Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια που έχετε εμπειρία απο παιδικούς... αν αύριο σηκωθεί καλά να τη στείλω;;; Ή να την κρατήσω σπίτι;;;

Να την κρατήσεις σπίτι ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ. Χρειάζεται λίγο χρόνο γιατί έτσι όπως είναι εξασθενημένη δεν θέλει και πολύ να τσιμπήσει και κάτι άλλο.

Φιλάκι περαστικά στο Ναταλάκι. Μα πώς την απέχτησε την κυστίτιδα; Έχει να κάνει με τις πάνες; Τουλάχιστον βρήκατε τι είναι και με τη σωστή αντιβίωση θα συνέλθει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Και εγώ έτσι έλεγα Γιοβάνα μου...

Φιλάκι περαστικά σας... Η Αναστασία χθες το βράδυ έκανε συνέχεια εμετό...μπορεί και 20 φορές... πυρετό δεν έχει αλλά έχει και βήχα και μύξες....

Η κυστίτιδα τις περισσότερες φορές θεωρείται ανιούσα λοίμωξη (τουλάχιστον στους ενήλικες) δηλαδή ουρολοίμωξη που προχώρησε προς τα επάνω (στην κύστη) ή απευθείας λοίμωξη με αρκετά ισχυρό μικρόβιο....:roll::roll::roll:

Αχ κορίτσια δεν έκανε καλή αρχή αυτός ο χειμώνας... καθόλου:mad:

Πάω να συμμαζέψω και να δω τι γίνεται στο σπίτι...

αν δεν μπω αργότερα καλό βράδυ!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Βρε κορίτσια περαστικά!

Φιλάκι και Deleni μου αμάν τα κοριτσάκια σας!

πράγματι άσχημα μπήκε ο χειμώνας, αλλά Deleni αφού ξεκίνησε "παιδικό" όλο και κάτι θα αρπάξει. Εδώ σε παιδότοποτα πηγαίνεις μισή ώρα και επιστρέφουν με ίωση.

Και πάλι περαστικά.

Joa δεν μας είπες πως είσαι?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Αντε ρε Φιλάκι το κοριτσάκι σου το καυμένο! Τουλάχιστον με την αντιβίωση γρήγορα να καταπολεμηθεί το μικρόβιο.

Delenaki όλα είναι σχετικά. Σήμερα πώς ήταν η Αναστασία? Πότε έκανε τελευταία φορά εμετό? Αλλά κυρίως υπάρχει άνθρωπος να την κρατήσει?

mGKop3.png60Jvp3.png

το ποτε θα πεσει απο εκει δεν το ξερω αλλα το περιμενω να γινει...

αιντε αιντε αιντε....γιατι περιμενεις να γινει το κακο και δεν το προλαβαινεις καλλυτερα δεν θα ηταν :?:... :shock:

παρε παιδακι μου τι τις γυαλιζει στο ματι πριν ανοιξει το κεφαλι της και χτυπας το δικο σου:confused:

φιλακι, τι γινετε πως ειναι η Ναταλια??

Ιωαννα πως εισαι κοριτσι μου

παω να διαβασω και τα υπολοιπα

Πετρουλα καλως ηρθες σπιτακι σου και να σας ζησει το παλικαρακι σας

βατραχακι και giovanna λαχταρα μεγαλη πηρατε, στο τσακ την γλυτωσαν τα παιδακια.

ειναι πολυ επικινδυνη ηλικια, ολο στην εξερευνηση και στο ψαξιμο ειναι, μια φορα την τσακωσα την Φωτεινη που ειχε ανοιξει το συρταρι στο κομοδινο για να φτασει κατι που ηταν σε ενα ραφι.... εεε απο τοτε εξαφανισα οτι μπορει να της γυαλισει στο ματι και ειμαι ολο απο πισω της. ευτυχως εχω μια συρταρωτη πορτα στο χωλ που απομονονη την σαλοκουζινα απο τα δωματια και ετσι ελεγχω την κατασταση.

Να ευχηθώ περαστικά στο Ναταλάκι και στην Αναστασία! Να γίνουν γρήγορα καλά!

Εγώ πήγα στην γιατρό και θα πάω να γράψω τα φάρμακα για να ξεκινήσω θεραπεία. Επιτέλους βρήκα έναν γιατρό που να είναι πολύ ψαγμένος στο θέμα της ημικρανίας (όσο κι εγώ φυσικά χαχα...μην με πείτε ψώνιο καλέ, αλλά έχω διαβάσει παρα πολλά γιαυτό το θέμα και της τα έλεγα και έμεινε άφωνη που ξέρω τόσα πράγματα για την ημικρανία)

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Λογικό βρε Σαρδελίνα μου αφού έχεις ταλαιπωρηθεί τόσο να έχεις ψαχτεί ανάλογα! Μακάρι να συνέλθεις τώρα με τη νέα θεραπεία!

κ. Φωτεινή μου τι να πρωτοκρύψουμε, τα πάντα μπορεί να τους γυαλίσουν! Εμένα 2η φορά σήμερα ανέβηκε στο γυάλινο τραπέζι της κουζίνας, ήθελε να πιάσει ένα ποτήρι με νερό προχτές κάτι κλειδιά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Σαρδελάκι ελπίζω να βρεις επιτέλους γατρειά!!!!:D:D

Βατραχάκι και Γιοβάνα ούτε ψίλος στον κόρφο σας!!!:(:( Ευτυχώς τουλάχιστον είναι καλά τα μικρά σας...

Εγώ είμαι χάλια...λαιμός, ψιλοβήχας, τα κόκκαλα πονάνε...χάλια μαύρα...να δω πως θα είμαι αύριο...:(:(

Ο μικρός ακόμα δεν έχει εκδηλώσει τίποτα οπότε ακόμα ελπίζω...

Ευτυχώς ο άντρας μου ακόμα κρατάει και ελπίζω να μας γιατροπορέψει...:rolleyes::rolleyes:

Μαρινα δεν ξαναέκανε εμετό, έφαγε και γάλα ήπιε μια χαρά αλλά νομίζω ότι τουλάχιστον αύριο θα την αφήσω και για την τετάρτη θα το σκεφτώ...όχι ότι επείγομαι αλλά σκέφτομαι ότι τσάμπα θα παέι η προσαρμογή...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Μια καλησπέρα κ εδωωωωωωωωω

Μαρίζα περαστικά σας

Deleni περαστικά σε νιώθω κ εγώ κάπως εστί είμαι σιν τα ράμματα από κάτω

sardelaki μου μακάρι να βρεις γιατρειά

:tongue::tongue:

Αν υπάρχει κάποιος να την κρατήσει μην το σκέφτεσαι, εξάλλου ακόμα δεν τελειώσατε με την προσαρμογή, θέλει καιρό γιατί μπορεί και μετά από εβδομάδες να συνειδητοποιήσει ότι αυτό θα είναι η καθημερινότητά της και να βαρεθεί! Αν και πιστεύω αφού δε βαριόταν σπίτι, δε θα έχει θέμα στο σταθμό!

Εμένα από τώρα με έχει πιάσει άγχος τι θα κάνω με το Μαριαλενάκι μου που είναι τελείως μαμοθρεφτάκι και πρέπει να πάει σταθμό μέσα στο Φλεβάρη που επιστρέφω στη δουλειά. Σε αντίθεση με το Γιώργο δεν κάθεται σε κανέναν άλλο, άντε λίγο στο μπαμπά της και στη μαμά μου αλλά κι αυτό με το ζόρι! Εκεί που καθόλου δεν αγχωνόμουνα με το ξεκίνημα στο σταθμό του ΓΙώργου που ήταν και πρώτο παιδί, τώρα με πιάνει ταράκουλο και μόνο στην ιδέα! Ήξερα ότι εκείνος ήταν πολύ ανεξάρτητος και στο σπίτι όλο στη σκανδαλιά ο νους του, η τοσοδούλα όμως...

mGKop3.png60Jvp3.png

Deleni μου κάθε αρχή και δύσκολη κι αυτό ισχύει πάρα πολύ για τον παιδικό σταθμό. Θα αρρωσταίνει πάρε το απόφαση. Αχ, είναι δυνατόν τόσο δα πλασματάκι να έκανε τόσους εμετούς...................................

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...