Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικη διαβασε κολπακι για να μην κλαις

Εάν το καθάρισμα των κρεμμυδιών, σας προκαλεί δακρύρροια, δοκιμάστε να παγώσετε το κρεμμύδι για καμιά ώρα πριν το κόψετε. Αυτό θα καθυστερήσει την παραγωγή του συστατικού που ευθύνεται για τον ερεθισμό των ματιών και είναι καλύτερη λύση από το να καθαρίσετε το κρεμμύδι κάτω από τρεχούμενο νερό, διότι έτσι θα χαθεί ένα σημαντικό ποσό του ευεργετικού αυτού συστατικού.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

χτυπησα το μικρο μου δαχτυλακι του ποδιου και με ποναει παρα πολυ και ψιλο πριστηκε!

να σας ρωτησω εχει τυχει σε καμια σας να μπαινει το νυχι μεσα στο κρεας και να ποναει το δαχτυλο σας;

με ποναει εδω και λιγο καιρο το μεγαλο μου δαχτυλο του ποδιου και ο αντρας μου εχει φαγωθει να παω στο γιατρο αλλα εγω φοβαμαι μην γελατε ποναει πολυ

εχει τυχει σε καμια σας να παει σε γιατρο για κατι τετοιο;

χτυπησα το μικρο μου δαχτυλακι του ποδιου και με ποναει παρα πολυ και ψιλο πριστηκε!

να σας ρωτησω εχει τυχει σε καμια σας να μπαινει το νυχι μεσα στο κρεας και να ποναει το δαχτυλο σας;

με ποναει εδω και λιγο καιρο το μεγαλο μου δαχτυλο του ποδιου και ο αντρας μου εχει φαγωθει να παω στο γιατρο αλλα εγω φοβαμαι μην γελατε ποναει πολυ

Vatraxaki μου και το ένα και το άλλο.

Χρόνια έχω νύχι που μπαίνει μέσα κι από το φόβο μου για το γιατρό προσπαθώ μόνη μου και το κόβω κάθε τόσο, βγάζοντας το κομμάτι. Παλιότερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τον πόνο κι έβαζα επιθέματα με καθαρό οινόπνευμα για να το μουδιάσω.

Οσο για το μικρό δαχτυλάκι....κι εγώ το χτύπησα στο σιδερένιο πόδι μιας καρέκλας καλοκαίρι με γυμνό πόδι και μάλλον έκανα ζημιά στο κοκκαλάκι. Πολύ καιρό με πονούσε θυμάμαι. Περαστικά και καλό κουράγιο αν θα πας γιατρό για το νύχι.

Διάβασα καλά? Την Πετρούλα δεν την έπιασε η επισκληρίδιος? Πωπω και τόσο μεγάλο μωρό! Βασανιστήριο για την καλή μας.

Κικοοοοοοοο!!!! Κοριτσάκι να μπαίνεις πότε πότε να μας ενημερώνεις. Ολοι ανησυχήσαμε για σένα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Βικη διαβασε κολπακι για να μην κλαις

Εάν το καθάρισμα των κρεμμυδιών, σας προκαλεί δακρύρροια, δοκιμάστε να παγώσετε το κρεμμύδι για καμιά ώρα πριν το κόψετε. Αυτό θα καθυστερήσει την παραγωγή του συστατικού που ευθύνεται για τον ερεθισμό των ματιών και είναι καλύτερη λύση από το να καθαρίσετε το κρεμμύδι κάτω από τρεχούμενο νερό, διότι έτσι θα χαθεί ένα σημαντικό ποσό του ευεργετικού αυτού συστατικού.

να το ξερω λοιπον για να το κανω σε κανα μηνα που θα ξανα ασχοληθω με την κουζινα

οσο για το μικροβιο της μαγειρικης εχω καλο antivirus(ετσι γραφεται?ουτε ξερω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

θα προσπαθησεις οσο μπορεις να το βγαλεις προς τα εξω το κομματι του νυχιου που μπηκε στο κρεας με την ακρη απο μυτερη λυμα η με ψαλιδακι αλλα αποστειρωσε το πιο πριν.ξερω ποναει.προσεχε πως τα κοβεις και μη φορας στενα παππουτσια.

με περιμενω το σιδερο στη πριζα,να το αγνοεισω???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

βατραχακι μου να πας εκει που κανουν θεραπευτικο μανικιουρ, οχι σε καμια ασχετη. αν ησουν εδω θα σε εστελνα καπου, βαλε προς το παρον betadine εως οτου κανεις το μανικιουρ....και οπως ειπε η doctor Βικυ οχι στενα παπουτσια

βατραχακι μου να πας εκει που κανουν θεραπευτικο μανικιουρ, οχι σε καμια ασχετη. αν ησουν εδω θα σε εστελνα καπου, βαλε προς το παρον betadine εως οτου κανεις το μανικιουρ....και οπως ειπε η doctor Βικυ οχι στενα παπουτσια

υπαρχει και τετοιο;

δεν το ηξερα θα ρωτησω μηπως κανουν κι εδω.

ευχαριστω!

Διαφημίσεις

εκει που κανουν μανικιουρ κανουν και θεραπευτικο και υπαρχει και ποδογιατρος....ναι μη γελατε το ειδα σε ταμπελα σε ενα οροφο πιο κατω απο το μαγαζι του ανδρα μου.....αλλα πιστευω οτι αν η μανικιουριστα εχει μεγαλη πειρα κανει και την θεραπεια σε νυχια που μπαινουν μεσα στο κρεας

ψηνω πατσαρια...ειναι Γιαννιωτικη σπανακοπιτα με κουρκουτι για την Φωτεινη...το ελπιζω δλδ να το φαει..αλλιως αντι για παγωτο τα ξημερωματα θα χλαπακωσω αυτο...αληθεια το φιλακι εδωσε παρον σημερα:?::?:

με εσπασε τα ρουθουνια η μυρωδια2818899mlqr5tc6hc.gif

Καλέ δεν ντρέπεστε όλες να κοροιδεύεται το Βικάκι??? Κι εσύ ρε Σούλα χαπάκια? Και τα ντιλίβερι πως θα τα βγαλουν πέρα? Θα κλείσουν? Βίκυ μου μη τους ακούς! :tongue:

Βατραχάκι όντως υπάρχουν ποδολόγοι που κάνουν θεραπευτικό πεντικιούρ και σε τέτοια θέματα είναι η καλύτερη λύση. Πάντως και μια καλή μανικιουρίστα θα στο φτιάξει. Εγώ είχα πάει σε ποδολόγο για έναν μύκητα που είχα στο νύχι.

ουφ ποναει το ατιμο!!!

καμια σας δεν πηγε παντως σε γιατρο ε;

μου λεει ο αντρας οτι θα μου βγαλει το νυχι ο γιατρος για να φυτρωσει καινουριο χαχα!

Ψέμματα σου λέει, όλο το δάκτυλο θα σου βγάλει και μετά θα φυτρώσει καινούριο..:lol: :lol: :lol:

Άρμα χάρηκα πολύ με τα νέα σας!!!!! Για τους πόνους τι σου είπε;;

Ελένη μου οι πόνοι τελικά το πιο πιθανό είναι να είναι από το έντερο και την δυσκοιλιότητα. Θα πίνω φουλ γάλα μαγνησίας και βλέπουμε..Τώρα που το πίνω κάθε μέρα είμαι κάπως καλύτερα. Βέβαι αέχω και κάτι συσπασούλες αλλά οι έντονοι πόνοι δεν ήταν από αυτό τελικά.

Άρμα είναι κορίτσι πάει και τελείωσε!!!!!!:D:D:D:D:D Η υπνηλία είναι στανταράκι (για μένα τουλάχιστον!!!);)

Χμ.........και στην Εύα έτσι ήμουν το πρώτο τρίμηνο αλλά μετά είχα τρελλές αυπνίες μέχρι το τέλος..θα δείξει!

Αρμα μου τώρα που πήγα λίγο παραπάνω διάβασα ότι είσαι έγκυος ....αντε με το καλό κοριτσάκι μου, συγχαρητήρια.Πως είσαι πέρα από τη νύστα που διαβάζω.

Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου! Χάρηκα πολύ που διάβασα τα νέα σου. Καμάρωσα και τις κούκλες σου στο φβ! Είναι τέλειες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...