Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ σήμερα δεν τραβαει η ομαδα........:(:(:(

Ιωάννα μου περαστικά σου βρε κορίτσι μου.Ευχομαι να περασει γρήγορα και να μην ταλαιπωρεισαι στην κατασταση σου

Deleni μου περαστικά και στην Αναστασία !Να είναι καμμια ίωση?

Φιλιώ και Ιωάννα τι να πω για τα μικρα σας.Αγιο είχαν .Δεν προλαβαίνονται τα ατιμα.

Μαράκι μου λίγο η Δευτέρα λίγο ο πονοκέφαλος λίγο ασχημο ή μαλλον χλιαρό σ/κο ε πολύ δεν θελει.

Εχουμε και παιδίατρο σημερα για το εμβόλιο και από τώρα σκέφτομαι τι θε περασουμε.:confused:

Πετρούλα μου γλυκεια πλακα κανω.Που θα παει θα σε πετύχω.Εξ αλλου ξερω τι σχεση σου με το κινητό και δεν με πειράζει.:tongue:

Το σταθερό σου δεν το εχω!!

Μπράβο στο νινι μας.Μακαρι να ξυπνει ετσι.Αρχοντας.

Νατάσα μου Χρονια σας πολλά .(αλλαξε το καλε).Ωραιοτατο παιχνίδι μπράβο σας.

Βρίσκουμε και εμεις κατι τετοια (καλα να παθουμε)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε ειμαι λεχώνα, μην με πειραζετε...

Σούλα μου, θα σε παρω εγω μολις μπορεσω...

Μαρια λέω μήπως και το εστειλες μεσω Η/Υ γιατι ακριβως κατω απο το νουμερο σου μου εβγαζε ενα μνμ που ελεγε "αναφορα κέντρου"..Ακομη πάντως το εξερχομενο μου ειναι σε αναμονη :confused:

Ελένη μου τις δικες σου τις ευχες μου τις μετεφερε η μαελένη..Μου ειπε οτι ειχες προβλημα με την αποστολή μνματων

Βατραχακι κι εσεις αγιο ειχατε..Μα τι ζουζουνια ειναι αυτα???

Πάμε ξανα για μετρηση, τα λέμε μετα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εδώ είστε καλέ όλες; Καλά που μου έκοψε και μπήκα να ρίξω μιά ματιά αν είναι πάλι ΟΚ το παρεντς.

Ιωάννα μου περαστικούλια σου...ελπίζω να συνέρθεις γρήγορα. Στον γιατρό πήγες;

Πετρούλα μου μιά χαρα τον βρίσκω τον μικρό σου. Ο Αναστάσης πώς αντέδρασε με το αδερφάκι του;

Μαράκι διάβασα για την μηλόπιτα...καλέεεεεεεεεεεεεεεεε θέλω κι εγώωωωωωωωωωω...την λατρεύω την μηλόπιτα!

Μαρίζα μου πώς είναι η μικρή; Για ουρολοίμωξη μου κάνει...αλλά ελπίζω να μην είναι φυσικά για να μην ταλαιπωρηθεί το κοριτσάκι σου!

Νατάσα μου πιστόλι ε; Είναι από τα μόνα παιχνίδια που απεχθάνομαι.

m57Zp2.png

Επέστρεψα!!!

Καλέ τι γκρουπ είναι αυτό στο φβ;;; κι γιατί ενώ δεν μπορώ να μπω έχω πάρει όλα τα μηνύματα (584!!!!!) στο μέιλ;;;

Η μικρή είναι καλύτερα (ευτυχώς) αλλά ο μικρός είναι γεμάτος μύξες....:-( δεν νομίζω να τη σκαπουλάρει....

Νατάσα μόνο που το ακούω κουράστηκα!!!! Πάντως πρέπει να έχει πολύ πλάκα!!!:D:D:D

Είμαι κομμάτια πάντως δεν μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλύτερα που δεν εργάζεται γιατί αλλιώς δεν έπαιζε να προλάβω να σας διαβάσω! :) !

Σε ποιόν να πρωτοευχηθώ περαστικά?

Τζόα μου εσένα πραγματικά σε λυπήθηκα, στην κατάστασή σου με τόσες εξαγωγές θα νιώθεις ότι θα σου φύγει το παιδί! ΄'Ενα σου λέω, σε 3 μέρες έχασα 5 κιλά από αυτό στην εγκυμοσύνη (τα ξαναπήρα φυσικά) αλλά πολύυυυ ζόρι!

Delenaki περαστικά στο κοριτσάκι σου κι ελπίζω να τη σκαπουλάρει ο αγόραρος!

Φιλάκι μου από χτες που το διάβασα για το Ναταλάκι λέω ότι μια γενική ούρων θα σε ηρεμήσει. Δεν είναι τίποτα σαν διαδικασία αλλά αφού σου παραπονέθηκε ότι την ενοχλεί όντως κάτι παίζει! Όσο περισσότερο νερό πίνει τόσο καλύτερα.

Γιοβάννα και Βατραχάκι, θα περάσουμε πολλέεεεες λαχτάρες ακόμα μαζί τους, ας τα φυλάει πάντα η Παναγίτσα!

Και το Μαριαλενάκι σήμερα έκανε 3 φορές εμετό από την παλιομύξα και το βήχα! Την ταλαιπωρεί πάνω από 3 εβδομάδες συνεχόμενες, αλλά παιδίατρος και ομοιοπαθητικός επιμένουν να μην της δώσω τίποτα. Τουλάχιστον να κατάφερνε να ξεκολλήσει τα φλεμματάκια έτσι και να ηρεμούσε η ψυχούλα μου!

Πετρούλα μια χαρά σε βλέπω, σήμερα δεν είναι που είσαι και μόνη σου και με τα δύο?

Βατραχάκι δεν είναι από πείνα που ξυπνάει ο μικρός πιστεύω. Δε θυμάσαι που σου έλεγα κι εγώ ότι κάπου 5-6 μηνών άρχισε τα γλέντια και η δικιά μου? Από πολλές μανούλες το ακούω αυτό! Από την άλλη αν θες να επιβεβαιώσεις ότι δεν είναι από πείνα, δώστου 1-2 μέρες δικό σου γάλα με μπιμπερό στο τελευταίο γεύμα! Να δεις μήπως τον κρατήσει περισσότερο έτσι. Εγώ τώρα που άρχισα μπιμπερό στο βραδινό γεύμα της μικρής, κοιμάται καμιά ωρίτσα παραπάνω.

Νατάσα μπαμ και μπουμ ο Σωτηράκης ε? Με προσοχή τον άμαχο πληθυσμό!

mGKop3.png60Jvp3.png

ηρθα κι εγω πηγαμε αγορα γιατι αυριο γιορταζει ο συζηγος κι εχω ετοιμασιες!

Μαρινα μου δεν ξερω θα δοκιμασω να του δωσω και με μπιμπερο αλλα νοιμμιζω οτι ξυπναει για να τον παρω να κοιμηθει μαζι μου :rolleyes:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γεια σας και από εμένα. Τι κάνετε;

Joa μου περαστικά σου. Πώς την πάτησες έτσι βρε κορίτσι μου; Κουβάλησε καμιά ίωση ο Χρήστος από τον παιδικό και την περνάς εσύ; Εύχομαι να αναρρώσεις γρήγορα.

Πετρούλα μου πολύ καλός ο μπέμπης σου. Μακάρι να μην χαλάσει το ωράριο του για να προλαβαίνεις να ξεκουράζεσαι και εσύ λίγο. Και εγώ σου έστειλα μυνηματάκι την μέρα που γεννούσες αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες.

Ελένη περαστικά στην Αναστασία σου. 20 φορές εμετό;; Τα έπαιξε το παιδί. Της έδωσες κατι για να μην αφυδατωθεί; Εύχομαι να τη γλιτώσει ο Γιαννάκης.

Vatraxaki μάλλον ήταν η μέρα μας χτες. Ακόμα σκέφτομαι τι πήγαμε να πάθουμε. Και όλο κοιτάω και ξανακοιτάω το έπιπλο και δεν μπορώ να κατάλαβω πώς το έριξε. Που στο καλό πάτησε; Οέο;;; Όσο για το Θεοδωράκη σου, μάλλον είναι λίγο παραπάνω μαμάκιας. :tongue::tongue::tongue: Εκτός και αν έχουν αρχίσει θέματα με τα δοντάκια.

Άρμα καλά έκανες και την πήρες και φύγατε γιατί μπορεί μετά να το έπαιρνε εντελώς στραβά.

Σουλίτσα τι ώρα να περιμένω να ακούσω την τσιρίδα της Ανδριάννας από το εμβόλιο; :tongue::tongue::tongue:

Φιλάκι πώς είναι η Ναταλία;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα, ωχ, πάνω-κάτω βλέπω όλες είχαμε την περιπετειούλα μας. joa μου, ακούω να θερίζει η γαστρεντερίτιδα αυτές τις μέρες... τί σε βρήκε καημενούλα μου...

Η Ναταλία πήγε το πρωί στη Βιοϊατρική για εξετάσεις ούρων και καλλιέργεια. Τώρα σε λίγο θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα. Πάντως δε δείχνει να ενοχλείται από τίποτα τώρα. Ο παιδίατρος το πρωί μου είπε μάλλον ότι είναι κυστίτιδα, κολπίτιδα, κάποιος μύκητας τέλος πάντων. Α ρε Ναταλάκι, welcome κι εσύ to the club των γυναικολογικών.

Για να δούμε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Α ξέχασα να σας πω ότι μετά τη δημοσίευση μου στις 3 πρωί ξύπνησε η Ναταλία και πόναγε πολύ, μάλλον τσούξιμο ή κάψιμο, κι ήθελε να της το φυσάω και να της κάνω αέρα, 3 φορές πήγα να της κλείσω την πάνα και 3 φορές δεν άντεχε και μου ζήτησε να την ανοίξω, ώσπου ξαφνικά εκεί που ήταν ξαπλωμένη πάνω στην ανοιχτή πάνα, ρίχνει ένα κατούρημα................. μύριζε πάρα πολύ άσχημα, ψαρίλα, μας άλλαξα σεντόνια, την αλλάξαμε κι εκείνη κι ύστερα ήταν σα να ξαλάφρωσε, κοιμήθηκε ήσυχα η αγάπη μου. Τί λέτε να είναι;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καμιά ουρολοίμωξη θα τσίμπησε...:(:(:(:(

Εμείς είμαστε καλύτερα αλλά η γρίνια της είναι άλλο πράμα... δεν ξέρω που να βάλω το κεφάλι μου...σε συνδυασμό με την αϋπνία είναι καζάνι!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ελπίζω τουλάχιστον σήμερα να κοιμηθώ λιγάκι...

Κορίτσια που έχετε εμπειρία απο παιδικούς... αν αύριο σηκωθεί καλά να τη στείλω;;; Ή να την κρατήσω σπίτι;;;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...