Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευακι μου καλως ηρθες ...

χθες ειδα και τις φωτο της μικρης σου στο fb !!!μια κουκλα !!!να το χαιρεσαι και το δευτερο ζουζουνι σου !!!

Το απογευμα θα παρω και εγω την πετρουλα να δω πως ειναι ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

vicky δεν χρειάζονται πολλή ώρα για να ξεπαγώσουν σε λίγο νερό... ασε τις δικαιολογίες και μαγείρευε!!

κοιτα την κακιστρο που ηρθε να μου την πει.

τελειωσα κοριτσακι θες να σου στειλω λιγο????

στο νερο τις εβαλα μολις γυρισα αλλα παγωσαν τα δαχτυλακια μου μεχρι να βγαλω τις κερεες και τα ποδια τους.τις καημενουλες!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

πολυ κλαμα ρε παιδια με τα κρεμμυδια.πως το αντεχετε???

δεν βγαινουν σε κυβακια της κνορ?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

πολυ κλαμα ρε παιδια με τα κρεμμυδια.πως το αντεχετε???

δεν βγαινουν σε κυβακια της κνορ?

Βεβαια και βγαίνουνε.

Επίσης εχει και χαπάκια με οτι γευση φαγητού θέλεις σε πολύ οικονομικη συσκευασια .Ετσι γλυτώνεις το μαγείρεμα και εχεις και ετοιμο φαγακι οτι ωρα θελεις:tongue::tongue::tongue:

Βρε Βικάκυ τρελοκομείο είσαι!!!!

Τι είπες καλέ για την Πετρούλα μας δεν την επιασε η επισκληρίδιος ???:shock:

Ευα μου η μικρή αν εξαιρέσεις οτι το βιολί με τα ξενύχτια το συνεχίζουμε είναι μια χαρα.

Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα του καφέ.

Ναι κορίτσια καλά διαβάζετε ο Λάζαρος Κίκο είναι. Ακόμα όμως δεν έχω αναστηθεί πλήρως. Έχω έρθει στη δουλειά για 2-3 μέρες να τακτοποιήσω κάτι εκκρεμότητες που άφησα και ευελπιστώ μετά να σταματήσω. Είχα πολλά τρεχάματα αυτές τις μέρες σε θέματα υγείας συγγενικού μου προσώπου και δεν είχα τη δυνατότητα να μπω να διαβάσω νέα σας.

Ελπίζω να είστε όλες καλά και εσείς και οι οικογένειές σας. Εγώ ακόμα με το παρεάκι μου μαζί (δεν έχω γεννήσει) αν και είχα κάτι προεόρτια. Το μόνο που έχω μάθει από τη Μαελενίτσα είναι ότι χθες πρέπει να γέννησε η Πετρούλα. Εύχομαι να πήγαν όλα καλά και να είναι ένα γερό και καλότυχο μωράκι.

Συγνώμη που μπήκα σα σίφουνας , επιφυλάσσομαι στη πορεία για μια καλή ανασκόπηση.

Φιλιά σε όλες και πάλι.

Ωχ μέχρι και η ticker woman με πήρε χαμπάρι , αφού γράφει ότι είμαι still at work, χαλάλι της τότε τα ψώνια που κάνει.

βατραχακι θα σε κανω ντα ντα ντα, που την βαζεις λινκ την κορη μου για καταψυγμενα κρεμυδια:tongue:.....αστην να τα κοψει εκει για να μαθαινει μπας και κανει κανενα φαγητο και για εμας, ολα την μυρηζουν και ολα την δακρυζουν τα ματια..... ολο δικαιολογιες ειναι για να μην μαγειρευει. Μωρε εχει χάρη που ο ανδρας της ειναι βολικος στο φαι αλλιως θα ειχε παρει ο κ#$ς της φωτια :D:D

fast μου σε ποιο κολυμβητηριο πας την Ανια? μηπως στον Αρη? αν πας εκει θα με δεις καθε Δευτερα κ Πεμπτη....ειμαι η μόνη χοντρουλα κοντουλα και τσαχπινα..δεν υπαρχη στην Αθηνα κτλ κτλ κτλ:D:D:D......

Διαφημίσεις

αχ τι να σου πω ..εγω ειμαι χομπιστας βικυ μου ...μαγειρευω μια φορα την εβδομαδα και αν ...λετε να χαλασει ο φουρνος απο την αχρηστια ???χαχαχαχα...

ευτυχως που ο δικος μου ο φουρνος εχει αποθεμα χρησης απο τοτε που εμεναν οι γονεις μου εδω γιατι και εμενα στην αχρηστια το βλεπω να οδευει.

Βεβαια και βγαίνουνε.

Επίσης εχει και χαπάκια με οτι γευση φαγητού θέλεις σε πολύ οικονομικη συσκευασια .Ετσι γλυτώνεις το μαγείρεμα και εχεις και ετοιμο φαγακι οτι ωρα θελεις:tongue::tongue::tongue:

Βρε Βικάκυ τρελοκομείο είσαι!!!!

Τι είπες καλέ για την Πετρούλα μας δεν την επιασε η επισκληρίδιος ???:shock:

Ευα μου η μικρή αν εξαιρέσεις οτι το βιολί με τα ξενύχτια το συνεχίζουμε είναι μια χαρα.

ξερεις που τα πουλανε???μονο τον εξωγηινο φιλο του μικυ μαους εχω δει να τα τρωει αυτα

ναι καλα ειδες η πετρουλα γεννησε ουσιαστικα χωρις επισκληριδιο.γεννησε στις 10κ30 και την επιασε στις 12

κικο μου ολα να πανε καλα με το συγγενικο σου προσωπο,ευχομαι

μαμα αυτα τα κρεμμυδια θα αγορασω,αυτα με τα πολλα συντηριτικα και τα Ε

Φωτεινη μου ας ξεκινησει με το κατεψυγμενο και μετα θα παει και στο φρεσκο χαχαχα!

Βικη με τοσο καλη μαγειρησα μαμα πως και δεν κολλησες το μικροβιο;

κικο μου καλε εσυ εισαι στο μηνα σου αντε παλι αγωνια να μπαινεις να μας λες ενα γεια αλλα νομιζω με καισαρικη θα γεννησεις ε;

ποτε θα πας προγραμματισμενα;

Ευα μου καλως μας ηρθες παλι οι ζουζουνες σου ειναι γλυκες κι εμεις με τον τιμο ειχαμε γκρινιες και κλαμματα χωρις αιτια!

αχ πονεσε η στονε μας ε;

οποια μιλησει μαζι της να της δωσει τις ευχες μου δεν εχω το τηλ της!

κι εμενα στον Θοδωρη δεν προλαβε να με πιασει καλα η επισκληριδιος γιατι μολις την εβαλα σε 20 λεπτα γεννησα στην ουσια τζαμπα την εβαλα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...