Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε? Εγώ έχω δουλίτσα, θέλω να φύγω και νωρίς σήμερα... Δε σας έχω καλοδιαβασει, σορυ κορίτσια!

Ριτακι χρόνια πολλά κι από εδώ! Ο,τι επιθυμείς! Χιλιόχρονη!

Βικυ μου μην απελπιζεσαι... Δεν μπορεί κάτι θα γίνει! Οι δικηγόροι τι λενε? Σας δινουν ελπιδες?

Πετρουλα μα με νεογεννητο εχετε μαστορα στο σπιτι? Χαρα στο κουραγιο σου! Εγω τις πολυ πρωτες μερες, οπως εσυ καλη ωρα δεν αντεχα λογω των ορμονων ουτε τη μανα μου να βλεπω... Οχι να εχω και μαστορα... Χιλια δικια εχεις! Μπραβο και για το μικρο ελεφαντακι σου! φτου φτου ετσι να συνεχισετε!

Να πω περαστικα στα αρρωστουλικα μας... Και ο Σωτηρακης μου παλι αρρωστος ειναι ρε κοριτσια! Θα σκασω... Δεν εχει 2 εβδομαδες που επανηλθε απο το συναχι και τον βηχα και παλι σημερα συναχι εχει.. Ολη τη νυχτα κλαψουριζε το καημενακι μου σαν κουταβι και ρουθουνιζε και το πρωι που εδειξε το λαιμο του οτι εχει βαβα... Ιωση παλι δλδ.. Που την κολλησε δεν καταλαβαινω! Ειναι κι αυτος ο κωλοκαιρος βεβαια. Απο την αλλη μεχρι στιγμης ΕΥΤΥΧΩΣ δεν εχει κανει πυρετο. Αλλα η γκρινια παει συννεφο! Αχ το μωρακι μου...

Επισης μιλησα και με την Κικιτσα μας! Ειναι καλυτερα, δουλευει ακομα (μεχρι και σημερα) και την αλλη Παρασκευη γενναει! Θα προσπαθησει να μπει να μας τα πει, αν και ακομα τρεχει...

Πολλα φιλια!

t7fQp3.png

κοριτσια μου σας ευχαριστω για τα μηνυματα σας.

ειλικρινα ειμαι τοσο χαλια που δεν εχω κουραγιο για τιποτα.

οχι δεν μας δινει κανεις ελπιδες και καλα κανουν,αυτη ειναι η δουλεια τους.

δεν ζητησαμε εφεση.απλα η δικηγορος μας με παροτρυνση του αντιδικου(δηλαδη του δικηγορου της δουλειας μου)καταλαβαινετε φανταζομαι τι εννοω,ζητησαν να ακυρωθει το σημερινο δικαστηριο και να ξαναγινει με αλλο δικαστη την παρασκευη.

αυτο θα γινει.

η (μη την χαρακτηρισω)δικαστινα με το καλημερα σας μας ειπε "προσωρινες διαταγες δεν δινουμε"και αντι να πει η δικηγορος μας "οριστε η προσωρινη που δωσατε την προηγουνη βδομαδα"αυτη δεν την ειχε μαζι της.

εντωμεταξυ ο αντιδικος,που ειναι καθε μερα διπλα μας χρονια τωρα γιατι ειναι ο δικηγορος της δουλειας,να οριεται οτι ειμαστε απαραιτητοι και η δικαστινα τον χαβα της και η δικηγορος επισης,λιγα ειπε μονο και απλα εφερε το χαρτι που πηραν οι αλλοι τα προσωρινα.

το παιρνει η δικαστινα και παει να το διαβασει και γυριζει πακετακι με εναν αστυνομο αγκαζε μη φαει ξυλο και μας ανακοινωνει "ΑΠΟΡΙΠΤΕΣΤΕ"

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Πετρούλα μου τρέλλα όλο αυτό που σου συνέβει και είναι λογικό να φρικαρεις. Πάντως χαίρομαι που τελικά η καλή η πεθερούλα έβαλα ένα χεράκι και έγιναν όλα. Όσο για το ελεφαντάκι μας; Μπράβο στο μανάρι!

Νατάσα μου περαστικούλια σας. Ο καημενούλης ο Σώτος πολύ γρήγορα τον ξαναπιασε. Για θύμησέ μου πάλι...πηγαίνει παιδικό;

m57Zp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Ριτάκι Χρόνια σου Πολλά. Να σε χαιρόμαστε και να χαίρεσαι και εσύ την οικογένειά σου.

Βικάκι μου μην στεναχωριέσαι. Εγώ είμαι πάντα της άποψης ότι κανένας δεν χάνεται και αυτός που θέλει να δουλέψει πάντα βρίσκει δουλειά.

Της μιλησα λίγο απότομα, δεν θυμαμαι τι ακριβως της ειπα και εφερα τον κουβα με τη σφουγγαριστρα λεγοντας της "θα με βοηθησεις τωρα???"

Ευτυχως δεν μου τον εφερε στο κεφαλι...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: έζησες ένα δράμα το καταλαβαίνω αλλά με την παραπάνω περιγραφή σου λύθηκα στα γέλια. Μεγάλο ζόρι πάντως να έχεις νεογέννητο στο σπίτι και μάστορα μαζί. Μπράβο πάντως στον μπεμπάκο σου αλλά και σε εσένα που τα καταφέρνεις όλα. Αγορομάνα πρότυπο και εσύ. ΜΠΡΑΒΟ:):):):)

Άρμα είχε η Εύα πυρετό; Δεν το κατάλαβα. Περαστικά και σε εσάς. Αν και είπες ότι δεν ξαναέκανε......

Νατάσα μου περαστικά και στο Σωτήρη σου. Πολύ άγρια σας μπήκε ο χειμώνας. Λες να φταίει το κολυμβητήριο;

Sunsun περαστικά και στην Κάτι σου. Αν μπορείς να το παλέψεις χωρίς να πάρει αντιβίωση κάντο. Καλό της κάνεις και όχι κακό. Άκου και τις συμβουλές της Joa......κάτι ξέρει αυτή.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Σαρδελακι μου οχι παιδικο δεν πηγαινει... Αλλα το κολυμβητηριο που παμε 2 φορες την εβδομαδα ειναι υπεραρκετο θεωρω... Κλειστος χωρος, ατελειωτα παιδια, ζεστη οταν εισαι ντυμενος, παγωνεις μολις βγεις απο την πισινα. Μπρρρρ... Χτυπανε τα δοντια μας! Αφου τον Σωτηρη τις πιο πολλες φορες τον βγαζω με μωβ χειλια! Αλλα του αρεσει παρα πολυ, ειναι μια εκτονωση. Ισως το σταματησω κατα τον Δεκεμβρη και ξαναρχισουμε απο Μαρτιο. Θα δω... Και μετα να το πιστολακι, το σκουφι, το μπουφαν και βγαινουμε στο κρυο μαχρι να φτασουμε στο αυτοκινητο...

Βικακι μου αρα την Παρασκευη ξαναεχετε δικαστηριο.. Για να δουμε τοτε! Ποτε δεν ξερεις, μην απελπιζεσαι!

t7fQp3.png

Κοριτσούλια, καλησπέρα! Βίκη μου, μου κάνει εντύπωση να ταλαιπωρήστε τόσο, συνήθως σε εργατικά θέματα τα δικαστήρια δικαιώνουν... Όντως δεν έχετε ελπίδες ή είναι υπερβολές; Μη στεναχωριέστε, τίποτα δεν έληξε ακόμα.

Βγήκε κι η καλλιέργεια ούρων, έδειξε μικρόβιο κι έβγαλε αντιβιόγραμμα. Πάει να τα πάρει τώρα ο άντρας μου. Για να δούμε. Αντιβίωση, της ξαναδώσαμε, σε συνεννόηση αλλεργιολόγου/παιδίατρου.

Μου έκαναν έκπληξη σήμερα, ήρθαν από το γραφείο μου. Με παίρνει τηλ. η φύλακας και μου λέει έλα έξω είναι επείγον. Βγαίνω και βλέπω το Ναταλάκι μου! Κι εκείνη χάρηκε πολύ και μου έδινε απανωτές αγκαλιές. Τί ευτυχία! Ύστερα, με περίμεναν να σχολάσω και πήγαμε για φαγητό σε μια ταβέρνα στο Ψυχικό. Ωραία ήταν.

Stone, τί έπαθες κορίτσι μου................................. Ουφ.

Αυτά προς το παρόν.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Χρόνια Πολλά Μαργαρίτααααα!

sunsun, άλλο μπλέξιμο το δικό σας.... μα, νομίζω, όλες οι "ίτιδες" παραμονεύουν τα παιδάκια μας........................... ουφ πια........................ Περαστικούλια και να προσέχετε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ana μου, σχετικά με το κολυμβητήριο, όλο λέω να ξεκινήσουμε κι ύστερα όλο το αναβάλω............ φταίει η απόσταση..................... Ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι, βέβαια, για εκείνη, θα το απολάμβανε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Γειτονισσα σου σήμερα δεν μπορουμε γιατι εχω κλεισει να παμε παιδιατρο για αντιγριπικο αλλα αν θελετε την Παρασκευη ειμαστε ολοι δικοι σας!!!και εγω και το 1 1/2 παιδι μου ...

Ιωάννα μου, αν δεν φύγουμε καμιά εκδρομούλα (γιατί ο μπαμπάς μας έχει άδεια), πολύ ευχαρίστως! να σας δούμε και τους 2 1/2!!! Εσύ δουλεύεις Παρασκευή?

mrdIp3.png

Μου έκαναν έκπληξη σήμερα, ήρθαν από το γραφείο μου. Με παίρνει τηλ. η φύλακας και μου λέει έλα έξω είναι επείγον. Βγαίνω και βλέπω το Ναταλάκι μου! Κι εκείνη χάρηκε πολύ και μου έδινε απανωτές αγκαλιές. Τί ευτυχία! Ύστερα, με περίμεναν να σχολάσω και πήγαμε για φαγητό σε μια ταβέρνα στο Ψυχικό. Ωραία ήταν.

Και πού την βρήκατε την ταβέρνα στο Ψυχικό????

Μόνο περίπτερα έχει!!! Χα!Χα!Χα!

Αυτές οι εκπλήξεις, πάντως, είναι οι καλύτερες!!!!!

Το έκανα κι εγώ στον μπαμπά μου και μετά πηγαίναμε να φάμε τα δυο μας...

mrdIp3.png

Κορίτσια! Κάτι πρέπει να γίνει για να ανέβει λίγο η διάθεση στο καφέ...

Όντως.......όλες είμαστε κάπως.:|:|:|

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...