Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Σήμερα εχω χαλια διάθεση και ξύπνησα με εναν χαζο πονοκεφαλο.:(

Φιλάκι πως είναι η μικρή.Τι έγινε τελικά?

Πετρούλα μου καλό σαραντισμό να εχεις.Περιμένουμε και την ιστορια του τοκετού.ΚΑι από μένα είχες αναπάντητη κλήση αλλα με αγνόησες.:tongue:

Η κική μας τι κάνει???Πότε γενναει?

Φιλια σε όλες!

Καλημερα απο το σπιτι μου...

ειμαι σε μαυρο χαλι ...τωρα δηλητηριαση ειναι ή καμια γαστρεντεριτιδα δεν ξερω...

Απο χθες το απογευμα με επιασαν κρυαδες και αδυναμια και επειτα εμετοι μπορει να εκανα και 15 φορες μεχρι τα ξημερωματα...

Ειμαι στο σπιτι σκεπασμενη με 3 κουβερτες -πιτζαμες και καλτσες και το καλοριφερ ανοικτο...

Φιλακι μου ελπιζω το κοριτσακι σου να ειναι καλα σήμερα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα απο το σπιτι μου...

ειμαι σε μαυρο χαλι ...τωρα δηλητηριαση ειναι ή καμια γαστρεντεριτιδα δεν ξερω...

Απο χθες το απογευμα με επιασαν κρυαδες και αδυναμια και επειτα εμετοι μπορει να εκανα και 15 φορες μεχρι τα ξημερωματα...

Ειμαι στο σπιτι σκεπασμενη με 3 κουβερτες -πιτζαμες και καλτσες και το καλοριφερ ανοικτο...

Φιλακι μου ελπιζω το κοριτσακι σου να ειναι καλα σήμερα...

περαστικα Ιωαννα μου!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσάκια καλημέρα.

Joa μου περαστικά σου κούκλα. Τι είναι πάλι αυτό?

Φιλάκι πώς είναι η Ναταλία σήμερα? Ακόμα μαζεύει τα πόδια της?

Giovanna τι πήγατε να πάθετε μωρέ κι εσείς????? Πωπω ούτε να το φανταστώ δεν θέλω. Ευτυχώς! Είναι πολύ άτιμα τα μικρά μας και δεν έχουν επίγνωση του τι κάνουν, ούτε από κίνδυνο καταλαβαίνουν :(

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

γιοβανα εμενα η φωτεινη ανεβαινει στην πλατη απο τον καναπε που εχω στο δωματιο της,παταει στα ξυλα και προσπαθει να παρει τα κοκκαλακια της που ειναι εκει πισω για να γινει πολυ ομορφη,ετσι λεει.το ποτε θα πεσει απο εκει δεν το ξερω αλλα το περιμενω να γινει...

ιωαννα μου περαστικα σου βρε αγαπη μου.

ξερει καμια πως να εκτυπωσω τις φωτο μου απο το φεις?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα κοριτσια μου!!

Ειχαμε καλή βραδια θα ελεγα..Ο μικρος ξυπνησε στις 4 και στις 7.30

Φτου σκορδα μας!!Αν ειναι τετοιο το ωραριο του, ουτε του παπα θα το πω..:tongue:

Ιωαννα μου περαστικα σου καλή μου.Πήρες τον γιατρο σου τηλ.??

Εμενα σαν γριπη μου ακουγεται αφου εχεις και ριγος...Πιες κανα χαμομηλακι και παρε παυσιπονο με τις οδηγιες του γιατρου σου, μην καθεσαι ετσι...

Συμπεθερα ευτυχως η μικρη δεν χτυπησε..Μα καλα πως το εριξε αυτο το επιπλο , σκαρφαλωσε πάνω του???Εγω εχω τον Τραζαν και εσυ την Τζέην μου φαίνεται...

Μαριζα εσεις πως ειστε??Ελπίζω σημερα η μικρη να ειναι καλύτερα.Περαστικα της!

Πετρούλα ΚΑι από μένα είχες αναπάντητη κλήση αλλα με αγνόησες.:tongue:

Γιατι μου την λές ετσι ρε Σουλίτσα???Οταν μου εστειλες μνμ, σου απάντησα .. Πολλα κοριτσια με πήραν τηλ. και σε ολες απαντησα με μνμ ειτε γιατι την ωρα της κλήσης δεν το ακουγα (το ειχα πάντα στο αθορυβο) ειτε γιατι ειχα το κιν κλειστό λόγω του μωρου που ηταν μαζι μου..Μονο οσες με πήραν στο σταθερό με βρηκαν καθως απο το δωματιο βγηκα μονο 2-3 φορες..Απλα επειδη δεν απαντησα καθολου στα μνματα και στην κλήση της Μαρινας, δεν ηθελα να θεωρηθει οτι αγνοησα καποια..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Καλή εβδομάδα! Τι κάνετε? Εμείς περάσαμε ένα πολύ ωραίο σκ και τώρα ανυπομονώ να έρθει το τετραήμερο χιχι!

Μαρακι μου το πήρα το μνμ σου και εκανα 3 προσπαθειες να σου απαντησω αλλα δυστυχως μου εβγαζε αποτυχία...Απο Η/Υ το εστειλες?

Όχι κοριτσάκι μου από το κινητό το έστειλα. Δεν πειράζει, τουλάχιστον σιγουρεύτηκα ότι δεν το έστειλα σε λάθος νούμερο! :lol: Πως είσαι? Το στήθος σου εντάξει? Τα αντράκι πως τα πάνε μεταξύ τους?

Φιλάκι μου πως είναι το Ναταλάκι? Μωρέ μήπως την τσούζει? Της έκανες γενική ούρων τελικά?

armaκι, όπως είπα, για το θέατρο, ούτε εμένα η δική μου συμμετείχε, ενώ η παράσταση ήταν διαδραστική, παραμόνο ήθελε να μένει στην αγκαλιά μου ή το πολύ στο σκαμπώ στα πόδια μου. Βέβαια, δε θέλησα με τίποτα να την πιέσω, αλλά οι ηθοποιοί έφτασαν 2-3 φορές κοντάς της να της δώσουν θάρρος να συμμετάσχει κι αυτή. πολύ καλές! Πάντως άσχετα αν η Ναταλία συμμετείχε, ήταν μια πολύ-πολύ καλή δουλειά.

Και σε εμάς μόλις την άκουσαν που έκλαψε ήρθαν οι ηθοποιοί με την αλεπού και με το γουρουνάκι και την χαιρετούσαν, χαιρετούσε κι αυτή αλλά μόλις έφευγαν ξαναέκλαιγε οπότε δεν ήθελα να πιεστεί. Το καλό είναι ότι γενικά το παρουσιάζει ότι πέρασε καλά, ότι φοβήθηκε τη μουσική και ένα φως πράσινο(για το φως μου το είπε χθες) και ότι τους ''κοροιδέψαμε'' και φύγαμε πιο νωρίς. :lol: Τουλάχιστον δεν της έμεινε φόβος..

Στην Αθήνα δε φοβάμαι ποτέ 24 ώρες το 24ωρο, οπουδήποτε.

Σοβαρά??? Εγώ πλέον την τρέμω την Αθήνα ό,τι ώρα και να είναι...

Όσο για την Ιταλία, το τελευταίο ταξίδι που κάναμε με τον μπαμπά μου ήταν στο Μπάρι όπου μας είπαν με τίποτα να μην κυκλοφορήσουμε γυναίκες μόνες και να μην φοράμε απολύτως τίποτα από κοσμήματα, ρολόγια κλπ. ούτε καν ψεύτικα. Ένας φίλος μας επίσης που είναι μισός Ιταλός(δεν ξέρω από που..) μας έλεγε ότι παράκρουν τα αμάξια τους κολλητά ώστε να μην μπορούν να τους τα κλέψουν. Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι ανάλογα την περιοχή..

giovanna μου τι πήγατε να πάθετε??? Φαντάζομαι το σοκ σου...δεν ξέρεις ρε γμτ από που θα σου έρθει..Πάλι καλά που δεν έγινε τίποτα.

joa μου περαστικά!

Βατραχάκι πως είναι το δάχτυλό σου?

Σουλίτσα τι έπαθες? Λόγω Δευτέρας έχεις χάλια διάθεση ή έγινε κάτι?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε Πετρούλα! Μακάρι να συνεχίσετε με αυτά τα ωράρια!!! Τέλεια!

Βίκυ αν σώσεις την εικόνα στον υπολογιστή με δεξί κλικ επάνω της και ''save image as'' μετά θα μπορείς να την εκτυπώσεις.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα!!!!

Ιωάννα τα ίδια είναι και η Αναστασία... και 20 φορές μπορεί να έκανε εμετό τ βράδυ αλλά ευτυχώς δεν έχει πυρετό...

Πετρούλα μου καλώς ήρθες!!!! Μακάρι να συνεχίσουν έτσι τα ωράρια του μικρούλη σας!!!! Εγώ δεν ακούστηκα:oops::oops::oops::oops:αλλά σήμερα θα πάρω καινούργια συσκευή...απο την παλιά ούτε τα τηλέφωνα δεν μπορούσα να δω, ούτε και να πάρω μόνο με έπαιρναν:mad::-x:-x:-x...οπότε προσεχώς ;)

Φιλάκι πως είστε εσείς;

ξαναέρχομαι...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

κι εμεις εχθες παραλιγο να ειχαμε τρεχαματα ο τιμος γλυστρησε και θα επεφτε απο 20 μαρμαρινα σκαλοπατια αλλα ευτυχως ειχε αγιο και πιαστηκε απο το καγκελο να τον βλεπατε πως ηταν γατζομενος να μην πεσει στον αερα ηταν

αγιο ειχαμε!

deleni μου περαστικα σας τι επαθε η μικρη γαστρεντεριτιδα;

στονε μου μια χαρα ο μικρος τι να πω κι εγω εχθες ολο το βραδυ μπορει και να ξυπνησε ο μικρος και 10 φορες τι θα τον κανω δεν ξερω λετε να πειναει;

κι αυτες τις μερες νιωθω οτι εχει μειωθει το γαλα μου.

Καλημερα, καλημερα!!!

Τι κανετε κοριτσακια? Εμεις καλα, πηγαμε κολυμβητηριο, πηγαμε και σε ενα παρτυ χθες, αξιωθηκα και εβγαλα και τα χειμωνιατικα το Σαββατο επιτελους και γενικα ηρεμησα.. Τωρα την Πεμπτη θα στρωσω κιολας! Ο Σωτηρης το Σαββατο πηγε βολτα με τον παππου και τη γιαγια και ο πατερας μου του αγορασε ενα πιστολι... Ειναι αρκετα μεγαλο κανει και μια φασαρια, εχει και λειζερ οπου σημαδευεις... Πιασαρικο δλδ! Ρε τι μπελα εχουμε βρει.. Ολη μερα μας σκοτωνει και ξεκαρδιζεται στα γελια! Θελει και να πεφτουμε τελειως στο πατωμα ανασκελα, και οσο πιο θεατρικα το κανουμε, νααααααααα τα γελια! Και μετα ερχεται και μας φιλαει να μας αναστησει και μεχρι να σηκωθουμε ξανα μας πυροβολει, αντε παλι κατω... Ε, ειναι ικανος να κανουμε αυτη τη δουλεια μια ωρα σερι! Πονεσαν τα γονατα μου απο το πεσε πεσε συνεχεια!!!:lol::lol::lol: Μετα που το σκεφτομουν, ελεγα οτι αμα μας δει η προνοια τι ωραια παιχνιδια κανουμε με το διχρονο, θα μας το παρει σιγουρα! (το παιδι, οχι το οπλο!!!):lol:

Giovanna βρε τι λαχταρα περασες! Παναγια μου! Αγιο ειχε το παιδι! Μα ρε παιδι μου, πως τα καταφερε? Ειναι και φτερο, να πω πως ειναι και κανενα βαρυ παιδακι...:rolleyes:

Μαριζα πως ειναι το παιδι???

Ιωαννακι μου περαστικα! Πυρετο εκανες? Γιατι αν εκανες, ειναι ιωση στανταρ... Επισης, απ'οτι ξερω η δηλητηριαση εχει και πολλου πονους εκτος απο εξαγωγες...

Ηλιανα ειναι καλα τωρα ο μικρος? Του περασαν οι μυξουλες?

Πετρουλα περιμενουμε την ιστορια του τοκετου, μη μας ξεχασεις!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...