Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια, μίλησα με τον παιδίατρο και δεν έδειξε να προβληματίστηκε καθόλου. Μου είπε να την αλλάζω συχνότερα, να την πλένω με τα σαπούνια της, σε μια-δυο αλλαγές να της βάλω λίγο propiogenta ή dactador εκεί γύρω στην περιοχή κι αν κάτι με προβληματίζει ακόμα όλα λύνονται μου είπε με μια γενική ούρων.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με καθησύχασε, γιατί... τα έχουμε πει, εμένα ο νους μου μόνο στην καταστροφή. Αφού κούλαρα λιγάκι, να σας πω ότι περάσαμε λίγο από το πάρκο των Εξαρχείων, πολύ χύμα κατάσταση, νομίζω τα παιδιά απολάμβαναν τις εκδηλώσεις, αλλά τα παιδιά λίγο μεγαλύτερης ηλικίας από τα δικά μας. sunsun, δε σε πήρα τηλ. γιατί ήμασταν περαστικοί, σταματήσαμε γυρνώντας από Ν. Ηράκλειο, που είχαμε πάει να φάμε στην πεθερά μου. Τα Εξάρχεια ήταν υπέροχα όπως πάντα, ειδικά σήμερα με τη λιακάδα.

armaκι, όπως είπα, για το θέατρο, ούτε εμένα η δική μου συμμετείχε, ενώ η παράσταση ήταν διαδραστική, παραμόνο ήθελε να μένει στην αγκαλιά μου ή το πολύ στο σκαμπώ στα πόδια μου. Βέβαια, δε θέλησα με τίποτα να την πιέσω, αλλά οι ηθοποιοί έφτασαν 2-3 φορές κοντάς της να της δώσουν θάρρος να συμμετάσχει κι αυτή. πολύ καλές! Πάντως άσχετα αν η Ναταλία συμμετείχε, ήταν μια πολύ-πολύ καλή δουλειά.

Επίσης, πανμαρ, υπέροχο το ταξίδι σας, έστω και μέσα από τις φωτο σας πήραμε κι εμείς μια πολύ καλή γεύση. Αλήθεια, ήταν όλα ασφαλή; Ήταν δηλ. σα να ταξίδευες στην Ελλάδα; Πολλές φορές το αναρωτιεμαι αυτό για το εξωτερικό. Ένας φίλος μου σπούδασε στη Μπολόνια, στη γειτονιά δεν μπορούσες να παρκάρεις αυτοκίνητο, αν το έκανες σε λίγες ώρες θα είχε κλαπεί. Αυτά ακούω για το εξωτερικο, κι αναρωτιέμαι πολλές φορές πού η αλήθεια και πού η υπερβολή. Τα ίδια είχαν πει και στην ξαδέρφη μου που ετοιμάζονταν με το αγόρι της να ταξιδέψουν Ιταλία, προς Νάπολη, και τους ενημέρωσαν ότι όχι τη μηχανή θα τους έπαιρναν μέχρι να φτάσουν Νάπολι αλλά και τα βρακιά... (;;;) Μα ισχύουν όλα αυτά;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Πετρούλα γυρίσατε? Όλα καλά να πάνε και γρήγορα να βρείτε τους ρυθμούς σας...

Επίσης, πανμαρ, υπέροχο το ταξίδι σας, έστω και μέσα από τις φωτο σας πήραμε κι εμείς μια πολύ καλή γεύση. Αλήθεια, ήταν όλα ασφαλή; Ήταν δηλ. σα να ταξίδευες στην Ελλάδα; Πολλές φορές το αναρωτιεμαι αυτό για το εξωτερικό. Ένας φίλος μου σπούδασε στη Μπολόνια, στη γειτονιά δεν μπορούσες να παρκάρεις αυτοκίνητο, αν το έκανες σε λίγες ώρες θα είχε κλαπεί. Αυτά ακούω για το εξωτερικο, κι αναρωτιέμαι πολλές φορές πού η αλήθεια και πού η υπερβολή. Τα ίδια είχαν πει και στην ξαδέρφη μου που ετοιμάζονταν με το αγόρι της να ταξιδέψουν Ιταλία, προς Νάπολη, και τους ενημέρωσαν ότι όχι τη μηχανή θα τους έπαιρναν μέχρι να φτάσουν Νάπολι αλλά και τα βρακιά... (;;;) Μα ισχύουν όλα αυτά;

Από ασφάλεια, Μαρίζα, ήταν όλα τέλεια. Ούτε μία στιγμή δεν φοβηθήκαμε. Και τις μηχανές όπου και να τις παρκάραμε, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα... Το μόνο που μας έκανε λίγο να αγχωθούμε και να φοβηθούμε, ήταν στην Αλβανία, αλλά όχι από θέμα κλεψίματος, αλλά από την οδική συμπεριφορά των Αλβανών... Η οποία απλά δεν υπάρχει! Και όταν είσαι και με την μηχανή και δεν ήξερες από πού θα σου πεταχτεί τι και ποιος, ήταν λίγο επικίνδυνο...

Τώρα για την Ιταλία... δεν ξέρω να σου πω... Το αφεντικό του άντρα μου, τα τελευταία χρόνια πάει μονίμως Νότιο Ιταλία... Δεν είχε ποτέ κανένα κρούσμα ή απόπειρα κλοπής...

Έτσι όπως το έζησα, πάντως, στα Βαλκάνια, πιο πολύ νομίζω ότι είναι στο δικό μας μυαλό η καχυποψία, παρά να συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Πιστεύω πως όσο κινδυνεύεις και στην Ελλάδα να σε κλέψουν, άλλο τόσο κινδυνεύεις κι εκεί...

mrdIp3.png

Ωραία, γιατί, όντως, το να αναγκάζεσαι να ταξιδέψεις με γκρουπ είναι λίγο... κάπως. Νότια Ιταλία ποιά είναι δεν ξέρω. Πάντως, προς Νάπολη που σου είπα εγώ, είναι ένα κομμάτι της Ιταλίας (μου είπανε πάντα, δεν έχω πάει ούτε και ξέρω) με μπόλικη εγκληματικότητα (μαφία, κτλ), βγαίνεις, κι αν φοράς, λέει, χρυσαφικά στα ξαφρίζουν στο άψε-σβήσε.

Πάντως τα Βαλκάνια, που πήγατε εσείς, είναι υπέροχααααααααα, Κροατία, τέλεια, μμμμμμ! Κι όλες δηλ. οι χώρες. Ωραίο ταξίδι. Ήξεραν αγγλικά;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

χα έφτιαξε το παρεντσ εθισμός τελικά στο φατσοβιβλιο δεν μπορώ να μπω δεν ξέρω γιατί

έχουν κοπή τα χεριά μου συνεχώς ένα έχω αγκαλιά αλά δεν διαμαρτύρομαι είναι γεματα τα χεριά μου χιχι

πετρούλα καλή προσαρμογή περιμένω εξπρές ιστορία τοκετού τυχερούλα .....................

1 φορά είχε ομφάλιο ?η παραπάνω ?

ο δικός μου είχε δυο

δεν της γλύτωσες ούτε εσύ τις βεντούζες κ τις κουτάλες

αχ αχ εσυ όμως έβγαλες κ ένα παιδακι 4520

εγώ με το σαμιαμίδι τι να πω ..........που με βγηκε η ψυχη :(:(:(:(:(

φιλακι περαστικά στην μικρή 4ελπιζωνα μην είναι κάτι σπουδαίο

:tongue::tongue:

Ωραία, γιατί, όντως, το να αναγκάζεσαι να ταξιδέψεις με γκρουπ είναι λίγο... κάπως. Νότια Ιταλία ποιά είναι δεν ξέρω. Πάντως, προς Νάπολη που σου είπα εγώ, είναι ένα κομμάτι της Ιταλίας (μου είπανε πάντα, δεν έχω πάει ούτε και ξέρω) με μπόλικη εγκληματικότητα (μαφία, κτλ), βγαίνεις, κι αν φοράς, λέει, χρυσαφικά στα ξαφρίζουν στο άψε-σβήσε.

Πάντως τα Βαλκάνια, που πήγατε εσείς, είναι υπέροχααααααααα, Κροατία, τέλεια, μμμμμμ! Κι όλες δηλ. οι χώρες. Ωραίο ταξίδι. Ήξεραν αγγλικά;

Δεν ξέρω... Τι να σου πω... Νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολή αυτά. Και στην πλ. Καραϊσκάκη να περπατάς, θεωρητικά σου παίρνουν το κινητό από το χέρι την ώρα που μιλάς... Φοβάσαι να κυκλοφορήσεις στην Αθήνα?

Όσο για τα αγγλικά... Από ελάχιστα έως καθόλου...

Στο Μαυροβούνιο και την Κροατία μιλάνε περισσότερο γερμανικά. Σε γενικές γραμμές, όμως, οι συνεννοήσεις μας είχαν πολύ γέλιο!!!!! Ας είναι καλά η γλώσσα του σώματος και τα νοήματα!!!!!

mrdIp3.png

Δεν ξέρω... Τι να σου πω... Νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολή αυτά. Και στην πλ. Καραϊσκάκη να περπατάς, θεωρητικά σου παίρνουν το κινητό από το χέρι την ώρα που μιλάς... Φοβάσαι να κυκλοφορήσεις στην Αθήνα?
Στην Αθήνα δε φοβάμαι ποτέ 24 ώρες το 24ωρο, οπουδήποτε. Αν και προχτές μετά το θέατρο έπαθα το εξής που ξέχασα να σας πω, γύρισα από Σοφοκλέους, δεν ξέρω αν σας λέει κάτι αυτό, στο σημείο μετά την Αθηνάς που γίνεται ο μεγάλος χαμός, δεν έδωσα προτεραιότητα σε ένα πεζό που σχεδόν ήθελε να πέσει στο αυτοκίνητο πάνω, εκεί δεν κοιτάνε όταν περνάνε απέναντι, από την κίνηση πηγαίναμε με 1 χλμ/ώρα, κι επειδή τον σταμάτησα και δεν τον άφησα άκουσα ένα μπαμ κι είχε ρίξει μπουνιά ή κλωτσιά στο αμάξι... Αργότερα στην Πειραιώς σε ένα φανάρι που με έπιασε λέω κάτσε να δω έκανε καμιά ζημιά; Βγαίνω και βλέπω μια μεγάλη λακουβα στο αυτοκίνητο.................. γκρρρρρ.................... Τί άκουσα από τον άντρα μου που πηγαίνω από τη Σοφοκλέους. Με το παιδί. Ευτυχώς η Ναταλία δεν το κατάλαβε το μπαμ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Στην Αθήνα δε φοβάμαι ποτέ 24 ώρες το 24ωρο, οπουδήποτε. Αν και προχτές μετά το θέατρο έπαθα το εξής που ξέχασα να σας πω, γύρισα από Σοφοκλέους, δεν ξέρω αν σας λέει κάτι αυτό, στο σημείο μετά την Αθηνάς που γίνεται ο μεγάλος χαμός, δεν έδωσα προτεραιότητα σε ένα πεζό που σχεδόν ήθελε να πέσει στο αυτοκίνητο πάνω, εκεί δεν κοιτάνε όταν περνάνε απέναντι, από την κίνηση πηγαίναμε με 1 χλμ/ώρα, κι επειδή τον σταμάτησα και δεν τον άφησα άκουσα ένα μπαμ κι είχε ρίξει μπουνιά ή κλωτσιά στο αμάξι... Αργότερα στην Πειραιώς σε ένα φανάρι που με έπιασε λέω κάτσε να δω έκανε καμιά ζημιά; Βγαίνω και βλέπω μια μεγάλη λακουβα στο αυτοκίνητο.................. γκρρρρρ.................... Τί άκουσα από τον άντρα μου που πηγαίνω από τη Σοφοκλέους. Με το παιδί. Ευτυχώς η Ναταλία δεν το κατάλαβε το μπαμ.

Γι' αυτό σου λέω... όλα είναι σχετικά. Ένα αντίστοιχο περιστατικό με το δικό σου, κάποιος μπορεί να το παρουσίαζε ότι στην Αθήνα δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις ούτε με το αυτοκίνητο γιατί έρχονται και σου ρίχνουν μπουνιές!!!!

Συν του ότι είμαι της άποψης ότι αν φοβάσαι, τον τραβάς τον άλλο! Σε μυρίζεται... Σαν τα σκυλιά, που αισθάνονται τον φόβο σου! Χα!Χα!Χα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Γι' αυτό σου λέω... όλα είναι σχετικά. Ένα αντίστοιχο περιστατικό με το δικό σου, κάποιος μπορεί να το παρουσίαζε ότι στην Αθήνα δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις ούτε με το αυτοκίνητο γιατί έρχονται και σου ρίχνουν μπουνιές!!!!

Συν του ότι είμαι της άποψης ότι αν φοβάσαι, τον τραβάς τον άλλο! Σε μυρίζεται... Σαν τα σκυλιά, που αισθάνονται τον φόβο σου! Χα!Χα!Χα!

Μπράβο, ακριβώς, δε θέλω να βγάλω τέτοια φήμη, μέρα μεσημέρι ήταν, μέσα στην κίνηση, μου έτυχε εμένα ο μλκ. Και τώρα ακόμα μια λακούβα στο αυτοκίνητο............................ Άη στο καλό.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κοριτσάκια μου περάσαμε πολύ ωραίο βράδυ μας έκαναν έκπληξη οι φίλες μου και ήρθαν φάγαμε, ήπιαμε, είδαμε φώτο, γελλάσαμε, ήταν πολύ ωραία! Μακάρι να το κάναμε συχνότερα!

Ρε Φιλάκι τι σου έτυχε μεσημεριάτικα! Εγώ που είμαι πολύ χεθμεντέν ένα σοκ θα το είχα πάθει!

Κι εμένα δε με πολυβολεύει το φατσοβιβλίο, προτιμώ εδώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. Πέρασα ένα πολύ κουραστικό ΣΚ, αλλά είπα να σας πω δυο λόγια πριν ξεραθώ για ύπνο.

Πετρούλα μου καλώς μας ήρθες. Να χαίρεσαι τον μπέμπαρο και να μας λες τα νέα σου όποτε προλαβαίνεις. Μην το παίρνεις όλο το βάρος των παιδιών πάνω σου. Δώσε αρμοδιότητες και στο σύζυγο. ;);););)

Λοιπόν οι βιταμίνες για την Αλεξάνδρα μάλλον δουλεύουν. Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνω, αλλά χτες και σήμερα είχα ένα άλλο παιδί από άποψη φαγητού. Φτου, φτου σκόρδα.

Σήμερα στο τσακ γλιτώσαμε ατύχημα που αν γινόταν μπορεί να ήταν και θανατηφόρο. Το γραφω τώρα και τρέμω :-(:sad::-(:sad: Όλη μέρα ήμουν μόνη μου με το παιδί γιατί ο καλός μου είχε μετακόμοιση στη δουλειά του. Κάποια στιγμή μαγείρευα και αυτή έπαιζε μόνη της σε άλλο δωμάτιο και επικρατούσε άκρα του τάφου σιωπή. Πάω να δω τι γίνεται και βλέπω ότι είχε ρίξει ένα αρκετά μεγάλο και φαρδύ έπιπλο που έχουμε για CD....προφανώς σκαρφάλωσε πάνω του.......το οποίο ευτυχώς σκάλωσε σε μια καρέκλα γαφείου και δεν την πλάκωσε, και αυτή καθόταν σαν κυρία από κάτω και ανακάτευε τα cd. Όταν την είδα πάγωσε το αίμα μου......Άγιο είχε το παιδάκι μου........:(:(:(:(:(καλά το σιντομάνι μετά :evil::evil::evil: Της τα έψαλα ένα χεράκι και μπήκε και τιμωρία :-(:-(:-(:-(

κι επειδή τον σταμάτησα και δεν τον άφησα άκουσα ένα μπαμ κι είχε ρίξει μπουνιά ή κλωτσιά στο αμάξι...

Αυτό μου έχει συμβεί και στην Κέρκυρα με τρελομεθυσμένους Άγγλους.

Εμείς που ταξιδέψαμε στην Ιταλία - Ρώμη το Πάσχα δεν νιώσαμε φόβο κλοπής. Ξέρω όμως ότι στη Νάπολη είναι λίγο πιο άγρα τα πράγματα.

Πάω να ξαπλώσω κορίτσια.....κουτουλάω. Ααααα, καθόλου δεν με βολεύει το φατσοβιβλίο. Δεν ξέρω τι έχω διαβάσει και τι όχι και ποια απαντάει σε ποια. Καλύτερα εδώ. Είναι άρρωστος ο Αστέρης; Διάβασα κάτι για εμετό;;;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

... Κάτι της συμβαίνει... κλαψουρίζει, παραμένει ακατούρητη..., τα ποδαράκια της τα σφίγγει και τα γυρίζει το ένα πάνω στο άλλο, και το κυριότερο μου το είπε πως πονάει στο πιπάκι της... Εγώ όπως πάντα θέλω να την πάω νοσοκομείο, ο άντρας μου λέει θα δούμε το πρωί... τώρα ευτυχώς την πήρε ο ύπνος... Ουφ το κοριτσούλι μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Είναι και μισή αυτή... Έχουμε και την επέτειο του ΟΧΙ!!!!!

Πώς είναι η Ναταλία, Φιλάκι?

Τα υπόλοιπα παιδάκια μας?

Εμείς σήμερα θα είμαστε στο τρέξιμο...

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...