Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σουλίτσα μου, τί να σου συμβαίνει κοριτσάκι μου. Η ερώτηση μου είναι ρητορική για να δείξω το ενδιαφέρον μου όχι από περιέργεια. Αφού έχεις την υγειά σου, κι η κορούλα σου το ίδιο, τίποτα μην αφήνεις να σε παίρνει από κάτω. Ότι κι αν είναι βάλε τα δυνατά σου κι άσε το πίσω. Κλισέ το ξέρω. Έχεις δίκιο. Φαντάζομαι θα έχεις τα δικά σου, όλοι έχουμε, ΕΓΩ τουλάχιστον έχω πολλά, έτσι είναι η ζωή................... εγώ πάντως κάνω τον κινέζο στα προβλήματα, χιχι, τσιν-τσον-τσαν! Κι ύστερα από μερικές μέρες βλέπω πολλές φορές ότι όλα ξεφουσκώνουν και τα βλέπω με άλλο μάτι πιο ψύχραιμα.

vatraxaki να τον χαιρόμαστε τον συμπέθερο. Κι εσύ lazarenia να το χαίρεσαι τον αντρούλη σου.

maeleni, πού μένεις;

ana υπέροχα τα παπούτσια του Σώτου. Τρελαίνομαι για παιδικά Nike. A, να σας πω ότι πήρα All Star μποτάκια στη Ναταλία με 10 ευρώ. Έχει bazaar στο Factory Outlet δεν ξέρω για πόσο. 10 τα παιδικά, 19 των μεγάλων.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου γεια σας. Κομμάτια είμαι αλλά δεν μου πήγαινε να μην σας πω ένα γεια :P:p:p Το μεσημέρι είχα και εγώ ημικρανίες και δεν μπορούσα να κρατήσω το κεφάλι μου με τίποτα. Όλος ο κόσμος γύριζε και ήμουν και μόνη στο σπίτι. Ευτύχώς κοιμόταν η Αλεξάνδρα. Έκατσα σε απόλυτο σκοτάδι και μετά από κάποιο 2ωρο άρχισα να νιώθω καλύτερα.

Φιλάκι η Αλεξάνδρα έχει τύχει να κάνει εμετό την αντιβίωση ή κάποιο σιρόπι αν την πιάσει βήχας ή αν την ανακατέψει το γάλα. Αν ήταν αλλεργία δεν θα έκανε εμετό αμέσως το Ναταλάκι;

Μαρινάκι πάτε Γιάννενα; Καλά να περάσετε. Δεν ερχεστε και Κέρκυρα;

Σουλίτσα ό,τι και να σου συμβαίνει άστο και να δοξάζεις το Θεό που έχεις την κούκλα σου. Μπράβο και για τις μετρήσεις της.

Πετρούλα μου αρχή είναι ακόμα μην αγχώνεσαι. Θα στρώσουν τα πράγματα και ο μπεμπάκος σου έχει καλό ωράριο.

Μαμάλευτεράκι μην χαθείς. Να μας έρχεσαι να λες μια καλησπέρα.

Να πω.....έστω και αργά.......:(:(:(ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ στους αντρούληδες της Φιλιώς και της Λαζαρένιας. Να σας ζήσουν κορίτσια και να είναι χιλιόχρονοι. Χρόνια πολλά και σε όλους όσους γιόρταζαν σήμερα και στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη.....αχ πότε θα σας έρθω;;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μαρίζα μου έχετε ξαναπάρει αντιβίωση? Δε μπορείς να αποκλείσεις αλλεργική αντίδραση, αν και δε νομίζω, τυχαίο μπορεί να ήταν.

Γιοβάνα μου καλά θα ήταν να πεταγόμασταν αλλά θα πάμε μόνο 4 μέρες. Ψιλομαζευτήκαμε πάω να την πέσω για ύπνο! '

]

Καληνύχτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!

Πετρουλα γέννησες??? Χαμπάρι δεν πήρα... Να σου ζησει ο παίδαρος, να είναι γερός κ ευτυχισμένος! Να είστε καλα να καμαρωνετε τα παιδάκια σας!

Απ'ότι βλέπω όλες με ημικρανία είμαστε. Armaki και giovanna περαστικά. Κ εγω απο χθες έχω φοβερό πονοκέφαλο, αλλα νομίζω οτι είναι απο την περίοδο.

Σουλίτσα μου μηπως να έρθεις μια βόλτα στο Κολοκοτρωνίτσι να σε ανεβάσουμε λιγάκι???

Διαφημίσεις

maeleni, πού μένεις;

Καλημέρα κορίτσια.

Καλημέρα Φιλάκι. Πώς είναι η μικρή σου? Να πω πως πολλές φορές με την αντιβίωση όταν μου είναι βαριά ή πονάει το στομάχι μου ή κάνω κι εγώ εμετό, όχι το παιδάκι σου! Περαστικά σας και πάλι.

Και μένω καμιά 20αριά χλμ έξω από τη Θεσ/νίκη.

Μαρίνα καλό ταξίδι και να περάσετε όμορφα.

Armaki πέρασε ο πονοκέφαλος κούκλα? Πολύ βάσανο και ειδικά στην εγκυμοσύνη πωπω!

Stone μου πως τα πάτε? Εύχομαι κάθε μέρα και καλύτερα. Τελικά ο πυρετός ήταν κάτι τυχαίο ή είχατε συνέχεια που δεν το εύχομαι.

Σουλίτσα μου και να θέλεις με τετοιο καιρό πως να ανέβει η διάθεση????? Καλά λέει το Sardelaki! Αντε να μαζευτούμε να πιούμε κανένα καφεδάκι. Ας έχουμε και τα μικρά μαζί στην ανάγκη. Ας πάμε κάπου να χαρούν κι αυτά. Λέω τώρα πχ Κυριακή πρωί!

Κωνκωνάκι να ζήσουν οι νεόνυμφοι. Και φαντάζομαι πιο γλυκό παρανυφάκι δεν θα υπήρχε ;) Δηλ τώρα είσαστε στο χωριό? Αν καταφέρουμε να μαζευτούμε, λέω εγώ τώρα, την Κυριακή λες πως θα μπορούσες να τα καταφέρεις?

Κικο εσύ πως είσαι κούκλα? Θα μπεις καθόλου να μας πεις τα νέα σου?

Ana μεγεια τα παπουτσάκια! Τέλεια!

Κοριτσάκια μου σας φιλώ όλες και την καλημέρα μου και σε όσες δεν αναφέρθηκα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι έγινε? Άντε... τελειώνει ο Οκτώβριος, ο οποίος δεν μπήκε καλά για το καφέ μας, κι ελπίζω ο Νοέμβριος να μας βρει όλες καλύτερα!

Περαστικά σου βρε Deleni.

Φιλάκι, πώς είναι η μικρούλα σου? Ηρέμησε?

Σαρδελάκι άντε να περάσουν και οι ημικρανίες σου...

Γιοβάνα, πολύ δουλειά ε? Περαστικά και σε σένα!

Σούλα, ελπίζω να φτιάξει γρήγορα η διάθεσή σου...

Μαρίνα, καλά να περάσετε!

Αna, με γεια τα παπουτσάκια σας! Super είναι!

Κωνκων, να σου ζήσει ο αδερφός σου! Και καλούς απογόνους!!!

Γειτονοπούλα μου, ηρέμησες? Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, το απόγευμα έχετε τίποτα να κάνετε? Αν τα καταφέρω να σε πάρω τηλ μήπως και βρεθούμε λιγάκι?

Πετρούλα, πώς πάει? Βλέπω η βοήθεια, από την πεθερά σου ειδικά, είναι καταλυτική!

Ηλιάνα μου, τι να πω... Εύχομαι να ηρεμήσεις και να επιστρέψεις, αν το θέλεις!

Μαελένη, καλημέρα!

Και όσες ξέχασα... την καλημέρα μου!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

σήμερα είμαι χειρότερα και από χθες...:(:(:(:(

Ελένη εγώ αυτή την Κυριακή δεν μπορώ έχω γάμο αλλά από βδομάδα το συζητάμε!;)

Κρίμα και περαστικά. Δεν πήρες κάτι? Κανένα contrex cold? Βοηθάει αρκετά, απλά μαστουρώνει λίγο.

Σάββατο μήπως ή δύσκολο? Κοριτσάκια μια ιδέα είπα! Απλά την άλλη είναι οι εκλογές.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ωωωωωχ!!!!! Να τι ξέχασα!

Μαργαρίτα!!! Χρόνια σου πολλά! Γερά κι ευτυχισμένα! Και του χρόνου με ένα αδερφάκι στον Γρηγόρη σου!!!

Ναι Μαργαρίτα Χρόνια σου Πολλά, πολύχρονη και με νέες μαγειρικές ιδέες και.....το άλλο που λέει και η Μαρία :) :)

2031047u9jwkjql22.gif

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι καλύτερα σήμερα ευτυχώς, το Ευάκι μου παλεύει με την μύξα, της έδωσα και αέριους το βράδυ και παρόλο που ροχάλιζε σαν τρένο κοιμήθηκε όλη νύχτα. Πυρετό ευτυχώς δεν μου ανέβασε άλλο.

deleni περαστικά σου!

Μαρινάκι ταξιδάκι βλέπω? Μπράβο! Καλά να περάσετε!

Βατραχάκι και Λαζαρένια αν και καθυστερημένα να χαίρεστε τους καλούς σας(ελπίζω να θυμάμαι σωστά..)

Μαριζάκι από μικρή στα βάσανα το Ναταλάκι ε? Περαστικά! Πολύ πολύ νερό!

Μαελένη ευτυχώς μέχρι τώρα όπως και στην Εύα δεν είχα ημικρανίες. Είναι το 9μηνο πυο ηρεμώ από αυτές. Τωρα αυτό το προχθεσινό δεν ξέρω τι ήταν..

Σαρδελάκι πήγες στον γιατερό για τις ημικρανίες? Τι σου είπε?

Ρίτα χρόνια πολλά και καλά!

Τα φιλιά μου σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα !!!

ριτακι μου χρονια πολλα και καλα!!να εισαι παντα γερη χαρουμενη και ευτυχισμενη και να χαιρεσαι το αγορακι σου!!με το καλο οποτε επιθυμειτε και ενα δευτερο παιδακι...

Γειτονισσα σου σήμερα δεν μπορουμε γιατι εχω κλεισει να παμε παιδιατρο για αντιγριπικο αλλα αν θελετε την Παρασκευη ειμαστε ολοι δικοι σας!!!και εγω και το 1 1/2 παιδι μου ...

Αρμακι περαστικα κοριτσακι ...πωπω εφτασες κιολας στην 12η εβδομαδα...μπαινουμε στον 4ο ουαου....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...