Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Τι κανετε?

Λιγα τελευταια διαβασα γιατι τρεχω.

Σουλιτσα μου καλυτερα ας την δει ο παιδιατρος για να ησυχασεις..

δε ξερω τι να σου πω στεναχωρεθηκα..εχει ταλαιπωρηθει το μωρουλι μας.

Ευα μου και εμεις με την παλλινδρομηση που ειχαμε απο εμετους αλλο τιποτα.

Αφου ηταν κεφατη θα ηταν τυχαιο μαλλον παραεφαγε.

Ελπιζω ολες να ειστε καλα.

Εμεις τα ιδια..ο μικρος καλα ,εγω παλευω με τη μυξα μου και ο πεθερος μου ακομα στην εντατικη.Προς το παρον καμμια εξελιξη οταν θα τον βγαλουν θα δουμε..

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σούλα, αφου έπεσε ο πυρετός της και ήπιε το γαλατακι της γιατι στενοχωριεσαι;;Το παιδί μπορεί να μην είχε διαθεση..Οι γιαγιαδες τι σου είπαν πως είναι τώρα...

Τωρα κοιμάται

Τωρα κοιμάται

Μωρέ το κοριτσάκι μας μπορεί να ήθελε την μανούλα του γι αυτό να είναι κακόκεφη.Να δεις αν θα πας σπίτι πόσο θα αλλάξει η μικρή με το που θα σε δει!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

συμπεθέρα εγώ προτείνω να την πας στο γιατρό...αυτά τα πέριμενε 3 μέρες εγώ δεν τα πολυδίνω σημασία...όταν βλέπω τον Αστέρη με πυρετό φέρνω την ίδια μέρα τον γιατρό γιατι δεν ξέρω τι έχει...μπορεί να είναι ο λαιμόν του κόκκινος, το αυτάκι και η διάγνωση δεν γίνεται μέσω τηλεφώνου φυσικά...γιαυτό ποτέ δεν παίρνω τον γιατρό να του πω έχει αυτό κι αυτό τι να κάνω...τον παίρνω και του λέω "ΕΛΑ"!

μακια

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο στον μπόμπιρα, μη στενοχωριεσαι βρε, θα τα παρει τα γραμμαριακια του εκείνο..Εχει καιρό ακόμη!!

Εσυ να τρεφεσαι σωστα..Ποσα κιλά έβαλες Ελένη;;Δεν εχεις ορεξη ή δεν μπορείς να φας...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Με δουλεύεις Stone μου φαίνεται.... Έχω ήδη παρει 10 κιλά.. τον τελευταίο μήνα φορτώθηκα το 3κιλάκι μου!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τρώω, αλλά έχω μια "ιδιαίτερη" αδυναμία στα γλυκά... και νομίζω ότι πρέπει να τα περιορίσω και να το ρίξω στο κρεατάκι το οποίο τον τελευταίο καιρό δεν με δελεάζει και ιδιαίτερα...

Σούλα μου αν είναι να στεναχωριέσαι κοπέλα μου πηγαινέ την μια βόλτα απο την παιδίατρο, δε θα χάσεις τίποτα...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Σουλα τωρα που το σκεφτομαι μπορει απλα να ειναι κουρασμενη απο την ταλαιπωρια των προηγουμενων ημερων αλλα εχει δικιο το Σαρδελακι και εγω δεν θα περιμενα καλυτερα να τη δει.

Εμεις περισυ χωρις να διαμαρτυρεται καθολου ετσι προλαβαμε το 40αρι απο την ωτιτιδα επειδη εφερα τη γιατρο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σουλίτσα μου και εγώ θα έλεγα να την δει καλύτερα ο γιατρός μην έχει καμιά ωτιτιδα ή τα λαιμά της, ίσως να είναι κακοδιάθετη απο τον πυρετό που έκανε. Αφού τρώει πάντως μην ανυσηχεις!

Ρίτα μου και εσύ μυξούλες? Και εγώ ρε γμτ, δεν αντέχω άλλο να φυσάω! Περαστικά!

Ευα μου τρομάξατε ε? Μάλλον παραέφαγε η μικρή.;)

Φωτεινή μου δοκίμασε τα γιαουρτάκια τα noulac της νουνου. Εχεις ακούσει και αυτά οτι δεν κάνουν? Εκτός αν της αρέσει το κανονικό γιαούρτι, οπότε είναι και το καλύτερο.

deleni μου μια χαρά είναι το νινί, και εσύ απ'οτι βλέπω:lol:. 10 κιλάκια βρε θηρίο? Αχ αυτά τα γλυκά τα φταίνε όλα, όχι εσύ;).

Μόλις τελείωσα το γιουβέτσι για σήμερα και την κρεατόσουπα για αύριο. Πάω να πάρω τον γιόκα μου απο το σχολείο και μετά νάνι!!! Το βράδυ δουλεια:-(.

Διαφημίσεις

κωνκων μου παλι βραδινη ε;

φωτεινη μου κι εγω δινω οσπρια και τα τρωει μια χαρα για την φακη δεν τρελενεται αλλα την τρωει!

εχθες ειδα μια ταινια το "Νυχτες στη ροδανθη" το εχει δει καμια; το κακο ειναι οτι το εβαλα στης 12 το βραδυ να το δω και τωρα κουτουλαω!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

10 κιλάκια ακούω και αναρωτιέμαι αν συζητάτε για τα δικά μου τα 10 κιλάκια!!! Deleni μου μια από τα ίδια! 4 περικαλώ τον τελευταίο μήνα!

Μια χαρά είναι το ζουζουνάκι σου πάντως μην αγχώνεσαι,δε θα σε παιδεύσει για να γεννηθεί κιόλας!

Σουλίτσα πώς είναι το κοριτσάκι σου?Εγώ πάντως κορίτσια όσες φορές έχω επικοινωνήσει με τη γιατρό για να δει το μικρό επειδή έχει πυρετό,ειδικά μετά τι 3-4 πρώτες φορές που αρρώστησε, πάντα μου λέει να περιμένω το τριήμερο αν πέφτει με αντιπυρετικά και μέχρι στιγμής πάντα πέφτει νωρίτερα! Ακόμα και αν είναι το αυτάκι του η παιδίατρος πιστεύει ότι μπορεί και να περάσει μόνο του αν δεν κάνει πολύ πυρετό! Τι να πω, την ακούω και μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει ούτε μία φορά αντιβίωση!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ηρθαμε και εμείς...

Πήγαμε και ανοίξαμε το πουλακι μας πριν απο λίγο..Εκλαψε η καρδούλα μου..Και πριν εκει που επαιζε αμεριμνος πάλι επιανε το παμπερακι του κι αρχισε πάλι να κλαίει..Ηρθε στην αγκαλιτσα μου και ετσι κοιμηθηκε..Μας εδωσε μια αλοιφούλα να του το ανοιγω κ' να τη βαζω 1 φορα τη μερα..

Ρε κοριτσια 10 κιλά στον ογδοο μήνα.. είστε αστερια!!Εγώ μετρούσα 16 κιλά σε αυτην εβδομαδα..

Βατραχακι δεν εχω δει την ταινία αλλά μου ακουγεται γνωστη..Για πές story..Ακομη περιμενω να με ειδοπιησουν για το My sister's keeper..

Ελένη, φρούτα, λαχανικα, μοσχαρι και ψαρι..Λίγα γλυκακια φυσικα,αν δεν θες να φορτωθεις με κιλά που δεν θα μπορείς εύκολα να χάσεις..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Να μαι και εγω..

Stone θα εχετε λιγα κλαμματα στο ξαφνικο σημερα με το πουλακι αλλά απο αυριο θα ειναι μια χαρα.Μπορει και να σου ξυπνησει με κλαμματα αν του ερθουν τσισακια.Θα κλαιει πολυ και μολις τα κανει θα ηρεμει.

Εμεις κλαιγαμε ανελεητα για μιση μερα (10 μηνων ηταν) και δεν το συνηθιζει...και ηταν απο τις ελαχιστες φορες που του εδωσα πονσταν.

Απο την επομενη μερα ηταν μισ χαρα.

Μας ειχε πει να μην το κατεβασουμε για 2 μερες αλλα στην τριτη μερα που επρεπε μολις το ειδα λιγο τρομαξα απο την εικονα...παντως δεν πονουσε μια χαρα ηταν μετα!

Φροντισε μονο να το κατεβαζετε ανελλειπως στο μελλον μια φορα τη μερα για να μην ξανακλεισει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρε κοριτσια τι σημασια εχει τι τρωτε στην εγκυνοσυνη?

Το μωρο δεν περνει ετσι..εγω εκανα πολυυυυυ προσεκτικη διατροφη στην εγκυμοσυνη.

Ελαχιστες ατασθαλιες αλλά ο γρηγορης βγηκε 3,900 κοντα 4 κιλα και 55 ποντους.

Μια φιλη μου πηρε ολα κι ολα 8 κιλα και ο μικρος της 4,100

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...