Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα φιλεναδες κι χρονια πολλα στους/στις εορταζοντες/ουσες.

ελπιζω να ειστε ολες καλα για τις μερες που σας αφησα κι εχω χασει τα σημαδια σας(μαλλον με χασατε)

φιλιω μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου (μα γιορτη και γενεθλια την ιδια μερα με τον δικο μου?)

χρονια πολλα στην ομορφη θεσσαλονικη μας!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουλιτσα να χαιρεσαι την μανουλα σου!!!

γιατι βρε κοριτσακι μου τοσο χαλια διαθεση ???ελπιζω σιγα σιγα μεσα στην μερα να ανεβει η διαθεση σου!!

οι μετρησεις της μικρης ποοοολυ καλες!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα σας κούκλες.

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες να τους χαίρεστε κι ευχαριστούμε και για το κέρασμα. Χορταστικό χορταστικό Vatraxaki μου.

Delenaki περαστικά σας. Πάρε κάτι κι εσύ μη γίνεις χειρότερα.

Σούλα μου γιατί έτσι όλα μαύρα καλή μου? Η μικρή μια χαρούλα είναι και κάθησε και όμορφα διαβάζω.

Joa μου περαστικά και μακριά από μας κοριτσάκι. Ευτυχώς σου πέρασε και το καλό που διάβασα ότι ηρέμησε και ο Χρηστάκος!

Κοριτσάκια σήμερα αργία, αλλά λίγο από τη σημαία χαχαχα. Εδώ που μένω όλα είναι ανοιχτά, αλλά εγώ μια ζωή τέτοια μέρα την είχα αργία.....οπότε.....πάω να κάνω τα μαλλάκια μου!

Σας φιλώ και σας στέλνω πολλές ευχές και πάλι στους εορτάζοντες σας.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

καλημερα γλυκες μανουλες

χρονια πολλα λαζαρενια και βατραχακι για τους καλους σας και επισης Σουλα για την μανουλα σου

σαρδελακι ευχαριστω για το πμ, Σουλα γιατι κοριτσι μου εισαι ετσι?...αν δεν υπαρχη σοβαρος λογος προσπαθησε να ανεβεις

Συμπεθερούλα μου τί έπαθες; Έχω παρατηρήσει πάντως πως είσαι πολλές φορές άκεφη κι αυτό με στενοχωρεί. Για να είναι τόσο συχνά η διάθεσή σου στα τάρταρα κάτι σε προβληματίζει. Δεν μπορεί έτσι στα καλά καθούμενα να χαλάει η διάθεσή σου. Για ψάξτω λίγο βαθιά μέσα σου...τί σε προβληματίζει; Με τί δεν είσαι ευχαριστημένη;

Σήμερα έχω αναλάβει ρόλο ψυχολόγου καλέ.

Εγώ ξέρεις τί πιστεύω; Ότι ήρθε ο καιρός να κάνουμε καμιά συνάντηση στην Θεσσαλονίκη και θα στανιάρεις μόλις μας δείς :tongue:

m57Zp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε??? Χρονια πολλα στους εορταζοντες!! Βατραχακι και Λαζαρενια να τα χαιρεστε τα αγορια σας! Εχετε γιορτες σημερα?

Ιωαννα - Λαζαρε αναστηθηκες βρε? Ευτυχως ρε παιδι μου, μεγαλη ταλαιπωρια αυτη η ιωση... Απαπα! Μπραβο και για τον μικρο που επανηλθε! Ειδες, το ξεματιασμα εκανε δουλεια!

Deleni μου περαστικα σε ολη την οικογενεια! Τουλαχιστον κραταει ο αντρας σου, κατι ειναι κι αυτο...

Μαριζα κυστιτιδα ε? Ειχε περασει η αδερφη μου περσι και μου ελεγε οτι ειχε ψοφησει απο τον πονο! Περα απο την αντιβιωση, αυτο που θυμαμαι οτι της ελεγε ο γυναικολογος ηταν να πινει πολλα νερα, συνεχεια νερα... Για να κανει τσισα της συνεχεια. Η σωτηρια ειναι τα τσισα.. Α, και θυμαμαι που μου ελεγε ποσο ποναγε πριν ουρησει, ενω μετα ηρεμουσε... Γι'αυτο και η μικρη γκρινιαζε μεχρι να κανει τσισα της μωρε...

Εγω παλι αρκετη δουλεια, τα γνωστα δλδ... Ο Σωτος μου καλα, του πηραμε κατι φανταστικα παπουτσια κι ολη μερα δεν τα βγαζει απο τα ποδια του και κανει το μοντελο και μας τα επιδεικνυει! Μεγαλο νουμερο!!!

Ιδου και το παπουτσι! Τα κορδονια και η σολα δε φαινονται τοσο καλα, αλλα ειναι πολυ φωσφοριζε!:D

http://store.nike.com/gr/en_gb/?cp=EUNS_KW_NS09_GR_Google_B#l=shop,pdp,ctr-inline/cid-300/pid-326573/pgid-341747

t7fQp3.png

Ελενη-deleni παρε κατι για τον λαιμο θα σου γραψω κατι χαπακια και γαργαρες που το κανει η Καλλη γιατι εχει μεγαλο προβλημα με αμυγδαλες..να δουμε πότε θα τις βγαλουμε:confused:

Trachisan τις γλυφεις οχι να τις μασας 3 φορες την ημερα και για γαργαρες TANTUM VERDE επισης 3 φορες την ημερα, εκτος αν θελεις και αντιβιωση αν εχεις πυρετο

Διαφημίσεις

Νατασσα το παπουτσι ειναι τελειο!!!!!κριμα ρε γμτ που δεν φοραμε αθλητικα!!!!καταπληκτικα!!!το νεο μωρο αν εξαιρεσεις τα πρωτα παπουτσια ολο αθλητικα θα του φοραμε!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Συμπεθερούλα μου τί έπαθες; Έχω παρατηρήσει πάντως πως είσαι πολλές φορές άκεφη κι αυτό με στενοχωρεί. Για να είναι τόσο συχνά η διάθεσή σου στα τάρταρα κάτι σε προβληματίζει. Δεν μπορεί έτσι στα καλά καθούμενα να χαλάει η διάθεσή σου. Για ψάξτω λίγο βαθιά μέσα σου...τί σε προβληματίζει; Με τί δεν είσαι ευχαριστημένη;

Σήμερα έχω αναλάβει ρόλο ψυχολόγου καλέ.

Εγώ ξέρεις τί πιστεύω; Ότι ήρθε ο καιρός να κάνουμε καμιά συνάντηση στην Θεσσαλονίκη και θα στανιάρεις μόλις μας δείς :tongue:

Α ρε ψυχολόγε μου εσύ!!!!

Είναι μεγάληηηηηη συζήτηση το τι εχω.

Δεν χαλαει παντως ψυχή μου στα καλα καθούμενα η διαθεση μου κατι εχω!!!

Καλημέρα κούκλες μου χρόνια πολλά στου εορτάζοντας

να ανακοινώσω ότι θα αποχωρήσω από το καφέ για λίγο διάστημα για πολύ θα δήξει,........................;);););):D:D:D

φιλία σε όλες

καλή μέρα

χάρηκα που σαν γνώρισα όλες

που τα είπαμε τόσους μήνες

αλά πλεων πρέπει να αποχωρήσω φιλία πολλά μουτσσσσσσσσσσσσσσσσ

:tongue::tongue:

Ειχα μεγαλη αγωνια να δω πως ειναι η Ιωαννα.Φιλεναδα αν δε σε εβλεπα θα σε επαιρνα τηλεφωνο.Μπραβο που εισαι καλα!!!Πολυ χαρηκα!!!

Διαβασα και για το Ναταλακι..περαστικα φιλακι μου..αχ ρε γμτ..

Επισης Ντελενη περαστικα στα μικρα και σε σενα καλα κουραγια.

Σουλιτσα τα εχουμε πει, για ανεβα!

Ευχες στους εορταζοντες!

Με τις υπολοιπες τα ειπαμε αυτες τις μερες!

Νατασσα μην τα δει ο Γρηγορης οταν ερθετε αυτα τα παπουτσια..καηκα...χαχα

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ευτυχως ριτακι μου ειμαι πολυ καλα , απλα προσεχω την διατροφη μου λιγο ..

Μαμα Λευτερακη ευχομαι να εισαι καλα και εσυ και τα αγορια σου και συντομα να επιστρεψεις κοντα μας!!!πολλα πολλα φιλακια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...