Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

λαζαρενια μου με το καλο να γεννησουν οι εγκυμονουσες σας και με εναν πονο γερα παιδια

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

να σας πω ομως με τι νευρα γυρισα.

1 ωρα κυκλους εκανα μεχρι που τελικα βρηκα κατω απο το σπιτι μου και οταν ανεβηκα φρακαρε το φερμουαρ της μποτας με το υφασμα απο μεσα και με πηρε και η μαμα μου στο καπακι και τα ακουσε!!!σορρυ μανουλα αλλα ημουν με το ψαλιδι στο χερι να την κοψω και την πληρωσες εσυ την νυφη.

αχ θελω να βαλει τις φωτο η σαρδελα,με προσοχη τα σχολια κοριτσια μου ετσι?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

μπραβο στο κοριτσακι μας,ολα τελεια δηλαδη με τον παιδικο

φωτο δεν εχω εγω αλλα κανετε λιγο υπομονη και θα γελασετε πολυ,στο φεις θα τις βαλει.ααα κανονιστε,εμεις και εμεις θα τις δουμε ετσι???

περασαμε πολυ τελεια,ηταν και η ανια μαζι μας.

μα τι γλυκο και συνεργασιμο παιδι ειναι αυτο!!!μου εβαλε και κορωνα στο κεφαλι,ποζαραμε και μαζι σε φωτο,ειναι γλυκα τι να σας λεω.

τσακισα και τον μπουφε,ειδικα κατι με σωλομο που τον σιχαινομαι,κοριτσια δεν αφησα ουτε ενα ντροπηηηηηη.αφου στο τελος πηρε η ανια και ενα κεκακι και μου το εδωσε για επιδορπιο.

το μαγαζι παρα πολυ ομορφο,τα νυφικα οι μπομπονιερες τελειες,αχ κατι βαφτιστικα να βλεπατε,ειδικα τα κουτια πανεμορφα.

καλε γνωρισα επιτελους την σαρδελομανα,υπεροχη γυναικα,τοσο γλυκο προσωπο(απο που πηρες σαρδελακι μου εσυ?χαχαχα)πολυ χαρηκα που την γνωρισα και μου ειπε οτι θα ξανα ερθει συντομα.

η σαρδελα δεν ηξερε που να πρωτοπαει αλλα μολις μας ειδε κολλησε με μας.

ευχαριστουμε παρα πολυ φιλεναδα για την προσκληση και σου ευχαμαι ολοψυχα να εχεις πολυ πολυ δουλεια.

με κάλυψες φιλεναδα!!!!! καλες δουλειες και απο μενα σαρδελιτσα και ευχαριστουμε για την προσκληση. Εισαι ολα τα λεφτα παντως να ξερεις. Περασαμε υπεροχα.. καλα θα δειτε την Βικυ μας οπως δεν την εχετε ξαναδει στις φωτο (τουλαχιστον τωρα τελευταια οπως δεν την εχετε ξαναδει!!!! :) ) Θα τον κανονισουμε εκεινο τον καφε που ειπαμε και θα πεσει τρελο γελιο.

Φωτεινη πες στην κόρη σου να προσεχει τις νεες τεχνολογιες... (πες της οτι δεν ειναι γκατζετου...θα καταλαβει...:D:D:D:D)

Κολυμβητηριο παει η Ανια Δευτ - παρασκευη και Σαββατο οπότε μάλλον δύσκολο να μας πετυχεις εκει...

arma μου με την δουλεια καλα ..συνεχιζω ακαθεκτη. το σπορακι μεγαλωνει βλεπω ε? εγω παντως για κοριτσομανα σε εχω (παντα εξω πεφτω σε αυτα οποτε μη μου δινεις και πολυ σημασια)

Διαφημίσεις

λαζαρενια μου ...με το καλο να ερθουν τα μωρακια και καλα σε λεει η Μαρινα..μη χανεσε:)

αρμααααα 4 κομματια εμειναν ... αντε ελα:)

αυριο θα παω να κανω μια εξεταση και με ειπαν 8 ωρες πριν να μη φαω τιποτα...και εγω ειπα να σκασω απο τωρα ωστε να μη πειναω αυριο:D

σαρδελινα μου καλες δουλειες να εχεις και ολα καλα να σου πανε κουκλα μου

Καλε τι γαιδουρα που ειμαι.... Φωτεινη μου χιλια ευχαριστω για το δωρο σου. Το κρεμασα ήδη στον τοιχο. Ειναι υπέροχο..πραγματικα εισαι αξια θαυμασμου.

Φωτο θα ανεβασω καποια στιγμη γιατι θελει να το δει και η Βικουλα..

Μπραβο σου για αλλη μια φορα!!!!!!

Διαφημίσεις

διαβαστε και μια ερευνα

http://mamalydia.wordpress.com/2010/09/16/cosleeping-until5/

Συμπεθέρα, σε πρόλαβα, το έβαλα αυτό πριν καμιά 10αριά μέρες (το παρακολουθώ το μπλογκ της μαμάς Λυδίας), που συζητούσαμε κάτι σχετικό. Δε με παρακολουθείς! Με συμφέρει η έρευνα, oh yes!

Καλησπέρα κοριτσούλια!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ψηνω πατσαρια...ειναι Γιαννιωτικη σπανακοπιτα με κουρκουτι για την Φωτεινη...το ελπιζω δλδ να το φαει..αλλιως αντι για παγωτο τα ξημερωματα θα χλαπακωσω αυτο...αληθεια το φιλακι εδωσε παρον σημερα:?::?:[/url]
Κούκου! Σας διαβάζω τρώγοντας ηλιόσπορους... Φωτεινή την έχεις αυτή τη μανία;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Νικη εγω παω Δευτερα και Πεμπτη 20.30 ...θα σας πετυχω στα αποδυτηρια.

δεν ηξερα που εχει και Σαββατο

αααα ωραια εμεις δευτερα τελειωνουμε μετα τις 8 οποτε σιγουρα θα μας δεις. Βασικα θα με καταλαβεις γιατι θα φωναζω συνεχεια..Νικολα ελα εδω, μην πας εκει κτλ... εχω και τον σπορο μεσα στα αποδυτηρια...

Οσο για το πιο ομορφες... η κλασικη υπερβολικη Βικυ που αντι να κοιταει τον καθρεφτη..... τι να λεω τωρα..οι φωτογραφιες θα μιλησουν για μενα.

Ηταν φανταστικηηηηηηη!!!!! Θα σας τα πει και η σαρδελιτσα. Το κοριτσι απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!! :):):)

Βατραχάκι το άρθρο που έβαλες το είχα διαβάσει κι εγώ. Δείχνει πως για ακόμα μία φορά ότι τα δεδομάνα αλλάζουν και υπάρχουν πια δύο σχολές. Η δική μου η παιδίατρος πάντως ήταν υπέρ του να κοιμάσαι με τα παιδιά. Τώρα στη δική μας περίπτωση η Εύα διάλεξε το δωμάτιο της..:lol:
Άντε ρε! Υπάρχει τέτοια παιδίατρος; Εμένα ο δικός μας τη πρώτη φορα που ήρθε σπίτι που ήταν η Ναταλία, πόσο, εβδομάδας; μου είπε να τη βάλω στο δωμάτιο της. Ναι καλά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...