα καλο ταξιδι στην μαμα σου.δεν μπορω καθολου τους αποχαιρετισμους!:(

πετρουλα τελειος ο συγχρονισμος σας στον υπνο.

και ναι την δευτερα ξεκιναμε παιδικο!

παναγια μου να πανε ολα καλα θελω!μη κατσει καμια στραβη θα φρικαρω πια!

1654096yn4fep17z7.gif

καλημερα και χρονια πολλα !!!

καέ τι κρυο ειναι αυτο???απαπαπα..πηγαμε παρελαση ,πηραμε σημαιακι αλλα δεν κατσαμε να την δουμε μιας και βγηκαμε νωρις οποτε πηγαμε παιδοτοπο και παιξαμε!!!

το παιδι μου παιρνει την σημαια και παει πανω κατω ενα δυο ενα δυο ...

ρε κοριτσια τι πεσμενη διαθεση εχει το τιμ???αααααα για να ανεβαινουμε!!!!εγω φτου φτου ειμαι καλα οπως και η οικογενεια!!!

Περαστικα σε οοολα τα αρρωστα μωρακια μας...με αυτον τον σκατοκαιρο λογικο να υπαρχουν πολλες πολλες ιωσεις ...εμεις χθες καναμε το αντιγριπικο μας και μετρηθηκαμε ..ειμαστε 95 ποντους και 15500 κιλα..αρχισα παλι οτι ειναι παχυς αλλα η γιατρος λεει οτι συμβαδιζουν απολυτα οι καμπυλες του

Γειτονισσα αυριο δουλευω κανονικα...αν παλι δεν μπορειτε ολη την αλλη εβδομαδα ειμαστε free και οι 2 1/2 ..

λαζαρενια μου καλη αρχη στον παιδικο της μικρης σου!!!!!!ολα θα πανε τελεια!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μια χαρά οι μετρήσεις σας Ιωάννα μου...στα ίδια κυβικά είναι τα παιδάκια μας!

Λαζαρένια μου κι εγώ δεν μπορώ τους αποχαιρετισμούς καθόλου όμως...ειδικά από την μανούλα μου γιατι είμαι και μαμόθρεφτω.

Έχει κι εδώ σήμερα αρκετό κρύο και συνέχεια βρέχει...τώρα έχει σταματήσει η δυνατή βροχή, αλλά ψιχαλίζει.

Περιμένουμε φίλους μας τώρα με το κοριτσάκι τους να παίξουν με τον Αστέρη. Σας φιλώ!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Κάπως καλύτερα η Κατιούλα ευτυχώς! Το αερολιν το βλέπει σαν παιχνίδι και δεν είναι τίποτα. Με τις πλύσεις ταλαιπωρούμαστε και το Aerius Που το φτύνει..

Deleni πήγαινέ τα για να'χεις το κεφάλι σου ήσυχο. Η μητέρα σου τα καταφέρνει; Είναι ψύχραιμος άνθρωπος;

joa κι εμείς είχαμε πάει παρέλαση 25η Μαρτίου και είχε πολύ γέλιο με το σημαιάκι. Κι εμείς 15 κιλά και 92 πόντους. Για κοριτσάκι μεγαλούτσικη, ε; Πάντως κι εμενα ποτέ παιδίατρος δεν μου έχει πει να προσέχω, μόνο κάποιοι καλοθελητές/γιαγιάδες/νταντάδες όποιος θυμάται..

filaki συνηθίζεται στις Εθν. Εορτές !! Μήπως το ξενύχτησες χθες ;; βλέπω κέφια ;)

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Τι ηταν αυτο σημερα??? συγχρονιστηκαμε και οι 4 στον υπνο και ξυπνησαμε πριν 10 λεπτα!!!!
Να, ορίστε! Ξεκίνησαν οι μικρές χαρές μια τετραμελούς οικογένειας!

Ξύπνησα για την αντιβίωση και λέω δε ρίχνω και μια δημοσίευση. Κορίτσια μου......... χρόνια πολλά, καλέ, δε λέμε στις Εθνικές Γιορτές, χρόνια πολλά λέμε την 25η Μαρτίου, επειδή, όμως, είναι και του Ευαγγελισμού, μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας. Τότε τρώμε και μπακαλιάρο. Η θεία μου έφτιαξε και την 28η Οκτώβρη μπακαλιάρο, δε με χάλασε γιατί λατρεύω το μπακαλιάρο, αλλά έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας μου φαίνεται!

Εν τάχει να σας πω: η μέρα σήμερα τα είχε όλα: παρέλαση, καφέ έξω στην πλατεία με βρωμόκρυο..., φαγητό στο πατρικό μου, και μετά χειμωνιάτικο σκηνικό, στρώσαμε γρρρρρρρρρρρήγορα το σπίτι κι ήρθαν η νονά της Ναταλίας οικογενειακώς και ψήσαμε και τί δεν ψήσαμε.......................................................... χαμός, τα παιδιά ξεσάλωσαν, ωραίο πράγμα οι μοκέτες.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

sunsun, όχι, δεν είχα βγει τελικά προχτές...................... Καλά η Κάτια, έ; Άντε να τα πάμε θέατρο τα σινεφιλ-άκια μας! sunsun μου όπως είδες και με τα μάτια σου, στο άλλο άκρο η δική μου, περίπου 11-11,5 κ. κι άντε να έχει πάρει κανένα πόντο από την τελευταία μέτρηση, να έχει πάει 88 εκ.! Cool joa, αφού οι γιατροί δεν λένε τίποτα για τις μετρήσεις τους, γιατί να ανυσηχούμε εμείς για όλα πια;

Kαλημέρα κορίτσάκια μου, 2 ωρίτσες σκάρτες ύπνου έχω ακόμα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα .

Αν περιμένετε από μενα να σας ανεβασω καηκατε!!!:(

Εχω τη μικρούλα αρρωστη με μύξες και ελαφρύ βήχα.

Ευτυχώς εχει καλή διάθεση !

Με τετοιο καιρό δεν την εβγαλα χθες εξω και εκανα τη βλακεια να βγω με τον αντρα μου για φαγητό μπας και αλλαξει λίγο η διαθεση μου.

Μας πήρε η πεθερά μου ότι εχει πυρετό η μικρή και γυρίσαμε αρον αρον αλλα τελικά δεν είχε οπότε ετσι απλα και αδοξα εληξε η εξοδος.:(

Ευτυχως βεβαια που ειναι καλα το παιδακι μου.

Εχει και μια τρελή πίεση στη δουλειά και εγώ από χθες είμια με ενα στομαχι χαλια.Ουφ!

Πετρούλα μου μπράβο σας για τον υπνο.Ευχομαι να γίνεται συχνα αυτο.

Ιωάννα μου μια χαρα οι μετρήσεις .Τι χαρα δηλαδη τελεια.

Ελένη μου περαστικά στα παιδακια σου .

Λαζαρενια με το καλο να πατε στον παιδικο.Περιμένω εντυπώσεις γιατι φτανει και η δικη μας σειρα και ενα αγχος το εχω.

Συμπεθερούλα μου γλυκειά αφοσιώσου στη δουλίτσα σου και στον γαμπρούλη μου και να δεις που δεν θα αργησει ο καιρος που θα ξαναδεις την μανουλα σου.

Φιλιά σε ολες !!!!

καλημερα γλυκες μανουλες!!!

φιλακι γελασα παρα πολυ με την παρατηρηση σου!!!χαχαχαχαχα μας εβαλες σε θεση.

τι ωραια εκει στο τζακι σας............αχ ποτε θα ρθω παλι να σας δω να σας χαρω?να σας ζουλιξω λιγο??????

τι κανει το ζουζουνκι ναταλακι?

πως παει?το κατερινακι το ξαναδες απο τοτε ?

σουλιτσα μου καλημερα.περαστικα στην κορουλα σου.εχει μονο μυξα και βηχα?

εσυ γιατι εισαι ετσι?

ευχαριστω για τις ευχες σου.να σου πω κι εγω ενα αγχος το εχω με τον παιδικο πως θα ειναι ο αποχωρισμος μας αραγε?

ειμαι αισιοδοξη βεβαια αλλα το αγχος αγχος.θα σας πω εντυπωσεις .

καλα την πρωτη μερα 1 ωρα θα την κρατησουν φυσικα.

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα κορίτσια.

Παρασκευή ευτυχώς, γιατί όλο Δευτέρα νομίζω ότι είναι.

Περαστικά στα αρρωστούλικα.

Ολες οι μετρήσεις μια χαρά είναι και μην ανησυχείτε κοπελιές. Μια χαρά είναι όλα τα παιδάκια μας.

Σουλίτσα κρίμα που έλειξε άδοξα η έξοδος σας. Ισως να ανέβαινες λιγάκι ψυχολογικά. Περαστικά μωρέ στην Ανδρεάνα. Τι να πω.

Πετρούλα μου λες τόσο σύντομα να βρείτε τους ρυθμούς σας? Μακάρι.

Φιλάκι ούτε κι εσείς βγήκατε για ποτάκι προχτές τελικά? Δεν πειράζει next time, ευτυχώς έρχεται το ΣΚ!

Πως τα πάει η μικρή με την αντιβίωση?

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνουν?

Ούτε κι εμείς πήγαμε παρέλαση χτες με τέτοιο βρωμόκαιρο, την είδαμε στην tv. Σήμερα ευτυχώς δεν βρέχει, αλλά έχει ένα ψωφόκρυο πωπωπωπω!!!!

Σας φιλώ!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

καλημερα γλυκες μανουλες!!!

φιλακι γελασα παρα πολυ με την παρατηρηση σου!!!χαχαχαχαχα μας εβαλες σε θεση.

τι ωραια εκει στο τζακι σας............αχ ποτε θα ρθω παλι να σας δω να σας χαρω?να σας ζουλιξω λιγο??????

τι κανει το ζουζουνκι ναταλακι?

πως παει?το κατερινακι το ξαναδες απο τοτε ?

σουλιτσα μου καλημερα.περαστικα στην κορουλα σου.εχει μονο μυξα και βηχα?

εσυ γιατι εισαι ετσι?

ευχαριστω για τις ευχες σου.να σου πω κι εγω ενα αγχος το εχω με τον παιδικο πως θα ειναι ο αποχωρισμος μας αραγε?

ειμαι αισιοδοξη βεβαια αλλα το αγχος αγχος.θα σας πω εντυπωσεις .

καλα την πρωτη μερα 1 ωρα θα την κρατησουν φυσικα.

Καλημέρα κορίτσι μου.

Μόνο μύξα εχει και ο βήχας είναι μαλλον από αυτο.

Εγω ασε μη ρωτάς γιατι είμαι χαλια.Πολλά και διάφορα απλα εχω πιασει πατο και αντε να δουμε πως θα ανεβω.

Εγώ εχω αγχος με τον παιδικό περισσότερο αν θα κατσει η δικια μου γιατι τον τελευταίο καιρό ακομα και στον παιδότοπο οταν εχει πολλά παιδακια δεν θελει να μπει να παιξει.

Μαλλον πριβε παιδικο πρεπει να βρω.

Ελένη μου καλήμερα.Και εγω για Δευτερα το εχω αλλα δεν ειναι ευτυχως.

Και εμεις πολυ κρύο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...