Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανεβαστικό χμ χμ χμ. Βρέχει με το τουλούμι και για ώρες κι έχει και ψωφόκρυο κι εμείς ήμασταν στο κέντρο!!!!! Λαλαλαλαλα!!!!!

Αχ κορίτσια πέρα από την πλάκα έχω πολύ καλή διάθεση. Πριν φύγουμε πήρα αγκαλιτσα το μικρούτσικο κι εκεί που δεν είχε καμία διάθεση να κοιμηθεί, κούρνιασε στην αγκαλίτσα μου κι ενώ επί κανένα τέταρτο έλεγε μαμά, μαμά, μαμά......άρχισα να του κάνω μασαζάκι στο μέτωπο, το γύρισε στο τι κάνει η μαμά....και ξαφνικά άρχισε να ροχαλίζει! Αχ από πέρσι είχαμε να κοιμηθούμε έτσι. (Ο μικρός βέβαια, γιατί εγώ έπρεπε να φύγω). Ηταν τόσο γλυκούλης όμως που δεν μου έκανε καρδιά να τον αφήσω!!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μπράβο maeleni μου για την καλή σου διάθεση. Κι εγώ καλά είμαι, τρώω τις φλασιές μου αλλά επανέρχομαι: με λένε filaki κι είμαι καλά! Είπαμε, όμως, τσιν-τσαν-τσον. Άη στο καλό. maeleni, απόλαυσε μασαζάκι το αντράκι σου, ααααααχ. Λέγαμε να πάμε για ποτάκι κι ύστερα είπαμε ας δούμε πώς θα πάει κι απόψε με την αντιβίωση, ως τώρα καλά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μπράβο maeleni μου για την καλή σου διάθεση. Κι εγώ καλά είμαι, τρώω τις φλασιές μου αλλά επανέρχομαι: με λένε filaki κι είμαι καλά! Είπαμε, όμως, τσιν-τσαν-τσον. Άη στο καλό. maeleni, απόλαυσε μασαζάκι το αντράκι σου, ααααααχ. Λέγαμε να πάμε για ποτάκι κι ύστερα είπαμε ας δούμε πώς θα πάει κι απόψε με την αντιβίωση, ως τώρα καλά.

Να πάτε κοριτσάκι και να περάσετε όμορφα. μια χαρά θα είναι το Ναταλάκι μας!!! Αι στο καλό! Περαστικά κι αγύριστα να είναι! Δεν θα μας βάλουν τόσο εύκολα κάτω!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

σας εχασα σημερα αλλα ετρεχα να συμαζεψω και το απογευμα πηγα βολτα με τον τιμο τα δυο μας πηγαμε και τζαμπο περασαμε υπεροχα καιρο ειχα να ειμαστε τα δυο μας παντως κακα τα ψεματα τα μεγαλα μας παιδακια δεν μας κουραζουν καθολου πλεον τα παιρνεις και οπου θελεις πας!

Βικακι μου κριμα πολυ στεναχωρεθηκα αλλα μην σε περνει απο κατω ο θεος ειναι μεγαλος!

στονε μου τι περασες κι εσυ σημερα αμαν ευτυχως ο μικρος δεν εχει ικτερο κι ο μεγαλος ευχομαι να μην ανεβασει πυρετο!

μαελενη μου κουκλι ο μικρος!το μεγαλο κουτι με τα παιχνιδια απο που το πηρατε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

μαελενη μου κουκλι ο μικρος!το μεγαλο κουτι με τα παιχνιδια απο που το πηρατε;

Vatraxaki μου αν θυμάμαι καλά από το ΙΚΕΑ. Είναι με ροδάκια από κάτω.

Σας ευχαριστούμε και για τα καλά σας λογάκια Φιλάκι και Vatraxaki :)

Ελένη ειναι κουκλάκι!!!Φτυστος η μαμα του!!!Να τον χαίρεσαι!

Βατραχακι καναμε αλλο ενα 38,5 το απόγευμα αλλα ανησυχω για τον μικρο, ολο πηγαινει και του σκαει φιλια!!!Η παιδιατρος θα ερθει να μας δει την Παρασκευη, μου ειπε ειναι αναπόφευκτο αυτό, αλλιως αν εχω να τον στειλω 3-4 μερες στις γιαγιαδες..Ουτε και αυτο το θελω όμως :-(:-(

Επίσης το κουτι ειναι ΙΚΕΑ αν δεν κανω λάθος, ε Ελένη?? Εχουμε και εμεις, πολύ βολικα και πρακτικα!!!

Σαρδελακι καλό ταξιδι στη μαμα σου και μακαρι ο καιρος να περασει και να ξαναβρεθει συντομα κοντα σας!

Κατι ανεβαστικο ε?Δεσαμε...

Μόνο αυτο που ειπα και νωριτερα, τα παιδακια μου ειναι καλά και αυριο ξημερωνει μια καινούρια μερα οπου θα σηκωθουμε ολοι μαζι και θα περασουμε ομορφα τη βροχερη μερα μας στο σπίτι!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Vatraxaki μου αν θυμάμαι καλά από το ΙΚΕΑ. Είναι με ροδάκια από κάτω.

Σας ευχαριστούμε και για τα καλά σας λογάκια Φιλάκι και Vatraxaki :)

Nα συμπληρώσω και Πετρούλα! Βρε τι ήταν αυτό που πάθατε πάλι κι εσεις?????

Ααααα και περαστικά σας εύχομαι και μακάρι το μικρό να την βγάλει καθαρή!

Διαφημίσεις

στονε μου το ξερω ποσο δυσκολο ειναι να τα κρατησεις μακρια ευχομαι να μην κολλησει ο μικρουλης σου!

οσο για το κουτι μου φανηκε αρκετα μεγαλο γι'αυτο ρωτησα δεν βρηκα πουθενα τοσο μεγαλο για να βαλω παιχνιδια οταν παμε ικεα θα το ψαξω!

Αχ, ήθελα από καιρό να σας προτείνω κάτι ανεβαστικό: θέλετε να κλείσουμε ένα τραπεζάκι Ρουβά-Βίσση;

εφτασαααααααααααααααααααααααα...

αρε φιλακι πραγματικα ,εαν μεναμε κοντα ,θα με ειχε στειλει ο συζ !!!:D:D:D:D

1654096yn4fep17z7.gif

καλημερα μανουλες και χρονια πολλα!πιστευω οτι ετοιμαζοσαστε για την παρελαση?

εδω βρεχει και δεν ξερω α θα κατεβουμε αλλα μια βολτιτσα καπου θα παμε.

να ευχηθω κι απο εδω χρονια πολα στην ριτα για ταγενεθλια της.πολυχρονη κι ευτυχισμενη ριτα!

αρμα μου δεν το πιστευω οτι εφτασες τον 4ο.με το καλο κοριτσι μου.ολα θα πανε περιφημα.

φιλακι να σε απαντησω για προχθες που εγραφες για τον εμετο.η δικια μου απο τον πολυ βηχα συνηθως κανει εμετο.οποτε μπορει να ηταν απο αυτο.

πετρουλα μου γλυκεια.χρας στο κουραγιο σου.λεχωνα και με μαστορα?μονο τον ηχο που θα ακουγα θα σπαγανε τα νευρα μου!

τι κανει ο ανστασης?

ειναι καλυτερα?

φιλακια στον μπεμπη και περαστικα.

αναο8 περαστικα στον σωτηρακη.πως ειναι σημερα?

μανουλες γλυκιες, λιγα λογια συμπαραστασης για την Βικουλα μας γιατι ειναι οπως και ολοι μας σκ#$%!α.....χασανε στο δικαστηριο και θα κανουν εφεση:-(:-(:sad::-(

:twisted::twisted::twisted:

Βρε μπας και η αντιβίωση μας έλυνε το πρόβλημα χωρίς αυτή την ταλαιπωρία;;;;; Ξέρω δεν πρέπει να παίρνουν αν δεν είναι απαραίτητο. Αλλά αν μου το γυρίσει σε κάτι χειρότερο;;

καταρχην περαστικα σας ,και μακαρι να περασει και χωρις αντιβιωση.δεν θελω να σε τρομαξω απλα οταν δεν μου δινουν αμεσως αντιβιωση που κι αυτο ειναι το σωστο, αμεσως χτυπαγε βροχιτιδα.τωρα καθε φορα που θα αρχισει βηχα ,απο μονη μου της κανω μασκα για να το προλαβω.

κανε οτι σου ειπανε και μακαρι να μην προχωρησει.

περαστικα σας....

κοριτσια μου σας ευχαριστω για τα μηνυματα σας.

ειλικρινα ειμαι τοσο χαλια που δεν εχω κουραγιο για τιποτα.

οχι δεν μας δινει κανεις ελπιδες και καλα κανουν,αυτη ειναι η δουλεια τους.

δεν ζητησαμε εφεση.απλα η δικηγορος μας με παροτρυνση του αντιδικου(δηλαδη του δικηγορου της δουλειας μου)καταλαβαινετε φανταζομαι τι εννοω,ζητησαν να ακυρωθει το σημερινο δικαστηριο και να ξαναγινει με αλλο δικαστη την παρασκευη.

αυτο θα γινει.

η (μη την χαρακτηρισω)δικαστινα με το καλημερα σας μας ειπε "προσωρινες διαταγες δεν δινουμε"και αντι να πει η δικηγορος μας "οριστε η προσωρινη που δωσατε την προηγουνη βδομαδα"αυτη δεν την ειχε μαζι της.

εντωμεταξυ ο αντιδικος,που ειναι καθε μερα διπλα μας χρονια τωρα γιατι ειναι ο δικηγορος της δουλειας,να οριεται οτι ειμαστε απαραιτητοι και η δικαστινα τον χαβα της και η δικηγορος επισης,λιγα ειπε μονο και απλα εφερε το χαρτι που πηραν οι αλλοι τα προσωρινα.

το παιρνει η δικαστινα και παει να το διαβασει και γυριζει πακετακι με εναν αστυνομο αγκαζε μη φαει ξυλο και μας ανακοινωνει "ΑΠΟΡΙΠΤΕΣΤΕ"

μακαρι την παρασκευη να το κερδισετε!τι αλλο να πω ρε βικακυ!ευχμαι τα καλυτερα γα σενα και για τους συναδελφους σου.ειναι πολυ ασχημο ξαφνικα τοσες οικογενειες να μενουνε ανεργοι.

επρεπε η δικαστινα να φαει ξυλο!!!

καλη επυτυχια ευχομαι........

Πω! Πω! Κορίτσια...

Βρέχει και είναι τέλεια!

Δεν έχει καθόλου κρύο, έχω ορθάνοιχτη την μπαλκονόπορτα του σαλονιού και μυρίζει η βροχή!!!!

πολύ μ'αρέσει!

ναι οντως κι εδω ετσι ειναι.

1654096yn4fep17z7.gif

καλημερα και χρονια πολλα!!!!

τι κανετε;

θα πατε παρελαση;

εμεις δεν ξερω ακομη γιατι ο καιρος ειναι χαλια βροχερος και παρα πολυ κρυο 4-9 βαθμους θα εχει σημερα μπρρρρρ....

στονε μου πως εισαστε σημερα;

Νατασσα μου ο Σωτος τι κανει;

Καλημερα, Χρόνια Πολλά και καλά !!

Τι ηταν αυτο σημερα??? συγχρονιστηκαμε και οι 4 στον υπνο και ξυπνησαμε πριν 10 λεπτα!!!!Τυχαίο????Είμαι σιγουρη...:tongue::tongue:

Νατασα δεν ειχα καταλαβει οτι και ο Σωτηρακης ηταν αδιαθετος..Τωρα διαβασα οτι μπορει να κρυωσε..Περαστικα του, ελπίζω να ειναι ηδη πολύ καλύτερα!

Το βραδυ ο μεγαλος εκανε μεχρι 37.7 αλλα τον σηκωσα για να του δωσω αντιπυρετικό κατα τις 5- φοβηθηκα μην ανεβει απότομα και εχω αποκοιμηθεί- και μετα ηθελε να παιξουμε, κατεβηκε κατω αναψε τα φωτα και πήρε τα playmobil παραμασχαλα :mad::-x Τελικα τα βαλαμε κι αυτα να κοιμηθουν μαζι του και τα σκεπασαμε μιας και ειχε πολύ κρυο και βροχή...:rolleyes:

Παει κι η βολτα του Ανασταση στην παρελαση..Θα τον εβγαζε ο μπαμπας του αλλα με τετοιο καιρό και με την ιωση του, μαλλον μεχρι τις γιαγιαδες θα πάει μόνο..

Λαζαρένια γιατι σε χασαμε??Ευχομαι να ειστε καλά!Η μικρη πως ειναι??Το σχολειο σας δεν ξεκινησε ακομη??

Ο μαστορας ηταν στο υπόγειο, καμια σχεση δεν ειχα αλλα μονο που ακουγα το κομπρεσερ μου τρυπουσε τα μυαλα..Τα παιδια απο την αλλη κοιμοντουσαν του καλού καιρού!!Ευτυχως τελειωσε και πάει κι αυτος στην ευχη της Παναγίας!

Να περασετε ολοι καλά, οτι κι αν κανετε!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...