Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικη εγω παω Δευτερα και Πεμπτη 20.30 ...θα σας πετυχω στα αποδυτηρια.

δεν ηξερα που εχει και Σαββατο

με προσοχη μαμα,υπαρχουν και παιδακια εκει.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

αααα ωραια εμεις δευτερα τελειωνουμε μετα τις 8 οποτε σιγουρα θα μας δεις. Βασικα θα με καταλαβεις γιατι θα φωναζω συνεχεια..Νικολα ελα εδω, μην πας εκει κτλ... εχω και τον σπορο μεσα στα αποδυτηρια...

Οσο για το πιο ομορφες... η κλασικη υπερβολικη Βικυ που αντι να κοιταει τον καθρεφτη..... τι να λεω τωρα..οι φωτογραφιες θα μιλησουν για μενα.

Ηταν φανταστικηηηηηηη!!!!! Θα σας τα πει και η σαρδελιτσα. Το κοριτσι απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!! :):):)

καλε μηηηηηη,θα γελανε ακομη περισσοτερο.ευτυχως που δεν ειχε καθρεφτη μπροστα μου γιατι αλλιως σιγα να μη καθομουν.αντε ασε την σαρδελα να βαλει και αυτη που ειμαι με την ανια μονο εμεις θα την δουμε

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Νικη εγω παω στα αποδυτηρια που ειναι δεξια απο την πισινα μπαινοντας δλδ στα μεικτα εκεινα που δεν εχουν ντουλαπες, οταν αδειασουν βεβαια....ειναι πιο ησυχα

ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΣ?????????

παλι καυγα εχουμε απο κατω.ειναι ενα ταβερνακι δεν ξερω τι ειναι ρωσσοι??κατι τετοιο και συνεχεια εχουμε φασαριες,πλακωνονται μεταξυ τους και τους σηκωνουν τα ασθενοφορα και η αστυνομια.να δω ποτε θα κλεισει πια αυτο.εχουν και μια ασχημη γλωσσα ακρη δεν βγαζει κανεις.τουλαχιστον μεχρι στιγμης δεν κανουν ζημιες στα αμαξια μονο πεφτουν πανω την ωρα που πεφτουν τα μπουνιδια.παλι στο μπαλκονι θα την περασω μεχρι να το διαλυσουν

Διαφημίσεις

αλλα 7 πουκαμισα και τελος.

θα χαλαρωσω τωρα με καμια σειρα και μετα υπνος

καληνυχτα κοριτσια μου

με προσοχη μαμα,υπαρχουν και παιδακια εκει.

καλε τι φοβασε μη τα φαω τα παιδακια:D:D

τι εγινε με τον καβγα εξω Βικυ?? αντε παλι τσαμπα θεαμα ειδες:)...εσυ το αυτοκινητο σου που το εχεις? μη ειναι κοντα σε αυτους και στο κανουν σαν τα μουτρα τους

απο οτι καταλαβατε η πιτα μου ηρθε κομματακι βαρια:):) βεβαια δεν φταιει η πιτα αλλα η κοκα κολα λαιτ ( ετσι για να μην παρω εξτρα θερμιδες:)) που με εχει προκαλεσει αυπνια

που εισαι βρε φιλακι μου να τα πουμε:):) εξορμηση στο ψυγειο δεν εχει σημερα

εγω δεν εφαγα γλυκο γιατι δεν εχω:-( τσιμπισα λιγα σταφυλακια:)

η Φωτεινουλα μου κοιμαται ηρεμα το πουλακι μου και οταν ακουμπαει το χερακι της στο προστατευτικο τις το χαιδευω, εχω και τον ανδρα μου καθε λιγο και λιγακι ερχετε και λεει " τι κανει η κουκλιτσα μου κοιμαται?:)

αντε παω να μετρησω το κοπαδι με τα προβατα:rolleyes:

Καλημέραααα!!!

Βρέχει σήμερα....

Τι κάνετε μανούλες και παιδάκια?

Εύχομαι να είστε όοοολοι καλά!

Με την Πετρούλα μίλησε καμιά σας? Πώς τα πάνε μαμά και γιος?

Σαρδελάκι, ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

Γειτόνισσα, τα είδα τα αποτελέσματά σου, αλλά δεν κατάλαβα αν είναι καλά! Δυο νούμερα μας έβαλες κι εσύ...

Κάπου πήρε το μάτι μου και την Κίκο? Άντε, και στα δικά σου!!!!!

Έλα να ξυπνάνε σιγά σιγά οι πρωινές......

Πολλά φιλιά σε όλες

mrdIp3.png

Καλημέρα και από μενα.

Χθες ειχα πολύ δύσκολο βράδυ.

Η μικρή κοιμήθηκε με το ζόρι γυρω στις 1 και κατα τις 2 ηρθε ο πεθερός μου στο σπίτι μας γιατι δεν ενιωθε καλά.

Του μέτρησα την πίεση και είχε σχεδόν 22 .Επαθα σοκ.Ειπα στον νατρα μου να τον παει στο νοσοκομείο αλλα δεν ηθελε ο πεθερος με τιποτα.

Ευτυχώς μετα από καμμια ωρα ηταν καλύτερα .

Μετα αρχισε το σηριαλ η Ανδρεανα.Ξυπνησε 2-3 φορές με κλαματα και φωνές και τελικά κατα τις 6 και μιση το πρωι μου φώναξε "αντε μαμα ελα να παιξουμε"Οπότε απο εκεινη την ωρα μεχρι και που ηρθα στη δουλεια επαιζε με τα παζλ.:mad:

Το χειρότερο ολων ομως είναι κατι που εμαθα για τον παιδικό σταθμό.

Τους εφυγε ενα παιδακι και δεν το καταλαβαν.

Γινοταν μια κηδεία και επειδή ειναι κοντα στον παιδικο η εκκλησια ευτυχως το βρήκαν καποιοι και το πήγαν στη μαμα του.

Πήγε ο μπαμπας του το μεσημέρι να το παρει από το σταθμό για να δει τι θα του πουν και δεν ειχαν καταλαβει καν οτι ελειπε το παιδακι.:shock:

Φυσικα εκανε μεγαλη φασαρια και τους εκανε και μηνυση αλλα δεν θελω ουτε να σκεφτομαι τι θα μπορουσε να παθει το παιδακι.

Εχω φρικαρει από χθες που το εμαθα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Σούλα φρίκαρα με αυτό που διάβασα...είναι δυνατόν;;;;:shock::shock::mad::-x:-x:-x Τι να πεις...

Περαστικά στον πεθερό σου...

Χαίρομαι που τα εγκαίνια είχαν επιτυχία!!!! άντε Σαρδελίνα μου ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλημερα!!!

μπρρρρ κρυο σημερα!

σαρδελινα μου καλες δουλειες πολλες και καλοπληρωμενες!!!

Σουλα μου αν ειναι δυνατον τους εφυγε το παιδι;

να σας πω ομως οτι το εκανε κι ο αντρας μου στον παιδικο και τον εψαχναν ολες οι δασκαλες εφυγε και πηγε σπιτι μονος του και περασε απο δρομο τρελης κυκλοφοριας!

deleni μου πως πηγε το γυμναστηριο;

αρμα κι Βικη φτου σας που γελατε μαζι μου :tongue:

το δαχτυλακι μου που χτηπυσα ακομη ποναει πρυστηκε και μελανιασε λετε να εσπασε;

αν δω οτι ποναει πολυ θα παω νοσοκομειο για ακτινες.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλημέρα φίλες μου...ελπίζω να είστε όλες καλά. Για τα εγκαίνια σας τα είπε η Βίκυ (προλαβαίνει να πεί και κανένας άλλος τίποτε;;; ) αυτή ήταν η ρεβάνς για το γλυκό προσωπάκι της μαμάς μου κι από που να πήρα εγώ άραγε :tongue: :tongue:

Αν σας ανεβάσω φώτο θα τρελλαθείτε...δεν παιζόμαστε χαχαχα. Θα τις ανεβάσω...τώρα περιμένω ένα ραντεβου...θα ξεκινήσω να ανεβάζω κι όσα προλάβω (αν προλάβω)

Να ευχαριστήσω θερμά την Φωτεινή για τον υπέροχο καθρέφτη που τόσο ήθελα. Μιλάμε ξετρελλάθηκα και τον έδειξα και στους υπόλοιπους που είχαν απομείνει προς το τέλος και χάζεψαν όλοι. Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...είσαι υπέροχη!

Ευχαριστώ επίσης το Βικάκι μου, το Νικάκι το, το Μαράκι μου και την Πικουλίνα μου για την υπέροχη γλάστρα. Ξετρελλάθηκα...να είστε καλά κοριτσάρες μου που για άλλη μιά φορά με συγκινήσατε.

Επίσης ευχαριστίες και φιλιά στην μαελένη μου για το τηλεφώνημα και την πανέμορφη γλάστρα. Μα τί ωραίο φυτό; Ελπίζω σήμερα ο Γρηγοράκης σου να είναι καλύτερα.

Και τέλος ευχαριστώ όλες τις φίλες μου εδώ στο φόρουμ για τις ευχές...να είστε όλες καλά κορίτσια μου! Σας φιλώ...τέλος ο λόγος της σαρδέλας!

m57Zp2.png

Πω ρε Σούλα!!!! Τι ήταν αυτο?

Βατραχάκι μου, περαστικά για το δαχτυλάκι, αλλά νομίζω ότι αν να πας στο νοσοκομείο, μόνο τον χρόνο σου θα χάσεις... Και σπασμένο να είναι, δεν μπορούν να κάνουν κάτι... Θα περάσει μόνο του... Στο λέω γιατί την έχω πατήσει...

Καλημέρα Deleni...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...