Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ ρε Μαρίζα εμένα μου φαινόταν τελείως φυσιολογικά! Μάλλον γιατί στο περιβάλλον μου και στην οικογένειά μου οι περισσότεροι κάνανε κοντά-κοντά τα παιδιά
Κι η μάνα μου σε 5 χρόνια μας έκανε τους 4, oh my God... αλλά και πάλι στη δική μας γενιά μου φάνηκε πολύ δύσκολο όλο αυτό. Άσε που νόμιζα ότι όλες πια γίνονται μαμάδες στην ηλικία που εγώ επέλεξα κι έμεινα άναυδη όταν στο μαιευτήριο συνάντησα πολύ-πολύ-πολύ-πολύ νέες μανούλες. Νόμιζα ότι αυτό το είδος δεν υπάρχει πια. Πραγματικά δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι στη φάση που εγώ ήμουν από Μύκονο Σαντορίνη κι από Σαντορίνη Πάρο π.χ. και τα μυαλά στα κάγκελα, άλλα κορίτσια είχαν το μυαλό να κάνουν οικογένεια, πολύ απλά, δεν έβλεπα πέρα από τη μύτη μου κι από τη ζωή μου. Τη δε κολλητή μας που έγινε μανούλα στα 26, τότε την κοιτάγαμε με... σχεδόν με οίκτο.............. μόνο καημένη που δεν τη λέγαμε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα...

Ο Λαζαρος αναστηθηκε...ειμαι πολυ πολυ καλα σήμερα...η γιατρος μου ειπε να τρωω πολυ συντηρητικα και τις επομενες μερες και ολα θα πανε καλα..

Φιλακι μου περαστικα στο Ναταλακι ...Απο μικρη στα βασανα με κυστιτιδες -ουρολοιμωξεις..

Deleni μου , εγω συνηθως οταν αρρωσταινει τον κραταω μια μερα plus σπιτι και μετα τον ξαναστελνω...συνηθως η πρωτη χρονια ειναι λιγο δυσκολη ..υπομονη και θα περασει ..να καταλαβεις ο χρηστος περα απο κατι μυξουλες και βηχα εχει να αρρωστησει απο τον Απριλιο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!!

Μπράβο γειτονοπούλα μου που έγινες καλά! Πήγες δουλειά σήμερα ή έμεινες προληπτικά σπίτι?

Φιλάκι, πώς είναι το κοριτσάκι σου? Σταμάτησε να πονάει με τα φάρμακα?

Ντελένη, εντάξει κι εσένα το κοριτσάκι σου?

Βατραχάκι να χαίρεσαι τον άντρα σου και οι Θεσσαλονικιές την πόλη σας!

mrdIp3.png

Στο γραφειο ειμαι γειτονακι ....αλλα υπομονη ενα μηνα ακομη και μετα home sweet home...α δεν σας ειπα ...ο χρηστος ξαναηρθε στα λογικα του...υπερδραστηριος μεν αλλα εφυγε αυτη η γκρινια ,το ξυλο τα νευρα...Δεν ξερω αν ηταν ματι αλλα σας ευχαριστω ξεματιαστρες μου...

Βατραχακι να χαιρεσαι τον καλο σου!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Αχ μπράβο Ιωάννα μου!!!!! και για σένα και για τον μικρό!;)

Εγώ πέρασα μαύρη νύχτα...ο λαιμός πονούσε πάρα πολύ, και ο μικρός απ τις 3.30 και μετά γκρίνιαζε συνέχεια...εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα....

Ευτυχώς η Αναστασία ήταν πολύ ήρεμη αλλά οι μύξες και τα φλέματα σταθερά εκεί!:mad:

Και τώρα πάντως λαιμός και μύτη χάλια...τα κοκκαλάκια μου πονάνε....

Φιλάκι και εγώ τα σκεφτόμουν αυτά για την ηλικία...:D

Καλήμερα δε σας είπα, ε; Καλημέρα!!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

deleni μου περαστικα σας παρε κανα παντλολ το χρυσο για γριππουλα σε κοβω κι ελπιζω να ειναι σημερα και τα δυο σου ζουζουνια περδικια!

Ιωαννα μου αντε μια χαρουλα σημερα ε;

σαρδελινα μου ελπιζω να δεις διαφορα με αυτα τα χαπια!

εμεις εχθες πρωτο βραδυ μακρια απο τον Θοδωρικο μου αχ δεν ξερετε πως μου κακοφανηκε ευτυχως πηγε σχετικα καλα ξυπνησε κανα δυο φορες για μαμ και ξανα κοιμηθηκε.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα.

Και πάλι με χάλια διάθεση σήμερα.Δεν ξέρω τι με εχει πιασει ρε κορίτσια αλλα είμαι χάλια.Δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ και από το πρωι που θα ξυπνήσω ειμαι μεσα στην κακη διαθεση.:(:(

Ουφ τελως παντων.

Μαριζάκι περαστικά σας.Μικρό μικρό στα βασανα μωρε το κοριτσάκι σου.

Ιωάννα μου ευτυχώς που συνηρθες κοριτσάκι μου!

Deleni μου περαστικά και σε σενα κορίτσι μου και φυσικα στη μικρη σου.

Συμπεθέρα μου ευχομαι να εχει τα καλύτερα αποτελέσματα αυτη η θεραπεία να ηρεμήσεις και εσύ.

Φιλιώ μου να τον χαίρεσαι !!

Αχ εγω η γαιδούρα ξέχασα να πω χρονια πολλά στη μαμα μου το πρωι:oops::oops:Περιμένω να περασει λιγο η ωρα για να εχει ξυπνησει η μικρη και θα παρω τηλ.

Τα νεα μας από τον παιδίατρο.

Η μικρή μου με εξαιρεση ενα κλαματακι μολις μπήκαμε στο χωρο του ιατρείου και οτι επισκεφτήκαμε και 3 φορες την τουαλέτα από το ζόρι της ηταν αψογη.

Δεν εκλαψε καθόλου και συνεργάστηκε πολύ.Βέβαια καθολη τη διαρκεια της εξέτασης της ελεγα παραμύθι στο αυτακι αλλα νομίζω οτι ηταν η πρωτη φορα που την εξετασε ανθρωπινα ο κακομοιρης.

Είμαστε 12.420 kgr και 91cm.

Παχύναμε (λίγο βεβαια) και ψηλώσαμε (και αυτο λίγο).

Τωρα εχουμε το καινούργιο prevenar τον αλλο μήνα και μετα ξανα σε 3 χρόνια επιτελους.

Βατραχουλίνα μου να χαίρεσαι τον καλό σου.

Συμπεθερούλα μου να χαίρεσαι κι εσύ την μανούλα σου. Όσο για την θεραπεία κι εγώ το ελπίζω γιατι δεν την παλεύω άλλο. Θα στείλω αύριο την θεία μου να μου γράψει τα φάρμακα στο ΙΚΑ για να ξεκινήσω!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...