Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν την επιασε η επισκλ. παναγια μου μολις το ακουσα φρικαρα!!!αλλα δεν μασαει εκεινη.

Πλάκα κάνεις!!!:shock::shock: Πω πω! Εφιαλτικό και πόσο μάλλον όταν βγάζεις τέτοι παιδί! Ανατρίχιασα! Γεια σου ρε Πετρούλα!!!

ψηνω πατσαρια...ειναι Γιαννιωτικη σπανακοπιτα με κουρκουτι για την Φωτεινη...το ελπιζω δλδ να το φαει..αλλιως αντι για παγωτο τα ξημερωματα θα χλαπακωσω αυτο...αληθεια το φιλακι εδωσε παρον σημερα:?::?:

με εσπασε τα ρουθουνια η μυρωδια2818899mlqr5tc6hc.gif

Καλέ Φωτεινή τι μου κάνεις???? Αν δεν το φάει η Φωτεινή δεν στέλνεις από εδώ κανα κομμάτι?

Αχ κορίτσια τρώω τόσο πολύ! Έχω πάρει ήδη 1800γρ. Εχτές έφτριαξα με το Ευάκι μια σούπα υποτίθεται για να φάω κάτι ελαφρύ και τελικ΄αέφαγα όλη την κατσαρόλα. Έτρωγα δυο πιάτα κι μετά από 10 λεπτά πάλι τα ίδια, άδειαζε το στομάχι μου! Αφού ο άντρας μου μου λέει κατά τις 10.30 το βράδυ ''κάτσε να σου ανάψω φωτιά να ψήσω καμιά μπριζόλα μπας και χορτάσεις..'' :oops: Το μόνο ''καλό'' είναι ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν αναζητώ τόσο τα γλυκά. Τρώω 2-3 σοκολατάκια την ημέρα και καμιά παστούλα 3-4 φορές την εβδομάδα. Για τα δικά μου δεδομένα πολύ λίγα..:lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν. αυτό το τεστ μου βγάζει ότι θα έχω κορίτσι..

http://www.parentingweekly.com/pregnancy/pregnancy_information/chinese_calendar.htm

Αυτό http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html μου βγάζει αγόρι

Για να δούμε ποιο θα πέσει μέσα οεο??

Πάντως σας το λέω από τωρα, επειδή δεν σας ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη όπως θα το ήθελα το φύλο δεν θα σας το αποκαλύψω εύκολα. Θα σας βάλω με στοιχήματα όταν το μάθω! Θα πέσει πολύ γέλιο! :lol:

Βατραχάκι το άρθρο που έβαλες το είχα διαβάσει κι εγώ. Δείχνει πως για ακόμα μία φορά ότι τα δεδομάνα αλλάζουν και υπάρχουν πια δύο σχολές. Η δική μου η παιδίατρος πάντως ήταν υπέρ του να κοιμάσαι με τα παιδιά. Τώρα στη δική μας περίπτωση η Εύα διάλεξε το δωμάτιο της..:lol:

αρμακι μη της λες ψεμματα ολο το ποδι θα της κοψουν και θα μεταμορφωθει σε χταποδι,οποτε μη φοβασαι βατραχι μου θα βγαλεις νεο ποδαρακι!!!

ουτε τα μισα δεν σιδερωσα ακομη.μπαινω για μπανιο και συνεχιζω μετα οτι προλαβω μεχρι να παω να παρω την νικη για να παμε στη σαρδελα.

αρμακι το ειπα στη μαμα μου αυτο που μου ειπες για σημερα και δεν την ειδα αρνητικη...θα τα παρω τα λεφτακια,συντομα θα δεις!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλη μου φιλεναδα,εγω δεν θα το μαθω???κρυφα απο τις αλλες,εεεεεεε???????/δεν θα μου το πεις?ελα σε παρακαλω και σου υποσχομαι οτι θα ερθω στη γεννα.καλα????

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

αρμακι μη της λες ψεμματα ολο το ποδι θα της κοψουν και θα μεταμορφωθει σε χταποδι,οποτε μη φοβασαι βατραχι μου θα βγαλεις νεο ποδαρακι!!!

ουτε τα μισα δεν σιδερωσα ακομη.μπαινω για μπανιο και συνεχιζω μετα οτι προλαβω μεχρι να παω να παρω την νικη για να παμε στη σαρδελα.

Έλα ρε Βίκυ κι εσύ! Ήθελα να της το πω πιο μαλακά..επρεπε να τα αποκαλύψεις όλα???

αρμακι το ειπα στη μαμα μου αυτο που μου ειπες για σημερα και δεν την ειδα αρνητικη...θα τα παρω τα λεφτακια,συντομα θα δεις!!!

Αφού η Φωτεινή είναι ΘΕΑ! Το έχω ξαναπει! ΟΜΩΣ θα πρέπει κι εσύ κάποια στιγμή να της κάνει ένα εισιτηριάκι δώρο για Αθήνα να την δω κι εκείνη! Καλά δεν λέω Φωτεινή?

καλη μου φιλεναδα,εγω δεν θα το μαθω???κρυφα απο τις αλλες,εεεεεεε???????/δεν θα μου το πεις?ελα σε παρακαλω και σου υποσχομαι οτι θα ερθω στη γεννα.καλα????

Καλά δεν ντρέπεσαι??? Με ρίχνεις στο φιλότιμο??? Φτου σου! Πρώτα θα μαντέψεις και μετά θα στο πω!

καλε διωξτε με να παω για μπανιο

Άντε φύγε! Βρωμας μέχρι εδώ! Πουφ!

Καλά να περάσετε και να δώσεις τις ευ΄χες μου και τα φιλιά μου στο σαρδελάκι μας..Αχ! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Βίκυ θέλουμε φωτό απο το event!!!!!

Καλά με την Πετρούλα τα είδα όλα!!!!! Μπράβο στην κοπελάρα μας!!!!!

Στον παιδικό είπαν στον άντρα μου ότι η Αναστασία είναι πολύ συνεργάσιμη, πολύ υπάκουη και κάνει πάαααρα πολλές ερωτήσεις!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Επίσης του είπαν ότι πρέπει να αγαπάει πολύ τον αδερφό της γιατί όλη την ώρα μιλάει για τον Γιαννάκη!!!:shock::shock::shock:

Άρμα εγώ που μάντεψα;;;;;Τίποτα;;;;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

αρμακι μου καλα τα λες στην Βικυ ...ολο για τον εαυτο της τα θελει, πως τα φερνει απο εδω πως τα φερνει απο εκει ολο Αθηνα ειναι.....για στασου να το σκασω και εγω :D:D

Για την Πετρουλα δικιο εχετε ... η καημενη τα ειδε ολα με τον παιδαρο. ας ειναι καλα το μωρακι και να τους ζησει και γρηγορα να πανε σπιτακι τους

ο ανδρας μου γενηθηκε 4.650 και η πεθερα μου εως και πριν "μας φυγει" ολο το ελεγε..."εγω δεν γεννησα παιδι ελεφαντα γεννησα"

Διαφημίσεις

καλε ?τωρα το διαβασα!!!

τι παληκαρι εβγαλε η πετρουλα μας???

μπραβο χιλια μπραβο!

ποτε γεννησε βρε κοριτσια???

εσεις πως ειστε?σορυ αλλα αρχισα διαβασμα και δεν μπαινω πολυ μεσα.

να σας πω και τα νεα μας.

η κουμπαρα μου εχει κοριτσακι και η αδερφουλα μου η πρωτη αγορακι.

γεννανε και την ιδια περιοδο.

η λαζαρενια μου καλα ειναι ευτυχως ,περιμενουμε πως και πως να αρχισει σχολειο.

1654096yn4fep17z7.gif

Λοιπον τα τεστακια αυτα μεγαλη μουφα γιατι αν εβγαιναν ο χρηστακης θα ηταν κοριτσακι..

Πηρα τα αποτελεσματα απο την καμπυλη και εμενα μου φαινονται καλα...δλδ

0-74

60-94

αιματκριτης στα ταρταρα....

Μακια μουκια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Φου φου είναι καμιά εδώ?

Λαζαρένια μου μη χάνεσαι, να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου!

Τζόα μου μια χαρά μου φαίνεται η καμπύλη, όσο για τον αιματοκρίτη, το σίδηρο το παίρνεις κανονικά? Φάε και λίγο παραπάνω μοσχαράκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βίκυ θέλουμε φωτό απο το event!!!!!

Καλά με την Πετρούλα τα είδα όλα!!!!! Μπράβο στην κοπελάρα μας!!!!!

Στον παιδικό είπαν στον άντρα μου ότι η Αναστασία είναι πολύ συνεργάσιμη, πολύ υπάκουη και κάνει πάαααρα πολλές ερωτήσεις!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Επίσης του είπαν ότι πρέπει να αγαπάει πολύ τον αδερφό της γιατί όλη την ώρα μιλάει για τον Γιαννάκη!!!:shock::shock::shock:

Άρμα εγώ που μάντεψα;;;;;Τίποτα;;;;

μπραβο στο κοριτσακι μας,ολα τελεια δηλαδη με τον παιδικο

φωτο δεν εχω εγω αλλα κανετε λιγο υπομονη και θα γελασετε πολυ,στο φεις θα τις βαλει.ααα κανονιστε,εμεις και εμεις θα τις δουμε ετσι???

περασαμε πολυ τελεια,ηταν και η ανια μαζι μας.

μα τι γλυκο και συνεργασιμο παιδι ειναι αυτο!!!μου εβαλε και κορωνα στο κεφαλι,ποζαραμε και μαζι σε φωτο,ειναι γλυκα τι να σας λεω.

τσακισα και τον μπουφε,ειδικα κατι με σωλομο που τον σιχαινομαι,κοριτσια δεν αφησα ουτε ενα ντροπηηηηηη.αφου στο τελος πηρε η ανια και ενα κεκακι και μου το εδωσε για επιδορπιο.

το μαγαζι παρα πολυ ομορφο,τα νυφικα οι μπομπονιερες τελειες,αχ κατι βαφτιστικα να βλεπατε,ειδικα τα κουτια πανεμορφα.

καλε γνωρισα επιτελους την σαρδελομανα,υπεροχη γυναικα,τοσο γλυκο προσωπο(απο που πηρες σαρδελακι μου εσυ?χαχαχα)πολυ χαρηκα που την γνωρισα και μου ειπε οτι θα ξανα ερθει συντομα.

η σαρδελα δεν ηξερε που να πρωτοπαει αλλα μολις μας ειδε κολλησε με μας.

ευχαριστουμε παρα πολυ φιλεναδα για την προσκληση και σου ευχαμαι ολοψυχα να εχεις πολυ πολυ δουλεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...