Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηρθα κι εγω εγω!

σημερα σουρτουκεψαμε αρκετα κι εκανα και ψωνια

πηρα κατι τελεια ριχταρια για το σαλονι μου γιατι δεν γινετε να βγαζω και να πλενω συνεχεια καλλυματα και πηρα κι ενα ρολογακι για εμενα για καθε μερα εχω παρα πολλα ρολογια αλλα ολα ειναι για πιο καλα και ειχα κατι που επρεπε να αλλαξω κι ετσι πηρα αυτο

σας αρεσει;

ειδα και τις φωτο και ξετρελαθηκα τελεια τα μοντελακια μας φτου φτου σας!

post-15077-14825440573057_thumb.jpg

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Σούλα ακόμα δε μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου για το παιδάκι που το έσκασε από το σχολείο!!!!!!! Μου φαίνονται πολύ ανεύθυνοι στο σταθμό, αλλά θα μου πεις εδώ το άλλο ήπιε καυστικό υγρό, άστα να πάνε η κατάσταση!

Sun-sun δεν είδες το πμ που σου έστειλα εδώ και κάμποσες μέρες? Θα σε πάρω τηλ να συνενοηθούμε!

Δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να γράψω πάω φατσοβιβλίο να δω τις φώτο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ηρθα και αποτελειωσα και τα 2 τελευταια κομματια πιτα απο χτες το βραδυ εχω να φαω.

Σουλα μου διαβασα για το παιδακι και με επιασε τρελλα:shock: και πες μου αν η γονεις τους πιασουν και τους κανουν την φατσα αγνωριστη θα εχουν αδικο....με την μυνηση και λιγο τους εκαναν...πω πω πω να στελνεις το σπλαχνο σου παιδικο και να φοβασε ...με την ανευθυνοτητα που κυριαρχει σε ορισμενα ατομα

Ηλιανα μου πλακα κανω:D

Ελενη- deleni μου η Ηλιανα εχει δικιο για το power plate, οταν πηγα στην αυστραλια η κολλητη μου ειχε ενα στο σπιτι της και πηγα να το δοκιμασω, ετρεξε εντομη και μου ειπε ενα μεγαλο ΟΧΙ. με μεγαλη απορια την ρωτησα γιατι και μου ειπε οτι την εχει προκαλεση μεγαλο προβλημα στα γονατα και στην μεση και ειναι για χειρουργειο. κατι με τους χονδρους στα γονατα και φθειρονται.

Χωρια οτι ο δευτερος οροφος στο σπιτι της εχει προβλημα γιατι δημιουργησε μεγαλη ρωγμη στο πατωμα και θα πηγενε η κατασκευαστικη εταιρια να το φτιαξει.....εκει ολα τα σπιτια ειναι προκατ

Διαφημίσεις

κου κου κορίτσια!

Τι κανετε??? Ειδα περασατε super χθες! Μπραβο κοριτσια! Σαρδελακι μου παντα τετοια και καλες δουλειες να εχεις!!!

Εμεις καλα, εχουμε κολυμβητηριο παλι σημερα και ηδη κρυωνω! Μπρρρρ....

Εχω πολυ δουλεια τον τελευταιο καιρο και μετα το βραδυ ξεραινομαι απο νωρις... Ουτε το master chef δε βλεπω, που μου αρεσει παρα πολυ! Σαραβαλο, ερειπιο!

Πολλα φιλια κοριτσια!!!

t7fQp3.png

Βατραχάκι έκανα power plate για αρχή (έτσι μου είπε) και πονάωωωωω τα ποδαράκια μου δεν με κρατάνε...ο λαπάς μίλησε!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue:

!

που να δεις πως θα γινω εγω αν θα πω :tongue:

Βατραχάκι μου, περαστικά για το δαχτυλάκι, αλλά νομίζω ότι αν να πας στο νοσοκομείο, μόνο τον χρόνο σου θα χάσεις... Και σπασμένο να είναι, δεν μπορούν να κάνουν κάτι... Θα περάσει μόνο του... Στο λέω γιατί την έχω πατήσει...

το ξερω γλυκια μου οτι δεν θα μου κανουν τιποτα απλα θα γλυτωσω την γκρινια του αντρα μου να παμε στο γιατρο :D

σημερα μηλουσα με μια γνωστη που στελνει το παιδακι της στο παιδικο που λεω στειλω τον τιμο και μου ειπε οτι δεν κανουν τιποτα το δικο της το εστελνε σε ιδιωτικο πριν και τωρα εστειλε στο δημοσιο αλλα λεει καμια σχεση με το ιδιωτικο εκει το παιδι μαθαινε πολλα πργαματα ενω στο δημοσιο λεει δεν κανουν τιποτα μονο τα ταιζουν και μετα τα αφηνουν και παιζουν

η αληθεια ειναι οτι με στεναχωρησε με αυτα που μου ειπε και σκεφτομαι μηπως τον στειλω αλλου το μονο θετικο λεει οτι ειναι πολλοι λιγα τα παιδακια και δεν εχουν θεμα με ιωσεις

και ξεχασα να σας πω προχθες πηγαμε και ρωτησαμε για κολυμβητηριο αλλα τελικα τζιφος δεν μου αρεσε δεν κανουν τιποτα δεν υπαρχει γκρουπ απλα καποιες ωρες μπορεις να πηγαινεις και να πλατσουριζεις κι ενας δασκαλος απλα κοιταει ε τι να το κανω αν ειναι γεμιζω και την μπανιερα και τον βαζω να πλατσουριζει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

βατραχακι μου ωραιο το ρολογακι σου.εγω δεν φοραω ποτε δεν μπορω να εχω βαρος στον καρπο μου με ζοριζει πολυ

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Επέστρεψα από το δεύτερο γύρω...σήμερα το μενού είχε όργανα και 20 λεπτά διάδρομο... δεν άντεξα του είπα "θες να με ξεκάνεις γριά γυναίκα;;;;" και γελούσε!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Το σκ με βλέπω για μασαζάκι....:P:p:p Αυτό για το power plate το ξέρω και εγώ και του το είπα και φαγώθηκε ότι είναι από κακή χρήση.. τεσπα δια παν ενδεχόμενο του είπα ότι δεν θέλω να ξημεροβραδιαζόμαστε εκεί και συμφώνησε:cool:

Βατραχάκι και εκεί που την πάω εγώ δεν κάνουν πολλά πράγματα αλλά η γλυκιά μου είναι πανευτυχής!!! σήμερα την αφήσαμε και για μεσημεριανό φαγητό και το έφαγε όλο!!!! και όταν πήγα να την πάρω μου είπε " μην με πάρεις ακόμα μαμά, γιατί ήρθες;;;":rolleyes::rolleyes: και έμεινα η γυναίκα!!!!:cool:

Εντωμεταξύ έχω ένα πονοκέφαλο από χθες...δεν κοιμήθηκα και καθόλου καλά...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Το χειρότερο ολων ομως είναι κατι που εμαθα για τον παιδικό σταθμό.

Τους εφυγε ενα παιδακι και δεν το καταλαβαν.

Γινοταν μια κηδεία και επειδή ειναι κοντα στον παιδικο η εκκλησια ευτυχως το βρήκαν καποιοι και το πήγαν στη μαμα του.

Πήγε ο μπαμπας του το μεσημέρι να το παρει από το σταθμό για να δει τι θα του πουν και δεν ειχαν καταλαβει καν οτι ελειπε το παιδακι.:shock:

Φυσικα εκανε μεγαλη φασαρια και τους εκανε και μηνυση αλλα δεν θελω ουτε να σκεφτομαι τι θα μπορουσε να παθει το παιδακι.

Εχω φρικαρει από χθες που το εμαθα.

Tίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι; Ιδιωτικός ή δημόσιος είναι; Όχι ότι παίζει και πολύ ρόλο βέβαια...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

http://parkingparko.blogspot.com/

δείτε εδώ αυτό που έλεγα για τα Εξάρχεια την Κυριακή. Σουπερ φαίνεται, ειδικά αν έχει καλό καιρό!

Πού να πάμε; Πείτε! Μήπως και στα 2; Μαρίνα, τί λες κι εσύ;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Λοιπόν βγαίνω βολτίτσα με πιτσιρίκια Φιλάκι για Κυριακή απόγευμα έχουμε ήδη κανονίσει κάτι, για αύριο θέλω πολύ όμως! Αν είναι και συνενοηθείτε πάρε με τηλ αλλιώς τα λέμε το βράδυ από εδώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Kορίτσια, έκλεισε, για αύριο θα πάμε θεατράκι το πρωί: Μήλα Ζάχαρη Κανέλα, δείτε εδώ τις λεπτομέρειες http://entertainment.in.gr/html/ent/872/ent.40872.asp.

Μα πού είναι οι φωτο του sardelakiου;;;;;;;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...