Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα φίλες μου! Τι κάνετε? Σας έχασα εχτές.

Βάλτε κι εμένα στις φανατικές του grey's!!! Περιμέναμε να δου΄με το χθεσινο για να να δούμε τα επόμενα 3 επεισόδεια από τον άλλο κύκλο που τα κατεβάσαμε. Επίσης βλέπω το Νησί αλλά κάθε Τρίτη γιατί η ώρα δεν βολεύει και μάστερ σεφ. Αυτά!

giovanna μακάρι και η δικιά μου να είχε πιάσει τα 11...τι βιταμίνες σας έδωσε? Εμένα η δικιά μου παιδίατρος δεν μου δίνει με τίποτα, κάθε φορά της ζητάω. Για να δούμε αυτή τη φορά θα μας δώσει???

Βατραχάκι κι εγώ θα έλεγα να πας στον γιατρό για το δακτυλάκι.

Κορίτασια η Εύα εχτές με κούφανε. Άλλαζα και της λέω ''πω πω έχω μεγάλη κοιλιά'' και μου λέει ''ναι, έχει ένα μωράκι μέσα που είναι πολύ μικρούλι'':shock::shock::shock: Γενικά δεν της έχουμε πει τίποτα ακόμα και γενικά όταν συζητάμε γι'αυτό είμαστε πολύ προσεχτικοί γιατί δεν θέλω να αισθάνεται ότι το αδερφάκι της με έχει βάλει στο κρεβάτι και γιατί γενικά νομίζω πως δεν χρειάζεται να της ξεσηκώσω από τώρα..

Σήμερα αν είμαι καλά το απόγευμα θα πάμε κι εμείς θεατράκι με την Ντίνα στα 3 γουρουνάκια στο Χώρα. Απ'ότι είδα εσείς κανονίσατε αλλού ε? Θα σας έλεγα κι εγώ για εκεί αλλά επειδή μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέρω πως θα είμαι και αν θα πάμε σίγουρα δεν είναι καλή ιδέα..

Την καλημέρα μου σε όλα τα κορίτσια! Πάω να φάω το πρωινό που μου έφεραν μπαμπάς και κόρη, μπακετούλα και κρουασάν σοκολάτας! μιαμ μιαμ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα ομορφεσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

πως είστε ? ήλιο ήλιο ΝΑΙ :D:D:D:D

ΛΕΩ ΝΑ πλύνω βεράντες

πατζούρια

να περάσω κ με αζαχ μετά τα τζάμια

να πλύνω τα ποτήρια σήμερα από την κρυσταλιερα

να στρώσω τα χαλιά στο σαλόνι .:|:|:|:|:|:|:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αλά έχω ένα μπούκωμα παναγία μου

βράζω έχει κ ο μικρός μυξουλες :-(:sad::-(:sad:

χτες του ρούφηξα με ουτροσαλιν

τι έβγαλε αυτήν η μικροσκοπική μυτούλα?????????????

οεοοοοοοοοοοο που χωρούσε εκεί μέσα όλο αυτό .................?????

:tongue::tongue:

Καλημέρα κι εδώ όμορρη μέρα!!!!

Βλέπω θα πάτε πολλές στο θέατρο με τα παιδάκια σας ;) Δεν θυμμάμαι κάποια με "κορόιδεψε" ότι θέλω να κάνω το Γρηγόρη θεατρόφιλο!!!!!!! Χαχαχαχα.

Παιδιά πάρτε και κάτι μαζί σας να τα απασχολείσετε, γιατί από ένα σημείο και πέρα κουράζονται και θέλουν να σηκωθούν, να πάνε στη σκηνή κλπ. Να περάσετε πάρα πολύ όμορφα.

Κοριτσάκια του FB, σήμερα μου έβγαλε κάτι στην αρχική σελίδα κι έκανα μια κλειστή ομάδα με όσες έχουν λογαριασμό εκεί. Δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργεί, αλλά αν τη δείτε μην απορρήσετε.

Ηλιάνα μου μόλις τελειώσεις από τις δικές σου δουλίτσες, έλα μια βόλτα κι από μένα να βοηθήσεις........

Δεν κάθεσαι λίγο στα αυγά σου κοπέλα μου!!!!!! Περαστικά και στο νινάκι σου.

Πανμαρ ο μικρός είναι ευτυχώς λίγο καλύτερα. Οι μυξούλες αραίωσαν, αλλά ο βήχας βήχας. Φοβάμαι μην του κρατήσει όσο ο δικός μου, που παρεπιπτόντως είναι ακόμα εδώ.

Η γιατρός όμως δεν μ' άφησε να δώσω τίποτα πλην ορρό και κάπου-κάπου otrivin για τη μύτη.

Sardelaki μου τέλειες οι φωτο! Βρήκες τα μοντέλα σου για να προβάλλεις τα νυφικά σου βλέπω ;)

Καλές δουλειές εύχομαι και πάλι :) :)

Να σας πω ότι χτες κατάφερα και πέρασα λιγάκι από την Πετρούλα μας. Ολα καλά, το νινάκι είχε λίγο ίκτερο. Αν σήμερα δεν ανέβαζε άλλο θα πήγαιναν σπιτάκι τους. Το είδα και σε φωτο. Ενα ξανθό κουκλάκι!!!!! Παιδιά να σας ζήσει και πάλι.

Αλλες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, θα περιμένουμε να μας τα πει η ίδια.

Vatraxaki μου κι εμείς που αγοράσαμε κάποιο αντίστοιχο καθισματάκι, που κοιτούσε πίσω και μπορούσες να το γυρίσεις και από την άλλη.

Γρήγορα το βάλαμε στην άκρη να σου πω. Ο Γρηγόρης έσπρωχνε με τα πόδια του την πλάτη του καθίσματος, με αποτέλεσμα να ταρακουνάει το καθισματάκι. Οταν αποφασίσαμε να το γυρίσουμε από την άλλη, είχα μεγαλώσει τόσο που δεν χωρουσε πια, παρόλλο που δεν είχαμε πιάσει τα κιλά. Ετσι αγοράσαμε άλλο. Σου λέω πάντα τα δικά μας παθήματα.

Αχ δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω.....

Τα φιλιά μου και στα υπόλοιπα κορίτσια.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

γεννησε μια φιλη,παλι πανοτουρτα ετοιμαζω!!!

η πετρουλα γυρισε σπιτι της και δεν την προλαβα εγω δυστυχως.λεγαμε να παμε με την σαρδελα μαζι και μας εμειναν τα δωρακια.καλυτερα γιατι θα παμε σπιτι!!!

ανακοινωνω οτι σημερα θα ξαναμαγειρεψω! ναιιιιιιι εγωωωω.κατι μπριζολες με πατατες που μου αρεσε η συνταγη.αν γινουν καλες θα σας πω.παντως δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.

τα φιλια μου σε ολες

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

κορίτσια πολύ ωραία παράσταση! Είναι και φιλικός ο χώρος και γύρω στα 20 παιδάκια κάθονται μπροστά στη μικρή σκηνή. Το διασκεδάσαμε μια χαρά γιατί ανά διαστήματα τα βάζουν και ανεβαίνουν στη σκηνή να κάνουν πράγματα και να κουνηθούν. Το Ναταλάκι, ο Γιώργος και η Κάτια κάθησαν μακριά ο ένας από τον άλλο, αλλά οι μαμάδες το κάναμε το πηγαδάκι μας!

Είπαμε να πάμε και στην άλλη παράσταση που έχουν στον ίδιο χώρο πάλι γι'αυτή την ηλικία. Μάρκος ο Γάτος λέγεται..

vickypap μπριζόλες με πατάτες, δύσκολο ακούγεται!! χιχιιι καλά σταματάω! δεν είμαι και σουπερ μαγείρισα. Μια εύκολη συνταγή είναι:

2 στήθη κοτόπουλο και 3 λουκάνικα σχετικά μικρά χωριάτικα, πράσινη πιπεριά, κρεμμύδι, 2 ντομάτες στο μουλτι, 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί. Τσιγαρίζουμε τα κρέατα σε λίγο λάδι, ρίχνουμε την πιπεριά και το κρεμμύδι σε κομματάκια, τη ντομάτα και το κρασί και μαγειρεύουμε 30 λεπτά ή μέχρι να μείνει με λίγη σάλτσα. Δεν θέλει πολύ αλάτι και πιπέρι ή μπαχαρικά γιατί έχει το λουκάνικο.

Σερβίρεται με ρύζι/πατάτες στον ατμό για πιο Light.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Παιδιά πάρτε και κάτι μαζί σας να τα απασχολείσετε, γιατί από ένα σημείο και πέρα κουράζονται και θέλουν να σηκωθούν, να πάνε στη σκηνή κλπ.
Όχι, δεν χρειάστηκε, το θέατρο ήταν διαδραστικό και συνέχεια συμμετείχαν, ήταν ακριβώς κι ότι πρέπει για την ηλικία τους, σίγουρα θα πάμε και στο άλλο. Επίσης πολύ μικρή η διάρκεια, ούτε κοιλιά κάνει ούτε τα μικρά κουράζονται. Τέλεια! Η κόρη μου δεν συμμετείχε και πολύ, ήθελε όλη την ώρα να είναι στην αγκαλιά μου, δεν το περίμενα από αυτήν. Τα άλλα 2 ξεσάλωσαν, Κάτια και Γιώργος. Στο αυτοκίνητο ρώτησα τη Ναταλιά τί της άρεσε περισότερο από το θέατρο και μου είπε ο Γιώργος, ντόινγκ, χαχαχαχαχα! Συμπεθέρα πρέπει να κάνουμε κάτι γρήγορα γιατί μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Χαίρομαι που είστε όλες καλά.

Sunsun, filaki και Μαρίνα σας ζηλεύω που πήγατε με τα μικρά σας θέατρο. Εμείς δεν τα καταφέραμε γιατί πάλι δούλευα. :twisted::twisted::twisted: Χτες έφυγα τη 01.00 τη νύχτα και σήμερα το πρωί πάλι. Όσα λεφτά και να μας δώσουν αυτή η κούραση δεν αποζημιώνεται με τίποτα.

Βικάκι μου από βιταμίνες μας έδωσε τις pharmatonkid (καλά το έγραψα;;;). Γράφει πάνω ότι καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες του παιδιού σε βιταμίνες. Μας τα έδωσα γιατί του είπα ότι η Αλεξάνδρα περνάει μια άρνηση και με τα φρούτα.

Μαελένη ακόμα με βήχα και ο Γρηγόρης σου; Λίγο μπερδεμένο όλο αυτό στο φβ :confused::confused::confused:

Ηλιάνα τι έπαθε ο μπεμπάκος σου; Κρίμα να ταλαιπωρούνται σε τόση μικρή ηλικία. Κάποια κοπέλα το έγραφε εδώ ή το έχω διαβάσει αλλού, .......δεν θυμάμαι.....τεσπα.....βοηθάει να του ρίξεις λίγες σταγόνες γάλα από το στήθος σου στη μυτούλα του.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας κι από μένα κοριτσάκια!

Μετά το θεατράκι πήγαμε λίγο αγορά και ψώνισε η μαμά και μετά γυρίσαμε για μαμ και νάνι οικογενειακώς! Ο δικός μου ξετρελάθηκε με το θέατρο, ρούπι δεν κουνήθηκε από τη θέση του και ούτε γύρισε να κοιτάξει αν είχα φύγει εγώ, μου ήρθε κάτι βέβαια που με είχε τελείως γραμμένη! Θα ξαναπάμε οπωσδήποτε κορίτσια! Το Ναταλάκι είναι μικρογραφία της μαμάς της, σαν κουκλίτσα και πολύ χαδιάρα, μας σκλάβωσε που μας πρόσφερε από μόνη της αμέσως από τα πατατάκια μας και ένιωσα άσχημα που έτρωγε ο Γιώργος τυρόπιττα, δεν ήθελα να ζηλέψει το παιδάκι, ευτυχώς δεν έδωσε καμιά σημασία! Η Κάτια λαλίστατη όπως και το Ναταλάκι και μου φάνηκε πολύ θαρραλέα και κοινωνική! Μέχρι και με τη γιαγιά (πρωταγωνίστρια της παράστασης) έπιασε φιλίες! Επειδή ήταν διαδραστικό, όχι μόνο δε βαριόντουσαν τα μικρά, μάλλον απογοητεύτηκαν που τελείωσε! Δεν κατάλαβα πότε πέρασε η μία ώρα!

Έχω 87 μηνύματα από το φατσοβιβλίο, πάω να δω τι παίζει, είναι μάλλον από το γκρουπ που λες Μαράκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γιοβάνα δεν πας να την πέσεις για ύπνο γιατί με τέτοια ωράρια σε βλέπω να κουτουλάς! Όσο για τις βιταμίνες, χμμμ μάλλον θα τις χρειαστώ κι εγώ για τη μπουμπού! Πώς γίνεται να τρώει κανονικά αλλά βάρος γιοκ? Ο μέσος όρος για την ηλικία της νομίζω είναι 8 κιλά κι εμείς αμφιβάλλω αν έχουμε πιάσει τα 7.500! Πώς γίνεται αφού τρώει κανονικά όλα τα γεύματά της? Τι μεταβολισμός είναι αυτός που κάνει 3-4 φορές τη μέρα κακά? Πού να της μείνει τίποτα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Σαν της κόρης μου Μαρίνα!!!

Η Σοφία μέχρι τώρα (όχι όταν ήταν πιο μικρή) κάνει δύο με τρεις φορές την μέρα...

Πολλά νιανιά πολλά κακά (που έλεγε και η γιαγιά μου)!

Ωραία περάσατε στο θεατράκι σας ε?

Ελπίζω την επόμενη φορά να καταφέρουμε να έρθουμε κι εμείς...

Η Σοφία κοιμάται από τις 2.15!!!

Της είπα, κοιμήσου να ξεκουραστείς γιατί το βράδυ θα βγούμε, αλλά δεν εννοούσα 4 ώρες!!!

mrdIp3.png

Τι μεταβολισμός είναι αυτός που κάνει 3-4 φορές τη μέρα κακά? Πού να της μείνει τίποτα?

Μια από τα ίδια και η Αλεξάνδρα. ίσως γι' αυτό δεν της μένει τίποτα. Τι να πω πια; Έπαιξα και έναν καυγά με τη μάνα μου γιατί λέει δεν το κυνηγάω το παιδί για να φάει γιατί δεν θέλω να παχύνει. Όλο το απόγευμα προσπαθώ να της χώνα κάτι στο στόμα και η μάνα μου μου τη λέει κιόλας.:mad::mad::mad::mad::mad:

Πανμαρ καλή διασκέδαση. Καλά να περάσετε απόψε. Έστρωσε επιδερμίδα το Σοφάκι σου ;);););)

Κα Φωτεινή και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω και τώρα μπήκα από internet explorer για να δω τι γίνεται.

Γεια σας κορίτσια! Λοιπόν ούτε εμένα μπαίνει από τον mozilla μπήκα από τον explorer.

Πήγαμε τελικά θέατρο, γενικά ήταν λίγο τελειωμένο όπως και ο χώρος, η Εύα τρόμαξε μόλις εμφανίστηκε ο λύκος (τα είχανε σε κούκλες) και φύγαμε στα μισά γιατί φώναζε ''φεύγουμε..'' Την καημένη την λυπήθηκα μου έκανε εντύπωση πολύ γιατί κάτι τέτοια δεν την τρομάζουν. Ο Πανούλης από την άλλη τρελλάθηκε και μου είπε η Ντίνα ότι μετά χορέψανε κιόλας και πέρασε τέλεια.

Μετά πήγαμε athens heart χτυπήσαμε μια βάφλα και ψώνισα κάτι ρουχαλάκια στην Εύα. Τώρα που γυρίσαμε η Εύα μου είπε ότι δεν φοβάται τον λύκο αλλά δεν της άρεσε η μουσική..ίσως της κακοφάνηκε που ήταν δυνατά? Ποιος ξέρει? Κρίμα γιατί ήθελα να πάμε στο disney on ice αλλά επειδή εκεί το εισητήριο είναι τσουχτερό για 3 άτομα για να το ρισκάρουμε δεν θα το κανονίσω τελικά..άβυσσος η ψυχή τους..

Μαρίνα φιλάκι και sunsun το διασκεδάσατε βλέπω εσείς ε? Μπράβο! Άντε τώρα που θα πάρω κι εγώ μπρος να βρεθούμε!

Ηλιάνα πως είναι ο μπεμπάκος σου?

Μαελένη κι εγώ δεν πολυκατάλαβα για την ομάδα, και επίσης μου ήρθαν 80 μέιλ από εκεί! Γιατί οεο???Κάπου μάλλον θα πρέπει να πάω να ακυρωσω την ενημερωση..

Αυτά! Πάω για ξάπλες τώρα(πρωτότυπο ε? :lol: )

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...