Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου, καλησπέρα!!!

Ηρθαμε σπίτι μας και προσπαθούμε να μπουμε σε ρυθμους..

Σας ευχαριστω παρα πολύ για τις ευχες σας και το ενδιαφερον σας..

Με συγκινησατε!!

Μολις βρω λίγο χρονο θα ερθω να σας πω με λεπτομερειες πως βιωσα τη γεννηση του δευτερου γιου μου..:D

Σας στελνω τα φιλια μου!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Stone κάνε copy και εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19477 Είναι μαζεμένες παρα πολλές ιστορίες τοκετού, και το δάκρυ πάει σύννεφο!!

arma την άλλη φορά θα πάμε όλες μαζί σε πιο ψαγμένες παραστάσεις. Σε ποιά πήγες;

marina Μην τις φοβάσαι τις βιταμίνες. Θυμάμαι μια φορά που διάβαζα στο site της Αμερικάνικης Παιδιατρικής Εταιρείας (πολύ αξιόπιστος οργανισμός, από τον οποίο ενημερώνονται όλοι ανά την υφήλιο γιατί στηρίζει τις προτάσεις του σε αξιόλογες έρευνες) οτι προτείνεται να δίνουμε όλοι στα παιδιά βιταμίνες. Κι εγώ θα έδινα άνετα αν δεν έτρωγε φρουτάκια η Κάτια. Ασε που ούτως ή άλλως το σκέφτομαι γιατί άντε να φάει 1-2 τη μέρα. Θα ψάξω να βρώ πού το διάβασα μη λέω και ανυπόστατα πράγματα..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Πετρούλα μου καλωσορίσατε σπιτάκι σας!!!Καλό σαραντισμό! Πως είσαι? Πες μου αν μπορέσεις σου ήρθε το μήνυμα που σου έστειλα γιατί φοβάμαι μηπως το έστειλα σε άλλο κινητό!

sunsun πήγαμε εδώ http://www.athinorama.gr/theatre/data/performances/?id=10000956. Έχουμε πολλούς γνωστούς στο συγκεκριμένο θέατρο και γι'αυτό πήγαμε. Πάντως αν εξαιρέσεις την Εύα τα άλλα παιδάκια έδειχναν ευχαριστημένα απλά εμένα ο χώρος και το όλο σκηνικό γενικά μου φάνηκαν πολύ τελειωμένα.(κοίτα υο γουρουνάκι στην φώτο, κάπως έτσι ήταν όλες οι κούκλες, λίγο χάλια δηλαδη..) Τώρα δεν το ξαναρισκάρω για άλλο θέατρο, ίσως κάτι άλλο, δεν ξέρω τι, μόνο στους μαζού θέλω να την πάω κι αυτό θα αφήσω λίγο καιρό ακόμα..

Για τις βιταμίνες αν και η δική μου παιδίατρος έκανε μεταπτυχιακό στην Αμερική δεν θέλει να της δίνουμε της Εύας. Ίσως βέβαια γιατί τρώει απ'όλα αλλά εγώ της το έλεγα για να πάρει βάρος. Τώρα δεν ξέρω αν είναι ακίνδυνες ή όχι, εγώ πάντως σαν παιδί πήρα πααααααρα πολλές λόγω χαμηλού βάρους..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

http://www.healthychildren.org/English/ages-stages/gradeschool/nutrition/pages/Vitamin-Supplements-and-Children.aspx

ελπίζω να διαβάζετε αγγλικά. από τη στιγμή που το πρότεινε παιδίατρος και για ένα παιδί που δεν τρώει αυτά που πρέπει νομίζω προσωπικά οτι είναι η μόνη λύση. Εγώ δεν θα το ρίσκαρα να μην παίρνει βιταμίνες απαραίτητες για τα κόκκαλα, την ανάπτυξη των ιστών, κτλ. Επίσης θα δοκίμαζα να παρακολουθήσει κάποιο εργαστήριο για παιδιά για τη διατροφή μήπως το δει αλλιώς το θέμα με λαχανικά και φρούτα, αν αυτό είναι το πρόβλημα.

arma το γουρουνάκι είναι χάλια! καλά τί πίνουν;

giovanna καλύτερα να μην την κυνηγάς.. Έτσι λένε οι παιδοψυχολόγοι τουλάχιστον... γιατί μπαίνεις σε παιχνίδια εξουσίας αν πιέσεις ένα παιδί να φάει. Αρνείται δηλαδή από ένα σημείο και μετά για να σε εκδικηθεί!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Τσουπ να μαι και εγω!!!

χακερς και στο parents???

εμεις ειμαστε καλα ..βλεπω επαιξε πολυ θεατρο ..εμεις πηγαμε στο kindom με τον φιλο μας τον Σωτηρη και περασαμε χαρμα!!!!ειχε και μια υπεροχη μερα..

Πετρουλα μου καλως ηρθες και παλι σπιτακι σου !!!!περιμενουμε νεα σου σιγα σιγα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα κι απο μενα..

Μπήκα λίγο στα πεταχτα μιας και οι αντρες του σπιτιου το εριξαν στον ύπνο!!

Το πρωτο μας βραδυ στο σπίτι περιειχε ξενυχτι..Ο μικρος ξυπνησε 4-5 φορες (αναμενόμενο) αλλα εγω απο το αγχος μου μπορει να ξυπνησα αλλες τοσες χωρις λόγο..

Ειχα αγχος μην ερθει ο Αναστασης και δεν τον πάρω γραμμη μετα απο τοσο ξενυχτι στην κλινικη και δευτερον μην ξεκινησει να ουρλιαζει το μικρό και ξυπνησει ο Αναστασης :confused:

Τελικα ο μονος που εμεινε ανενόχλητος ηταν ο συζυγος!!!Μια χαρα τα καταφερα!:tongue:

Μαρακι μου το πήρα το μνμ σου και εκανα 3 προσπαθειες να σου απαντησω αλλα δυστυχως μου εβγαζε αποτυχία...Απο Η/Υ το εστειλες?

Και μια αλλη κοπελα μου εστειλε μνμ και είδα και αναπάντηστη χτες αλλα δεν εχω αυτο τον αριθμό..Λήγει σε 85, ειναι καμιας απο εδω??Μαρινα σε σενα πήγε ο νους μου αλλα ειπα να σιγουρευτω πριν κανω καμια γκαφα..

Ελενακι μου ειδε ο Αναστασης το δωρο για τον μικρο και του ειπα οτι του το εστειλε ο φιλος του ο Γογης, ειχε μια χαρααααα, αλλο πραγμα!!!Τον καημενο..

Λοιπόν ο Αναστασης χτες ηταν μες την τρελη χαρα με τον μικρό, ολο τον πλησιαζε, τον φιλουσε, του τσιμπουσε τη μυτη (κλαψ) και στο τελος ηθελε να κατσει και πάνω του!!:lol:

Γενικα προς το βραδακι παρατηρησα εναν εκνευρισμο την ωρα του υπνου "θελω μπεμπη" "που ειναι φουφουλης???" "που ειναι βαβατι μπέμπη???" "θελω κανω νανι δαδι (μαζί) μπέμπη"και αλλα τετοια..Ευτυχως ξυπνησε μονο μια φορα στις 7 το πρωί, τον ξαναπηγα στο κρεβατι του και του τραγουδησα τον Μικυ, μετα ξυπνησε στις 10

Εγω ειμαι καλά και εχω ενα θεματακι με το στηθος, μου εκανε καλό που ξυπνησε αρκετες φορες ο μικρος τη νυχτα γιατι αν δεν εσκαγα σιγουρα θα απογειωνομουν...και που θα τους αφηνα και τους 3, οεο???

Ειναι πολύ ομορφη η αισθηση με τα 2 παιδακια μου και βλέποντας τον μικρο και φροντιζοντας τον θυμαμαι ποτε ηταν ο Αναστασης τοσο μικρουλης και πότε ξεπεταχτηκε..Σαν χτες θυμαμαι που τον ελουζα και προσεχα τον αφαλο του και τωρα εχω αυτη την εικονα με το δευτερο μωρακι μου..

Η δε μυρωδια του μπέμπη μου ξαναζωντανεψε πολλες όμορφες εικονες..ειναι τοσο μοναδικα σε αυτη τη φαση!!

Δειτε στο επόμενο...

Ιστορια τοκετου!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Δουλευει βλεπω ε?Τζαμπα αγχωθηκατε!

Πετρουλα την ιστορια του τοκετου του παιδαρου και του θηριου Πετρουλας την περιμενω πως και πως.

Αν δεν την παρω χαμπαρι σκουντηξτε με pls!!χαχα

Τελεια θα τα πατε.Και αν τρωει κατιτις παραπανω μην αγχωθεις λογικο ειναι..εχει μεγαλες αναγκες αυτο το μωρο.Και εμενα τοτε ολοι αυτο μου ελεγαν αλλα δεν ηξερα και αγχωνομουν που ετρωγε συνεχεια.Ποσο μαλλον ο μπεμπαρος σου!Και ο Αναστασης αψογος .Μπραβο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλησπέρα! Να σας πω τί με έχει προβληματίσει λίγο μήπως σας λέει κάτι. Το πρωί που ξύπνησε η Ναταλία, άργησε να ξυπνήσει, η πάνα της μύριζε από μακριά άσχημα, όχι την κλασική οσμή των ούρων. Είπα, ίσως επειδή κοιμήθηκε πολλές ώρες κι άργησα να την αλλάξω. Τώρα το μεσημέρι, από το πρωί πάλι δεν την είχα ξανααλλάξει, πάλι μου φάνηκε ότι τα ούρα είχαν την ίδια δυσοσμία. Σας λέει κάτι;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλάκι έφαγε κάτι περίεργο? Πχ στους μεγάλους το κρεμμύδι, το σκόρδο ή κ.α. τέτοια φέρνουν μυρωδιά στα ούρα, στον ιδρώτα. Μήπως έφαγε κάτι αντίστοιχο? Μήπως εσύ πριν τη θηλάσεις????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

ΓΕια σας κι από μένα!

Πετρούλα μου εγώ σου έστειλα μήνυμα την 1η φορά μάλλον σε πέτυχα την ώρα που εξωθούσες τον μπέμπαρο (!!!)! Πολύ χαίρομαι που όλα πάνε μια χαρά! Θα τα δεις που θα μεγαλώνουν μαζί και θα ξετρελαίνεσαι κάθε μέρα! Ανυπομονώ κι εγώ για την ιστορία τοκετού σου! Αφού κατάφερες όμως από την 1η μέρα στο σπίτι και μπήκες να μας μιλήσεις είμαι σίγουρη ότι πολύ γρήγορα θα μπείτε σε σειρά!

Κι εμείς λούνα παρκ (ας είναι καλά τα κουπονάκια που είχα αγοράσει) αλλά όχι στο kingdom στα αηδονάκια στο Μαρούσι πήγαμε! Ήταν κατάλληλη η μέρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Φιλάκι αν συνεχίσουν κι έχουν περίεργη οσμή τα ούρα επικοινώνησε με την παιδίατρο γιατί παίζει να την περιτριγυρίζει καμιά ίωση ή ουρολοίμωξη. Δεν το λέω για να σε αγχώσω αλλά το πιο πιθανό είναι και ο παιδίατρος να σε στείλει για γενική ούρων. Μακάρι να ήταν από κάτι που έφαγε και να μη χρειαστεί τίποτα παραπέρα

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...