Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινα μου ξερω εχεις δικιο, πρεπει να ειμαστε απο πισω τους :)

και συνεχως να τους λεμε τι κανει και τι δεν κανει να πιανουν.

Μετα απο πολυ απαγορευση, επιτελους η Φωτεινη καταλαβε οτι μονο ενα συρταρι στην κουζινα ειναι το δικο της, και μεσα εκει εχει βαλει τα δικα της κουταλακια, πιρουνακια και οτι την εχω επιτρεψει να παιζει απο τα κουζινικα

Προχτες την επιασα να ανοιγει αλλο συρταρι και την λεω...¨τι ειπαμε Φωτεινη, αυτο ΔΕΝ ειναι δικο σου" ..... και την ακουω να λεει..""οκι οκι ατο ειναι της γιαγιας Νουαλας, νεν ειναι κικο μου".....,

μεταφραση..οχι οχι αυτο δεν ειναι δικο μου ειναι τις γιαγιας Νουλας:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα από τώρα με έχει πιάσει άγχος τι θα κάνω με το Μαριαλενάκι μου που είναι τελείως μαμοθρεφτάκι και πρέπει να πάει σταθμό μέσα στο Φλεβάρη που επιστρέφω στη δουλειά. Σε αντίθεση με το Γιώργο δεν κάθεται σε κανέναν άλλο, άντε λίγο στο μπαμπά της και στη μαμά μου αλλά κι αυτό με το ζόρι! Εκεί που καθόλου δεν αγχωνόμουνα με το ξεκίνημα στο σταθμό του ΓΙώργου που ήταν και πρώτο παιδί, τώρα με πιάνει ταράκουλο και μόνο στην ιδέα! Ήξερα ότι εκείνος ήταν πολύ ανεξάρτητος και στο σπίτι όλο στη σκανδαλιά ο νους του, η τοσοδούλα όμως...
Αχ πώς θα πάει σταθμό αυτό το ξανθουλίνι...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Η πλάκα είναι ότι κανένα άλλο παιδάκι δεν ήταν άρρωστο!!! νομίζω ότι την εξαντλήσαμε και εμείς γιατί την κυριακή το πρωί την ανεβάσαμε στο βουνό να μαζέψουμε μανιτάρια και λουλούδια και ... ιδού το αποτέλεσμα...:(:(

Άσε Μαρινάκι και νόμιζα ότι μόνο εγώ το παθαίνω με το στερνοπούλι μου...νομίζω ότι γίναμε περισσότερο μαμάδες... εμείς την Αναστασία 9 μηνών τη βλέπαμε ολόκληρο παιδάκι!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι να πω βρε Ελένη μου, ίσως ήταν ότι όταν τα πρώτα μας ήταν 9 μηνών ήμαστε και πάλι έγκυες, αλλά είναι και πώς είναι ο χαρακτήρας του κάθε παιδιού. Ο δικός μου 9 μηνών έκανε το σπίτι γης μαδιάμ, όρθιος κρατιόταν και πήγαινε, η τοσοδούλα τώρα μπουσουλάει άνετα, και κάνε στράτες μόνο όταν την κρατάμε!

Αχ κυρία Φωτεινή μη γελλάσετε αλλά εγώ τώρα τόλμησα να βάλω τα βρακιά μου στη θέση τους, μέχρι τώρα ο Γιώργος μου είχε κάνει κατάληψη στο συρτάρι και όποτε τα έβρισκε τα φορούσε είτε για κολιέ είτε για περικεφαλαία!

Την ήπιε την αντιβίωση το Ναταλάκι Μαρίζα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ διαβάζω για τους παιδικούς κ εχω ένα τρέμουλοποπο πωσ θα στηλω το παιδακι μουυυυυυυυυυ πωσ θα αφησω ππισω το μικρουλη σε λιγεσ μερεσ να παω για δουλεια ? πωσσσσσσσσσσσσσ?

:tongue::tongue:

Δεν ξέρω τι να πω βρε Ελένη μου, ίσως ήταν ότι όταν τα πρώτα μας ήταν 9 μηνών ήμαστε και πάλι έγκυες, αλλά είναι και πώς είναι ο χαρακτήρας του κάθε παιδιού. Ο δικός μου 9 μηνών έκανε το σπίτι γης μαδιάμ, όρθιος κρατιόταν και πήγαινε, η τοσοδούλα τώρα μπουσουλάει άνετα, και κάνε στράτες μόνο όταν την κρατάμε!

Αχ κυρία Φωτεινή μη γελλάσετε αλλά εγώ τώρα τόλμησα να βάλω τα βρακιά μου στη θέση τους, μέχρι τώρα ο Γιώργος μου είχε κάνει κατάληψη στο συρτάρι και όποτε τα έβρισκε τα φορούσε είτε για κολιέ είτε για περικεφαλαία!

εχω λιωσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

:tongue::tongue:

Την ήπιε την αντιβίωση το Ναταλάκι Μαρίζα?

να σαι καλά βρε Μαρίνα!!! με έκανες και γέλασα!!!!:D:D:D Δεν έχεις και άδικο...και εμάς η Αναστασία 7,5 μηνών περπατούσε στηριζόμενη απο τα έπιπλα ενώ ο μικρούλης...στέκεται αλλά βήμα...δύσκολα!!!:rolleyes::rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Φωτεινή θα σου στείλω πμ!

Ο γιόκας μου πρίν έβλεπε ένα περιοδικό...βλέπει έναν άντρα και λέει "μαμά αυτός είναι βλάκας" γυρίζει σελίδα, βλέπει μιά γυναίκα και θέλει να πεί το ίδιο αλλά ήθελα να χρησιμοποιήσει θηλυκή έκφραση και μου λέει "μαμά αυτή είναι βλάκης" χαχαχα

m57Zp2.png

Την αντιβίωση την αρχίζει από αύριο πρωί γιατί ο γιατρός δεν θέλει, επειδή είναι αλλεργική, να την πάρει μέσα στην νύχτα, και να προκύψει τίποτα και να έχουμε άλλα, σωστός.

Έγραψες Μαρίνα ότι όταν τα παιδιά μας εμάς κι ο Γιώργος σου, ήταν 9 μηνών εσύ ήσουν πάλι έγκυος. Πωπωπωπωωωωωωωωωωω, μου φαίνεται πολύ ανήφορος, μπράβο σας. Ακόμα και τότε που μάθαινα ότι είστε μια-μια έγκυες είχα σοκαριστεί. Έλεγα δεν μπορεί, είναι αδύνατον, πώς γίνεται; Τόσο δύσκολο μου φαινόταν...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...