Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ καλε κοριτσια, μα δεν ειναι τελεια τα παπουτσια?? Ιωαννακι μεχρι ποτε δεν πρεπει να φορατε αθλητικα? Ριτα δε γλιτωνεις... Δεν παει πουθενα ο μικρος αν δε φορεσει αυτα τα παπουτσια! Καηκες! Θα τρεχεις να πας να τα αγορασεις την επομενη!!! χαχαχα!!!

Ηλιανα καλε τι εχω χασει??? Γιατι αποχωρεις στα καλα καθουμενα?

Σουλα δυσκολη η ζωη... Κανε λιγο υπομονη, δεν μπορει θα φτιαξουν τα πραγματα! Στο λεω εγω που επισης δεν ειμαι στα καλυτερα μου... αμα χρειαστεις κατι, ειμαι εδω!

t7fQp3.png

Εγώ ξέρεις τί πιστεύω; Ότι ήρθε ο καιρός να κάνουμε καμιά συνάντηση στην Θεσσαλονίκη και θα στανιάρεις μόλις μας δείς :tongue:

Ναι, ναι ναιαιαιαιαιια!!!!!!!!

Σούλα μου μη χαλιέσαι κούκλα μου...αν κάτι μπορείς να φτιάξεις/συζητήσεις απο αυτά που σε προβληματίζουν μη διστάζεις...πάρε την κατάσταση στα χέρια σου!;)

Ηλιάνα τι έγινε καλέ;;;;:(:(:(

Νατάσα πολύ ωραία τα παπουτσάκια!!!!!:D:D:D Όσο για ψώνιο ας μη μιλήσω καλύτερα... τα δικά μας είναι χειρότερα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Παιδια εγω θεωρησα οτι απλα λογω 2 παιδιων και επικειμενης δουλειας αποχωρει η κοπελα...δεν νομιζω να τρεχει κατι ..

τα παπουτσια ειναι απιθανα αλλα λογω ραιβοποδιας φοραμε μονο μουγερ ,ενισχυμενα απο πισω ...μας εχουν πει μεχρι 5 ετων ..εμεις παντως και το επομενο ραντεβου το μαιο θα ξαναρωτησουμε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Α ρε ψυχολόγε μου εσύ!!!!

Είναι μεγάληηηηηη συζήτηση το τι εχω.

Δεν χαλαει παντως ψυχή μου στα καλα καθούμενα η διαθεση μου κατι εχω!!!

εννοείται αγάπη μου ότι κάτι έχεις...δεν γίνεται στα καλά καθούμενα να χαλάει η διάθεσή σου....κάτι σε βασανίζει. Λοιπόν κανονίστε συνάντηση άντε...οι Αθηναίες μας φάγανε!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Σας καλησπερίζω απο την όμορφη Θεσσαλονίκη.

Χρόνια Πολλα στους εορτάζοντες!

Την Κυριακη παντρευτηκε ο αδερφουλης μου και η μπεμπούλα μου ήταν το πιό όμορφο παρανυφάκι. Ευτυχώς κρατησε ο καιρός και δεν έβρεχε εκείνη τη μερα.

Ο Κωνσταντίνος έχει ξεσαλωσει. Ολη μερα βόλτες, να δω πώς θα τον μαζεψουμε απο βδομάδα.

Χθες αδιαθετησα για πρωτη φορα μετα απο τόσους μηνες και σήμερα είμαι χάλια. Σαλονικιες δεν σας πηρα τηλ. γιατι είμαι ξάπλα. Το μεσημερακι φτάσαμε εδω και θα φυγουμε αυριο το πρωί για χωριο. Ευτυχως έχουν αναλαβει εδω οι κουνιάδες μου και 2 μου παιδιά και έτσι έχω πιάσει εναν καναπε και κάααααθομαι.

Ελπίζω να είστε όλες καλα και απο βδομαδα ίσως καταφερω να σας διαβασω λιγακι!

Φιλιά πολλα!

Καλησπέρα κι απο μενα

Σημερα τα πραγματα ζορισαν λίγο..

Ευτυχως ο μικρος ειναι ακομη ησυχος, τρωει και κοιμαται, θα κλάψει πολύ λίγο αλλα και πάλι σταματαει σχετικα ευκολα..Απο την αλλη το βραδυ ξυπναει καπου στο 4ωρο αλλα επειδη πάντα θα τα κανει πάνω στο μαμ και τον αλλαζω, κρυωνει και μετα κανει πάνω απο μισαωρο να κοιμηθει..Εχει και μια τσιριδα εκεινη την ωρα, δεν θελει καθολου τσιτσιδι :tongue:

Το θεμα ειναι οτι χωρις να κανω την παραμικρη δουλεια δεν εχω κατσει λεπτό..Μια ο ενας κλαίει, μια ο αλλος κατουριεται, μια ο ενας να φαει, μια ο αλλος διψαει, η μερα γεμιζει με αυτα..

Τωρα το απόγευμα μου ανεβασε κι ο Αναστασης πυρετό - χωρις αλλη συμπτωματολογία - και με πήρε λίγο απο κατω...Αυτα μας ελειπαν γμτ!

Πάλι καλά που πήρε η μαμα μου την αδεια της και ερχεται ενα τριωρο τη μερα..Αλλοτε μου βαζει πλυντηρια, αλλοτε θα σιδερωσει, το φαγητο φερνει..Πολύ σημαντικη η βοηθεια της!!Η πεθερα κανει και εκεινη δε λέω..παιρνει τηλέφωνο :mad:

Ιωαννα χαίρομαι που εισαι καλύτερα!!Περασε και σε ακουμπησε ελάχιστα, ευτυχως γιατι ετσι οπως τα διαβασα χτες νομισα πως πρόκειται για κτ πιο βαρυ...

Ηλιανα μου κι εγω καταλαβα πως εχει να κανει με το βαρυ πρόγραμμα των παιδιων και ολου του νοικοκυριου γενικά..Αν ειναι ετσι σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας και εδω και 3 μερες με βοηθεια τα εχω δει κωλυόμενα..Φανταζομαι εσυ!!Θα σε πάρω καποια στιγμη..

Χρονια πολλά στους εορταζοντες και περαστικα και στα μικρα της παρεας μας!!

Του χρονου θα γιορταζουμε κι εμεις!!

Αχ δεν θυμαμαι κτ αλλο..Βρηκα λίγο χρονο τωρα που ηρθε ο μπαμπας μας και ανελαβε τον Ανασταση και παιζουν πολύ ωραια με τα playmobil..Απορω ποιος ειναι το παιδι :rolleyes:

Πάω να κανω μπανακι το jr και μακαρι να βρω λίγο χρονο να ξαναερθω..

Φιλακια σε ολες!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κοριτσακια μου πως ειστε?

χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν.

πετρουλα μου αντε να μαθουμε την ιστορια της γεννας!!!περαστικα στον ανασταση και στα αρρωστουλικα της παρεας μας.

δειτε να γελασετε

http://www.youtube.com/watch?v=HDFtFSr683o&feature=player_embedded

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Πετρούλα μου μπορώ να φανταστώ πως είναι δύσκολα με δυο παιδάκια, αλλά σίγουρα θα τα καταφέρεις. Ευτυχώς που ο μικρούλης δεν είναι κλαψιάρης. Η πεθερά μόνο τηλ;;; γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.

Επίσης εύχομαι περαστικά στον Αναστάση...ανέβασε πολύ πυρετό;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

κουκλες????????

πετρουλα τι κανεις?να χαιρεσαι τον παληκαρο σου!!!

εμαθα γεννησες καλα και εναν γιο μα τι γιο!

μπραβοι κοπελα μου.να χαιρεσαι την οικογενεια σου..

κωνκων να ζησει το ζευγαρι και οτι καλυτεο τους ευχομαι.

να χαιρεσαι τον αδερφο σου και φυσικα την ομορφη κορουλα σου που φανταζομαι ποσο ομορφη θα ηταν.

να ξεκουραστεις και οσο μπορεις χωσε τους αλλους!μακια!

υπολοιπες μανουλες ειστε ολες καλα?

1654096yn4fep17z7.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Σας έχασα σήμερα αλλά είμαι ψιλοχάλια. Με έπιασε εχτές ένας τρομερός πονοκέφαλος και το βράδυ έκανα έναν βαρβάτο εμετό. Από εκείνη την ώρα μέχρι και τώρα το στομάχι μου δεν λέει να συνέλθει, τρώω ελάχιστα και αναγουλιάζω κατευθείαν. Επίσης έχω το Ευάκι με μύξα ποτάμι και τώρα ανέβασε δεκατάκια..:-(

Ελπίζω να είμαι καλύτερα αύριο να σας διαβάσω. Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σας κούκλες! Γιόρταζε η ανηψούλα μου πρώτη φορά και τώρα μαζευτήκαμε, ακόμα δεν έχω μαζέψει και πρέπει να φορτώσουμε γιατί αύριο πάμε στα πάτρια εδάφη.

Κωνκωνάκι πολύ χαίρομαι που περνάτε καλά περιμένουμε νέα σας αναλυτικά από εβδομάδα!

Πετρούλα μου η αρχή είναι όντως πολύ δύσκολη με 2 παιδιά σρο σπίτι, μέχρι να αλλάξεις, να ταίσειςμ να τα πας τουαλέτα πάει η μέρα, Θα στρώσουν όμως τα πράγματα.

Μαράκι την άρπαξε το κοριτσάκι σου, μήπως σε γυροφέρνει κι εσένα τίποτα?

Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κοριτσούλια, πάλι στο μπάνιο είναι η δικιά μου και δε βγαίνει με τίποτα... Καλά είναι κατά τα άλλα, ξεκίνησε αντιβίωση το μεσημέρι, πάντως δεν έχω ξαναδεί καμιά ενοχληση.

joa περαστικά σου!

Κορίτσια, το παραπάνω μήνυμα το ξεκίνησα γύρω στις 9:30, τώρα είναι 00:13. Πριν λίγο έκανε εμετό η Ναταλία στον ύπνο της, κατά τις 9 πήρε 2η φορά αντιβίωση (σεκλόρ), έφαγε ρύζι λαπά και πριν λίγο ακούω γκούχου γκούχου έντονο, και κλαψούρισμα κι είχε κάνει λίγο εμετό... μόλις πήγε να τη σηκώσω έκανε πολύ ακόμα... Πήρα έντρομη την αλλεργιολόγο, τελικά καταλήξαμε ότι ίσως είναι κι άσχετο. Τη σταματάω όμως την αντιβίωση μέχρι να μιλήσω ξανά με τον παιδίατρο... Ουφ. Είναι άσχετο; Είναι αλλεργική αντρίδραση; Να σας ρωτήσω κάτι. Ξέρετε εαν μια αντιβίωση μπορεί, λόγω του ότι μπορεί να είναι βαριά, να προκαλέσει εμετό;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...