Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Τρέχω και δεν φτάνω......σε λίγο πρέπει να ξαναπάω για δουλειά:twisted::twisted::twisted:

Να μας ζήσει ο νέος μπέμπαρος του καφέ και να είναι καλά και η Πετρούλα μας να τον χαίρεται.

Σαρδελάκι σου εύχομαι και επίσημα τώρα ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες που τραβήξατε. Νίκη, Άνια και Βίκυ είναι κούκλες και οι τρεις. :-P:razz::-P:razz::-P

Βατραχάκι και η κουμπαρούλα μου είχε σπάσει το μικρό της δαχτυλάκι του ποδιού όταν σκόνταψε σε κάτι παιχνίδια του γιου της. Νομίζω ότι πρέπει να πας να το δουν γιατί συνήθωε το δένουν με το διπλανό δάχτυλο για να κολλήσει. Θυμάμαι όμως και αυτή έλεγε ότι πονούσε πολύ.

Αύριο έχει και εδώ παράσταση Κουκλοθέατρου και αν δεν δουλεύω λέω να την πάω. Θα κάτσει όμως;;; :confused::confused::confused:

Αααα χτες είχαμε παιδίατρο για ζύγισμα και μέτρημα. 89 εκ και 11100 ο τσιλιβλιθρας μου. Δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από το βάρος της και μας έδωσε βιταμίνες που ίσως την αυξήσουν και την όρεξη λίγο.:(:(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μα γιατι δεν τις βλεπετε ολες?

κατι θα εκανε η σαρδελα.οταν ερθει θα μας πει εκεινη

νεκρα και σημερα στο καφε,ειπα εγω να ερθω και ολες εξαφανιστηκατε.

η ριτα που ειναι???ριιιιιτααααα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Μαρινα δεν τις βλεπεις γιατι το εχει κανει να το βλεπουν μονο συγκεκριμενα ατομα και ξεχασε να σε βαλει.

κοριτσια εσεις με τα δευτερα παιδακια τι κανατε με καθισμα αυτοκινητου;

κοιταω να παρουμε γιατι δεν μπορω αυτο το κουβαλημα και λεω να παρω κατι σε 0-18 κιλα και λεω για το first class BRITAX που δενει και αναποδα.

το εχει καμια;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ποιό κουβάλημα λες Βατραχάκι? ΓΙατί το βάζεις και το βγάζεις το κάθισμα από το αυτοκίνητο? Κανονικά πρέπει όσο μπορούμε να τα κρατήσουμε σε κάθισμα που κοιτάζει ανάποδα, είναι πιο ασφαλές. Εγώ έχω στο Γιώργο το maxi cosi 9-18 θα το κρατήσω για τη Μαριαλένα, και οι συνάδελφοι μου έκαναν δώρο το recaro 9-36 που θα βάλω το ΓΙώργο. Πάντως δεν το σκέφτομαι ακόμα να την αλλάξω, είπαμε είναι και κατηγορία φτερό η μικρή! Βλακεία το gray's σήμερα! Παραείναι τραβηγμένο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!!!!

Πάει να βγάλει λίγο ήλιο...

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Μαρίζα, Μαρίνα και Sunsun καλά να περάσετε στο θεατράκι σας σήμερα!

Βατραχάκι, πώς είναι το δαχτυλάκι?

Μαελένη, ο Γρηγόρης βελτιώθηκε καθόλου ή ακόμα έχει μυξούλες?

Μαρίνα, το gray's ήταν όντως παρατραβηγμένο, αλλά ήταν το τελευταίο, οπότε έπρεπε να κάνουν "ξεκαθάρισμα"!

Εμείς σήμερα έχουμε "έξοδο"! Έχει η νονά μας γενέθλια...

Πολλά φιλιά σε όλες

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!

Γιατί ήταν το τελευταίο Μαράκι? Με αναστάτωσες τώρα, γιατί αυτό και το νησί είναι ό,τι βλέπω στην τιβούλα! :) !

Έχουμε σηκωθεί εδώ και καμιά ώρα αλλά ακόμα διστάζω να ανοίξω τα πατζούρια! Θέλω κι άλλο νάνι κι ας κοιμηθήκαμε καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα!!!

τι κανετε;

ετοιμαζεστε για βολτες;

κι εμεις θα παμε με παρεουλα για βολτα καφε μετα μαμ και καλο βραδυ θα επιστρεψουμε!

Μαρινα μου το britax που σου λεω ειναι το μονο που δενει αναποδα

δες εδω

κι εγω εχω δυο maxi cosi και ειμαι πολυ ευχαριστιμενη αλλα το καρεκλακι 0-13 το βαζουμε και βγαζουμε και εχει αρχισει να βαρενει και τωρα με τα μπουφαν ο μικρος δεν ειναι ανετα εκει με το ζορι κουναει τα χερια του οχι οτι ειναι και τεραστιο μωρο ειπαμε εμενα τα παιδια μου ειναι λεπτεπιλεπτα χαχαχα και δεν ξερω μπερδευτηκα να παρω 0-18 η 9-36;

post-15077-14825440574349_thumb.jpg

που βλεπετε το grey's anatomy στον ΑΝΤ 1 ;

γιατι εκει δειχνει τον 6 κυκλο τωρα στο Αμερικα παιζει ο 7 κυκλος εχω δει τα 3 πρωτα επισοδεια.

φανατικη του grey's και των γιατρων του χαχαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...