Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κοριτσια με αγχωσατε παλι με το θεμα πουλιου :tongue:

εμας μας ειπε να μην το πειραζουμε καθολου ουτε κι αυτη το πειραζει μονο το κοιταει και λεει οτι ειναι ενταξει κι αν υπαρχει προβλημα επιμενει οτι δεν ειναι θεμα παιδιατρου αυτο και κακος οι παιδιατροι ασχολουνται με αυτο οι παιδοχειρουργοι και οι παιδοουρολογοι ειναι οι ειδικοι επανω σ'αυτο το θεμα!

αυριο που θα παμε για εμβολιο θα την ξαναρωτησω!

στονε μου αυτη ειναι η ταινια αυτο ειναι το στορυ:

3logo_s.jpg

Η 'Εϊντριαν (Νταϊαν Λέιν), μια γυναίκα που ακόμα δεν έχει συνέλθει από την προδοσία του συζύγου της και προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της χωρίς αυτόν, πληροφορείται τις προθέσεις του να επιστρέψει στο σπίτι. Ταλανισμένη από ανάμεικτα συναισθήματα, βρίσκει την ευκαιρία να αποδράσει από την πραγματικότητά της, όταν ένα φιλικό της πρόσωπο της ζητά να αναλάβει το πανδοχείο που διατηρεί στη Ροδάνθη για ένα σαββατοκύριακο. Εκεί, σε μια απομακρυσμένη περιοχή στα παράλια της Βόρειας Καρολίνας, η 'Εϊντριαν ελπίζει να βρει τη γαλήνη που χρειάζεται για να επανεξετάσει τη ζωή της. Η περίοδος αιχμής έχει περάσει και το πανδοχείο θα παρέμενε κλειστό αν δεν έκανε κράτηση ο μοναχικός Πολ (Ρίτσαρντ Γκιρ), ένας γιατρός από την πόλη. Ο Πολ, ένας άνδρας που θυσίασε την οικογένειά του στο όνομα της καριέρας του, πηγαίνει στη Ροδάνθη για να εκπληρώσει μια δυσάρεστη υποχρέωση αλλά και για να αντιμετωπίσει την προσωπική του κρίση συνειδήσεως. Δύο ξένοι μοιράζονται την ίδια στέγη.

Καθώς μια τρομερή καταιγίδα πλησιάζει στην περιοχή, ο ένας αναζητά στον άλλο παρηγοριά θέτοντας τις βάσεις για μια ιστορία αγάπης που θα αλλάξει τη ζωή τους και θα τους συντροφεύει για πάντα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Σήμερα φιλενάδες βάλτε μου απουσία..

Πεταχτηκε 2 φορες το αγορακι μου στον υπνο του και πήγα να ξαπλώσουμε μαζί..Τώρα καθόματε αγκαλίτσα και σας διαβάζουμε..

Μου πετάγεται σαν να τον χτυπάει ρεύμα ρε γμτ και ουρλιάζει το μωρο μου..

Vatraxaki κι αυτη μου αρεσει πολύ..Έχει love story..Τι ζωδιο είσαι;;

Νατασα αν η "τουτού" του Σωτηρη δεν θελει καμια παρεμβαση, τότε είστε μια χαρά..Έδω και 10 λεπτά που εχει ξυπνήσει ο Αν. έκαν 3-4 ξεσπάσματα..Καταλαβαίνω οτι θελει να κατουρήσει και του κόβεται λόγω πόνου...

όσο για τον παίδαρο που με ρωτας γεννήθηκε φυσιολογικά με 14 ώρες στην αναμονή και αρκετη ταλαιπωρία, αλλά τέλος καλό όλα καλά!! Είχα γραψει και στο parents :http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=406261#post406261

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

αχ κοριτσια με αγχωσατε παλι με το θεμα πουλιου :tongue:

εμας μας ειπε να μην το πειραζουμε καθολου ουτε κι αυτη το πειραζει μονο το κοιταει και λεει οτι ειναι ενταξει κι αν υπαρχει προβλημα επιμενει οτι δεν ειναι θεμα παιδιατρου αυτο και κακος οι παιδιατροι ασχολουνται με αυτο οι παιδοχειρουργοι και οι παιδοουρολογοι ειναι οι ειδικοι επανω σ'αυτο το θεμα!

αυριο που θα παμε για εμβολιο θα την ξαναρωτησω!

στονε μου αυτη ειναι η ταινια αυτο ειναι το στορυ:

Επειδη εμενα ο ανδρας μου βατραχακι το ειχε μεγαλο αγχος μιας και ειχε τραυματικη εμπειρια οταν το εκανε σαν μεγαλο παιδι την ειχαμε τρελανει και μας ειχε ξακαθαρισει ή το κανουμε τωρα που ειναι νωρις φτανει να το διατηρησουμε ή το αφηνουμε αργοτερα και αν γινει μονο του εγινε αλλιως το βλεπουμε χειρουργικα στο μελλον.

Ο ανδρας μου δεν ηθελε επ ουδενι να φτασουμε εκει και επειδη εχουμε πολλα παραδειγματα γνωστων που τα παιδακια τους το εκαναν τελικα μεγαλυτερα σαν μικροεπεμβαση με τοπικη αναισθησια κτλ ενω τους ελεγαν οτι δε χρεαζεται δεν ηθελε να το αφησουμε.

Εμεις 2 κοριτισα ειμαστε στο σπιτι δεν ειχα ιδεα απο αυτα...

Παντως επειδη το διευκρινησα πολυ καλα δε μιλαω για την περιπτωση που εχουν φιμωση που ειναι ειδικη περιπτωση αλλα για την περιπτωση που το πετσακι δεν πηγαινει ως κατω.Αυτο μου ειπε οτι ισχυει για σχεδον 99% των περιπτωσεων.Και υπαρχουν δυο τακτικες ή το αφηνουμε να γινει μονο του στο μελλον(αν γινει)ή το διορθωνουμε νωρις.

Αλλά δεν ειναι και τιποτα φοβερο μεχρι να το κανουμε το εβλεπε καθε μηνα και μετα καναμε αυτη τη συζητηση και του το εφτιαξε οριστικα ..η παιδιατρος σας ουτε καν το εχει κοιταξει να δει ποσο και αν χρειαζεται?

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια τι τραβάτε και εσείς με το πετσάκι, μεγάλη στενοχώρια. Εμείς στο σοι μόνο κορίτσια έχουμε και δεν ξέρω από αυτά.

Ana08 μέλι ακόμα δεν δίνουμε και δεν ξέρω πότε θα αρχίσουμε

Πικουλινακι μπράβο στην κουκλίτσα σου , μια χαρά είναι η γλυκούλα μου, χαίρομαι που είστε καλά όλοι

Αχ βρε Πετρουλα ποναει ο καημενος! Θα του δωσεις κανενα ντεπονακι το βραδυ για να ησυχασει?

Κι εγω φυσιολογικα γεννησα τον Σωτηρη αλλα παρα πολυ δυσκολα! Σας φαγαμε φιλεναδα! Εγω εκανα 18 ωρες για να τον γεννησω!:cool:

t7fQp3.png

Ελαααα σε ξερω εγώ εσενα!!

Μαζί με το στεγνωτηριο θα το κλείσεις και το τζακακι σου!!

Νίκη απο Θεσ/νικη δεν είσαι και εσύ;;Για τη συναντηση αν κανονισουμε εμεις οι Θεσσαλονικιές, είσαι μεσα;;

Απο Θεσσαλονικη ειμαι.. αν κανονισετε συναντηση στειλτε μου ενα πμ μηπως και το χασω....

Ειπα καλησπερα?? :-P

Είμαστε όλη την ώρα αγκαλια και πεταγεται συνεχεια..μ'εχει πιάσει το κεφαλι μου και πρώτη φορα θελω να κλάψω που πονάει η καρδια μου...

Μολις του εδωσα ντεπονακι..Το βραδυ θα κοιμηθώ μαζί του...Μετα απο πόση ώρα να του ξαναδώσω σιροπάκι;;

Αρχίζω να ανησυχώ , μήπως επρεπε να το κανουμε νωρίτερα;;

Όλο πιανει το παμπερακι του και λέει "μαμα τουτού" δεν ξερουμε τι να τον κάνουμε για να τον ξεγελάσουμε...Ουφφφφφφ

Διαφημίσεις

Stone το ξερω...αυριο καλα θα ειναι θα δεις..

Ponstan μου ειχε πει εμενα να του δωσω για αυτη την περιπτωση..πονανε πολυ.

Νομιζω στο εγραψα πιο πανω.

Δωσε του πονσταν στο πρωτο ξυπνημα που θα κανει (αν κανει ελπιζω οχι) μετα το 3ωρο

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Είμαστε όλη την ώρα αγκαλια και πεταγεται συνεχεια..μ'εχει πιάσει το κεφαλι μου και πρώτη φορα θελω να κλάψω που πονάει η καρδια μου...

Μολις του εδωσα ντεπονακι..Το βραδυ θα κοιμηθώ μαζί του...Μετα απο πόση ώρα να του ξαναδώσω σιροπάκι;;

Αχ βρε Πετρουλα... Το μωρο μου! Νομιζω οτι μετα το τετραωρο μπορεις να ξαναδωσεις ντεπον! Αντε βρε Πετρουλα μου, ευχομαι να ησυχασει και να εχετε ενα ηρεμο βραδυ!

t7fQp3.png

Ε για αυτο μου ειχε πει να το κανουμε νωρις πονανε τα καημενα..

Μαλιστα μου ειχε πει να του δωσω ντεπον αμεσως μολις εφευγε η ιδια και μετα αμεσως πονσταν στο 3ωρο και παλι σπαραζε και επιανε την πανα του και ηταν μολις 10 μηνων...

Παντως μην ανησυχεις απο τη νυχτα και μετα θα ειναι μια χαρα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασα ελεγα να κανω την ταρτα σημερα αλλά οανδρας μου μολις μπηκε απο το νοσοκομειο και λαλησα με τον μικρο δεν προλαβαινα επαιζα ανελεητα.

Αυριο ομως θα την κανω και θα σου πω!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...