Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλάκι για θέατρο αν κανονίσετε είμαι κι εγώ μέσα για Σάββατο πρωί που έλεγε η Sunsun αν συνενοηθείτε πείτε μου!
Ναι, αγάπη μου, θα σου πω. Άντε, μακάρι να συναντηθούμε.

Κορίτσια χρωστάω κι εγώ φωτο από τη συνάντηση μας στο Μοναστηράκι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Νικη εγω παω στα αποδυτηρια που ειναι δεξια απο την πισινα μπαινοντας δλδ στα μεικτα εκεινα που δεν εχουν ντουλαπες, οταν αδειασουν βεβαια....ειναι πιο ησυχα

Διαφημίσεις

Ναι βρε κοριτσάκι σε εχουμε χάσει λίγο! Κάθε φορά που σε διαβάζω θυμάμαι που ήσουν μειοψηφία και μου φαινόταν τόσο μακρινό το 2ο παιδάκι και τώρα αρχίζει και ξετσουμπίζει η δική μου κιόλας! Από τη δουλειά δε μπορείς να μπαίνεις καθόλου?

mGKop3.png60Jvp3.png

φωτεινη καλα κανεις. εκει ειναι οντως πιο ησυχα. Αν δεις κανεναν υπευθυνο καμια δευτερα ρωτα η Νικη με την Ανια ειναι εδω? Ολο και καποιος θα σου απαντησει. Πηγαινω χρονια την Ανια εκει...

Μαρινακι μου ποσο δικιο εχεις. Και εγω το θυμαμαι που ημουν μειοψηφια. Εχω νετ στη δουλεια αλλα δεν προλαβαινω ρε συ. Ποτε παω ποτε φευγω δεν παιρνω χαμπαρι.

οταν γεννηθηκε η Καλλη θυμαμαι εκεινο τον χειμωνα εκανε φοβερο κρυο. στο σπιτι που νοικιαζαμε ειχε καλοριφερ κοινο και η ωρες λειτουργιας ηταν εως τις 22.00 το βραδυ.

εχω μεγαλο κρεβατι 190 φαρδος και κοιμομασταν 4 ατομα μαζι στα πολλα τα κρυα.

ημασταν χωρισμενη σε ζευγαρια δλδ εγω με το μωρο και ο ανδρας μου με την Βικυ και αναμεσα μας ειχαμε ενα μαξιλαρι ετσι ωστε να μην πλακωθει το μωρο.

θυμαμαι εκεινα τα χρονια και με πιανει συγκινηση, το καλλυτερο μου ηταν να κοιμαμαι με τα μωρα μου

κοριτσαρες παω να την πεσω γιατι δεν την παλευω αλλο για σημερα...θα με παρει ο υπνος στον καναπε . φιλια πολλα !!!! Ελπιζω να προλαβαινω πιο συχνα να μπαινω να τα λεμε.Φιλια σε ΟΛΕΣ!!!!!!!

Διαφημίσεις

:D:D:D:D φιλακι και τωρα με την Φωτεινη οταν κοιματε ειμαι διπλα της στο απο κατω κρεβατι και οταν ξυπναει με φωναζει "γιαγια Νουααααα ξυπνα"

γιαγια Νουλα ξυπνα.....εχω κατουριεμαι απο χαρά

αυτες η στιγμες δεν ερχοντε ποτε πισω γιαυτο να χαριτε τα μικρουλια σας με αγκαλιες, φιλια και χαδια γιατι οταν μεγαλλωσουν δεν θα τα θελουν καθολου ενω εσεις θα τα λαχταρατε

γλυκιες μου παω να ξαπλωσω και θα με νανουριζει η ανασα τις αγαπουλας μου ειδικα οταν εχει την πιπιλα στο στομα κανει φουτ φουτ φουτ φουτ και εγω το ακουω σαν κελαιδημα απο αηδονι

:)

και Βικυ μη φοβασε μηπως φυγει η μικρη ενω εγω κοιμαμαι...κλειδωνω τα παντα

καλη νυχτα και ονειρα γλυκα :D

καλε συγκρατηθειτε λιγο ...Βικυ εσενα λεω...μεχρι να γραψω ενα μηνυμα ειχατε γραψει αλλα 4 :P

τι κανουμε καλε,εχεις και διαβασματα αεσυ.

αχ μονο που μου ειπε το προγραμμα της ανιας φρικαρα.τι θα τραβηξουμε οεο???

νικακι μη με κοροιδευεις καλε αφου δεν ηξερα το καημενο τι σημαινει αυτο.αντε βρες κανα συνωνυμο

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...