Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

δε μου λες αρμα ΝΥΣΤΑΖΕΙΣ??????????????

ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!

Βρε ζουζουνοαρμα τι νυσταζεις ????που ειχες γινει ενα με το στρωμα 10 μερες ????αααααααα..

Έλα ντε??? Καλέ δεν μπορώ να ανοίξω το μάτι λέμε! Μου έγινε συνήθεια! :lol: :lol: :lol:

Καλά αποτελέσματα στην καμπύλη! Όσο για τον Χρηστάκο ελπίζω να συνεχίσει να είναι πιο ήρεμος..

deleni αισιόδοξο που η Αναστασία τα πήγε καλά από την πρώτη μέρα! Μπράβο στο κορίτσι μας!

fast μου καλή δύναμη στα τρεχάματα! Μια χαρά και ο Νικόλας με τις ''κακές συνήθειες'' :lol: Μπράβο σας! Με την δουλειά συνεχίζεις?

Σαρδελάκι μου με το καλό σήμερα τα εγκαίνια! Είσαι έτοιμη?

Πάω να τελειώσω το φαί μου.

Φιλάκια!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

συνεχιζεται αρμακι.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ το δηλωνω.

με προκαλεις τι να κανω?????

τι καλο θα ετοιμασεις?

εγω θα δημιουργησω σημερα μια τελεια γαριδομακαροναδα.ειπα μια φορα να μαγειρεψω και εγω να κλεισω προσωρινα βεβαια καποια στοματα(πχ της μαμας μου)ε νομιζω οτι μετα απο αυτο για τον επομενο μηνα δεν χρειαζεται να κανω αλλο φαγητο.την μισω την κουζινα τι να κανω.εχω και την ευκολη λυση και βολευομαστε.

εφυγα για λαικη!!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βίκυ στείλε λίγο φαγάκι και από δω!!!!! Θέλωωωωωωω:D:D:D:D:D:D

Μίλησε καμία με την Πετρούλα; Έχει χαλάσει και το κιν και δεν μπορώ να στείλω μήνυμα και δεν θέλω να πάρω τηλ να ενοχλήσω.... :( αν μιλήσει καμία στείλτε τις ευχές μου σας παρακαλώ...:D

Το κορίτσι μου ήταν ανυπόμονο να πάει σχολείο σήμερα...της είπα και ότι θα φάει φρούτο εκεί και μου είπε "ναι, θα μου το καθαρίσει η δασκάλα μου και θα μου δώσει και πιρούνι για να φάω"!!!!!! Ααχχχ Μεγάλωσε η θκατούλα μου και πολύ συγκινούμαι....:rolleyes::rolleyes::D:D:D

Άρμα είναι κορίτσι πάει και τελείωσε!!!!!!:D:D:D:D:D Η υπνηλία είναι στανταράκι (για μένα τουλάχιστον!!!);)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Γεια σας κοριτσάρες μου!!!!!

Να χαιρόμαστε το καινούριο μέλος της παρέας μας!!!!

Πριν απο λίγο μίλησα με την Πετρούλα είναι καλά και αυτή και ο μπέμπαρος απλά την πονάνε λίγο τα ράματα.

Εγώ γύρισα στη δουλειά οπότε τώρα θα μπορούμε να τα λέμε.

Φιλάκια σε όλες!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

πηγα να το καθαρισω με το δαχτυλο.η οθονη,το γυαλι δηλαδη πηγε λιγο πανω κατω,ειναι φυσιολογικο η ξεκολλησε?

ΜΑΡΙΙΙΙ κορη μου ..κοιτα να μην χαλασεις το λαπτοπ που σου πηρα ετσι οπως χαλασες και την τηλεοραση πριν απο χρονια:D:D

κοριτσια βρηκε η Βικυ μια φορα εναν μαγνητη και τις ηρθε ιδεα να τον βαλει στην οθονη τις τηλεορασεως και εκανε κυκλους στην οθονη, η οποια εικονα πηγενε περα δοθε:D και λεει στον Λουκα το μεσημερι...."ελα ανδρα μου να γελασεις κοιτα πως παει η εικονα" ...τρελαθηκε ο ανθρωπος ....μαγνητησε η Βικυ την εικονα τις τηλεορασης με αυτο που εκανε:D:D:D..τελικα μετα απο λιγο καιρο νομιζω οτι εφτιαξε:D:D

Πετρουλαααα πες μου τι ετρωγες:D:D:D να σας ζησει κουκλα μου

Ευα-Ραφαελλα καλως ηρθες κοριτσι μου να σας ζησει η κουκλιτσα και απο εδω:D

Διαφημίσεις

Ηρθα και εγώ.

Ευα μου καλώς μας ήρθες.Αντε πες μας τα νέα .Πως είναι τα ζουζουνάκια σου?

Πως το εχει παρει η Ραφαελα?Εσύ πως είσαι ?

Η Πετρούλα μια και μίλησες φυσιολογικά γέννησε (γιατι ηταν μεγαλο το μωρακι ρωταω).Εγώ της εστειλα μηνυμα αλλα λεω να την παρω το απογευματακι.

Deleni μου μπράβο στο κοριτσάκι σου.Αφού ηθελε μωρε η ψυχουλα μου να παει.

Λοιπόν κορίτσια η Πετρούλα γέννησε φυσιολογικά απλά ταλαιπωρήθηκε γιατί ηταν μεγάλος ο μπέμπης και ήταν τυλιγμένος στον λώρο και μάλλον την άνοιξαν αρξετά και την πονάνε τα ράματα.

Τα δικά μας νέα ....οι ζουζούνες μου είναι καλά...η Ραφαέλα μου έβγαλε αρκετή ζήλια στην αρχή άλλαξε πολύ η συμπεριφορά της , δεν ήταν επιθετική στο μωρό απλά είχε πολύ γκρίνια και κλάματα χωρίς λόγο και αιτία.Αρχισε όμως σιγά σιγά να στρώνει και ειδικά τώρα που ξεκίνησε και παιδικό.Κορίτσια έπαιξε σημαντικό ρόλο!!!!! Η μικρή μου είναι μια κουκλίτσα σκέτη τρέλλα . Εχω βάλει φωτό στο fb

Εσείς Σουλίτσα μου τι κάνετε???? Πως είναι η μικρή???

Φωτεινή μου εσείς πως είστε???? Η Φωτεινούλα????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Αρμα μου τώρα που πήγα λίγο παραπάνω διάβασα ότι είσαι έγκυος ....αντε με το καλό κοριτσάκι μου, συγχαρητήρια.Πως είσαι πέρα από τη νύστα που διαβάζω.

Αντε σιγά σιγά έρχονται και τα δευτερα παιδάκια μας!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

ευακι καλως μας ξαναρθες.φιλακια στα κουκλακια σου να δωσεις.

τα προλαβες τα νεα της πετρουλας.

δεν την επιασε η επισκλ. παναγια μου μολις το ακουσα φρικαρα!!!αλλα δεν μασαει εκεινη.

θα παμε να την δουμε μια μερα.

καλα στην λαικη το καταχαρηκα.μια βολτα μονο εκανα και εχω την μυρωρια της ελιας και την ψαριλα ακομα στη μυτη μου !!!

δεν τις βλεπω τις γαριδες να γινονται γρηγορα αφου ξεχασα να τις βγαλω απο την καταψυξη πριν φυγω.τρεχω μηπως και προλαβω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...