Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ πάντως τις είδα και ξετρελάθηκα!!! Το μανκέν Βίκυ είναι όλα τα λεφτά!!!!! :D:D:D:D

Καλά και η Νίκη με την Άνια άπαιχτες!!!! Πόσο μεγάλωσε!!!

Βατραχάκι έκανα power plate για αρχή (έτσι μου είπε) και πονάωωωωω τα ποδαράκια μου δεν με κρατάνε...ο λαπάς μίλησε!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue:

Πανμαρ είδα και τις φωτό απο τα βαλκάνια...δεν έχω λόγια καταπληκτικά τοπία!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλεξάνδρα ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ εμείς δεν στείλαμε τίποτα συγγνώμη δεν το σκέφτηκα καθόλου δεν οργανωθήκαμε καλά συγγνώμη :oops::oops::oops::oops:

την καλημέρα μου σε άλλες τις υπόλοιπες εγώ σήμερα έχω πρόβα μια νύφη για μεθεπομένη Κυριακή τελικά θα την κάνω εγω είχα κανόνισι να την κάνει μια συνάδελφος αλλά αφού μπορώ θα την κάνω εγώ και εκείνη θα κάνει το σοι όλο

Φιλία πάω να μαγειρέψω

ε!!!

Βατραχάκι έκανα power plate για αρχή (έτσι μου είπε) και πονάωωωωω τα ποδαράκια μου δεν με κρατάνε...ο λαπάς μίλησε!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue:

Καλημέρα κούκλα μακριά από αυτό το μηχάνημα είναι επικίνδυνο από αυτό τσίμπησα 2 δυσκοκίλες στην μέση ΜΑΚΡΙΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ

:tongue::tongue:

λοιπόν τις ανέβασα...όποια δεν τις βλέπει να μου πεί γιατι σίγουρα θα έχω ξεχάσει κάποια!

ΚΑΛΑ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ βικηηηηηηηηηηηηηηη πολυ ρουφασ την κοιλια σε καποιεσ ποζεσ χιχιχιχχ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΑ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ βικηηηηηηηηηηηηηηη πολυ ρουφασ την κοιλια σε καποιεσ ποζεσ χιχιχιχχ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλε δεν την ρουφαω.αν την ρουφουσα θα εσκαγα τετοια που ειναι.

επειδη ειμαι ασχετη με τις φωτο στο φεις,εσβησα αυτες που ειναι στο δικο μου προφιλ,μη τις δεις κανεις απο αυτους που με ζητανε να βαλω φωτο ως κανονικη νυφη και νομιζουν οτι ημουν ετσι,γιατι δεν ημουν ετσι.ημουν μειον κατι κιλα.

να τις δειτε στην αλεξανδρα ολες που εκει μονο εσεις με ξερετε!!!

καλε λορα τι 2 δυσκοίλιες στη μεση???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

vicky χθες μαγείρεψα, με πρόλαβες! Εχεις τίποτα φρέσκο ;;; :-P Για τα κρεμμυδάκια εγώ εντάξει, φοράω φακούς και δεν κλαίω καθόλου.. Να και κάτι καλό!

marina και filaki αύριο 11.30 στο θέατρο που είπαμε; μήλα ζάχαρη κανέλα; μαρινα δεν είδα κλήση με πήρες; δεν έχω το τηλ. σου. Αν δεν θέλετε έχω και την πρόταση για το πάρκο ναυαρίνου στα Εξάρχεια που έστειλα το λινκ, αλλά είναι 3μμ με 9μμ την Κυριακή. Στο δεύτερο είναι και δωρεάν και θα 'χει πολλές δραστηριότητες για ποικιλία.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

μπα τιποτα φρεσκο,εμεινε γαριδομακαροναδα απο χθες,ωραια εγινε θα σου στειλω λιγο!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κορίτσια καλημέρα!!!!!

Σας χάρηκα πολύ όλες μαζι στην συνάντηση, είστε όλες κούκλες!!!! Πότε καλέ το κανονίσατε???? Την επόμενη φορά να με ενημερώσετε θα έρθω και εγώ!!!!!

Βικάκυ όταν με το καλό σαραντίσει η Πετρούλα να πάμε να την δούμε.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Κορίτσια καλημέρα!!!!!

Σας χάρηκα πολύ όλες μαζι στην συνάντηση, είστε όλες κούκλες!!!! Πότε καλέ το κανονίσατε???? Την επόμενη φορά να με ενημερώσετε θα έρθω και εγώ!!!!!

Βικάκυ όταν με το καλό σαραντίσει η Πετρούλα να πάμε να την δούμε.

για ποια συναντηση λες?συναντηθηκαμε οι θεσσαλονικιες αλλα νομιζω τοτε μολις ειχες γεννησει,αλλα συναντηθηκανε και οι αθηναιες και 2 φορες πηγα και εγω και μια η πετρουλα.

ναι οταν σαραντισει θα παμε να την δουμε σιγουρα.

για ποια συναντηση λες?συναντηθηκαμε οι θεσσαλονικιες αλλα νομιζω τοτε μολις ειχες γεννησει,αλλα συναντηθηκανε και οι αθηναιες και 2 φορες πηγα και εγω και μια η πετρουλα.

ναι οταν σαραντισει θα παμε να την δουμε σιγουρα.

α θελω να με πειτε οταν πατε θα σου στηλω πμ οκ :D:D

Διαφημίσεις

Βικυυυυυυ αν δεν με παρεις μαζι σου στην θεσσαλονικη συναντηση θα σε ΣΚΙΣΩ σαν σαρδελα:D:D και δεν μου λες ΤΙ κανεις στο φορουμ εσυ ειπες ειχες δουλειες:mad::D αντε στις 14.00 πρεπει να φυγω

καλημερα ειπε δεν ειπα:oops::oops:

Κ Α Λ Η Σ Π Ε Ρ Α Α Α Α Α :!::!::!:

κοριτσια η χαρα μου ειναι να κανω δωρακια...παρακαλωωωω

Καλημερααααααααααα

Πολυ δουλεια σήμερα αλλα ειναι Παρασκευη και τα ξεπερνω ολα!!!!

Εχω κανει και την παραγγελια μου για σουβλακια και περιμενω να κανω μαμ

Σαρδελα μου καλες δουλειες once again ..ανυπομονω να φτασω σπιτι να δω τις φωτο!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...