Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίτα, ο γιατρός είπε πως η αντιδραση του σε σχεση με άλλα παιδακια, ήταν πάρα πολύ καλή..Εκλαψε μονο εκεινη την ώρα και ηρεμησε μολις τον πήρα αγκαλιά..

Το γιαβρι μου εβαζε και τα χερακια του μπροστα στα ματακια του..

Εμενα μου είπε να το κάνω μια φορα τη μερα για μια εβδομαδα και μου τόνισε να το "ξανανεβαζω", μην το ξεχασω..Επειδη με άγχωσε όμως αν δεν βρω τη δυναμη να το κν, θα τον πηγαίνω σε αυτόν καθε μερα να του το κάνει εκείνος..

Ναι μου είπε οτι στην ενούρηση θα είναι λίγο ανήσυχος.. αλλά μονο για μια μερα;;Ενταξει τότε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βρε κοριτσια τι σημασια εχει τι τρωτε στην εγκυνοσυνη?

Το μωρο δεν περνει ετσι..εγω εκανα πολυυυυυ προσεκτικη διατροφη στην εγκυμοσυνη.

Ελαχιστες ατασθαλιες αλλά ο γρηγορης βγηκε 3,900 κοντα 4 κιλα και 55 ποντους.

Μια φιλη μου πηρε ολα κι ολα 8 κιλα και ο μικρος της 4,100

Ετσι είναι..Φανταζεσαι οτι τρώγαμε να πήγαιναν στο παιδί..Τι καλά!!!

Και εγώ 20 κιλά έβαλα και ο μικρος γεννήθηκε 3.700

Το σωστό είναι να τρεφόμαστε με τροφές με ουσία και ποιότητα..Και η κύηση θα είναι καλή αλλά το σημαντικότερο θα μπορεί να επανέλθει και το σώμα...

Eμενα μου ειχε πει οτι το πολυ 2 μερες θα ειναι η ενοχληση.

Εμεις το καναμε πρωι και διαμαρτυροταν μεχρι το βραδυ μου ειχε πει να του δινω και πονσταν και του εδωσα μεσα στη μερα και πριν κοιμηθει αλλά απο εκει και περα δεν ξαναδιαμαρτυρηθηκε.

Επειδη ηταν κι πολυ μικρος και δεν καταλαβαινε τον αιφνιδιασε και οταν του το εκανε δεν εκλαψε καθολου μετα αρχισαν τα οργανα.Σπαραζε η καρδια μου καθε φορα που εκανε τσισα.

Παντως εισαι σιγουρη οτι πρπει να το πειραξεις απο την πρωτη μερα?

Εμενα μου ειχε τονισει απο την τριτη μερα και μετα και καθε μερα μεχρι να μαθει μεγαλος να το κανει μονος του.

Ετσι και εμεις το κανουμε καθεεε μερα 1 φορα ειναι ρουτινα πλεον.

Δεν ηθελα να σε τρομαξω..η εικονα που με σοκαρε ηταν την πρωτη φορα που ακομα ηταν λιγο πληγωμενο απο εκει και περα ειναι σαν καινουργιο χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ετσι είναι..Φανταζεσαι οτι τρώγαμε να πήγαιναν στο παιδί..Τι καλά!!!

Και εγώ 20 κιλά έβαλα και ο μικρος γεννήθηκε 3.700

Το σωστό είναι να τρεφόμαστε με τροφές με ουσία και ποιότητα..Και η κύηση θα είναι καλή αλλά το σημαντικότερο θα μπορεί να επανέλθει και το σώμα...

εγω 12 πηρα ολα κι ολα και ο γρηγορης απο οτι ελεγαν στο μαιευτηριο ηταν εκτος συναγωνισμου χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Παντως εισαι σιγουρη οτι πρπει να το πειραξει απο την πρωτη μερα?

Ποιος να το πειράξει..Ο γιατρός;;Δεν κατάλαβα

Εμενα μου ειχε τονισερι απο την τριτη μερα και μετα και καθε μερα μεχροι να μαθει μεγαλος να το κανει μονος του.

Ποιο βρε Ρίτα..Γιατι δεν καταλαβαίνω;;

Δεν ηθελα να σε τρομαξω..η εικονα μου με σοκαρε ηταν την πρωτη φορα που ακομα ηταν λιγο πληγωμενο απο εκει και περα ειναι σαν καινουργιο χαχα

Κι εγώ που το είδα με πληγη έμοιαζε περισσότερο παρα με την εικόνα που εχουμε στο μυαλό μας :oops:

κορίτσια αν θέλετε την λίστα με τα μεταλλαγμένα της Greenpeace στείλτε μου πμ με το εμαιλ για να σας τα στείλω, ούτε το νουνού κάνει μόνο 2-3 είναι στην λιστα

Η γιατροί λένε ότι μετά από ένα 24ωρο να βλέπουν τα παιδάκια εφόσον ο πυρετός συνεχίζει και θα έλεγα Σούλα να την πας για να ηρεμίσεις και εσύ, σε έχει πάρει από κάτω. Η ψυχολογία σου είναι πεσμένη και πρόσεχε τον εαυτό σου το ξέρεις ότι μπορεί και να είναι επακόλουθο της επέμβασης που έκανες, έχω ακούσει ότι η νάρκωση επηρεάζει αρκετά το νευρικό σύστημα και κάνει καιρό να ξεπεραστεί

Κώνκων και Ρίτα πάρτε τα panadol cold & flu

Deleni αν θέλεις γλυκό φάε λίγο σοκολάτα υγείας η γλυκό του κουταλιού αλλά κρίμα δεν είναι να στερηθείς κάτι τώρα στην εγκυμοσύνη μπορεί να το ζητά το μπουμπουκάκι που έχεις μέσα σου, μην του το στερήσεις. Τα κιλά θα φύγουν γρήγορα μην το έχετε τόσο μεγάλο νταλγκά

Stone η Φωτεινη ουτε να μυρισει θελει γαλα παιδι βιολι που λενε

Bre Stone Κατσε να συννενοηθουμε..χαχαχα

Του κατεβασε το πετσακι ετσι?

Σας ειπε να το κατεβασετε εσεις απο σημερα και να βαλετε κρεμουλα?

Εμας μας ειχε πει να το κατεβασουμε απο την τριτη μερα και μετα δλδ 2 μερες δεν το πειραζαμε καθολου.

Απο την τριτη μερα και μετα και καθε μερα απο εκει και περα το κατεβαζουμε 1 φορα τη μερα εως κατω και τον πλενουμε αυτο ειναι ολο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Deleni να τα εκατοστησεις για χθες. Και εμενα η μπουμπου 2740 γεννηθηκε και σημερα που ηρθε η παιδιατρος ειναι 4320. Πηρε 1600 σε 1 μηνα. Από την αλλη ο Παναγιωτακης μου, ειπε να διατηρησει τη σιλουετα του και πηρε 200 gr σε δυο μηνες. Τσαμπα αδικησα τα κοριτσια που μπερδεψαν τον Παναγιωτη με τη μπεμπα. Βλεπουν μακρια τα κοριτσια. Σε λιγο η μπεμπα θα ειναι πιο παχια απο τον Παναγιωτη. Βλεπω τον Παναγιωτη να φοραει φουστες και τη μπεμπα παντελονια (για να κρυψει τις μπουταριτσες της).

Καναμε και το mmr σημερα. Η παιδιατρος τρελαθηκε γιατι ενω εκλαιγε την ωρα που του εκανε το εμβολιο, με το που τελειωσε της προσφερε να φαει τη φρυγανια που ειχε στο χερακι του. Δε το πιστευε που ενω τον εκανε να ποναει εκεινος τη κερασε κιολας. Εχει τροπους το παιδακι μου!!!

Διαφημίσεις

Bre Stone Κατσε να συννενοηθουμε..χαχαχα

Του κατεβασε το πετσακι ετσι?

Σας ειπε να το κατεβασετε εσεις απο σημερα και να βαλετε κρεμουλα?

Εμας μας ειχε πει να το κατεβασουμε απο την τριτη μερα και μετα δλδ 2 μερες δεν το πειραζαμε καθολου.

Απο την τριτη μερα και μετα και καθε μερα απο εκει και περα το κατεβαζουμε 1 φορα τη μερα εως κατω και τον πλενουμε αυτο ειναι ολο.

Ενταξει συννενοηθηκαμε..Εμείς απο αυριο θα ξεκινησουμε να βάζουμε αυτη την κρεμούλα και γιαμια εβδομαδα..Μετα με νεράκι σκέτο. Ο.Κ..

pikoulinakia και τα 2 σου τα παιδακια είναι αστερια!!

Ενταξει συννενοηθηκαμε..Εμείς απο αυριο θα ξεκινησουμε να βάζουμε αυτη την κρεμούλα και γιαμια εβδομαδα..Μετα με νεράκι σκέτο. Ο.Κ..

pikoulinakia και τα 2 σου τα παιδακια είναι αστερια!!

A μπραβο ακριβως ετσι..

Πικουλινακι οντως εχεις παιδια αστερια!!η μικρη πως παει?Εχει τιποτα κολικους κτλ?

Φωτεινη μου συμφωνω και εγω αν δεν τα ειχα τα κιλακια μου απο πριν δε θα προσεχα ιδιαιτερα στην εγκυμοσυνη το παραδεχομαι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηρθα κι εγω!

Καλλιο αργα, παρα ποτε!

Stone μου πονεσε ο ερημος ε? Παντως εμεις ποτε δεν καναμε κατι. Του το κατεβαζε λιγο λιγο ο παιδιατρος καθε φορα που πηγαιναμε και αυτο ηταν. Τωρα του το κατεβαζω εγω καθε βραδυ στο μπανιο και το ξεπλενω. Αφου δεν υπηρξε προβλημα μου ειχε πει οτι δε χρειαζεται μια κι εξω... Ο καθενας με τη θεωρια του... Υπομονη μωρε, θα περασει!

Φωτεινη εγω δινω στον Σωτηρη Ολυμπος βιολογικο με μελι. Εσεις μελι ποτε θα αρχισετε?

Σουλα εγω πιστευω πως ειναι απο την εξαντληση και τιποτα παραπανω! Αφου το παιδι δεν εχει συμπτωματα, ουτε πυρετο τι να εξετασει ο παιδιατρος? Κλαιει σα να ποναει? Αν πιστευεις οτι μπορει να ποναει το παιδι, φερε τον παιδιατρο, αλλιως περιμενε μια μερα ακομα...

Εγω στην εγκυμοσυνη πηρα 14 κιλα και ο Σωτηρης γεννηθηκε 3.500 και 52 εκ. Ολα τα κιλα τα πηρα απο τον 5ο και μετα αφου απο τις πολλες ναυτιες οταν μπηκα στον τεταρτο ειχα χασει και 2! Στον 4ο πηρα τα δυο που ειχα χασει και απο εκει και περα αρχισε η κατηφορα. Παντως κι εγω προσεχα να τρωω ισοοροπημενα, αλλα οχι παντα... Stone εσυ τον παιδαρο τον γεννησες φυσιολογικα?

Πικουλινακι μπραβο στην μπουμπου!!! Ευγε!!! Αληθεια πως θα τη βγαλετε??? Αλλα και στον Παναγιωτη ενα μεγαλο μπραβο που ειναι τοσο κυριος!!!:D

t7fQp3.png

Stone μου πονεσε ο ερημος ε? Παντως εμεις ποτε δεν καναμε κατι. Του το κατεβαζε λιγο λιγο ο παιδιατρος καθε φορα που πηγαιναμε και αυτο ηταν. Τωρα του το κατεβαζω εγω καθε βραδυ στο μπανιο και το ξεπλενω. Αφου δεν υπηρξε προβλημα μου ειχε πει οτι δε χρειαζεται μια κι εξω... Ο καθενας με τη θεωρια του... Υπομονη μωρε, θα περασει!

Νατασσα μου εσεις που δεν κανατε τιποτα παει μεχρι κατω?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασσα μου εσεις που δεν κανατε τιποτα παει μεχρι κατω?

Ναι ετσι νομιζω. Το εχει δει και ο καινουριος παιδιατρος που εχει την ιδια θεωρια με τον παλιο και μου ειπε οτι ειναι μια χαρα! Μου ειπε να το ξεχασουμε, να μην ξανασχοληθουμε για την ακριβεια...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...