Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αρμακι περαστικα κοριτσακι ...πωπω εφτασες κιολας στην 12η εβδομαδα...μπαινουμε στον 4ο ουαου....

Ευχαριστώ Ιωάννα μου! Όντως βρε παιδί μου μπαίνω στον 4ο! Ακόμα νομίζω ότι είμαι στις αρχές του τρίτου..άντε να περνάει γρήγορα ο καιρός! Εσύ πως είσαι?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι μου πήγα στον γιατρό...θα κάνω θεραπεία για 6 μήνες , από αύριο ξεκινάω και μετά βλέπουμε. Επίσης μου έδωσε παυσίπονα τα οποία θα παίρνω μόλις καταλαβαίνω ότι αρχίζει ο πονοκέφαλος, από το οποίο όμως δεν θέλεις να παίρνω παραπάνω από 2 το 24ωρο! Αυτά εν ολίγης!

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα κι επίσης που το Ευάκι δεν ανέβασε άλλο πυρετό!

m57Zp2.png

Άρμα όντως...περνάει ο καιρός!!!!:D:D:D

Μαργαρίτα χρόνια σου πολλά, πολύχρονη να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!!

Ελένη κάθε 6ωρο χαπακώνομαι...χωρίς comtrex δεν μπορώ να ρίξω βήμα....:(

Η Αναστασία είναι καλύτερα της έμεινε η μύξα βέβαια...σήμερα ήθελε να πάει στη μαμά μου οπότε είναι από κει...

Πετρούλα όλες οι πεθερές έτσι είναι...εμένα μου καν δεν μου έπαιρνε τηλ...απλά έλεγε στον άντρα μου "αν θέλετε κάτι να μου το ζητήσετε"... και φυσικά την έχωσα τρελά με το έτσι θέλω!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλημερα!!!

και παλι σας ευχαριστω ολες για τις ευχες να εισαστε καλα!!!

εγω προσπαθω να μαζεψω τον χαμο απο εχθες!

ριτα μου χρονια σου πολλα να τα χιλιασεις!!!

0002017B.gif

deleni μου περαστικουλια σου!τα μικρα πως ειναι;

στονε μου περαστικα στον Ανασταση σου πως ειναι σημερα;μακρια απο το μωρο μην κολλησει!

αρμακι μου περαστικα και σ'εσας επιζω να μεινετε μονο σε μυξουλες!

συμπεθερουλα μου τι κανει η μικρη;ποναει ακομη;

κωνκων μου να σας ζησουν τα νιοπαντρα!!!

Μαρινακι μου καλα να περασετε!!!

φιλια σε ολες παω να συνεχισω το συμαζεμα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα ,

Μαργαρίτα χρόνια σου πολλά.Να είσαι γερή και να χαιρεσαι το παιδακι σου.

Κοριτσια κατι διαβασα για συναντηση .Το σ/κο μου είναι δύσκολο εχω γάμο και γενέθλια .

Εχω πολύ δουλειά σήμερα και καθόλου ορεξη.

Η διαθεση συνεχίζει να ειναι στα ταρταρα!

Διαφημίσεις

Κουκλες!!Χιλια ευχαριστω για τις ευχες,τα μηνυματα,τα τηλεφωνα, ολα!

Σας ευχομαι τα καλυτερα για εσας και τις οικογενειες σας!!!!

Τρεχουμε σημερααααα!!!

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μανουλες γλυκιες, λιγα λογια συμπαραστασης για την Βικουλα μας γιατι ειναι οπως και ολοι μας σκ#$%!α.....χασανε στο δικαστηριο και θα κανουν εφεση:-(:-(:sad::-(

δεν ήξερα ότι σήμερα ήταν το δικαστήριο. Γμτ :(

Φιλεναδίτσα μου πραγματικά εύχομαι στην έφεση να δικαιωθείτε! Σας το εύχομαι ολόψυχα, εσένα ένα περισσότερο γιατι ξέρω ότι έχεις δώσει πολλά σ΄αυτήν την δουλειά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Βίκυ μην απογοητεύεσαι! Εχει μέλλον ακόμα η υπόθεση απ'ό,τι φαίνεται..

κωνκων να τους χαίρεσαι!

Το Ναταλάκι μας είναι καλύτερα?

Η Κάτια έχει αυτόν τον βήχα που είχε εδώ και ένα μήνα που δεν της είχε περάσει τελείως και την πήγα στο Μητέρα στο παιδιατρικό γιατί είναι τώρα πολύ βαρύς ο βήχας πλέον. Μας δώσανε ένα σωρό φάρμακα γιατί έχει και πράσινη μύξα. Έκανε και μασκούλα αλλά δεν ήθελε με τίποτα μέχρι το τέλος...

Έχω ανησυχήσει γιατί μας είπε οτι μπορεί να μας το γυρίσει σε λαρυγγίτιδα, ωτίτιδα γιατί είναι λίγο κόκκινο το αυτί, ή βρογχίτιδα γιατί έχει παρα πολλά εκκρίματα. Αλλά επειδή δεν έχει πυρετό δεν της έδωσε αντιβίωση.. Για να δούμε! Τώρα πρέπει να δώ πώς κάνουμε Aerolin και έβγαλα ολόκληρο πρόγραμμα για τις επόμενες 3-4 μέρες για τις ρινοπλύσεις και τα διάφορα otrivin, Aerius κτλ.

Βρε μπας και η αντιβίωση μας έλυνε το πρόβλημα χωρίς αυτή την ταλαιπωρία;;;;; Ξέρω δεν πρέπει να παίρνουν αν δεν είναι απαραίτητο. Αλλά αν μου το γυρίσει σε κάτι χειρότερο;;

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Sunsun εμας οταν ο χρηστος εχει βαρυ βηχα και ξηρο παμε για μασκουλα (plumicort)νοσοκομειο ..

αερολιν τι κανουμε εμεις ??παρνω την μασκουλα και κανω εγω σε μενα ..και του λεω χαχα ο χρηστος δεν μπορει μονος του ..και αυτος την παιρνει και την βαζει μονος του ...του παταω ενα ψεκασμο ,παιρνει ο μικρος 5-6 ανασες και μετα παο λιγο και δευτερο ψεκασμο ...

Προσπαθησε να εχεις καλο εξαερισμο στο δωματιο και το κεφαλι της κατιας υπερυψωμενο ...

Ο βηχας αν συνεχιστει οντως εξελισεται σε βροχιτιδα και επειτα την αντιβιωση δεν την γλυτωνετε !!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα κοριτσια μου!!!

Ας ξεκινησω απο το τελος..

Βικακι όλα θα πάνε καλά!!Τουλάχιστον εγινε η αρχη και η συνεχεια ευχομαι να ειναι πολύ καλύτερη!!Σου στελνω τα φιλια μου και οση απο την αισιοδοξία μου απέμεινε με τις ευχες να δικαιωθειτε στο εφετειο..

Ριτα χρόνια πολλά και καλά!!!Να εισαι γερη εσύ και ολη σου η οικογενεια που ευχομαι συντομα να μεγαλώσει!!

Κωνκων καλά να περνατε!!Να σας ζησουν οι νεονυμφοι!!Ποσταρα χτες μετα το δικο σου μνμ και ουτε που ειδα οτι εγραψες..

Σαρδελάκι περαστικα σου!!Καλα αποτελέσματα με την θεραπεια ευχομαι..

Μαρια και σε σενα το ίδιο!!Οι δικοι σου πονοκεφαλοι βεβαια οφείλονται στην εγκυμοσυνη και αυτο ειναι καπως παρηγορητικό, ε??

Συμπεθερα ευτυχως οι δικες σου ημικρανιες περασαν!!Ευχομαι να μην επιστρεψουν συντομα..Το κοριτσακι μας πως πάει στο σχολειο της??

Μαρινα καλά να περασετε και καλή ξεκουραση!Θα περιμενουμε να μας πεις τα νεα της εκδρομης σας..Εμεις ποιος ξερει τωρα ποτε θα αποδρασουμε..:confused::D

Ελένη πως ειστε εσεις??Ο μικρος πως παει???

Φιλακι πως ειναι η μικρη σημερα??

Βατραχακι να χαίρεσαι τον καλό σου!!Και του χρονου με υγεια να γιορτασετε!!

Ελένη αρρωστουλες μαμα και κορη??Ευχομαι συντομα να γινετε καλά..

Σούλα προσπάθησε να βαλεις τα πραγματα στη θεση τους οσο αυτο ειναι εφικτό..Μην αφηνεις να σε παιρνουν απο κατω πρόσωπα και καταστασεις!!Φιλια!

Νατασα εγω τα παπουτσια σας δεν τα ειδα αλλα αφου αρεσαν σε ολες, ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι τελεια!!Καλοφορετα!!!

Φωτεινη πολύ μου αρεσε η καλημερα σου!!Φυσει αισιοδοξο ατομο!!!

Να σας πω εν ταχεικαι τα δικα μας πριν ξυπνησει καποιος απο τους 2

Σηκωθηκαμε καλά, ο μεγαλος ηταν απυρετος ολο το βραδυ και απο τις 7 πμ αρχισε παλι να ανεβαινει..Τον πήρε ο μπαμπας του και βουρ στον παιδιατρο ο οποιος διεγνωσε ελαφρια ίωση χωρις να δωσει αντιβιωση ή οτιδηποτε αλλο και ειπε οτι θα περασει απο μονο του

Την ωρα εκεινη ειχαμε εναν μαστορα στο υπογειο και προκλήθηκε ενα ατυχημα ενα αγνοια του που ειχε σαν συνεπεια να γεμισει ολος ο οροφος σκόνη και μυρωδια απο ηλεκτροκόλληση (μου εκαιγε τα ρουθούνια) δεν ηξερα τι να κανω με το μωρό..Τρεχω κλείνω ολα τα δωματια, αφηνω το μωρο στην κρεβατοκαμαρα και του φωναζω να σταματησει..τπτ εκεινος, ακαθεκτος με το κομπρεσερ!!!Ανοιγω πορτες και παραθυρα και πάω στο δωματιο με τον μπέμπη..Σε καποια φαση ερχεται και ο συζυγος συνοδεια πεθερας και μου λένε και οι δυο "καλά ανοιξες το σπίτι καιγεμισε σκονες απο το υπογειο???":-x:-x:-x Αντε να αποδείξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας...Αρχισα να φωναζω και τωρα που το σκεφτομαι, πρεπει να ημουν πολύ αστεια μεσα σε φωνες και κλάματα...

Φυσικα ηταν σφαλμα του συζυγου γιατι αφησε τις πορτες του υπογειου ανοιχτες και ηρθε ολο το ντουμανι επάνω..μετα τα ακουσε και η πεθερα γιατι της λέω "πως θα ξανακαθαριστει ολο το σπίτι ετσι οπως εγινε??" μου λέει "ελα βρε παιδι μου όλα θα γινουν.. ετοιμη ηταν να πει "θα τα κανει η μαμα σου!!"

Της μιλησα λίγο απότομα, δεν θυμαμαι τι ακριβως της ειπα και εφερα τον κουβα με τη σφουγγαριστρα λεγοντας της "θα με βοηθησεις τωρα???"

Ευτυχως δεν μου τον εφερε στο κεφαλι...

Ηρθε να μου φερει χορτα και εκατσε 3 ωρες για να βοηθησει..Φυσικα δεν θα μπορουσε να λειπει και η μαμα μου..Τις ωρες εκεινες πήγαμε τον μικρο για μετρηση και ευτυχως κατεβηκε αρκετα ο ικτερος..Επίσης το αλλο ευχαριστο ειναι οτι ο μικρος οχι μονο εβαλε σε 4 μερες τα 200 γρμ που εχασε στην κλινικη ειναι και 30 γρμ πιο βαρυς!!4.550 πλέον και με τα συγχαρητηρια της νεογνολόγου!

Αυτο με εκανε να ηρεμησω αρκετα...

Αυτα τα νεα μας, πάω να ξεκουραστω λίγο πριν αρχισει πάλι το κομπρεσερ...:mad:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...